TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır?
TOKİ Hakkari kura sonuçları 2022 isim listesi belli oldu mu? Hakkari TOKİ kura sonuçları açıklandı mı, nasıl ve nereden sorgulanır? Hakkari TOKİ kuraları canlı izle için yapılan aramalar arttı. Hakkari TOKİ sosyal konut kura sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? sorularına ev sahibi olma hayali kura vatandaşlar tarafından yanıt aranıyor. TOKİ kuraları 7 Kasım'dan itibaren çekilmeye başlandı. Şırnak, Kars, Siirt, Batman, Iğdır ve Ardahan kura çekilişlerinin ardından sıra Hakkari’ye geldi. Peki, Hakkari TOKİ kura sonuçları 2022 açıklandı mı, isim listesi belli oldu mu? TOKİ Hakkari sosyal konut kura çekilişi canlı yayını nasıl izlenecek?
15.11.2022 Ekonomi
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak?
Bitlis TOKİ kura çekimi ne zaman? Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nasıl sorgulanacak? Bitlis TOKİ kura çekimi ve sonuçları için bekleyiş başladı. TOKİ kura çekimleri 7 Kasım'da yapılmaya başlandı. İlk olarak Şırnak ve Ardahan'da yapılan TOKİ kura çekimi diğer illerdeki kura çekimi tarihleri sorgulanmaya başlandı. TOKİ kura çekilişi Bitlis'in Adilcevaz, Ahlat, Hizan, Merkez, Tatvan ilçelerinde yapılacak. TOKİ konutu sayısı ise 1250 olacak. Peki, Bitlis TOKİ kura sonuçları ne zaman, Bitlis TOKİ sonuçları asil ve yedek isim listesi nerede yayınlanacak?
8.11.2022 Ekonomi