Gazete Vatan Logo

Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır?

Kocaeli TOKİ kura sonuçları ve isim listesi için sorgulamalar başladı. TOKİ kura tarihlerinde 6. etap kura çekilişlerinde sıra Kocaeli’de. 18 - 21 Ocak tarihleri kapsamında TOKİ kuraları Kocaeli'de gerçekleştirilecek. İzmit Atatürk Kapalı Spor Salonunda düzenlenen Kocaeli TOKİ kura çekilişlerinde hak sahipleri sorgulanıyor. Peki, TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? Kocaeli TOKİ kura sonuçları ne zaman açıklandı? İşte TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları detayları…

Kocaeli TOKİ kura sonuçları! TOKİ Kocaeli kura çekilişi sonuçları canlı yayında çekildi: TOKİ İzmit Kocaeli kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır?

TOKİ Kocaeli kura çekilişleri sonuçları merak ediliyor. İzmit Kocaeli kuraları 18 ve 21 Ocak tarihleri arasında yapılacak. TOKİ konutları çekiliş sonuçlarıyla ile hak sahipleri belli oldu. Noter huzurunda gerçekleştirilecek kura çekilişi TOKİ'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden de takip ediliyor. Peki, Kocaeli kura sonuçları ne zaman, saat kaçta açıklanacak? İşte TOKİ Kocaeli kura çekimi kura sonuçları…

KOCAELİ TOKİ KURA CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYINIZ

TOKİ KURA SONUCU İSİM LİSTESİ NASIL VE NEREDEN SORGULANIYOR?

TOKİ kura çekimi sonuçları resmi internet sitesi üzerinden sorgulanabiliyor.

TOKİ KURA SONUCU SORGULAMASI İÇİN TIKLAYINIZ

Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası, noter huzurunda; Banka ve İdare yetkilileri denetiminde gerçekleştirilecektir. Kura çekiliş yeri ve programı daha sonra açıklanacaktır

Kurada konut sayısı kadar asil alıcı belirlenecek olup aynı anda asil alıcıların konutları da kura ile belirlenecektir.

Kura sırasında belirlenecektir.

Satışa sunulan konut sayısından daha az başvuru olması durumunda kura çekilişi yapılmayacaktır. Başvuru şartlarını sağlayan hak sahipleri kategorilerinin önceliğine ve başvuru sıralamasına göre İdarenin hazırlayacağı ve ilan edeceği program doğrultusunda konut seçim ve sözleşme imzalama işlemlerini İdarenin belirleyeceği bloklar/konutlar arasından gerçekleştireceklerdir.

Diğer başvuru sahipleri, İdaremiz genel uygulamalarında olduğu üzere başvuru sayısına göre gerektiği takdirde kura ile belirlenecektir.

Haberin Devamı

Kura sonucu konut satın alma hakkı kazananlar, sözleşme imzalama aşamasında kendi aralarında becayiş (konut değişikliği) yapabileceklerdir.