Togg Açıklama

Togg Açıklama

Son dakika TOGG açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TOGG açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TOGG açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Togg Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan togg açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 134 togg açıklama haberi bulunmuştur. Tüm togg açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yerli otomobilin sınırları aşması isteniyor: 'Togg’u Avrupa’ya bekliyoruz'
Yerli otomobilin sınırları aşması isteniyor: 'Togg’u Avrupa’ya bekliyoruz'  Togg’un Zeytinburnu’ndaki deneyim merkezi her gün yüzlerce vatandaşı ağırlıyor. Test araçları üzerinde yerli otomobilin keyfine varan vatandaşlar, yerli otomobilin yurt sınırlarını aşarak Avrupa yollarına da çıkarılmasını istiyor.
23.05.2023 Ekonomi
Yerli otomobil TOGG ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, sayı 1000'i aştı
Yerli otomobil TOGG ile ilgili flaş gelişme! Resmen başladı, sayı 1000'i aştı Yerli otomobil TOGG ile ilgili son dakika gelişmesi. Türkiye'nin yerli otomobili TOGG'un Twitter hesabı üzerinden yapılan açıklamada çalışan kişi sayısının 1000'i aştığı belirtildi.
23.07.2022 Ekonomi
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş: Mobilite ekosisteminin parçası olanakıllı bir cihaz tasarlıyoruz
TOGG CEO’su Gürcan Karakaş: Mobilite ekosisteminin parçası olanakıllı bir cihaz tasarlıyoruz Avrupa'nın en büyük startup ve teknoloji etkinliği olan VivaTech’te konuşan Togg CEO’su M. Gürcan Karakaş, “Bir otomobilden daha fazlasını, akıllı bir otomobilden daha fazlasını hedefleyerek, mobilite ekosisteminin parçası olan akıllı bir cihaz tasarlıyoruz. ‘Togg Akıllı Yaşam’ adını verdiğimiz hizmetlerle bağlantılı bir otomobilden çok daha fazlasını sunuyoruz” dedi.
16.06.2022 Ekonomi
TOGG girişimcileri görücüye çıkıyor
TOGG girişimcileri görücüye çıkıyor Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası TOGG ile Türkiye’nin teknoloji ve inovasyon üssü Bilişim Vadisi’nin ortaklığında başlatılan Mobilite Hızlandırıcı Programı’nda mezuniyet heyecanı yaşıyor. 6 Nisan’da başlayan yoğun eğitim ve mentorluk programını başarıyla tamamlayan 10 girişimci, 14 Haziran’da görücüye çıkıyor.
13.06.2022 Ekonomi
TOGG CEO’su Karakaş açıkladı! '2023 Mart ayında caddelerde göreceğiz'
TOGG CEO’su Karakaş açıkladı! '2023 Mart ayında caddelerde göreceğiz' Türkiye’nin Otomobili Girişim Grubu Sanayi ve Ticaret A.Ş. (TOGG) CEO’su Mehmet Gürcan Karakaş, TOGG otomobillerini 2023 Mart ayından itibaren caddelerde görüleceğini söyledi.
19.05.2022 Ekonomi
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Tamamlanıyor
TOGG'dan heyecanlandıran paylaşım! Tamamlanıyor TOGG Gemlik tesislerinde çalışmalar son sürat devam ediyor. Gemlik tesisinde bu ay boya tesisinin yüzde 96’sı, montaj tesisinin yüzde 89’u, gövde tesisinin yüzde 92’si tamamlandı.
18.04.2022 Ekonomi
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak'
TOGG ile ilgili Bakan Varank'tan açıklama! 'Dünyanın da yıldızı olacak' Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, "Emin olun TOGG, bu yıl sonunda trafiğe çıktığında sadece ülkemizin değil, dünyanın da yıldızı olacak. Sıfır karbon emisyonuyla, iklim değişikliğiyle mücadeledeki en büyük kozlarımızdan biri olacak" dedi.
30.03.2022 Ekonomi
TOGG'un CEO'sundan flaş açıklama! 'Avrupa'nın en temizi'
TOGG'un CEO'sundan flaş açıklama! 'Avrupa'nın en temizi' Türkiye'nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg'un CEO'su M. Gürcan Karakaş, Londra'da düzenlenen İngiltere-Türkiye Yeşil Finans Konferansı'nda (UK-Turkey Green Finance Conference) yaptığı konuşmada, "Togg doğuştan yeşil, doğuştan sürdürülebilir bir şirket. Gemlik tesisimizdeki boyahanemiz Avrupa'nın en temizi" dedi.
18.03.2022 Ekonomi
TOGG'un Avrupa'daki ilk durağı belli oldu! Temsilcilik açıldı
TOGG'un Avrupa'daki ilk durağı belli oldu! Temsilcilik açıldı Türkiye’nin yerli otomobil girişimi TOGG, Avrupa pazarına açılmak için harekete geçti. TOGG tarafından Almanya’nın Stuttgart şehrinde bir temsilcilik açıldı. İşte TOGG ile ilgili detaylar…
29.01.2022 Ekonomi
TOGG'un CEO'sundan flaş açıklama
TOGG'un CEO'sundan flaş açıklama Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) Üst Yöneticisi (CEO) Gürcan Karakaş, yerli otomobilin çarpışma testlerinin devam ettiğini belirterek, "Her testten sonra aldığımız raporlar doğrultusunda aracımızı gerekirse optimize ediyoruz. Şu ana kadar buna ihtiyacımız olmadı. O anlamda da oldukça keyifliyiz." dedi.
4.10.2021 Ekonomi
TOGG duyurdu! 1500 kişi işe alınacak...
TOGG duyurdu! 1500 kişi işe alınacak... Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG), Gemlik Tesisi'ndeki üst yapı inşaatı için bu ay 220, toplamda ise 1.500 personelin istihdam edileceği bildirildi.
18.01.2021 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Önceliğimiz enflasyonu düşürmek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aksaray mitinginde halka hitap etti. Öncelikli hedefin enflasyonu düşürmek olduğunu söyleyen Erdoğan, "Bunu başaracak programa ve kararlılığa sahibiz. Hep birlikte biraz daha sabredeceğiz." ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Aksaray'ın ardından Yozgat'ta önemli açıklamalarda bulundu.
26.03.2024 Gündem
Yerli otomobil Togg 81 ilin tamamına teslim edildi
Yerli otomobil Togg 81 ilin tamamına teslim edildi Aralık ayında da 6 bin 8 kişiye akıllı cihazlarının teslim edilmesiyle TOGG'un T10X modeli 81 ilin tamamına dağıtılmış oldu.
31.12.2023 Ekonomi
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor
Mansur Yavaş Meral Akşener'in 'korkak' sözlerine yanıt verdi: Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, parti içerisindeki istifaların ardından dün sert açıklamalarda bulunmuştu. Planlı bir saldırının olduğunu ifade eden Akşener, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'nu da hedef almıştı. Genel seçim süreci hakkında konuşan Akşener, "Millet bu arkadaşları istiyor diye bunları o masaya götürdüm. İkisi de korktu kabul etmedi" dedi. Akşener'in 'korkak' sözlerine Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'tan yanıt geldi. Mansur Yavaş, "Korkaklıkla suçlanmak zoruma gidiyor. Korkak falan değiliz" yanıtını verdi.
20.12.2023 Gündem
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı
Togg satışları Ekim'de Tesla'ya karşı hızlandı Ekim ayında 500 adet Tesla satışı gerçekleşirken, Togg satışları ise 3 bin 567 olarak kaydedildi.
2.11.2023 Otomobil
Anadolu’nun 4 bin yıllık lezzeti Avrupa’da dönere rakip oluyor!
Anadolu’nun 4 bin yıllık lezzeti Avrupa’da dönere rakip oluyor! Türk dönerine Avrupa'da rakip olarak Anadolu'nun eşsiz lezzeti çıktı. 4 bin yıllık Anadolu lezzeti çiğ köftenin Avrupa’da revaçta olduğunu söyleyen Mevlüt Ceyhun Tekdemir, “Son yıllarda Avrupa’da hem lezzetli hem de sağlıklı bir besin olması dolaysıyla çiğ köfte oldukça popüler, dönere rakip oluyor. Çiğ köftenin lezzetli, yeşillikli, sağlıklı ve vegan bir ürün olması tüketici tercihinde büyük rol oynuyor. Başta Türkler olmak üzere Avrupalı birçok girişimci çiğ köfte işletmesi açmak için bize talepte bulunuyor” dedi.
25.09.2023 Ekonomi
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, damızlık düve yetiştirme merkezleri kurulması için yatırımcılara 45 milyon lira TL hibe ödemesi ile bu merkezlerden yerli hayvan alan üreticilere 35 milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildi.
5.09.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu teslim töreninde konuştu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz
Bakan Uraloğlu teslim töreninde konuştu: Ülkemizi üretim üssü haline getireceğiz Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Yerli ve milli sürücüsüz ilk metro aracının teslim töreninde açıklamalarda bulundu.
1.09.2023 Gündem
Denizi kirleten ro-ro gemisine 13 milyon liralık ceza
Denizi kirleten ro-ro gemisine 13 milyon liralık ceza  Sahil Güvenlik ekipleri Zeytinburnu önlerinde bir geminin 22 Ağustos Salı günü deniz kirliliğine neden olduğuna dair ihbar aldı.
23.08.2023 Yaşam
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı
Petrol tankeri arıza yaptı İstanbul Boğazı trafiğe kapatıldı Rumeli feneri açıklarında, Rusya'dan Çin'e giden petrol tankeri makine arızası yapınca boğaz trafiğe kapatıldı. Bölgeye kurtarma ekipleri yönlendirildi. Kıyı Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada " Rusya'dan Çin'e seyir halindeyken Türkeli Feneri açıklarında makine arızası yaşayan GUANYIN isimli 244m boyundaki petrol tankeri için Kılavuz Kaptanımız, KURTARMA 7 ve 11 Römorkörlerimiz ivedilikle bölgeye yönlendirildi. Gemi trafiği, çift yön geçici olarak askıya alındı" ifadeleri yer aldı. Makine arızası yapan petrol tankeri nedeniyle İstanbul Boğazı bir süre çift yönlü olarak gemi trafiğine kapatıldı.Tankerin arızasının giderilmesinin ardından yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapalı olan İstanbul Boğazı yeniden açıldı.
23.08.2023 Gündem
İkinci el Togg satış ilanları ile ilgili inceleme başlatıldı
İkinci el Togg satış ilanları ile ilgili inceleme başlatıldı Ticaret Bakanlığı, Togg ile ilgili satış ilanlarını incelmeye aldığını açıkladı. Bakanlık "Türkiye Yüzyılı hedefimizin ve girişimciliğinin yüz akı olan TOGG’la alakalı olarak, milli duyguları sömürmek maksadıyla, sıfır fiyatının üzerinde satış yapmaya çalışanlara asla taviz verilmeyecek, küresel markamızın itibarını zedeleyecek girişimlere göz yumulmayacaktır" duyurusunu yaptı.
23.08.2023 Ekonomi
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak
Bakanlar Kacır ve Şimşek, Togg fabrikasında açıkladı: Önümüzdeki yıl 2,5 katına çıkacak Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ile Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye'nin yerli otomobil Togg'un üretim tesisini ziyaret etti. Bakan Kacır, "Bu yıl toplam 28 bin araç üretilecek. Önümüzdeki yıl bu sayı yaklaşık 2,5 katına çıkacak" dedi. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ise "Burada yerlilik oranının çok yüksek olması Türkiye için büyük bir başarı hikayesi" ifadelerini kullandı.
18.08.2023 Ekonomi
Ağustos ayında kaç adet Togg teslim edildi! Açıklama geldi
Ağustos ayında kaç adet Togg teslim edildi! Açıklama geldi Togg’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre, Ağustos ayının ilk 16 gününde 909 adet T10X Togg teslimatı gerçekleşti.
17.08.2023 Ekonomi
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, CNN TÜRK'te! Üretilen Togg sayısını açıkladı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK canlı yayınında gündeme dair soruları yanıtladı. Bakan Kacır, "Bugün Türkiye'nin yollarında binden fazla Togg seyahat ediyor. Bu sayı artacak" diye konuştu. Bakan Kacır, "Togg'un Sedan modeli 2024 yılı sonunda piyasada olacak, 1,5-2 senede bir yeni modeller piyasaya sürülecek" dedi.
22.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Togg Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki togg açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.