Timuçin Esen

Timuçin Esen

Son dakika Timuçin Esen haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Timuçin Esen ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Timuçin Esen haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Timuçin Esen

haberleri sayfasında son dakika yaşanan timuçin esen gelişmeleri de dahil olmak üzere 250 timuçin esen haberi bulunmuştur. Tüm timuçin esen haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var,  Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu
Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda var, Zaferin Rengi Fenerbahçe bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi neyi anlatıyor? İşte oyuncuları ve konusu Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Nejat İşler, Timuçin Esen, Yiğit Özşener, Gonca Vuslateri, Yılmaz Adam Bayraktar ve Birce Akalay gibi isimlerin yer aldığı  Zaferin Rengi filmi vizyona girdi. Peki, Zaferin Rengi filmi hangi sinemalarda, Zaferin Rengi filmi bilet fiyatları ne kadar? Zaferin Rengi filmi konusu ve oyuncuları…
17.02.2024 Gündem
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen'in yer aldığı dizi son dakika değişikliği yaşadı. 16 Mayıs Fox Tv yayın akışında yer alan Tetikçinin Oğlu neden yok?
16.05.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor?
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor? Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinde Yiğit'i Hilmi Cem İntepe canlandırıyor. Peki Yiğit ölecek mi? Hilmi Cem İntepe hangi dizilerde oynadı?
25.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı?
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı? Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sibel, karakteriyle izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Tetikçinin Oğlu Sibel'i Bahar Şahin canlandırıyor. Peki Bahar Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
18.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu konusu nedir, Uyarlama mı?
Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu konusu nedir, Uyarlama mı? Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanmaya hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen yer alıyor. Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı Tetikçinin Oğlu dizisi konusu nedir? Tetikçinin Oğlu uyarlama mı?
18.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu hangi il, ilçelerde çekiliyor?
Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu hangi il, ilçelerde çekiliyor? Tetikçinin Oğlu dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. FOX TV'de tanıtımları yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer aldığı Tetikçinin Oğlu O3 Medya ve Same Film ortak yapımıdır. Yönetmenliğni Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek'in yaptığı Tetikçinin Oğlu'nun senaryosunu Gökhan Horzum yazıyor. Peki Tetikçinin Oğlu hangi il ve ilçelerde çekiliyor?
18.04.2023 Gündem
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?
Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…
26.08.2022 Televizyon
Timuçin Esen'in tavırlarına anlam verilemedi! 'Bu adama ne olmuş?'
Timuçin Esen'in tavırlarına anlam verilemedi! 'Bu adama ne olmuş?' Son olarak 'Hekimoğlu' dizisiyle izleyici karşısına çıkan Timuçin Esen, Etilerde görüntülendi. Alaycı tavırlar sergileyen oyuncu, muhabirlerin "Mevlana dizisinde oynayacaktınız. Şimdi başka bir projede yönetmen koltuğuna oturacağınız söyleniyor" sözlerini tiye aldı.
3.03.2022 Magazin
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi!
Altın Kelebek ne zaman? Altın Kelebek adayları kimler? İşte aday listesi! Her yıl gerçekleştirilen Altın Kelebek Ödülleri'nin 2021 yılı final oylamaları başladı. Bu yılın en iyileri seçmek için yapılan final oylama işlemleri devam ederken, kimlerin aday olduğu merak edilmeye başlandı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir'in açılış şovu düzenleyeceği Altın Kelebek Ödülleri'nin sahiplerini bulacağı tören için geri sayım başladı. Peki, 47. Altın Kelebek Ödülleri ne zaman verilecek? Altın Kelebek adayları kimler? İşte isim listesi...
27.10.2021 Gündem
TRT'nin yeni dizisi Mevlana'da şok ayrılık! Başrol...
TRT'nin yeni dizisi Mevlana'da şok ayrılık! Başrol... TRT dijital platform için büyük bir hazırlık sürecine girdi. TRT'nin dijital platformu için hazırlanan dizilerden birisi de Mevlana...
23.08.2021 Magazin
Hekimoğlu uluslararası izleyici ile buluşuyor!
Hekimoğlu uluslararası izleyici ile buluşuyor! Kanal D'de ekrana geldiği iki sezon boyunca ilgiyle izlenen Hekimoğlu, şimdi de dünyanın farklı ülkelerinde izleyici ile buluşacak. Hekimoğlu’nun Asya, Orta ve Doğu Avrupa (CEE), Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) ile Latin Amerika’da ekran yolculuğu başlıyor.
25.06.2021 Televizyon
Hekimoğlu dizisinde flaş ayrılık!
Hekimoğlu dizisinde flaş ayrılık! Kanal D'nin sevilen dizisi Hekimoğlu'nda flaş bir ayrılık yaşandı. Sevilen dizinin final yapmasına beş bölüm kala, başarılı oyuncu Damla Colbay projeye veda etti.
26.04.2021 Magazin
Hekimoğlu dizisinin başrolü Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı!
Hekimoğlu dizisinin başrolü Aytaç Şaşmaz koronavirüse yakalandı! 'Hekimoğlu' dizisinin başrol oyuncularından Aytaç Şaşmaz da koronavirüse yakalandı. Şaşmaz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
12.04.2021 Magazin
Hekimoğlu'nun yıldızı Timuçin Esen'e şok! Özel bilgi ve fotoğrafları...
Hekimoğlu'nun yıldızı Timuçin Esen'e şok! Özel bilgi ve fotoğrafları... Hekimoğlu dizisinde Ateş Hekimoğlu karakterine hayat veren ünşü oyuncu Timuçin Esen'in başı dertte. Esen’in sosyal medya hesabını hacklendi. Şantaj yapan kişilerin FETÖ’nün en büyük finans merkezi Kaynak Holding’te siber güvenlik uzmanı olarak çalışan O.D. ve iki arkadaşı olduğu ortaya çıktı. Üç hacker’ın 19 yıl 3 aya kadar hapsi isteniyor.
4.04.2021 Magazin
Hamarat Hadise!
Hamarat Hadise! Hadise, sevgilisi Kaan Yıldırım’ı 'Hekimoğlu' dizisinin setinde ziyaret etti.
21.03.2021 Magazin
Hekimoğlu'nun vurulması olay oldu!
Hekimoğlu'nun vurulması olay oldu! Kanal D’nin her Salı akşamı yeni bölümleri ile ekrana gelen, yediden yetmişe ciddi bir hayran kitlesi olan dizisi “Hekimoğlu” yeni bölümü ile ekrana geldi.
23.12.2020 Televizyon
Sevilen oyuncu 2 yıl sonra ekranda!
Sevilen oyuncu 2 yıl sonra ekranda! Kanal D’nin beğeniyle izlenen dizisi Hekimoğlu’nun 1 Aralık Salı akşamı yayınlanacak 27’nci bölümünün konuk oyuncusu Ece Dizdar olacak.
30.11.2020 Televizyon
Hekimoğlu 26. bölüm 2. fragmanı yayında!
Hekimoğlu 26. bölüm 2. fragmanı yayında! Ateş Hekimoğlu, 12 yıl önce çözemediği bir hastalıkla karşı karşıya geliyor.
23.11.2020 Televizyon
Hekimoğlu sette!
Hekimoğlu sette! Kanal D’nin Salı akşamları ilgiyle izlenen dizisi Hekimoğlu’nun kamera arkasından kareler geldi.
22.11.2020 Televizyon
Timuçin Esen koronavirüse mi yakalandı? Hekimoğlu dizisine ara mı verildi?
Timuçin Esen koronavirüse mi yakalandı? Hekimoğlu dizisine ara mı verildi? Koronavirüs salgını, dizileri de vurmaya devam ediyor. Gönüldağı dizisinden sonra Hekimoğlu'nun başrolü Timuçin Esen'den de koronavirüs haber geldi. Esen, koronavirüse yakalandı. Timuçin Esen koronavirüsüne mi yakalandı? Hekimoğlu dizisine ara mı verildi?
7.11.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığı'ndan corona virüsle mücadelede yeni kamu spotu
Sağlık Bakanlığı'ndan corona virüsle mücadelede yeni kamu spotu Sağlık Bakını Fahrettin Koca, yeni tip corona virüsle mücadele ile ilgili yeni kamu spotlarını yayınladı.
7.10.2020 Sağlık
Sağlık Bakanı Koca, corona virüsle ilgili yeni kamu spotu paylaştı
Sağlık Bakanı Koca, corona virüsle ilgili yeni kamu spotu paylaştı Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, corona virüsle (Kovid-19) mücadele kapsamında, "Mucize Doktor" dizisinde "Doktor Ali Vefa" karakterini canlandıran Taner Ölmez'in rol aldığı yeni kamu spotunu paylaştı.
4.10.2020 Gündem
Sağlık Bakanlığından koronavirüse karşı yeni kamu spotları
Sağlık Bakanlığından koronavirüse karşı yeni kamu spotları Sağlık Bakanlığı, yeni tip koronavirüsle (Kovid-19) mücadelede alınması gereken tedbirler konusunda vatandaşı bilgilendirmek ve hastalığın yayılmasını önlemek amacıyla yeni kamu spotları hazırlattı.
29.09.2020 Sağlık
Hekimoğlu setinden eğlenceli kareler...
Hekimoğlu setinden eğlenceli kareler... Kanal D’nin başrollerini Timuçin Esen, Okan Yalabık, Ebru Özkan Saban, Kaan Yıldırım, Aytaç Şaşmaz ve Damla Colbay’ın paylaştığı sevilen dizisi Hekimoğlu, Salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.
29.09.2020 Televizyon
Uyumlu ekip
Uyumlu ekip Hekimoğlu dizisi salı akşamlarına damga vurmaya devam ediyor.
29.09.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Timuçin Esen ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki timuçin esen haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.