Şevket Çoruh

Şevket Çoruh

Son dakika Şevket Çoruh haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Şevket Çoruh ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Şevket Çoruh haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Şevket Çoruh

haberleri sayfasında son dakika yaşanan şevket çoruh gelişmeleri de dahil olmak üzere 369 şevket çoruh haberi bulunmuştur. Tüm şevket çoruh haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı!
Türker İnanoğlu son yolculuğuna uğurlandı! Türk sinemasının simge isimlerinden olan yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu, 88 yaşında hayatını kaybetti.İnanoğlu için Levent’te bulunan Barbaros Hayrettin Paşa Camii’nde cenaze töreni düzenlendikten sonra naaşı defnedilmek üzere Kanlıca Mezarlığı’na götürüldü.
4.04.2024 Gündem
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu!
'Kim Milyoner Olmak İster'de soruyu gören yarışmacı gözyaşlarına boğuldu! Kenan İmirzalıoğlu'nun sunduğu 'Kim Milyoner Olmak İster'in son bölümde duygusal anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Filiz Balemen, karşısına çıkan soru sonrası gözyaşlarını tutamadı.
7.07.2023 Magazin
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı
Tetikçinin Oğlu neden yok? Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı? 16 Mayıs Fox Tv yayın akışı Tetikçinin Oğlu bu akşam var mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh, Timuçin Esen'in yer aldığı dizi son dakika değişikliği yaşadı. 16 Mayıs Fox Tv yayın akışında yer alan Tetikçinin Oğlu neden yok?
16.05.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor?
Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü? Tetikçinin Oğlu Yiğit'i kim oynuyor? Tetikçinin Oğlu Yiğit öldü mü sorusunun yanıtı merak ediliyor. Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in başrollerini paylaştığı Tetikçinin Oğlu dizisinde Yiğit'i Hilmi Cem İntepe canlandırıyor. Peki Yiğit ölecek mi? Hilmi Cem İntepe hangi dizilerde oynadı?
25.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı?
Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir? Bahar Şahin kaç yaşında? Bahar Şahin hangi dizilerde oynadı? Tetikçinin Oğlu Sibel kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin oyuncuları arasında yer alan Sibel, karakteriyle izleyenleri şaşkınlığa uğratacak. Tetikçinin Oğlu Sibel'i Bahar Şahin canlandırıyor. Peki Bahar Şahin kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
18.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu konusu nedir, Uyarlama mı?
Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler? Tetikçinin Oğlu konusu nedir, Uyarlama mı? Tetikçinin Oğlu dizisi oyuncuları kimler sorusunun yanıtı merak ediliyor. Fox Tv'de yayınlanmaya hazırlanan Tetikçinin Oğlu dizisinin başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen yer alıyor. Senaryosunu Gökhan Horzum'un yazdığı Tetikçinin Oğlu dizisi konusu nedir? Tetikçinin Oğlu uyarlama mı?
18.04.2023 Televizyon
Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu hangi il, ilçelerde çekiliyor?
Tetikçinin Oğlu nerede çekiliyor? Tetikçinin Oğlu hangi il, ilçelerde çekiliyor? Tetikçinin Oğlu dizisi nerede çekiliyor sorusunun yanıtı merak ediliyor. FOX TV'de tanıtımları yayınlanan ve başrollerinde Şevket Çoruh ve Timuçin Esen'in yer aldığı Tetikçinin Oğlu O3 Medya ve Same Film ortak yapımıdır. Yönetmenliğni Yağız Alp Akaydın ve Emre Aybek'in yaptığı Tetikçinin Oğlu'nun senaryosunu Gökhan Horzum yazıyor. Peki Tetikçinin Oğlu hangi il ve ilçelerde çekiliyor?
18.04.2023 Gündem
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı? Distopik kurgusuyla dijital yayın platformunda yer alan sekiz bölümden oluşan ‘Sıcak Kafa’nın ikinci sezonu iptal edildi. Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihne bulaşarak yayılan bir delilik salgınını konu alan dizinin ilk sezonu 2 Aralık’ta yayımlanmıştı. Peki, Sıcak Kafa neden iptal oldu, Sıcak Kafa 2. sezon olacak mı?
4.02.2023 Televizyon
Arka Sokaklar, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor!
Arka Sokaklar, bu akşam yeni sezon ilk bölümüyle ekrana geliyor! Kanal D’nin yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi “Arka Sokaklar”, 17’nci sezonuna bu akşam başlıyor.
14.10.2022 Televizyon
Yılmaz Tüzün kimdir, oynadığı diziler hangileri? Deli Yürek’in Yılmazı, Yılmaz Tüzün’ün biyografisi!
Yılmaz Tüzün kimdir, oynadığı diziler hangileri? Deli Yürek’in Yılmazı, Yılmaz Tüzün’ün biyografisi! Şevket Çoruh'un Arka Sokaklar'dan ayrılmasının ardında ekibe taze kan geldi. Deli Yürek'te yer alan Yılmaz Tüzün Arka Sokaklar dizisiyle ekrana dönüyor. Peki, Yılmaz Tüzün kimdir, kaç yaşında, nereli, oynadığı diziler hangileri?
27.09.2022 Televizyon
Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor
Efsane geri dönüyor! Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri tüm hızıyla devam ediyor Kanal D’nin, yapımını Erler Film’in üstlendiği, Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan, Arka Sokaklar’ın çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.
22.09.2022 Televizyon
Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a veda etti
Şevket Çoruh, Arka Sokaklar'a veda etti Kanal D ekranlarında 17.sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan ‘Arka Sokaklar’ dizisinde Komiser Mesut karakterini canlandıran Şevket Çoruh, diziye veda ettiğini duyurdu.
5.09.2022 Magazin
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları! Ekranların en uzun soluklu dizisi Arka Sokaklar yeni sezon için gün sayıyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgiyle takip edilen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon hazırlıkları başladı. Fenomen dizinin takipçileri yeni sezonla ilgili ipuçlarını araştırırken yeni oyuncu kadrosu ve yayın tarihi de merak ediliyor. Peki, Arka Sokaklar ne zaman başlıyor? Arka Sokaklar yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Arka Sokaklar 17. Sezon başlangıç tarihi detayları!
28.08.2022 Televizyon
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor!
Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile yakında başlıyor! Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar 17’nci sezonu ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.  
9.08.2022 Televizyon
Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu?
Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu? Ekranların uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar’dan üzen haber geldi. Arka Sokakların Mesut komiseri Şevket Çoruhlu’nun diziden ayrılacağı iddia edildi. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrılıyor mu? Mesut komiser diziden ayrılıyor mu? Mesut komiser Şevket Çoruh diziden çıktı mı? İşte detaylar…
24.07.2022 Televizyon
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede!
Arka Sokaklar sezon finali ile zirvede! Kanal D’nin, 16 sezondur izleyicisi ile buluşan fenomen dizisi Arka Sokaklar, sezon finali bölümü ile ekrana geldi. Dizinin yayınlanan 632’nci bölümü izleyiciden bir kez daha tam not olarak sezonu zirvede bitirdi.
19.06.2022 Televizyon
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı"
Derya Şensoy'dan Ferhan Şensoy özlemi! "Senden öğrendiğimiz gibi yaşıyoruz hayatı" Merhum sanatçı Ferhan Şensoy'un kızı Derya Şensoy, sosyal medya hesabından duygusal bir paylaşıma imza attı. Kardeşiyle birlikte babasını yanağından öptükleri bir kareyi yayınlayan 32 yaşındaki oyuncu, usta tiyatrocuya olan özlemini dile getirdi.
19.05.2022 Magazin
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar!
Cuma’nın galibi Arka Sokaklar! Kanal D’nin, 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi Arka Sokaklar, yeni bölümü ile ekrana geldi. Her Cuma akşamı izleyicisiyle buluşan dizinin yayınlanan bu bölümü yine zirvede yer aldı.
27.03.2022 Televizyon
Cumanın galibi Arka Sokaklar
Cumanın galibi Arka Sokaklar Yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan fenomen dizisi 'Arka Sokaklar', 4 Mart Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
5.03.2022 Televizyon
Cuma gününün galibi Arka Sokaklar
Cuma gününün galibi Arka Sokaklar Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', 25 Şubat'ta yeni bölümü ile ekrana geldi. Her cuma akşamı izleyicisiyle buluşan fenomen yapım yine zirvede yer aldı.
26.02.2022 Televizyon
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu!
Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödülleri sahiplerini buldu! Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de dün akşam gerçekleşen ‘Türkiye Kristal Şehir ve Başarı Ödül Töreni’ iş, sanat, siyaset, cemiyet ve medya dünyasını bir araya getirdi. Ece Üner ve Ceyhun Yılmaz’ın eğlenceli sunumuyla gerçekleşen gecede başarılı yerel yönetimler, markalar ve isimler ödüllerini aldı.
25.02.2022 Televizyon
Arka Sokaklar'ın Doktor Yavuz'unu gören şaşırıyor! ''Yıllar sana acımamış doktor''
Arka Sokaklar'ın Doktor Yavuz'unu gören şaşırıyor! ''Yıllar sana acımamış doktor'' Kadrosunda Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ela Yörüklü, Oya Okar gibi isimlerin yer aldığı Arka Sokaklar dizisi, Türk televizyonlarının en uzun soluklu yapımları arasında yerini koruyor. 2006 yılından beri ekrana gelen Arka Sokaklar dizisinde bir dönem Doktor Yavuz karakterine hayat veren ünlü oyuncu İlker Yiğen, son haliyle görenleri şaşkına çevirdi.
21.02.2022 Magazin
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar'
Günün en çok izlenen yapımı 'Arka Sokaklar' Kanal D’nin 16 sezondur ekranda olan dizisi 'Arka Sokaklar', yeni bölümüyle ekrana geldi. Fenomen yapımın 18 Şubat Cuma akşamı yayınlanan bölümü yine zirvede yer aldı.
19.02.2022 Televizyon
Kenan Doğulu ve Beren Saat program çekimlerine el ele geldi
Kenan Doğulu ve Beren Saat program çekimlerine el ele geldi Evliliklerindeki krizi atlatarak boşanmanın eşiğinden dönen Beren Saat-Kenan Doğulu çifti, önceki gün el ele objektiflere yansıdı. Geç kaldıklarını ifade ederek, hızlıca konuk oldukları programa geçen ikili, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı.
12.02.2022 Magazin
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden?
Arka Sokaklar Engin Balkan öldü mü? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, neden? İlker İnanoğlu Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı, ayrılıyor mu? Arka Sokaklar dizisi, bu akşam 614. bölümüyle ekrana gelecek. Yeni bölüm fragmanında Engin Müdür'ün cenaze görüntüleri şok etkisi yarattı. Engin Balkan'ı oynayan İlker İnanoğlu'nun diziye veda edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.
11.02.2022 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Şevket Çoruh ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki şevket çoruh haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.