Gazete Vatan Logo

Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Arabesk müziğin efsaneleşmiş isimlerinden Müslüm Gürses’in hayatının anlatıldığı Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluşacak. Şanlıurfa'da doğan ardından ailesiyle Adana’ya göç eden Müslüm Gürses’in Adana'da yolu bir gün halkevine düşer ve bu tesadüf onun hayatının dönüm noktası olur. Müdür Limoncu Ali'den ilk müzik eğitimini alan, sesiyle kitleleri etkileyen Müslüm Gürses’in yolu Adana’dan sonra İstanbul’a düşer. Burada hayatının aşkı oyuncu Muhterem Nur'u bulur. Peki, Müslüm filmi nerede çekildi? İşte Müslüm filminin konusu ve oyuncu kadrosu…

Müslüm filmi nerede çekildi, hangi ilde? Müslüm filminin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var?

Müslüm filmi bu akşam TRT 1 ekranlarında yayınlanacak. Vizyona girdiği tarihte çok konuşulan ve yüksek gişe yapan filmi TRT 1 ekranlarına geliyor. Arabesk müziğinin efsane ismi Müslüm Gürses'in hayat hikayesini 2018 yılında beyazperdeye taşıyan filmde babanın acı dolu hayatı gözler önüne seriliyor. Başrolünde Timuçin Esen'in yer aldığı filmin konusu ve oyuncu kadrosu ile çekildiği yer merak ediliyor. Peki, Müslüm filmi konusu nedir? Müslüm filmi oyuncuları kimler? Müslüm nerede çekildi?

MÜSLÜM FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Müslüm Gürses'in doğduğu yer olan Halfeti filmin ilk sahnelerinde ekranlara yansırken, çocukluğunun geçtiği şehir Adana ve İstanbul da filmi karelerinde yer alıyor.

MÜSLÜM FİLMİNİN KONUSU

ses sanatçısının iniş ve çıkışlarla dolu yaşamının anlatıldığı filmde, Müslüm Gürses'in milyonları etkileyen müziğine, çocukluğundan ölümüne kadar geçen zamanda yaşamına etki eden kişilere, çok sevdiğini her fırsatta dile getirdiği eşi Muhterem Nur'a odaklanılıyor.

MÜSLÜM FİLMİ OYUNCULARI KİMLER?

Haberin Devamı

Müslüm filmi yönetmenliğini Ketche ve Can Ulkay, senaristliğini ise Hakan Günday ve Gürhan Özçiftçi üstlenmiştir. Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un başrollerini paylaştığı Müslüm filminin oyuncu kadrosunda Erkan Avcı, Erkan Kolçak Köstendil, Şahin Kendirci, Ayça Bingöl, Erkan Can, Turgut Tunçalp, Taner Ölmez Güven Kıraç ve Timuçin Esen rol alıyor.

FİLMİN GİŞESİ

Başrollerini Timuçin Esen ve Zerrin Tekindor'un paylaştığı yapım, ilk üç günde 600 bin 141 seyirciyi sinema salonlarına çekerken, bu süreçte 8 milyon 683 bin 174 TL hasılat elde etti.

Film, tüm zamanların en çok izlenen filmler sıralamasında da 8'inci sıraya yükseldi.