Thy Pilotu

Thy Pilotu

Son dakika thy pilotu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan thy pilotu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını thy pilotu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy Pilotu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy pilotu gelişmeleri de dahil olmak üzere 189 thy pilotu haberi bulunmuştur. Tüm thy pilotu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türk Hava Yolları kaptan pilotu corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti!
Türk Hava Yolları kaptan pilotu corona virüs nedeniyle hayatını kaybetti! Türk Hava Yolları'nın (THY) kaptan pilotlarından Mehmet Ali Kılıç corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.
13.04.2020 Corona Virüsü
İngilizler bunu konuşuyor! THY pilotu 'hayat kurtardı'
İngilizler bunu konuşuyor! THY pilotu 'hayat kurtardı' İngiliz basını, Türk Hava Yolları'nda çalışan bir pilotun bir Afgan mültecinin sınır dışı edilmesini son anda engellendiğini yazdı.
30.08.2017 Dünya
THY pilotu isyan etti...
THY pilotu isyan etti... TÜRK Hava Yolları pilotu, helikopter pilotunun kule ile iletişim frenkansını meşgul etmesi üzerine isyan etti.
20.04.2016 Yaşam
Brüksel'deki patlamayı THY pilotu anlattı
Brüksel'deki patlamayı THY pilotu anlattı Brüksel Havalimanın'nda patlama sonrası havalanamayan Türk Hava Yolları'nın Brüksel-İstanbul uçağında bulunan pilot Alp Büyükkara sosyal medya hesabından yaşananları anlattı.
29.09.2021 Gündem
THY pilotuna iki yıl hapis!
THY pilotuna iki yıl hapis! Mehkeme uçağın pilotunu suçlu buldu
29.09.2021 Gündem
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti
İlber Ortaylı uçakta rahatsızlandı! Doktorlar hemen müdahale etti Türk tarihçi ve yazar İlber Ortaylı, Türk Hava Yolları'nın (THY) İzmir-İstanbul uçuşunda rahatsızlandı. Ortaylı'nın kendisine yapılan ilk müdahalenin ardından sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, sefer gecikmeli gerçekleşti.
23.04.2024 Gündem
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı
Türk Hava Yolları uçağına bomba ihbarı: uçak Bükreş’e acil iniş yaptı Türk Hava Yolları’nın (THY) Varşova-İstanbul seferini yapan yolcu uçağına Romanya Hava Sahası üzerinde bomba ihbarı yapıldı. İhbar nedeniyle uçak Bükreş Havalimanı’na acil iniş yaptı.
12.04.2024 Gündem
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti
İstanbul-Antalya seferini yapan THY uçağına yıldırım isabet etti İstanbul-Antalya seferini yapan Türk Hava Yolları'na (THY) ait yolcu uçağına kalkışından kısa bir süre sonra yıldırım isabet etti.
29.01.2024 Gündem
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons
THY uçağında Gezeravcı ailesini gururlandıran anons Türk Hava Yolları (THY) pilotunun Miami-İstanbul seferinde yaptığı anons uzaya giden ilk Türk astronot olarak tarihe geçen Alper Gezeravcı'nın anne ve babasını gururlandırdı.
22.01.2024 Gündem
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir
İlk yerli savaş uçağının adı belli oldu! Erdoğan: İsim babası Devlet Bey'dir Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstikbalin Yüzyılı Tanıtım programında önemli açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Muharip Uçak'ın (MMU) adını "KAAN" olarak açıkladı. 'KAAN'ın ismini Devlet Bahçeli'nin koyduğunu ifade eden Erdoğan, "Suyun öte tarafındakileri rahatsız etmeye KAAN ve Hürjet yeter" dedi. Erdoğan, ANKA-3 muharip insansız savaş uçağının önümüzdeki günlerde ilk uçuşunu yapacağını söyledi.
1.05.2023 Gündem
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı
THY uçağında yolcu kabin memuruna saldırdı   İstanbul-Mogadişu seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağında bulunan ve alkollü olduğu öne sürülen Somali uyruklu bir yolcu kabin memuruna saldırdı. Saldıran yolcuya plastik kelepçe takılırken, olay nedeniyle THY uçağı Antalya Havalimanı'na acil iniş yaptı.
28.04.2023 Ekonomi
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı
Alkollü yolcu uçakta olay çıkardı: THY uçağı Hindistan'a acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'na (THY) ait İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında alkollü olduğu öğrenilen Ukraynalı yolcu kabin ekibine saldırdı. THY uçağı, Hindistan'daki Chennai Havalimanı'na acil iniş yaptı. 
30.03.2023 Yaşam
THY'nin kadın pilotu kansere yenik düştü
THY'nin kadın pilotu kansere yenik düştü Türk Hava Yolları'nda (THY) kaptan pilot olarak görev yapan ve uzun süredir kanser tedavisi gören 41 yaşındaki Ezgi Tosunoğlu Koca hayatını kaybetti. Kansere yenik düşen Koca, THY Uçuş Akademisi'nde 2011 yılında 90 kişiyle birlikte mezun olan tek kadın pilot adayı olmuştu. 
24.03.2023 Yaşam
Meyve kokusu THY uçağını geri döndürdü
Meyve kokusu THY uçağını geri döndürdü Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul- Barcelona seferini yapan uçağı durian meyvesinin kabin içerisine koku vermesi üzerine İstanbul Havalimanı'na geri döndü.
5.03.2023 Gündem
Singapur'dan deprem bölgesine yardım seferberliği
Singapur'dan deprem bölgesine yardım seferberliği Singapur'da yüzlerce kişi, Türkiye'de felaketi yaşayan deprem bölgesine yardım göndermek için seferber oldu. Hazırladıkları yardım kolilerini Türkiye'nin Singapur Büyükelçiliği'ne teslim etmek isteyen Singapur vatandaşları, binaya sığmadı. Uzun kuyrukların oluştuğu o anlar cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.    
10.02.2023 Dünya
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı
ABD'li yolcu kalp krizi geçirdi, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-San Francisco seferini yapan uçaktaki ABD vatandaşı yolcu kalp krizi geçirdi. Uçak Bulgaristan hava sahasından geri dönerek İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.
27.12.2022 Gündem
Yolcu taşkınlık yapınca THY pilotu acil iniş yaptı
Yolcu taşkınlık yapınca THY pilotu acil iniş yaptı İstanbul- Kuala Lumpur seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) ait yolcu uçağında bulunan Belarus vatandaşı bir yolcu, uçakta taşkınlık yaptı. Olay üzerine Uçağın pilotu acil durum deklare ederken, saldırgan yolcu Kuala Lumpur Havalimanı'nda güvenlik güçleri tarafından uçaktan indirildi.
17.10.2022 Gündem
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı
Yolcu bilinç kaybı yaşadı, THY uçağı acil iniş yaptı Türk Hava Yolları (THY) İstanbul-Singapur seferini yapan yolcu uçağında 69 yaşında bir yolcu aniden rahatsızlandı ve bilinç kaybı yaşadı. Yolcuya ilk müdahale kabin görevlileri yaparken, THY uçağı Hindistan'da bulunan Kolkata Havalimanı'na acil iniş yaptı.
6.10.2022 Gündem
THY'nin eski genel müdürü ve pilotu Atilla Çelebi hayatını kaybetti
THY'nin eski genel müdürü ve pilotu Atilla Çelebi hayatını kaybetti Türk Hava Yollarında (THY) 1994-1997 yılları arasında genel müdürlük görevini yürüten Kaptan Pilot Atilla Çelebi, 92 yaşında vefat etti.
13.07.2022 Ekonomi
Pilot kokpitte duman ikazı alınca hemen geri döndü!
Pilot kokpitte duman ikazı alınca hemen geri döndü! Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul-Toronto seferini yapan uçağı, kalkıştan kısa bir süre sonra pilotun kokpitte duman ikazı alması üzerine İstanbul Havalimanı'na geri döndü.
27.05.2022 Gündem
Yolcu rahatsızlandı, THY uçağı acil iniş yaptı
Yolcu rahatsızlandı, THY uçağı acil iniş yaptı Miami-İstanbul seferini yapan Türk Hava Yolları (THY) uçağı, 80 yaşındaki bir yolcunun rahatsızlanması sonucu Kanada'da bulunan St. John Havalimanı'na acil iniş yaptı.
16.05.2022 Gündem
THY pilotunun acı sonu! Arkadaşlarıyla tatile gitmişti...
THY pilotunun acı sonu! Arkadaşlarıyla tatile gitmişti... Arkadaşları ile birlikte tatil için gittiği Meksika'da motosiklet kazası geçiren Türk Hava Yolları'nda kaptan pilot olarak görev yapan İrlandalı Ambrose Blaine hayatını kaybetti.
20.11.2021 Yaşam
Afganistan'da tahliye edilen İrem hemşire; Hayatımızı başörtüsü kurtardı
Afganistan'da tahliye edilen İrem hemşire; Hayatımızı başörtüsü kurtardı Afganistan'da Taliban'ın yönetimi ele geçirmesinin ardından mahsur kalan ve Türk Hava Yolları uçağı ile tahliye edilen hemşire İrem Kahraman, ailesine kavuştu. Afganistan'da burka giyerek hayatta kaldığını ifade eden Kahraman, "Ben çantamı valizimi her şeyimi bırakıp bu şekilde girdim aralarına. Bizim hayatımızı orada başörtüsü, hicap kurtardı. Şu an kendimi çok güvende hissediyorum, en mutlu anım dedi.
19.08.2021 Gündem
Uçakta bebek kalp krizi geçirdi, ilk müdahaleyi Milletvekili Dr. Şeker yaptı
Uçakta bebek kalp krizi geçirdi, ilk müdahaleyi Milletvekili Dr. Şeker yaptı Türk Hava Yolları'nın (THY) Bişkek-İstanbul seferini yapan tarifeli uçağında bir bebek kalp krizi geçirdi. Kalp krizi geçiren bebeğe müdahale eden AK Parti Karaman Milletvekili Dr. Recep Şeker, "Ankara'ya yarım saatlik bir mesafe vardı. Doktor olduğumu bilen hostesler kucağıma bir bebek getirdi. Baktım, bebek morarmış, solunum yok, kalp durmuş vaziyetteydi. Ondan sonra nefes borusunu açtık, kalp masajı, nefes yoluyla solunum derken bebek kendine geldi." ifadelerini kullandı.
19.03.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Thy Pilotu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy pilotu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.