Pilot

Pilot

Son dakika pilot haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan pilot ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını pilot haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Pilot

haberleri sayfasında son dakika yaşanan pilot gelişmeleri de dahil olmak üzere 7.804 pilot haberi bulunmuştur. Tüm pilot haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştı
Bakan Uraloğlu: Türkiye'deki İHA sayısı 68 bin 647, İHA pilotu sayısı 1 milyon 536 bine ulaştıUlaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 2024 yılı Eylül ayı itibarıyla Türkiye'deki İnsansız Hava Aracı (İHA) sayısının geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12,5 artarak 68 bin 647'ye, pilot sayısının ise yüzde 6,6 artarak 1 milyon 536 bin 993'e ulaştığını bildirdi.
20.10.2024Gündem
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyor
Bu hafta sonu komedi ve aksiyonla geçiyorD-Smart, beyaz perdenin başarılı filmlerini evlere taşımaya devam ediyor. Komedi filmi “Yanlış Paket” TV’de ilk kez MovieSmart Türk’te ekrana gelirken; Şahin Irmak’lı “Git Başımdan” ile Kerem Bürsin ve Burak Özçivit’li “Can Feda” da hafta sonu seyirciyle buluşuyor.
18.10.2024Magazin
Türkiye sosyal risk haritası çıkarılacak! Mahalle mahalle şiddet mağduru, risk altındakiler bilinecek
Türkiye sosyal risk haritası çıkarılacak! Mahalle mahalle şiddet mağduru, risk altındakiler bilinecekTürkiye genelinde Sosyal Risk Haritası oluşturulacak. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ‘Sosyal risk haritası ile mahalle mahalle, hane hane, kaç engelli, kaç yaşlı, kaç suça sürüklenmiş çocuk, kaç şiddet mağduru veya şiddet riski altında olan kadın var, hepsi haritalanacak’ dedi.
16.10.2024Gündem
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!
Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne demiryolu projesi hayata geçiyor!Uluslararası Yol Federasyonu Dünya Kongresi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın video konferans aracılığıyla gerçekleştirdiği açılış konuşmasıyla İstanbul’da başladı. Törende konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Kongremizde; mobilite, dijitalleşme, iklim değişikliği ve yeşil dönüşüm konularını bütün yönleriyle tartışarak, ortak aklın çözümleriyle sektöre büyük katkılar sağlayacağız” ifadelerini kullandı.
15.10.2024Ekonomi
Pilottan acı anons: Kaptanlarımızdan birini kaybettik
Pilottan acı anons: Kaptanlarımızdan birini kaybettikTürk Hava Yolları'nın (THY) Seattle-İstanbul seferi sırasında kaptan pilot İlçehin Pehlivan'ın hayatını kaybetmesi üzerine uçağı New York'a ikinci pilot ile yardımcı pilot indirmişti. O anlar, ikinci pilotun Boston Hava Trafik Kontrolörüne söylediği "Başlangıçta üç pilotumuz vardı ancak kaptanlarımızdan birini kaybettik" sözleriyle yansıdı.
11.10.2024Vatan TV
Pilottan acı anons: Kaptanlarımızdan birini kaybettik
Pilottan acı anons: Kaptanlarımızdan birini kaybettikTürk Hava Yolları'nın (THY) Seattle-İstanbul seferi sırasında kaptan pilot İlçehin Pehlivan'ın hayatını kaybetmesi üzerine uçağı New York'a ikinci pilot ile yardımcı pilot indirmişti. O anlar, ikinci pilotun Boston Hava Trafik Kontrolörüne söylediği "Başlangıçta üç pilotumuz vardı ancak kaptanlarımızdan birini kaybettik" sözleriyle yansıdı.
11.10.2024Gündem
Samsun Atakum sahilindeki işletmelere ‘bitkisel atık yağ' denetimi
Samsun Atakum sahilindeki işletmelere ‘bitkisel atık yağ' denetimiSamsun'un Atakum ilçesi sahilinde bulunan restoran ve kafe gibi işletmelere bitkisel atık yağ denetimi yapıldı.
10.10.2024Gündem
HUAWEI, Türk Hava Yolları ve Acıbadem Hastaneleri iş birlikleri ile yenilikçi ürünlerini duyurdu
HUAWEI, Türk Hava Yolları ve Acıbadem Hastaneleri iş birlikleri ile yenilikçi ürünlerini duyurduHUAWEI Türkiye’de çok beklenen, dünyanın ilk Ambulatuvar Kan Basıncı İzleme Özellikli Akıllı Saati Watch D2 ve Watch Ultimate serisinin en gelişmiş akıllı saati Watch Ultimate Green Edition ile birlikte Türkiye’nin en uygun fiyatlı ve en hızlı WiFi 7 destekli router’ı olan HUAWEI WiFi 7 BE3 tanıttı. HUAWEI ayrıca Türk Hava Yolları ve Acıbadem Hastaneleri ile gerçekleştirmeye başladığı iş birliklerini de duyurdu.
9.10.2024Advertorial
THY'nin kaptan pilotu sefer esnasında hayatını kaybetti
THY'nin kaptan pilotu sefer esnasında hayatını kaybettiTürk Hava Yolları’nın (THY) Seatle-İstanbul seferini yapan yolcu uçağının kaptan pilotu İlçehin Pehlivan, sefer esnasında hayatını kaybetti. THY uçağını Newyork Havalimanı’na ikinci pilot indirdi.
9.10.2024Gündem
TEKNOFEST Adana'da pilot oldular! Gençler uçurabilmek için sıraya girdi
TEKNOFEST Adana'da pilot oldular! Gençler uçurabilmek için sıraya girdiAdana'da düzenlenen TEKNOFEST'te ziyaretçiler, teknolojinin sunduğu imkanları tecrübe etme fırsatı buldu. Festival alanında yer alan uçak simülatörleri, özellikle gençlerin ve havacılık tutkunlarının yoğun ilgisini çekti.
4.10.2024Adana
Erzincan’da “Okul Polisleri Projesi” start aldı
Erzincan’da “Okul Polisleri Projesi” start aldıErzincan’da Milli Eğitim Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü tarafından üzerinde çalışılan “Okul Polisleri Projesi” bugün itibariyle başladı.
30.09.2024Gündem
Pilot Ünal Aster'in film gibi hayat hikayesi! Türk olduğu için izin vermemişler
Pilot Ünal Aster'in film gibi hayat hikayesi! Türk olduğu için izin vermemişlerBursa'nın Yenişehir ilçesinde düşen eğitim uçağında hayatını kaybeden öğretmen pilot Ünal Aster (61), ardında tıp, spor, sanat ve havacılık sevdasıyla dolu bir hayat bıraktı. 61 yıllık hayatına aletli jimnastikte 4 Avrupa Şampiyonluğu, Go-Kart yarışlarında 2 dünya 3'üncülüğü sığdıran, Moskova Sanat Akademisi'nde piyano ve bale eğitimi alan Aster, İstanbul Devlet Opera ve Balesi'nde balet olarak birçok temsilde sahne aldı. Aynı zamanda veteriner hekim olan ve 'Doğum Hastalıkları Genel Cerrahi' alanında uzmanlığı bulunan Ünal Aster, 2 oğlunun sezaryenle doğumunu da kendisi gerçekleştirdi.
24.09.2024Gündem
Bursa'da eğitim uçağı düştü! 2 pilot hayatını kaybetti
Bursa'da eğitim uçağı düştü! 2 pilot hayatını kaybettiBursa'da eğitim uçağının Yenişehir Havaalanı apron kısmına düşmesi sonucu iki pilot hayatını kaybetti.
23.09.2024Gündem
Bakanlık evlilik kredisi için harekete geçti! Resmen başladı
Bakanlık evlilik kredisi için harekete geçti! Resmen başladıAile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Aile ve Gençlik Fonu Projesi kapsamında gençlerin evlilik kredisine daha hızlı ve kolay başvurabilmeleri için özel internet sitesi hazırladı. Hazırlanan internet sitesinde, evlilik kredisine ilişkin haberler, görseller, başvuru kılavuzu, duyurular yer alıyor, desteğe nasıl başvuru yapılacağı uygulamalı gösteriliyor.
22.09.2024Ekonomi
Türkiye e-Devlet konusunda büyük aşama kaydetti
Türkiye e-Devlet konusunda büyük aşama kaydettiBirleşmiş Milletler (BM) tarafından gerçekleştirilen "e-Devlet Araştırması 2024" sonuçlarına göre Türkiye, 193 ülke arasında e-Devlet Gelişmişlik Endeksinde bir önceki döneme göre 21 sıra yükselerek 27. sıraya yerleşti.
19.09.2024Gündem
Uçakta kedi kavgası: Dilan Çıtak kendisini uyaran kabin memuruna saldırdı
Uçakta kedi kavgası: Dilan Çıtak kendisini uyaran kabin memuruna saldırdıTürk Hava Yolları’nın (THY) Bodrum-İstanbul seferini yapan uçakta bulunan İbrahim Tatlıses’in kızı Dilan Çıtak Tatlıses ile kedisi için kendisini uyaran kabin memuru karakolluk oldu. Uçak İstanbul Havalimanı’na iniş yapmasının ardından kabin memurları, Dilan Çıtak Tatlıses’ten şikayetçi oldu.
18.09.2024Magazin
Uçağı karıştı, THY'den açıklama geldi: Kara listeye alındı
Uçağı karıştı, THY'den açıklama geldi: Kara listeye alındıTürk Hava Yolları Basın Müşaviri Yahya Üstün, dün icra edilen İstanbul-Londra seferi öncesi kabin ekibine hakaret eden yolcu hakkında hukuki sürecin başlatıldığını bildirdi.
16.09.2024Gündem
Bakan Bayraktar: Bor üretim yelpazesini genişletiyoruz
Bakan Bayraktar: Bor üretim yelpazesini genişletiyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Balıkesir Bigadiç’te yapımı tamamlanan Granül Bor Üretim Tesisleri’nin açılış töreninde açıklamalarda bulundu. Bayraktar, "Maden çeşitliliğinde dünyanın önde gelen 10 ülkesi arasındayız. Önümüzdeki süreçte bu rezervleri daha hızlı şekilde ekonomiye katmamız, sanayimizi daha da geliştirmemiz ve sadece ham madde değil, daha fazla nihai ürün üretmemiz yani katma değerli madencilik anlayışı ile hareket etmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. Bayraktar, "Açılışını yaptığımız bu tesisle gübre katkı maddesi üreterek bor ürün yelpazemizi genişletiyoruz." dedi.
14.09.2024Ekonomi
Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı'na atandı
Alper Gezeravcı Uzay Komutanlığı'na atandıMilli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kara, deniz, hava, siber ve uzay alanındaki etkinlik ve caydırıcılığının her geçen gün daha da artırıldığı belirtildi.
12.09.2024Gündem
Ankara'da yeni uygulama başladı: Gece kreşi açıldı
Ankara'da yeni uygulama başladı: Gece kreşi açıldıÇankaya Belediyesi, gece çalışan ailelere destek olmak amacıyla Ankara'da ilk kez "gece kreşi" uygulamasını başlattı.
11.09.2024Gündem
Türkiye’de sanayi üretiminin merkezi olacak! Bölgede yeni bir sanayi şehri kuruluyor Sürdürülebilirlikte öncü olmayı hedefliyor
Türkiye’de sanayi üretiminin merkezi olacak! Bölgede yeni bir sanayi şehri kuruluyor Sürdürülebilirlikte öncü olmayı hedefliyorTürkiye’nin en büyük Organize Sanayi Bölgesi olmayı hedefleyen Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi (AOSB), Yeşil Mutabakat Çalışmaları kapsamında Net Karbon Sıfır Hedefi projelerini hayata geçiriyor. Paris İklim Anlaşması ile belirlenen hedefler doğrultusunda Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye için belirlenen 64 hedef doğrultusunda pilot bölge ilan edilen Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi’nde üretimin iki katına çıkarılması hedefleniyor.
11.09.2024Adana
Bakan Uraloğlu test etti: Otonom kamyon akıllı yollarda!
Bakan Uraloğlu test etti: Otonom kamyon akıllı yollarda!Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Akıllı Ulaşım Sistemleri teknolojisi ile donatılmış Yavuz Sultan Selim Köprüsü Kuzey Çevre Otoyolu’nda şehir dışı lojistik merkezleri arasında sürücüsüz lojistiğe imkân tanıyacak Ford Trucks’ın Seviye-4 Otoyol Pilotu Teknolojisine sahip otonom kamyonunu test etti.
7.09.2024Ekonomi
OVP ile finansal istikrarın kalıcı hale getirilmesi amaçlanıyor
OVP ile finansal istikrarın kalıcı hale getirilmesi amaçlanıyorOrta Vadeli Program ile dezenflasyon sürecini destekleyecek şekilde finansal istikrarın güçlendirilerek kalıcı hale getirilmesi hedefleniyor.
5.09.2024Ekonomi
Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ile daha evlilik kredisi imkanı
Doğurganlık oranının en düşük olduğu 3 ile daha evlilik kredisi imkanıAile ve Gençlik Fonu projesinin pilot uygulamasında ikinci bölümü başlattıklarını ifade eden Bakan Göktaş, “Doğurganlık hızının en düşük olduğu 3 ilde evlilik kredisi uygulanacak” diye konuştu.
4.09.2024Ekonomi
Hazerfen Havalimanı'nda eğitim uçağı pistten çıktı!
Hazerfen Havalimanı'nda eğitim uçağı pistten çıktı! Çatalca Hezarfen Havalimanı'nda bir eğitim uçağı iniş sırasında pistten çıktı. İniş takımları kırılan uçakta bulunan pilot, yara almadan kurtuldu.
3.09.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Pilot ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki pilot haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.