Thy Açıklama

Thy Açıklama

Son dakika THY açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan THY açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını THY açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 346 thy açıklama haberi bulunmuştur. Tüm thy açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
THY, çevreci yakıtla ilk uçuşunu Paris'e yaptı
THY, çevreci yakıtla ilk uçuşunu Paris'e yaptı Sürdürülebilir kaynaklardan elde edilen çevreci yakıtlı uçaklarını kullanmaya başlayan Türk Hava Yolları (THY)'nin bu yakıtla ilk uçuşu TK-1823 sefer sayılı Paris seferi oldu.
2.02.2022 Gündem
THY'den son dakika açıklaması! Lodos nedeniyle bilet işlemleri durduruldu
THY'den son dakika açıklaması! Lodos nedeniyle bilet işlemleri durduruldu Türk Hava Yolları (THY) İstanbul'da lodos nedeniyle yurt içi uçuşlarında, İstanbul varışlı seferlerde bilet ve bagaj işlemlerini durdurdu. 
30.11.2021 Ekonomi
THY'den flaş karar! 8 Mayıs'ta başlıyor
THY'den flaş karar! 8 Mayıs'ta başlıyor Türk Hava Yolları (THY) mayıs ayına ait güncel uçuş planını açıkladı. Koronavirüs pandemisine rağmen İstanbul Havalimanı'ndan geçen yıl 44 iç hat 165 dış hat noktasına yaptığı seferler ile Avrupa'da en çok uçan havayolu olan THY, mayıs ayında da birçok yeni noktayı uçuş listesine ekledi.
1.05.2021 Ekonomi
THY'den tam kapanma süreci için yolculara flaş uyarı!
THY'den tam kapanma süreci için yolculara flaş uyarı! Türk Hava Yolları (THY), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tam kapanmanın uygulanacağı 29 Nisan-17 Mayıs arasında, yurt dışından gelmeyi ya da yurt dışına çıkmayı planlayan yolcuların seyahatlerini "biletlerini ibraz ederek ve varış ülkesi kabul şartlarını dikkate alarak" gerçekleştirebileceğini duyurdu.
28.04.2021 Ekonomi
Tam kapanmada uçak seferleri yapılacak mı? THY için seyahat izin belgesi gerekli mi?
Tam kapanmada uçak seferleri yapılacak mı? THY için seyahat izin belgesi gerekli mi? Ramazan Bayramı'nı da kapsayan 18 günlük tam kapanma kararının ardından şehirler arası seyahat kısıtlaması getirildi. Tam kapanma tarihlerine rastlayan süre zarfında daha önce seyahat planlaması yapanlar da uçak biletlerinin iptal olup olmadığını ve tam kapanmadan muaf olup olmayacaklarını araştırıyor. THY de tam kapanma dönemi ile ilgili açıklama yayınladı. Peki, Tam kapanmada uçak seferleri yapılacak mı? THY için seyahat izin belgesi gerekli mi? Uçak seferleri iptal mi? THY uçuşları iptal mi? Uçak bileti olanlar yasaklardan muaf mı? İşte şehirler arası seyahat kısıtlaması detayları ve THY'nin tam kapanma açıklaması...
27.04.2021 Gündem
THY'den yeni kısıtlama kararı sonrası flaş açıklama!
THY'den yeni kısıtlama kararı sonrası flaş açıklama! Türk Hava Yolları (THY), Kovid-19 tedbirleri nedeniyle alınan yeni kısıtlama kararı sonrası uçuşu olan yolcuların seyahat belgeleri ile havalimanına gidebileceklerini bildirdi.
13.04.2021 Ekonomi
THY'den flaş karar! 31 Mayıs'a kadar uzatıldı
THY'den flaş karar! 31 Mayıs'a kadar uzatıldı Türk Hava Yolları (THY), uzaktan çalışmanın 31 Mayıs'a kadar devam ettirilmesine karar verildiğini duyurdu.
24.02.2021 Ekonomi
Uçuş yasağı ne zaman kalkacak? İlk uçuş ne zaman? İşte uçak seferleri ile ilgili son açıklamalar!
Uçuş yasağı ne zaman kalkacak? İlk uçuş ne zaman? İşte uçak seferleri ile ilgili son açıklamalar! Türkiye’nin corona virüs ile ilgili normalleşme sürecinin planları yapılıyor. Kamuoyunda sürecin Ramazan Bayramı’na kadar bitirilmesi ile ilgili beklentiler var. Pek çok kişi de Ramazan Bayramı’ndaki kadar seyahat düzenlemesi ile ilgili kararları yakından takip ediyor. Yurt içi ve yurt dışı uçuşlar ne zaman başlayacak? soruları bayramda seyahat planı yapanlar tarafından merak ediliyor. Peki, Uçuş yasağı ne zaman kalkacak? Yurt içi ve Yurt dışı uçuşları ne zaman, hangi tarihte başlayacak? İşte uçak seferleri ile ilgili son gelişmeler…
29.04.2020 Gündem
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır
İran'dan İsrail'e İHA saldırısı gerçekleşti: Mesele sonuçlanmıştır Dünyanın gözü Ortadoğu'da sıcak gelişmelerde. İsrail Devlet Televizyonu, İran'ın İHA saldırısı başlattığını duyurdu. ABD Başkanı Joe Biden, İsrail-İran gerilimi nedeniyle tatilini yarıda kesip Washington'a döndü. El Cezire'ye konuşan üst düzey bir ABD'li yetkili ise İran'ın pazar günü İsrail'e saldıracağını iddia etti.
14.04.2024 Dünya
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, damızlık düve yetiştirme merkezleri kurulması için yatırımcılara 45 milyon lira TL hibe ödemesi ile bu merkezlerden yerli hayvan alan üreticilere 35 milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildi.
5.09.2023 Ekonomi
THY'nin İstanbul-Marakeş seferini yapan uçakta yolcu intihar etti
THY'nin İstanbul-Marakeş seferini yapan uçakta yolcu intihar etti Türk Hava Yollarının (THY) İstanbul-Marakeş seferini yapan uçakta bir yolcu tuvalette intihar etti.
25.07.2023 Gündem
Letonya ve Galler maçları öncesi Çağlar Söyüncü şoku
Letonya ve Galler maçları öncesi Çağlar Söyüncü şoku Letonya ve Galler'le kritik maçlara çıkmaya hazırlanan Milli Takım'da Çağlar Söyüncü şoku yaşanıyor.
14.06.2023 Futbol
THY'den 'satılıyor' iddialarına yalanlama
THY'den 'satılıyor' iddialarına yalanlama TÜRK Hava Yolları'nın (THY) satılacağı yönündeki iddiaların ardından, THY'den açıklama geldi. THY Basın Müşaviri Yahya Üstün'ün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, iddiaların asılsız olduğu belirtildi.
30.05.2023 Ekonomi
THY Kadınlar Günü hediyesi 2000 TL doğru mu, linke tıkladım ne yapmalıyım? THY’dan resmi açıklama: Kadınlar Günü hediyesi…
THY Kadınlar Günü hediyesi 2000 TL doğru mu, linke tıkladım ne yapmalıyım? THY’dan resmi açıklama: Kadınlar Günü hediyesi… 8 Mart Dünya Kadınlar Günü tüm dünyada kutlanıyor. 8 Mart özelinde bazı firmalar kadınlara özel indirim kampanyaları düzenliyor. Kadınlar Günü için özel avantajlar ve kampanyalar arasında THY linkini görenler arama motorlarına yöneldi. Bazı kötü niyetli kişiler özel günleri fırsat bilerek gerçek olmayan mesajlar paylaşabiliyor. Peki, THY Kadınlar Günü hediyesi 2000 TL doğru mu? Türk Hava Yolları resmi açıklama yaptı.
8.03.2023 Gündem
Hatay Havalimanı hizmet vermeye başladı! THY'den ücretsiz uçuş için yeni uygulama
Hatay Havalimanı hizmet vermeye başladı! THY'den ücretsiz uçuş için yeni uygulama Kahramanmaraş merkezli depremler sonucunda ağır hasar gören ve kullanılamaz hale gelen Hatay Havalimanı, ekiplerin aralıksız onarım çalışmalarının ardından yeniden hizmete açıldı. THY'nin ücretsiz tahliye uçuşları için ise rezervasyon uygulaması başladı.
13.02.2023 Gündem
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
THY'ye 'yılın havayolu' ödülü
THY'ye 'yılın havayolu' ödülü Türk Hava Yolları (THY), CAPA tarafından sürdürülebilirlik inovasyonunda 'yılın havayolu' ödülüne layık görüldü.  
4.11.2022 Ekonomi
THY ucuz bilet kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? THY 299 TL bilet nasıl alınır? İşte THY bilet kampanyası!
THY ucuz bilet kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? THY 299 TL bilet nasıl alınır? İşte THY bilet kampanyası! THY bilet kampanyası için araştırmalar arttı. Yurt içi uçuşlarda geçerli erken rezervasyon fırsatını yakalamak isteyen vatandaşlar “THY ucuz bilet kampanyası ne zaman, hangi tarihleri kapsıyor? THY 299 TL bilet nasıl alınır?” sorularına yanıt arıyor. İşte THY bilet kampanyası!
4.10.2022 Ekonomi
THY'den ucuz bilet kampanyası
THY'den ucuz bilet kampanyası Türk Hava Yolları 4-5 Ekim 2022 tarihleri arasında tüm yurt içi bilet alımlarını 299,99 liradan başlayan fiyatla satma kampanyası düzenliyor.
4.10.2022 Ekonomi
THY pilot alımı yapacağını duyurdu! İşte şartları...
THY pilot alımı yapacağını duyurdu! İşte şartları... Türk Hava Yolları (THY) büyüme hedefleri doğrultusunda deneyimli kaptan pilot ve 2'nci pilot istihdam edeceğini duyurdu. Havayolu şirketi hali hazırda filosunda 386 uçak bulunurken, 5 bin 525 pilot görev yapıyor.
17.08.2022 Çalışma Hayatı
THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası başlattı!
THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası başlattı! THY duyurdu! Türk Hava Yolları (THY) indirimli bilet kampanyası vatandaştan büyük ilgi görüyor. THY, aralık ve ocak aylarını kapsayan dönemde kış kampanyası kapsamında ucuz uçak bileti satışlarına başladı. Peki, THY indirimli bilet ne kadar? THY kampanyalı bilet hangi tarihleri kapsıyor? THY ucuz bilet kampanyası ile ilgili detaylar…
2.08.2022 Ekonomi
Türk Hava Yolları duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı
Türk Hava Yolları duyurdu! Zorunluluk kaldırıldı Türk Hava Yolları (THY), koronavirüs önlemleri kapsamında Türkiye'den gelen yolculara aşı veya negatif PCR test ibrazı zorunluğu isteyen İtalya'nın bu tedbirleri kaldırdığını duyurdu.
3.06.2022 Ekonomi
THY uçaklarında yeni dönem başlıyor! Yolcuları kapsıyor, artık...
THY uçaklarında yeni dönem başlıyor! Yolcuları kapsıyor, artık... THY uçaklarında yeni dönem! Yolcuları yakından ilgilendiriyor. Dünyada belirli sayıda havayolu şirketinin başlattığı kapıdan kapıya (Gate to Gate) internet hizmetini Türk Hava Yolları da vermeye başladı. THY'nin belirli donanıma sahip uçaklarında seyahat edecek yolcular, uçağın kapısının kapatılmasından gidilecek yerde inişin tamamlanmasına kadar internet hizmetinden faydalanabilecekler.
1.06.2022 Ekonomi
THY'den son dakika maske kararı! Tüm yolcular için geçerli
THY'den son dakika maske kararı! Tüm yolcular için geçerli Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın 'hastaneler dışında maske zorunluluğu kalktı' açıklamasının ardından uçaklarda maske kullanım zorunluluğu da kaldırılıyor. Bakan Koca'nın açıklamasından sonra THY’den ilk açıklama Genel Müdür Bilal Ekşi’den gelirken, yarından itibaren THY’de maske kuralının sonra ereceği açıklandı.
29.05.2022 Ekonomi
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor
Türk Hava Yolları 89'uncu yılını kutluyor Devlet Hava Yolları İşletmesi adıyla 1933 yılında 5 uçaklık filosuyla kurulan ve şuan dünyanın en çok noktaya uçan havayolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları (THY) 89'ncu kuruluş yıl dönümünü kutluyor.
20.05.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Thy Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.