Thy Bilet

Thy Bilet

Son dakika thy bilet haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan thy bilet ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını thy bilet haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Thy Bilet

haberleri sayfasında son dakika yaşanan thy bilet gelişmeleri de dahil olmak üzere 344 thy bilet haberi bulunmuştur. Tüm thy bilet haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ramazan Bayramı için flaş karar! Bakanlık açıkladı, satışlar başladı, ek sefer ve...
Ramazan Bayramı için flaş karar! Bakanlık açıkladı, satışlar başladı, ek sefer ve... Ramazan Bayramı için flaş karar verildi. Resmen başladı. Seyahat edecek vatandaşları yakından ilgilendiriyor. Ramazan Bayramı yaklaşırken Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı harekete geçti. Demir yollarına artan yolcu talebini karşılamak için ek tren seferleri düzenlendi. Böylece 10 günde 45 bin 528 yolcu daha trenlerden yararlanabilecek. İşte son dakika haberinin detayları...
15.04.2022 Ekonomi
THY'den son dakika açıklaması! Lodos nedeniyle bilet işlemleri durduruldu
THY'den son dakika açıklaması! Lodos nedeniyle bilet işlemleri durduruldu Türk Hava Yolları (THY) İstanbul'da lodos nedeniyle yurt içi uçuşlarında, İstanbul varışlı seferlerde bilet ve bagaj işlemlerini durdurdu. 
30.11.2021 Ekonomi
THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması
THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması THY'den seyahat kısıtlamasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Omicron (Nu) varyantı tedbiri kapsamında 5 ülkeden Türkiye'ye seyahat kısıtlaması kararıyla ilgili Türk Hava Yolları yolcuları uyardı.
27.11.2021 Ekonomi
THY'den tam kapanma süreci için yolculara flaş uyarı!
THY'den tam kapanma süreci için yolculara flaş uyarı! Türk Hava Yolları (THY), yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında tam kapanmanın uygulanacağı 29 Nisan-17 Mayıs arasında, yurt dışından gelmeyi ya da yurt dışına çıkmayı planlayan yolcuların seyahatlerini "biletlerini ibraz ederek ve varış ülkesi kabul şartlarını dikkate alarak" gerçekleştirebileceğini duyurdu.
28.04.2021 Ekonomi
THY'den ramazan ayına özel kampanya! 5 Mayıs'a kadar...
THY'den ramazan ayına özel kampanya! 5 Mayıs'a kadar... Türk Hava Yolları (THY), yurt içi uçuşlarda 179,99 liradan başlayan fiyat imkanı sunulan ramazan ayına özel kampanya başlatıldığını duyurdu.
30.03.2021 Ekonomi
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 4-5 Nisan 2024 tarihinde alınan 799 liradan başlayan yurt içi uçak biletleriyle 1 Ekim-30 Kasım 2024 tarihinde seyahat edilebilecek.
4.04.2024 Ekonomi
THY'den yolcularına seçim kolaylığı
THY'den yolcularına seçim kolaylığı 31 Mart Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimleri nedeniyle Türk Hava Yolları (THY) belirtilen şartlara uygun olan yolcuların biletlerinde değişiklik ve hiç kullanılmayan biletler için ise ücretsiz iade hakkı tanındığını açıkladı.
28.03.2024 Ekonomi
THY'den indirimli bilet kampanyası! Tarihler verildi
THY'den indirimli bilet kampanyası! Tarihler verildi Türk Hava Yolları 65 yaş ve üzeri yolculara yurt içi seyahatlerinde yüzde 25 indirim imkanı sağlıyor.
19.03.2024 Ekonomi
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı
THY'den yeni kampanya! Ucuz bilet kampanyası başladı Türkiye'nin bayrak taşıyıcı havayolu şirketi Türk Hava Yolları, yeni bilet kampanyası düzenledi. 5-6 Mart 2024 tarihinde alınacak biletlerle 11 Eylül-31 Ekim 2024 tarihleri arasında seyahat gerçekleştirilecek.
5.03.2024 Ekonomi
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler...
THY'den yeni ucuz bilet kampanyası! İşte tarihler... Türk Hava Yolları, 15-16 Şubat tarihinde alınacak biletlerle 1 Mart-4 Nisan arasında 799 liradan başlayan fiyatla seyahat avantajı sağlıyor.
15.02.2024 Ekonomi
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı
THY'den 2'nci pilot aday adayları için iş ilanı Türk Hava Yolları(THY), büyüme hedefleri doğrultusunda yetiştirilmek üzere ikinci pilot aday adayları için iş ilanı açtı.
2.02.2024 Gündem
THY'den ucuz yurt dışı bileti
THY'den ucuz yurt dışı bileti Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'ya özel ucuz bilet kampanyası başlattı.
12.01.2024 Ekonomi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi
İPTAL OLAN UÇUŞLAR ||| THY iptal olan uçuşlar sorgulama: Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi THY iptal olan uçuşlar sorgulama - THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. THY Basın Müşavirliği tarafından yapılan yazılı açıklamada Meteorolojik Acil Durum Komitesi kararı uyarınca iç ve dış hatlarda toplam 40 seferin iptal edildiği duyurulurken 18 Kasım tarihinde uçuşu olan vatandaşların uçuşlarını kontrol etmeleri istendi. Peki, Pegasus iptal olan uçuşlar hangileri? THY iptal seferleri 19 Kasım listesi nasıl sorgulanır? İşte THY iptal seferleri 19 Kasım listesi…
18.11.2023 Gündem
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları
Uçuş iptal olursa ne olur, uçuş iptal edildiğinde para iadesi yapılır mı? Hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları THY 18 Kasım İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul Havalimanı'ndan yapılması planlanan 40 uçuşu iptal ettiğini duyurdu. Söz konusu gelişmenin ardından vatandaşlar “Uçak bileti iptal edildiğinde para iadesi” için araştırmalarını hızlandırdı. Peki, Uçuş iptal olunca para iadesi yapılır mı, uçak iptal olunca ne olur? İşte hava şartları nedeniyle iptal edilen uçuşlarda yolcu hakları…
18.11.2023 Gündem
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi?
THY uçuşları iptal mi? THY hangi seferleri iptal etti, iptal edilen uçuşlar nasıl sorgulanır? THY İstanbul uçuşları da iptal mi? Türk Hava Yolları, yarın İstanbul'da beklenen olumsuz hava koşulları nedeniyle 40 seferinin karşılıklı olarak iptal edildiğini duyurdu.  İptal olan seferler hakkında detaylar, THY internet sitesi ve havalimanlarının internet siteleri üzerinden öğrenilebilecek. Peki, THY iptal seferler listesi nasıl ve nereden sorgulanır? 18 Kasım THY iptal sefer sorgulama…
17.11.2023 Gündem
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı
İstanbul’da faciadan dönüldü! Doğal gaz kutusuna saplandı Kağıthane Çağlayan’da freni tutmadığı iddia edilen otomobil, sürücünün kontrolünden çıkarak önce doğalgaz kutusuna ardından da binanın girişine çarparak durabildi. Kazadan sürücü yara almadan kurtulurken, kopan doğal gaz borusundan sızan gazlar sokağa yayıldı. Binanın girişinin kapanması nedeniyle vatandaşlar bir süre içeriye giremedi.
9.10.2023 Yaşam
YÖK Başkanı Özvar duyurdu! "Yüzde 99,8 doluluk oranına ulaştı"
YÖK Başkanı Özvar duyurdu! "Yüzde 99,8 doluluk oranına ulaştı" YÖK Başkanı Özvar, 2023- 2024 Yükseköğretim Akademik Yılı Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Özvar, "Açıköğretim programlarıyla birlikte bir milyonun biraz üzerinde olan kontenjanlarımız bu yıl yüzde 99,8 gibi çok yüksek bir doluluk oranına ulaşmıştır." dedi.
9.10.2023 Eğitim
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar...
THY'den vatandaşlara ucuz bilet kampanyası! İşte detaylar... Türk Hava Yolları, Doğu Avrupa'da birçok noktaya avantajlı fiyatlarla seyahat imkânı sunduğunu duyurdu.
9.10.2023 Ekonomi
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar
THY'den Tel Aviv yolcularına ilave haklar Türk Hava Yolları (THY), Hamas'ın askeri kanadının İsrail'e karşı başlattığı Aksa Tufanı operasyonu nedeniyle Tel Aviv uçuşlarıyla ilgili yolculara ilave haklar tanındığını duyurdu.
7.10.2023 Ekonomi
İstanbul'a su sağlayan barajda korkunç görüntü!
İstanbul'a su sağlayan barajda korkunç görüntü! İstanbul'a su sağlayan barajlarda doluluk oranları düşmeye devam ediyor. İSKİ verilerine göre ortalama doluluk oranı yüzde 27.88 olarak ölçüldü. Bu oran 2014 yılından bu yana ölçülen en düşük doluluk oranı olarak kayıtlara geçti. Kuraklıktan en çok etkilenen barajlardan biri olan Terkos'ta ise doluluk oranı 13.83'e geriledi. Bazı bölümlerde baraj gölünde sular yaklaşık 100 metre çekilirken, kıyıda bağlı teknelerin çoğu karaya oturdu.
5.09.2023 Yaşam
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek
Bakanlık duyurdu! Hayvancılığa 80 milyon liralık destek Tarım ve Orman Bakanlığı'nca, damızlık düve yetiştirme merkezleri kurulması için yatırımcılara 45 milyon lira TL hibe ödemesi ile bu merkezlerden yerli hayvan alan üreticilere 35 milyon TL hibe ödemesi gerçekleştirildi.
5.09.2023 Ekonomi
THY'den ucuz bilet kampanyası! Erken rezervasyona indirim var
THY'den ucuz bilet kampanyası! Erken rezervasyona indirim var Türk Hava Yolları Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti çıkışlı/varışlı İstanbul ve Antalya uçuşlarına erken rezervasyon indirimi yaptı.
5.09.2023 Ekonomi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi
Kaan Urgancıoğlu ve Burcu Denizer evlendi! Son hamlesi Kanal D'nin sevilen dizisi Yargı'da Ilgaz karakterine hayat veren Kaan Urgancıoğlu, bir süredir aşk yaşadığı Burcu Denizer ile Atina-Pire Başkonsolosluğu'nda gerçekleşen nikah töreni ile evlendi. Burcu Denizer'in sosyal medya hamlesi dikkat çekti.
22.06.2023 Magazin
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi
Sahte içkiden zehirlenmişti! Şekip Taşpınar'dan yeni haber geldi Dizi ve sinema oyuncusu Şekip Taşpınar sahte içkiden zehirlenerek hastaneye kaldırılmıştı. Berna Taşpınar, yoğun bakım ünitesinde tedavisi süren eşi Şekip Taşpınar'ın sağlık durumunu takipçileri ile paylaştı: Bugün konuştuk bir iki güne servise alacaklar!
22.06.2023 Magazin
Konteyner ev satma vaadiyle depremzedeleri dolandıran 6 kişi yakalandı
Konteyner ev satma vaadiyle depremzedeleri dolandıran 6 kişi yakalandı Kahramanmaraş merkezli depremlerde evleri yıkılan vatandaşların da olduğu yaklaşık 600 kişiyi konteyner ev satma vaadiyle 5 milyon TL dolandıran 6 kişi, polisin Nevşehir merkezli 6 ilde düzenlediği operasyonla yakalandı.
21.06.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Thy Bilet ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki thy bilet haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.