The New York Times

The New York Times

Son dakika The New York Times haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan The New York Times ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını The New York Times haber sayfamızda bulabilirsiniz.

The New York Times

haberleri sayfasında son dakika yaşanan the new york times gelişmeleri de dahil olmak üzere 580 the new york times haberi bulunmuştur. Tüm the new york times haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak
Gazze savaşında tansiyonu zirveye çıkaran gelişme! İsrail'e sert Ültimatom: Savaş sebebi sayılacak Gazze'de İsrail ordusunun sivillere yönelik katliamı devam ederken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İsrail'e savaşın başından beri adeta sınırsız destek veren ABD'den 'nükleer' hamle geldi. CNN International Washington'ın bu adımının İran'a yönelik açık bir caydırıcılık mesajı olduğunu yazdı. Kuzeydeki çatışmalar sürerken Lübnan'dan ise dikkat çeken bir Hizbullah açıklaması geldi. ABD merkezli “The New York Times” (NYT) gazetesi, Washington’ın İsrail’e 'sivil kayıplarının azaltılması amacıyla' bazı önerilerde bulunduğunu yazdı. Ürdün Başbakanı Bisher Khasawneh, Filistinlilerin Gazze’den çıkarılmasının Ürdün’ün “kırmızı çizgisi” olduğunu ifade ederek, “Ürdün, Filistinlilere yönelik sürgün girişimini savaş ilanı sayacaktır” dedi.
6.11.2023 Dünya
Meta’dan “ücretli” Instagram sinyali! Reklamlardan sıkılanlara iyi haber....
Meta’dan “ücretli” Instagram sinyali! Reklamlardan sıkılanlara iyi haber.... Instagram ve Facebook'ta karşınıza çıkan reklamlardan artık sıkıldınız mı? Meta sizin için bu reklamları “şak” diye kaldırabilir. Tabii bunun için küçük bir ödeme yapmayı kabul ederseniz!
4.09.2023 Bilim ve Teknoloji
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor!
Google, haber yazan yapay zeka aracını test ediyor! Google, belirli verilerle haber yazabilen yapay zeka aracını test ediyor.
20.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet
Kapağıyla gündeme düşmüştü! Economist'ten yeni manşet Türkiye'nin tarihi seçimi ABD'den İngiltere'ye, Almanya'dan Yunanistan ve Rusya'ya bütün dünyada ilk haber, manşetlerde dikkat çekici başlıklar var.
28.05.2023 Gündem
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi
Dünya medyası Türkiye seçimini manşetten verdi CNN International'dan BBC'ye, Al Jazeera'dan The New York Times ve The Guardian'a uluslararası medya sonuçları ilk sayfasına taşıdı, BBC'deki analizin başlığı 'Gerilimli gecenin ardından Erdoğan'ın büyük avantajı ortaya çıktı' oldu.
15.05.2023 Dünya
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler
Batı medyasında skandal kapaklar! Aynı anda harekete geçtiler BBC'den The Economist'te, Foreign Policy'den Le Monde'a, Washington Post'tan Financial Times'a neredeyse tüm medya Erdoğan karşıtı bir kampanyaya girişti.
5.05.2023 Dünya
Google için kötü haber! Samsung, Bing'e geçebilir
Google için kötü haber! Samsung, Bing'e geçebilir Güney Koreli teknoloji devi Samsung mart ayından bu yana cihazlarındaki varsayılan arama motorunu değiştirmeyi düşünüyor. Yıllardır Google'ı varsayılan olarak kullanan Samsung bir değişikliğe giderek bu noktada tercihini Microsoft Bing'den yana kullanabilir. Bu ihtimal Google'da büyük çaplı bir endişe yaratmış durumda.
19.04.2023 Bilim ve Teknoloji
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum!
FTX müşterilerine ve zengin hayırseverlere şok! Akıl hocası da isyan etti: Utanç duyuyorum! Kripto dünyasının harika çocuğu Sam Bankman-Fried, iş başarısı kadar bir vakıf aracılığıyla yürüttüğü hayırseverlik çalışmalarıyla da tanınıyordu. FTX'in iflasının ardından aralarında Bankman-Fried'in akıl hocasının da bulunduğu vakıf yöneticilerinin topluca istifa etmesiyle yangın yeni bir noktaya sıçradı. İşte son gelişmeler...
16.11.2022 Ekonomi
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç...
Kritik zirve dünya basınında: Türkiye'nin zaferi! İsveç ve Finlandiya'da büyük sevinç... İspanya'nın başkenti Madrid’de Türkiye, İsveç ve Finlandiya ile yapılan anlaşma, dünya basınında geniş yankı buldu. Anlaşmayı ‘Erdoğan’ın zaferi’ olarak yorumlayan İngiliz The Economist dergisi, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın futbolcu geçmişine gönderme yaparak, “Veto çelmesi, korkutucu olduğu kadar etkiliydi” dedi. İşte dış basından çarpıcı yorumlar...
30.06.2022 Dünya
Rus saldırısında öldürülen gazeteci Renaud'un ailesine Zelenski'den duygu yüklü mektup
Rus saldırısında öldürülen gazeteci Renaud'un ailesine Zelenski'den duygu yüklü mektup Ukrayna'nın başkenti Kiev'de Rus askerlerinin saldırısında ABD’li gazeteci Brent Renaud hayatını kaybetmişti. Dünya çapında yankı bulan bu ölümün ardından Ukrayna lideri Zelenski Renaud'un ailesine bir mektup yazdı ve taziye dileklerini paylaştı.
15.03.2022 Dünya
Fenomen ismin babası takıntılı hayranını öldürdü
Fenomen ismin babası takıntılı hayranını öldürdü 15 yaşındaki Ava Majury TikTok yıldızı takıntılı hayranının evini basması sonrası dehşet dolu anlar yaşadı. Majury'nin emekli polis olan babası saldırganı öldürdü. Babanın eylemi nefsi müdafaa olarak değerlendirildi ve ceza verilmedi. ABD, 15 yaşındaki TikTok yıldızı Ava Majury'i konuşuyor.
18.02.2022 Dünya
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü
Üniversitede cinsel istismar iddiası! Akademik kadro ikiye bölündü Uluslararası akademik camiada tanınmış isimlerin kadın öğrencilerine yönelik cinsel tacizleriyle ilgili suçlamalar gündemden düşmüyor. Son olarak sadece ABD'nin değil dünyanın en iyi üniversiteleri arasında ilk sıralarda yer alan Harvard Üniversitesi, böyle bir olaya sahne oldu. Üç kadın öğrencinin dile getirdiği suçlamalar mahkemeye taşınırken, okulun akademik kadrosu da ikiye bölündü. İşte tüm ayrıntılar...
12.02.2022 Dünya
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman...
Taksi kralının feci sonu! Zirveden en dibe: Gene Freidman... ABD'nin en büyük taksi patronu olma yolunda ilerleyen, hem endüstrinin New York'taki şişirilmiş yükselişini hem de ezici mali çöküşünü simgeleyen Gene Freidman, Manhattan'da yaşamını yitirdi. Freidman, henüz 50 yaşındaydı.
10.11.2021 Dünya
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti
Hastalarını bağımlı hale getirip istismarda bulundu! Sapık doktor dehşeti Onlarca kadın hastasını önce reçeteli ilaçlara bağımlı hale getirip sonra iğrenç şekillerde taciz etti. Çalıştığı kurumların yöneticileri de polis de kadınların şikayetlerine kulak tıkadı.
15.10.2021 Dünya
Ünlü nükleer fizikçiyi robot öldürmüş!
Ünlü nükleer fizikçiyi robot öldürmüş! İran’ın nükleer programının kilit isimlerinden biri olan Muhsin Fahrizade suikastının, uydudan kontrol edilen ve “yapay zekaya” sahip bir makineli tüfekle gerçekleştirildiği öne sürüldü.
20.09.2021 Dünya
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti
The Wire'ın Omar Little’ı Michael K. Williams hayatını kaybetti Dünyaca ünlü efsane dizi The Wire'ın kötü karakteri Omar Little’a hayat veren Michael K. Williams, evinin çatı katında ölü bulundu. Performansıyla hafızalara kazınan Michael K. Williams'ın ölüm haberi, hem dizinin sevenleri hem de sinema dünyasında gözyaşlarıyla karşılandı.
8.09.2021 Kültür Sanat
Visa'dan flaş karar! 150 bin dolar...
Visa'dan flaş karar! 150 bin dolar... Ödeme teknolojisi devi Visa bugün yaptığı açıklamada bir CryptoPunk satın alarak NFT dünyasına girdiğini duyurdu.
24.08.2021 Ekonomi
IMF'den flaş Afganistan kararı! Tamamen engellendi
IMF'den flaş Afganistan kararı! Tamamen engellendi Uluslararası Para Fonu (IMF), Afganistan'ın özel çekme hakkı (SDR) olarak adlandırılan rezerv para birimi ile diğer IMF kaynaklarına erişemeyeceğini duyurdu.
18.08.2021 Dünya
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış
İsrail kökenli casus yazılım 'Pegasus' Türkiye’ye de sızmış Son dakika haberine göre; İsrailli teknoloji şirketi NSO Group’un geliştirdiği “Pegasus” adlı casus yazılımının hükümetler tarafından aktivistler, gazeteciler, iş insanları ve siyasetçileri izlemek için kullanıldığı öne sürüldü.
20.07.2021 Dünya
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi
MHP lideri Devlet Bahçeli'den muhalefete erken seçim tepkisi MHP Genel Başkanı Bahçeli, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun erken seçim çağrısına tepki gösterdi. Bahçeli, ''Ülkemizin erken seçim diye bir gündemi yoktur. Bugünden itibaren de seçimlere 754 gün kalmıştır'' dedi.
1.06.2021 Siyaset
Sözde Ermeni Soykırımını tanıyan ülkeler! ABD sözde Ermeni Soykırımını tanırsa ne olur?
Sözde Ermeni Soykırımını tanıyan ülkeler! ABD sözde Ermeni Soykırımını tanırsa ne olur? ABD Başkanı Joe Biden’ın, 1915 olaylarını “Ermeni Soykırımı” olarak resmen tanıyacağı bildirildi. Biden, bu hafta sonu 24 Nisan anma törenlerine denk gelecek şekilde sözde Ermeni Soykırımını kabul edeceği hazırlığı yaptığı belirtildi. Peki, ABD sözde Ermeni Soykırımını tanırsa ne olur? Tarihi yalana ortak olup sözde Ermeni Soykırımını tanıyan ülkeler hangileri?
24.04.2021 Gündem
Pandemi korkusu diş fırçalamayı artırdı!
Pandemi korkusu diş fırçalamayı artırdı! Uluslararası bir pazarlama araştırmaları şirketinin verilerine göre; pandeminin ilk 10 haftasında en çok büyüme kaydeden ürünlerden birinin yüzde 274 büyüme oranıyla diş macunu olduğunu belirten Uzm. Dr. Fatma Çiçekdağı Set, “Pandemi ile birlikte diş fırçalama alışkanlığında Türkiye’ de yıllardır olmayan bir artış yaşandı. Yine Covid-19 sürecinde görüntülü platformda gerçekleşen ‘tüketicinin nabzını tutma’ buluşmalarındaki verilerde, Türkiye’ de diş fırçalamanın pandemi ile birlikte arttığı ve ‘Her gün dişlerimi fırçalarım’ diyenlerin oranının pandemi öncesinde yüzde 30 iken, pandemi döneminde yüzde 50’ lere kadar çıktığı sonucuna varılmıştır” dedi.
17.03.2021 Sağlık
Bitcoin ile ilgili flaş uyarı! 'Spekülatif ve... '
Bitcoin ile ilgili flaş uyarı! 'Spekülatif ve... ' ABD Hazine Bakanı Janet Yellen, kripto para birimlerinden Bitcoin'in çoğu zaman yasa dışı finansman için kullanıldığını belirterek, söz konusu kripto para birimini "verimsiz" ve "spekülatif" olarak nitelendirdi.
22.02.2021 Ekonomi
Çin'den ABD'ye misilleme! Askıya aldı...
Çin'den ABD'ye misilleme! Askıya aldı... Pekin yönetimi, ABD'nin Çinli medya kuruluşlarında çalışan gazetecilere getirdiği vize kısıtlamasına misillemede bulundu. Çin'deki ABD'li medya kuruluşlarına çalışan bazı gazetecilerin basın kartlarının yenilenmesi askıya alındı.
7.09.2020 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

The New York Times ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki the new york times haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.