Teslim Olma

Teslim Olma

Son dakika teslim olma haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teslim olma ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teslim olma haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teslim Olma

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teslim olma gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.826 teslim olma haberi bulunmuştur. Tüm teslim olma haberleri aşağıda listelenmiştir.
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu
Almanya'da 8 milyon euroluk soygun yapmıştı! Sonunda teslim oldu 2021 yılının Mayıs ayında gerçekleştirdiği film gibi bir soygunla gündem oturan ve Almanya'nın 3 yıldır peşinde olduğu Yasemin Gündoğan herkesi şaşırtan bir hamle yaptı ve polise teslim oldu.
21.03.2024 Dünya
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi
3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu! Mahkemede dehşete düşüren sözler: Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi 3 yaşındaki minik Lina Nazlı Erbay'ın cansız bedeni derin dondurucuda bulunmuştu. Sanığın mahkemedeki sözleri duyanlarda şok etkisi yarattı. Gaziantep'te darp edilerek öldürülen ve cesedi derin dondurucuda bulunan 3 yaşındaki Lina Nazlı Erbay'ın öldürülmesine ilişkin davada 3. duruşma görüldü. Duruşmada konuşan katil zanlılarından Mehmet Aksu'nun, "Bazı kişiler ile fikir alışverişinde bulundum. Kimi bana cesedi yakmamı kimi tiner dökmemi önerdi" şeklindeki sözleri ise kan dondurdu. Duruşma sonunda tutuklu 2 sanığın tutukluluk halinin devamına karar veren mahkeme heyeti, duruşmayı ileri bir tarihe erteledi.
8.11.2023 Gündem
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklaması
Netanyahu'dan flaş ateşkes açıklaması İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu, uluslararası toplumun ateşkes çağrılarını reddederek, “Ateşkes çağrıları İsrail'e Hamas'a teslim olma, teröre teslim olma, barbarlığa teslim olma çağrısıdır. Bu olmayacak” dedi.
30.10.2023 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Askerlik sülüs belgesi nasıl alınır? Sülüs nedir, sülüs belgesi nereden alınır? 2023 e-Devlet sülüs (sevk) belgesi alma ekranı 2023
Askerlik sülüs belgesi nasıl alınır? Sülüs nedir, sülüs belgesi nereden alınır? 2023 e-Devlet sülüs (sevk) belgesi alma ekranı 2023 Askerlik sülüs belgesi nasıl alınır, nereden, sülüs nedir? Sülüs belgesi askerlik yerleriyle gündeme geldi. Asker olacakların sevk başlangıç tarihi, askerlik yapacak kişinin askerlik görevini yapacağı birliğe teslim olacağı tarihin başlangıcı gibi detayların yer aldığı sülüs belgesi e devlet üzerinden alınabiliyor. Sülüs belgesi almak için öncelikle https://giris.turkiye.gov.tr/Giris/gir adresine giril yapmak gerekiyor. Peki, sülüs nasıl alınır? e-Devlet sülüs (sevk) belgesi alma ekranı nerede, açıldı mı?
25.01.2023 Gündem
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu
MSB görüntüleri paylaştı! Mağarada sıkıştırılan teröristler teslim oldu Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bir mağarada tespit edilen 5 terörist daha teslim oldu. Böylece son 10 günde toplam 7 terörist Türk Silahlı Kuvvetlerimize teslim olmuş oldu.
12.11.2022 Gündem
Terör örgütü PKK’dan kaçışlar da sürüyor!  Hudut karakoluna teslim oldu
Terör örgütü PKK’dan kaçışlar da sürüyor! Hudut karakoluna teslim oldu MSB'den yapılan açıklamaya göre, "Türk Silahlı Kuvvetlerinin terör örgütü PKK’ya karşı operasyonları hız kesmeden devam ederken terör örgütü PKK’dan kaçışlar da sürüyor. Son olarak Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 1 PKK’lı terörist daha Habur’da hudut karakolumuza teslim oldu." ifadeleri yer aldı.
21.07.2022 Gündem
'Dedikodu' sonu oldu! Ablasına acımadan kurşun yağdırdı
'Dedikodu' sonu oldu! Ablasına acımadan kurşun yağdırdı Kırşehir'in Mucur ilçesinde G.Ö. (34), dedikodusunu yaptığını iddia ettiği ablası Fadime Öcal'ı (38) tabancayla vurarak öldürdü.
17.07.2022 Yaşam
Örgütün sözde üst düzey yöneticileri diğer teröristleri ölüme terk ederek kaçıyor
Örgütün sözde üst düzey yöneticileri diğer teröristleri ölüme terk ederek kaçıyor Irak’ın kuzeyinde 17 Nisan'da başlayan ve başarı ile sürdürülen Pençe Kilit Harekatı ile bölge teröristlere adeta mezar oluyor. Güvenlik kaynaklarından edinilen bilgiye göre yıkıcı harekat nedeniyle terör örgütü PKK’nın sözde üst düzey yöneticileri, diğer teröristleri ölüme terk ederek kaçıyor.
3.07.2022 Gündem
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon!
Ukrayna tarafından batırılan savaş gemisi Moskva'ya Rusya'dan sır operasyon! Ukrayna tarafından Neptün füzeleriyle batırılan Rusya'nın amiral gemisi Moskva'ya gizli bir operasyon düzenleyerek askeri teçhizatları ve askerlerin cansız bedenlerini topladığı iddia edildi. Ürkütücü operasyon iddiası Ukrayna'dan gelirken Batı medyası operasyonun askerlerin ailelerinin öfkesinin artması sonrası gerçekleştirildiğini duyurdu.
25.05.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı
Rusya-Ukrayna arasında siber savaş! Zelenski'nin ‘teslim olun’ çağrısı ortalığı karıştırdı Rusya’nın Ukrayna’yı işgalinde iki ülke arasındaki savaş giderek şiddetleniyor, can kayıpları katlanarak artıyor. Gerilim sahalara olduğu gibi internet ortamına da yansıdı. Zelenski'nin Ukrayna'da devlet televizyonunda ülkeye teslim olma çağrısı yapması şok etkisi yarattı. Ülkede kısa süreli paniğe neden olan video mesajın, bir siber saldırı olduğu ortaya çıktı.
17.03.2022 Dünya
13 Ukraynalı asker Yılan Adası'nda Ruslara meydan okudu! Kahraman ilan edilecekler...
13 Ukraynalı asker Yılan Adası'nda Ruslara meydan okudu! Kahraman ilan edilecekler... Rus ordusu Ukrayna topraklarında adım adım ilerlerken, Karadeniz'deki küçük bir adayı savunan 13 Ukraynalı askerin Rus askerlerine karşı verdikleri mücadele ve ardından yaşananlar sosyal medyada viral oldu.
25.02.2022 Dünya
Sülüs belgesi nasıl alınır? 2022 E-Devlet sülüs belgesi alma ekranı (Askerlik sevk belgesi sorgulama)
Sülüs belgesi nasıl alınır? 2022 E-Devlet sülüs belgesi alma ekranı (Askerlik sevk belgesi sorgulama) Askerlik sevk belgesi nasıl alınır? Sülüs belgesi, bedelli askerlik yerlerinin açıklanmasıyla sorgulanıyor. Askerlik için gerekli olan belgelerden biri olan sülüs belgesi, sevk başlangıç ve bitiş tarihi ve teslim olunacak birliğe dair bilgileri barındırır. Peki, sülüs belgesi e devletten nasıl alınır? İşte, 2022 E-Devlet sülüs alma ekranı ve merak edilen detaylar…
28.01.2022 Gündem
Eski ABD Başkanı Trump'ın eski danışmanı Bannon FBI'a teslim oldu!
Eski ABD Başkanı Trump'ın eski danışmanı Bannon FBI'a teslim oldu! Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın danışmanı Steve Bannon, hakkında "Kongreyi tahkir" suçlamasıyla iddianame hazırlanmasının ardından Federal Soruşturma Bürosuna (FBI) teslim oldu.
15.11.2021 Dünya
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ikinci kez hakim karşısında! İlginç savunma...
‘Tosuncuk’ lakaplı Mehmet Aydın ikinci kez hakim karşısında! İlginç savunma... 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, ikinci kez hakim karşısına çıktı. Mahkemeye 4 sayfalık yazılı savunma sunan Aydın, kendisine fırsat verilmesi durumunda mağdurların zararını malvarlığından gidereceğini ifade ederek, “Buraya asıl teslim olma sebebim insanların mağduriyetini giderebilmek. Uruguay'da olsaydım şu an serbest bırakılmıştım" dedi.
14.09.2021 Gündem
FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi Alparslan Demir nasıl David Keynes oldu?
FETÖ'nün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi Alparslan Demir nasıl David Keynes oldu? FETÖ silahlı terör örgütünün şifreli haberleşme programı ByLock’un lisans sahibi David Keynes’in 9 Haziran’da İstanbul’da teslim olduğu ortaya çıktı. İtiraflarında, aslında adının Alparslan Demir olduğunu, ABD vatandaşlığına geçince ünlü iktisatçıdan esinlenip David Keynes adını aldığını söyledi.
29.07.2021 Gündem
Tosuncuk'un avukatları konuştu: Bitcoin'i yok, boşanmaya itiraz etmeyecek
Tosuncuk'un avukatları konuştu: Bitcoin'i yok, boşanmaya itiraz etmeyecek Kurucusu olduğu 'Çiftlik Bank' üzerinden binlerce kişiyi dolandıran 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın’ın avukatları Şehmus Uluç ve Fatih Kuş, DHA’ya konuştu. Mehmet Aydın’ın Bitcoin tesisi ve mal varlığının olmadığını ifade eden Uluç, eşinin boşanma davası açtığını da sonradan öğrendiğini belirterek karara ise itiraz etmeyeceklerini söyledi. Uluç, "Dosyada mağdurların zararı 64 milyon olarak görülüyor. Farklı bir dosyası daha var. Bu durumda zararlar artacaktır. Kendisinin 64 milyonu görüp geldiği gerçeği yansıtmıyor. Asıl amacı zararları gidermek ve zararları giderme gayesiyle şu an burada bulunuyor" dedi. Kuş ise, "Bu dosyalarda yaklaşık 3 bin küsur müşteki var fakat gelecek şikayetlere göre bu sayı artabilir" diye konuştu.
19.07.2021 Gündem
Tosuncuk'a bir darbe de eşinden geldi! Nafaka ödeyecek
Tosuncuk'a bir darbe de eşinden geldi! Nafaka ödeyecek Tosuncuk'un eşi Sıla Aydın'ın 22 Haziran'da Mehmet Aydın'ı gıyabında boşadığı ortaya çıktı. Tosuncuk eğer teslim olmasaydı boşanma olayını gazete ilanından öğrenecekti. 'Tek suçum Mehmet Aydın’ın eşi olmamdı' diyen Sıla Aydın'ın aylık alacağı nafaka miktarı ise şaşırttı.
8.07.2021 Yaşam
'Tosuncuk' Mehmet Aydın'dan teslim olma açıklaması!
'Tosuncuk' Mehmet Aydın'dan teslim olma açıklaması! Binlerce kişiyi dolandırarak yurt dışına kaçan 'Tosuncuk' lakaplı Mehmet Aydın, ortaya çıktı. Kırmızı bültenle aranan Aydın, yaptığı videolu açıklamada, kısa süre içinde Türk elçiliğine teslim olacağını söyledi.
1.07.2021 Gündem
Bakan Soylu 'ilk kez açıklıyorum' diyerek duyurdu!
Bakan Soylu 'ilk kez açıklıyorum' diyerek duyurdu! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunarak, "2020 yılının genel sayısal verilerine bakarsak 76sı büyük, 307’si orta, 99 bin kırsal ve 2 bin 900’ü şehirlerde olmak üzere toplam 102 bini güvenlik operasyonu yapılmış bu operasyonlarda toplam 809 terörist etkisiz hale getirildi. Bugüne kadar bu hava araçlarıyla toplam etkisiz hale getirilen terörist sayısı bin 389 sadece 2020 yılındaki sayı ise 224’tür. " ifadelerini kullandı.
26.11.2020 Siyaset
Bakanlık duyurdu! 5 terörist teslim oldu
Bakanlık duyurdu! 5 terörist teslim oldu İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, 5 terörist Şırnak'ta güvenlik güçlerine teslim oldu.
12.10.2020 Gündem
Hiroşima patlaması nedir? Hiroşima ve Nagazaki patlaması tarihi
Hiroşima patlaması nedir? Hiroşima ve Nagazaki patlaması tarihi ABD'nin, Eylül 1939-1945 arasında süren savaşın son yılında Hiroşima ve Nagazaki kentlerine atom bombası atması sonucu Japonya'nın teslim olmasının üzerinden 3 çeyrek asır geçti. Japonya’nın Hiroşima ve Nagazaki kentlerine farklı tarihlerde bomba atıldı. İki şehre atılan bombanın yaydığı radyasyon sonrali dönemlerde de birçok kişinin yayılan radyasyondan etkilenip hayatını kaybetmesine neden oldu. 200 binden fazla kişinin ölürken, yüz binlerce kişi de sakat kaldı. Nagazaki ve Hiroşima patlaması ne zaman oldu? Hiroşima patlaması nedir? Nagazaki ve Hiroşima patlaması tarihi…
6.08.2020 Gündem
PKK'lı terörist böyle teslim oldu
PKK'lı terörist böyle teslim oldu Milli Savunma Bakanlığı Hakkari'de PKK bir teröristin teslim olduğunu duyurarak olay anının görüntülerini yayımladı.
7.07.2020 Gündem
Sülüs kağıdı (askerlik durum belgesi) nasıl alınır? Sülüs E-devletten alınır mı? (Mart ayı askerlik sülüs belgesi detayları)
Sülüs kağıdı (askerlik durum belgesi) nasıl alınır? Sülüs E-devletten alınır mı? (Mart ayı askerlik sülüs belgesi detayları) Askerlik yerleri geçtiğimiz günlerde belli olmuştu, 2020 yedek subay, astsubay ve erler ile bedelli askerlik yapacakların, sınıflandırma yerleri MSB’nin twitter hesabından duyurulmuştu. Mart celp ve sevk dönemine tabi olanlar 19 Mart 2020 tarihinde tertip edildikleri birliklere sevk edilecek. Mart celbi için tarih yaklaştıkça, asker adayların ‘askerlik sülüs belgeleri’ hakkında yaptıkları araştırmalar da arttı. İşte askerlik sülüs belgesi hakkında merak edilenler…
4.03.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teslim Olma ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teslim olma haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.