Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü

Son dakika Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terörle mücadele şube müdürlüğü gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.817 terörle mücadele şube müdürlüğü haberi bulunmuştur. Tüm terörle mücadele şube müdürlüğü haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu!
İstanbul, Ankara ve Şanlıurfa'da terör operasyonu! İstanbul merkezli 3 ilde düzenlenen operasyonda 9 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 6'sı serbest bırakılırken 3'ü ise tutuklandı.
27.04.2024 Gündem
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları...
DEAŞ için toplanan para MASAK'a yakalandı! İşte operasyonun ayrıntıları... İstanbul merkezli 4 ilde düzenlenen 'Bozdoğan-27' operasyonunda gözaltına alınan DEAŞ silahlı terör örgütü mensuplarıyla ilgili yeni detaylar ortaya çıktı.
22.04.2024 Gündem
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı
PKK'nın sözde sorumlularından 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz İstanbul'da yakalandı Terör örgütü PKK/KCK'nın sözde Almanya Köln/Troisdorf sorumlusu 'Zeynel' kod adlı Mürsel Durmaz, İstanbul'da yakalandı.
20.04.2024 Gündem
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira!
Ayakkabıların içinden külçe atın çıktı: Değeri 3,5 milyon lira! Kars'ta Ermenistan uyruklu 2 kişinin ayakkabılarına gizlenmiş piyasa değeri yaklaşık 3,5 milyon lira olan 1 kilo 51,74 gram kaçak külçe altın ele geçirildi.
3.04.2024 Gündem
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı
MOSSAD ile irtibatlı Hamza Turhan Ayberk'ten itiraf! Talimatı kimden aldığını açıkladı MİT ve İstanbul Emniyeti'nin ortak operasyonuyla, edindikleri bilgileri MOSSAD'a satan, aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheli gözaltına alınmasıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı.
9.03.2024 Gündem
Mossad adına ajanlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı
Mossad adına ajanlık yaptıkları iddiasıyla gözaltına alınan 6 kişi tutuklandı Mossad'a bilgi sattıkları iddiasıyla gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen aralarında bir özel dedektifin de bulunduğu 7 şüpheliden 6’sı tutuklandı.
8.03.2024 Gündem
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi
Hamza Turhan Ayberk kimdir, aslen nereli? MOSSAD'dan gözaltına alınan eski emniyet müdürü Hamza Turhan Ayberk'in biyografisi Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve İstanbul Emniyeti Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’nün düzenlediği ortak operasyonla, edindikleri bilgileri İsrail istihbarat servisi MOSSAD’a satan 7 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan kişilerden birinin televizyonlarda sabah programlarına katılan ve eski bir kamu personeli olan Hamza Turhan Ayberk olduğu tespit edildi. Peki, Hamza Turhan Ayberk kimdir?
5.03.2024 Gündem
Adana'da Öcalan'ın posterini köprüye asanlar gözaltına alındı
Adana'da Öcalan'ın posterini köprüye asanlar gözaltına alındı Adana’nın Seyhan ilçesinde bir köprüye PKK terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'ın posterini asan 2 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin birlik ve beraberliğini bozmaya yönelik hiçbir unsura müsamaha gösterilmeyecektir” dedi.
10.02.2024 Gündem
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında
MİT'ten MOSSAD'a bir darbe daha: 7 kişi gözaltında MİT ve İstanbul Emniyeti tarafından İstanbul ve İzmir’de eş zamanlı düzenlenen operasyonda MOSSAD'a dolaylı yoldan bilgi sattığı tespit edilen 7 kişi gözaltına alındı.
2.02.2024 Gündem
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı
Sarıyer Santa Maria Kilisesinde maskeli saldırı! Açılan ateşle hayatını kaybeden Tuncer Cihan son yolculuğuna uğurlandı Sarıyer'de bulunan Santa Maria İtalyan Kilisesi’nde pazar ayini sırasında içeri giren kar maskeli 2 kişi silahlı saldırıda bulundu. Cemaatteki Tuncer Cihan açılan ateşle hayatını kaybetti. Cihan’ın zihinsel engelli bir Müslüman olduğu açıklandı. Saldırıyı DEAŞ üstlenirken 2 katil zanlısı ile birlikte 51 kişi gözaltına alındı.
29.01.2024 Gündem
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı
Antalyasporlu futbolcudan skandal sevinç! İsrail'e destek verdi, ifadesi ortaya çıktı Sagiv Jehezkel, Trabzonspor maçında attığı gol sonrası skandal bir sevince imza attı. İsrailli futbolcu, skandal hareketi nedeniyle gözaltına alındı. Jehezkel'in ifadesi ortaya çıktı. İsrailli futbolcu Jehezkel, skandal sevinci neden yaptığını açıkladı. Öte yandan İsrailli futbolcu Sagiv Jehezkel, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
15.01.2024 Antalyaspor
Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi
Başakşehirli Eden Karzev'den skandal paylaşım! İsrail'e destek verdi Antalyaspor forması giyen Sagiv Jehezkel attığı gol sonrası skandal bir sevince imza atarken, Başakşehir forması giyen Eden Karzev'den de İsrail'i destekleyen bir paylaşım geldi. İşte detaylar...
15.01.2024 Başakşehir
Skandal gol sevinci yapan İsrailli futbolcu gözaltına alındı
Skandal gol sevinci yapan İsrailli futbolcu gözaltına alındı Antalyaspor-Trabzonspor maçında attığı gol sonrası yaptığı hareketten dolayı kadro dışı bırakılan İsrailli oyuncu Sagiv Jehezkel gözaltına alındı.
14.01.2024 Gündem
Kayseri'de FETÖ üyeliğinden aranan 5 firari hükümlü yakalandı
Kayseri'de FETÖ üyeliğinden aranan 5 firari hükümlü yakalandı Kayseri'de, silahlı terör örgütü FETÖ/PDY üyesi olmak suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 firari hükümlü polis ekiplerince yakalanıp, cezaevine konuldu.
5.01.2024 Gündem
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı
Necip Hablemitoğlu’nun suikastının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır yakalandı Emniyet Genel Müdürlüğü (EGM), Necip Hablemitoğlu'nun öldürülmesi olayının şüphelilerinden Nuri Gökhan Bozkır’ın, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen operasyon sonucu yakalandığını duyurdu.
2.01.2024 Gündem
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri
MİT, Mossad'ı nasıl durdurdu? İsrail istihbaratına 8 ilde yapılan operasyonun şifreleri İsrail İstihbarat Servisi için Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri içinde olabilecekleri değerlendirilen kişilere yönelik İstanbul merkezli 8 ilde operasyon düzenlendi. Operasyonun ayrıntıları da belli oldu.
2.01.2024 Gündem
Osmaniye merkezli 5 ilde, terör operasyonunda 4 tutuklama
Osmaniye merkezli 5 ilde, terör operasyonunda 4 tutuklama Osmaniye merkezli 5 ilde, terör örgütü PKK/KCK-PYD/YPG operasyonunda gözaltına alınan 5 şüpheliden 4'ü, tutuklandı.
28.12.2023 Gündem
Büyükçekmece'de bir binanın önünde el bombası bulundu
Büyükçekmece'de bir binanın önünde el bombası bulundu Büyükçekmece'de bir apartmanın önünde el bombası bulundu. El bombası, yapılan incelemenin ardından bomba imha ekipleri tarafından alındı. Polis, konuyla ilgili araştırmasını sürdürüyor.
23.12.2023 Gündem
Balıkesir’de DEAŞ üyesi 4 kişi yakalandı
Balıkesir’de DEAŞ üyesi 4 kişi yakalandı Balıkesir’de Irak uyruklu terör örgütü üyesi 5 kişiye yönelik yapılan operasyonda 4 kişi gözaltına alındı.
22.12.2023 Gündem
MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu
MİT ve Emniyet'ten DHKP-C operasyonu  İstanbul’da emniyet ve MİT ekipleri yaptıkları operasyonla DHKP-C silahlı terör örgütü mensubu olduğu gerekçesiyle aranan Caner Koç'u Sancaktepe’de yakalayarak gözaltına aldı.
21.12.2023 Gündem
İstanbul'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul'da DEAŞ operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul’da DEAŞ silahlı terör örgütüne yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 9 şüpheli yakalanarak gözaltına alındı.
30.11.2023 Gündem
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
İstanbul merkezli 4 ilde FETÖ Operasyonu! Çok sayıda gözaltı var İstanbul'da hakkında FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak suçundan kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi polis ekiplerince yakalandı. Şüphelinin evinden çıkan telefondaki incelemelerde örgüt mensuplarınca kullanılan 'Signal' isimli şifreli mesajlaşma ağı tespit edildi. Bu ağ üzerinden örgütün güncel yapılanması adına faaliyette bulundukları saptanan 8 kişi ile haklarında örgüt adına çalıştıkları yönünde ifade olan 2 kişiye operasyon düzenlendi. 4 ilde 14 farklı adrese eş zamanlı yapılan operasyonda 10 şüpheliden 6'sı yakalandı.
28.11.2023 Gündem
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı
İstanbul’da terör operasyonu! Çok sayıda kişi gözaltına alındı İstanbul’da PYD/YPG içerisinde faaliyet gösteren, örgütle bağlantılı Suriyeli kişilere orman yakmaları için talimat veren, örgütte faaliyet yürüttüklerine dair fotoğrafları bulunan şüphelilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 11 kişi gözaltına alındı.
2.11.2023 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Bursa'da DEAŞ operasyonunda 17 gözaltı
Bursa'da DEAŞ operasyonunda 17 gözaltı Bursa'da, terör örgütü DEAŞ'e yönelik eş zamanlı baskınlarda 17 şüpheli, gözaltına alındı.
14.09.2023 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terörle mücadele şube müdürlüğü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.