Terör Sorunu

Terör Sorunu

Son dakika terör sorunu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör sorunu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör sorunu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Sorunu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör sorunu gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.784 terör sorunu haberi bulunmuştur. Tüm terör sorunu haberleri aşağıda listelenmiştir.
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız
MHP'nin 14. Olağan Büyük Kurultayı! Bahçeli: DEM'lenmiş siyasiler gibi olamayız MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkümüzden dönersek, yeni yüzyıla Türkiye'nin damgasını vurmazsak, bölücü teröristlere taviz verirsek gök girsin, kızıl çıksın" dedi.
17.03.2024 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz
MHP lideri Devlet Bahçeli: Meclis'te terörist istemiyoruz Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli konuşmasında, "Mehmetlerimize sıkılan, kanımızı döküp canımızı alan teröristlere hangi vekil hoşgörü ile yaklaşırsa suçludur. Hesap vermekten kurtulamayacaktır. TBMM'de terörist istemiyoruz, düşman, katil istemiyoruz. Canilerin sırtını sıvazlayan namertleri asla istemiyoruz." dedi.
26.12.2023 Gündem
Bahçeli'den İstiklal'deki terör saldırısı açıklaması: TBMM terörist görmeye dayanamıyoruz
Bahçeli'den İstiklal'deki terör saldırısı açıklaması: TBMM terörist görmeye dayanamıyoruz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına sert tepki göstererek "Türkiye terörle yaşamaya alışmayacak, teröre müsamaha göstermeyecektir" dedi. Bahçeli, "TBMM'de bölücü sima istemiyoruz. Terörist görmeye dayanamıyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabrımızı kevgire çeviren HDP'nin Türk siyasetinde yer almasına 1 saniye bile tahammül edemiyoruz" ifadelerini kullandı.
15.11.2022 Siyaset
Devlet Bahçeli: Bölücü milletvekilinin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır
Devlet Bahçeli: Bölücü milletvekilinin dokunulmazlığı derhal kaldırılmalıdır Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, HDP'li vekilin teröristle fotoğrafının çıkmasına tepki göstererek, "Biz, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde terörist istemiyoruz. HDP'yi Türk siyaset ve demokrasi hayatında bir saniye bile görmeye tahammül edemiyoruz. Bu bölücü milletvekili hakkında lazım gelen hukuki takip derhal temin etmelidir." dedi.
11.01.2022 Siyaset
Mustafa Destici: Kürt sorunu kavramını reddediyoruz
Mustafa Destici: Kürt sorunu kavramını reddediyoruz Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici, “Kim kürt sorunu var diyorsa şunu tarif edin. ‘Kürt sorunu var’ derken neyi kastediyorsunuz. Tarif edin. Ben böyle bir sorun görmüyorum. Geçmişte yaşanan sosyal, ekonomik ve idari eşitsizliklerle güdülenmiş gibi sunulan terör sorununu bir etnik gruba ilişkin tanımsal yakıştırmalarla meşrulaştırma gayretlerinin tezahürü olan kürt sorunu kavramını reddediyoruz. Kabul etmiyoruz ve doğru bulmuyoruz” dedi.
30.09.2021 Siyaset
Son dakika...  Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya lideri Putin telefonla görüştü. Kremlin'den yapılan açıklamada Erdoğan ve Putin'in ikili zirve için mutabakata vardığı belirtildi. İletişim Başkanı Altun,"Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Putin'le telefon görüşmesinde iki liderin en kısa sürede yüz yüze görüşmeleri kararlaştırıldı" dedi.
28.02.2020 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geri adım atmayacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Geri adım atmayacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Barış Pınarı Harekatı'yla ilgili yaptığı açıklamada, "Kendi göbeğimizi kendimiz kesiyoruz. Buradan geri adım atmayacağız" ifadelerini kullandı.
11.10.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan S-400 mesajı: Tükürdüğümüzü yalamayız
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan S-400 mesajı: Tükürdüğümüzü yalamayız Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Her zaman söylüyorum. Burası kasaba devleti değil, burası Türkiye Cumhuriyeti. Burada tükürdüğümüzü yalarsak devlet terbiyemize uymaz” ifadelerini kullanarak, Türkiye’nin S-400 konusunda taviz vermeyeceğini bir kez daha vurguladı.
15.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ziyaretini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ziyaretini değerlendirdi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Twitter hesabından Tacikistan ziyaretine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
15.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 'Yeni Zelanda' açıklaması: Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Yeni Zelanda'daki terör saldırısı ile ilgili, 'Bu olayda Avrupa'nın sesi çıktı mı? Hayır. Batı medyası işi tamamen sinsice götürüyor.' açıklamasında bulundu.
19.03.2019 Siyaset
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır
Erdoğan: Ticaret savaşının durdurulması tüm dünyanın hayrınadır Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Alman Frankfurter Allgemeine Zeitung gazetesine makale yazdı. Amerika'nın ticarette attığı sorumsuz adımlara vurgu yapan Erdoğan, "Bir ticaret devleti olan Almanya ve ihracata dayalı bir büyüme modeli benimsemiş olan Türkiye’nin diğer sağduyulu devletlerle birlikte çok taraflı diplomatik adımlarla herkesin zarar göreceği böyle bir ticaret savaşını durdurmaları tüm dünyanın hayrınadır." ifadelerini kullandı.
27.09.2018 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya çağrı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Almanya'ya çağrı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Almanya ziyareti öncesi Alman basınına yazdı. Erdoğan, yazısında Almanya'ya çağrıda bulunarak, "Almanya'nın FETÖ'yü terörist organizasyonu kabul etmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.
26.09.2018 Siyaset
İlk yarıda İstanbul uçtu sahil hatları doldu taştı
İlk yarıda İstanbul uçtu sahil hatları doldu taştı Türk turizmi rekora doymuyor. Ülkeye gelen dış hat yolcu sayısı kimi turistik bölgelerde geçen yıla göre yüzde 110 arttı. İstanbul dolup taşıyor, Antalya ve Bodrum’a yabancı akını var.
12.07.2018 Ekonomi
Bir şehir bunu konuşuyor! 55 yıl sonra açılacak
Bir şehir bunu konuşuyor! 55 yıl sonra açılacak Mardin'de, 'kartal yuvası' olarak bilinen, tepesindeki NATO'ya ait radar nedeniyle 55 yıldır halka kapalı olan Mardin Kalesi'nin turizme kazandırılması için Milli Savunma Bakanlığı'nın yürüttüğü çalışmalar sürüyor.
1.04.2018 Gündem
Erdoğan: Suriye'nin bütünlüğüne katkı sağlayacağız
Erdoğan: Suriye'nin bütünlüğüne katkı sağlayacağız Roma ziyareti öncesi İtalyan basınına konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suriye'den toprak istemediklerine ilişkin sözünü yinelerken, "Çok açık olacağım: biz toprak istemiyoruz; Suriye'nin bütünlüğüne katkı sağlayacağız dedi.
4.02.2018 Gündem
Turizmde en kötüyü geride bıraktık
Turizmde en kötüyü geride bıraktık Cumhurbaşkanı Erdoğan, turizmde en kötünün geride kaldığını, artık yükseliş döneminin başladığını belirterek, devletin sektörün yanında olacağını açıkladı
1.11.2017 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir müjde vermek istiyorum...
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bir müjde vermek istiyorum... Cumhurbaşkanı Erdoğan Beştepe'deki 3. Turizm Şurası'nda konuştu. Erdoğan, "Bugün burada bir müjde vermek istiyorum. Şimdi İstanbul’da Atatürk Kültür Merkezi’nin olduğu yeri yıkıyoruz. Oraya daha büyüğünü çok çok farklı, modern bir mimariyle inşallah Pazartesi günü İstanbul’da lansmanını yapacağım. 2019’un sonuna kadar inşallah orada biz bir opera binasını İstanbul'umuza kazandırmış olacağız. Belki 2019 seçiminden önceye yetiştireceğiz" dedi.
29.09.2021 Gündem
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan S-400 açıklaması
AK Parti Sözcüsü Ünal'dan S-400 açıklaması AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Türkiye'nin Rusya'dan S-400 füze savunma sistemi almasının tehdit olarak görülmesinden Türkiye'nin rahatsız olduğunu belirtti.
29.09.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20 değerlendirmesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan G20 değerlendirmesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, G20 Zirvesi'nin kapanışında yaptığı konuşmada "Sınırlarımızın hemen yanı başında terör örgütlerinin desteklenmesi, silahlandırılması, bölgede terör adacıkları oluşturulmasına kesinlikle sessiz ve tepkisiz kalmayacağız" dedi.
29.09.2021 Gündem
Ruhani: Füze denemek için ABD'den izin alacak değiliz
Ruhani: Füze denemek için ABD'den izin alacak değiliz İran'da ikinci kez cumhurbaşkanı seçilen Hasan Ruhani, yeni dönemindeki ilk basın toplantısında ABD ve Suudi Arabistan'ı sert ifadelerle hedef aldı.
22.05.2017 Dünya
Suriye'nin PKK'ya sağladığı destek CIA belgesinde!
Suriye'nin PKK'ya sağladığı destek CIA belgesinde! CIA tarafından gizliliği kaldırılarak erişime açılan belgeler arasında yer alan ve 1980'li yıllarda hazırlanmış birçok raporda Suriye'nin terör örgütü PKK'ya her türlü desteği sağladığı belirtildi.
17.06.2021 Dünya
İnsansız kontrol noktasıyla teröre geçit yok
İnsansız kontrol noktasıyla teröre geçit yok Bitlis'te il merkezi ve ilçe girişlerine monte edilen ses sistemi ve kameralarla oluşturulan "Yüksek Güvenlikli İnsansız Kontrol Noktası" sayesinde bombalı araç, canlı bomba ve teröristlerin geçişine izin verilmiyor
29.09.2021 Gündem
Başbakan Yıldırım TESK üyelerine seslendi
Başbakan Yıldırım TESK üyelerine seslendi Başbakan Yıldırım, 81 ilden gelen TESK üyelerini kabulünde konuştu
29.09.2021 Gündem
"PKK'nın en büyük destekçisi FETÖ'ymüş"
"PKK'nın en büyük destekçisi FETÖ'ymüş" Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çözüm Süreci'ne ilişkin, "Bu umut dolu süreç, ne yazık ki terör örgütü tarafından sabotaja uğratıldı. Şimdilerde anlıyoruz ki bu sabotajda PKK'nın en büyük destekçisi FETÖ'ymüş. FETÖ-PKK ortak olmuşlar, akıllarınca Türk-Kürt kardeşliğini hedef almışlar. Ancak bizim gönül bağımız, onların çıkar ve menfaat bağından elbette üstündür." dedi.
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu: Darbe kitapçığı olduğu söyleniyor
Kılıçdaroğlu: Darbe kitapçığı olduğu söyleniyor CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu İstanbul'da televizyon kanallarının temsilcileriyle yaptığı toplantıda "Darbe dönemi cumhurbaşkanı ve başbakanın yazıldığı kitapçık olduğu söyleniyor" dedi.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Sorunu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör sorunu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.