Terör Örgütü Propagandası

Terör Örgütü Propagandası

Son dakika terör örgütü propagandası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör örgütü propagandası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör örgütü propagandası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Örgütü Propagandası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör örgütü propagandası gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.710 terör örgütü propagandası haberi bulunmuştur. Tüm terör örgütü propagandası haberleri aşağıda listelenmiştir.
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı
1 Mayıs'ı provoke etmek isteyenlere operasyon! Çok sayıda kişi yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 11 ilde gerçekleştirilen 'Bozdoğan-33' operasyonlarının detaylarını paylaştı.
30.04.2024 Gündem
19 ilde "Bozdoğan-25" operasyonu: 49 gözaltı
19 ilde "Bozdoğan-25" operasyonu: 49 gözaltı 19 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik düzenlenen "Bozdoğan-25" operasyonlarında 49 şüpheli yakalandı.
14.04.2024 Gündem
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı
YSK, Van için gerekçeli kararını açıkladı Yüksek Seçim Kurulu, Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Abdullah Zeydan hakkında gerekçeli kararını açıkladı.
6.04.2024 Gündem
16 ilde harekete geçildi! 120 kişi gözaltına alındı
16 ilde harekete geçildi! 120 kişi gözaltına alındı 16 ilde Bölücü Terör Örgütüne (BTÖ) yönelik eş zamanlı olarak düzenlenen "Bozdoğan-2" operasyonlarında 120 şüpheli yakalandı.
17.02.2024 Gündem
Diyarbakır’da PKK/KCK operasyonu! Çok sayıda gözaltı var
Diyarbakır’da PKK/KCK operasyonu! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde bölücü terör örgütü PKK/KCK’ya yönelik düzenlenen operasyonda 8 şüpheli gözaltına alındı.
12.01.2024 Gündem
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 18 ilde PKK/KCK üyesi 98 şüpheli yakalandı
İçişleri Bakanlığı duyurdu! 18 ilde PKK/KCK üyesi 98 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanlığı, PKK/KCK terör örgütüne yönelik 18 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda 98 şüphelinin gözaltına alındığını açıkladı.
27.11.2023 Gündem
Bakan Yerlikaya: 8 ilde eylem hazırlığındaki 27 şüpheli yakalandı
Bakan Yerlikaya: 8 ilde eylem hazırlığındaki 27 şüpheli yakalandı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kahramanlar Operasyonu kapsamında 8 ilde eylem hazırlığı içinde olan 27 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
11.10.2023 Gündem
Sosyal medya paylaşımları soruşturmasında 23 gözaltı kararı
Sosyal medya paylaşımları soruşturmasında 23 gözaltı kararı Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca, İçişleri Bakanlığı'na yönelik terör saldırısına ilişkin sosyal medyada yapılan paylaşımlarla ilgili soruşturmada terör örgütü propagandası yaptığı tespit edilen 23 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.
6.10.2023 Gündem
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı
Gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan serbest bırakıldı İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturma kapsamında gazeteci Ayşenur Arslan gözaltına alındı. Öte yandan Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) Başkanı Ebubekir Şahin, Halk TV ve Ayşenur Arslan hakkında inceleme başlatıldığını açıkladı. Başlatılan soruşturma kapsamında gözaltına alınan gazeteci Ayşenur Arslan savcılık ifadesinin ardından serbest bırakıldı.
3.10.2023 Gündem
Gençlik ve Spor Bakanlığı 'Altın Portakal'dan desteğini çekti
Gençlik ve Spor Bakanlığı 'Altın Portakal'dan desteğini çekti Gençlik ve Spor Bakanlığı, Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde FETÖ propagandası nedeniyle festivalden desteğini çekti.
29.09.2023 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Antalya Altın Portakal Film Festivali açıklaması
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Antalya Altın Portakal Film Festivali açıklaması Kültür ve Turizm Bakanlığı, Altın Portakal Film Festivali'nden çekildiğini duyurdu.
28.09.2023 Gündem
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi
Merdan Yanardağ hakkında "Cumhurbaşkanına hakaret"ten 8 yıl 2 ay hapis cezası istendi Bir gazetede yayımlanan yazı dizisi nedeniyle "Cumhurbaşkanına hakaret" suçundan yargılanan gazeteci Merdan Yanardağ hakkında savcı mütalaasını açıkladı. Savcı, Yanardağ'ın 8 yıl 2 aya kadar hapisle cezalandırılmasını talep etti.
18.07.2023 Gündem
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu
Merdan Yanardağ için istenen ceza belli oldu Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle tutuklanan Merdan Yanardağ hakkındaki soruşturma tamamlandı. Yanardağ hakkında "Terör örgütü propagandası yapma" ve "Suçu ve suçluyu övme" suçlarından 10 yıl 6 aya kadar hapis istemiyle iddianame düzenlendi.
11.07.2023 Gündem
Şair Ahmet Telli'ye hapis cezası!
Şair Ahmet Telli'ye hapis cezası! Ankara'da şair Ahmet Telli'ye (77), 6 yıl önce katıldığı eylemde yaptığı açıklama ve okuduğu şiir nedeniyle 'terör örgütü propagandası yapmak' suçundan tutuksuz yargılandığı davada 10 ay hapis cezası verilerek, hükmün açıklanması geri bırakıldı.
4.07.2023 Gündem
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir
MHP lideri Devlet Bahçeli'den İsveç'teki Kur'anı Kerim provokasyonuna tepki: Her yönüyle kuşku vericidir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İsveç'in NATO'ya üyelik süreciyle ilgili, "Türkiye'nin iadesini talep ettiği PKK'lı ve FETÖ'cü hainler henüz teslim edilmemiştir. Kur'an-ı Kerim'in yakılmasına izin verilmesi de bir başka skandal olarak karşımızdadır. Türk milleti İsveç'in şu hal ve görünümüyle NATO'ya girişine sıcak ve sempatik bakmamaktadır" dedi.
4.07.2023 Gündem
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
Gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ tutuklandı
27.06.2023 Gündem
Merdan Yanardağ gözaltına alındı
Merdan Yanardağ gözaltına alındı Televizyon programında yaptığı açıklamalar nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan gazeteci Merdan Yanardağ gözaltına alındı. 
26.06.2023 Gündem
Sosyal medyadan PKK propagandası yapan 10 şüpheli yakalandı
Sosyal medyadan PKK propagandası yapan 10 şüpheli yakalandı İstanbul’da düzenlenen operasyonlarda sosyal medya üzerinden bölücü terör örgütü PKK’nın propagandasını yapan 13 şüphelinin 10’u yakalandı.
24.05.2023 Gündem
Şehit savcının alıkonulduğu anın fotoğrafını paylaşan şüpheli adliyeye sevk edildi
Şehit savcının alıkonulduğu anın fotoğrafını paylaşan şüpheli adliyeye sevk edildi  İstanbul Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın makam odasında şehit edilmeden önce alıkonulduğu anın fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaşan E.E.Y. adliyeye sevk edildi.
31.03.2023 Gündem
Şehit savcıyla ilgili provokatif paylaşım yapan zanlı gözaltına alındı
Şehit savcıyla ilgili provokatif paylaşım yapan zanlı gözaltına alındı Şehit Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz ile ilgili sosyal medya hesabından provokatif paylaşım yapan şüpheli, 'terör örgütü propagandası yapma' suçundan gözaltına alındı.
30.03.2023 Gündem
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı
İçişleri Bakanı Soylu: 82 bin bina yıkık ya da ağır hasarlı İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CNN Türk'te Tarafsız Bölge'de Ahmet Hakan'ın sorularını yanıtladı. Bakan Soylu, "Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremde şu ana kadar 39 bin 672 vatandaşımızın hayatını kaybetti. Sadece arama kurtarma yapılan bina sayısı 20 binin üzerindedir. 82 bin bina da ağır hasar kodu konulmuştur. 10 ilde yaptığımız hasar tespitlerinde hemen hemen yarı orandayız. 82 bin bina hem yıkılmış hem ağır hasar olmuş hem de acil yıkılacak koduyla kodlanmıştır." dedi
17.02.2023 Gündem
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez
İsveç'te skandal gösteri! Türkiye'den peş peşe sert tepki: Bu yapılan alçaklık asla kabul edilemez İsveç'te, terör örgütü PKK sempatizanları Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef aldı. İsveç'teki skandal görüntülere AK Parti'den peş peşe sert tepkiler geldi. Öte yandan İsveç büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı’na çağrıldı, nota verildi. Geçtiğimiz Kasım ayında ise terör örgütü PKK sempatizanları tarafından Türkiye’nin Stockholm Büyükelçiliği binasına yansıtılan görüntü ve ifadelerin ardından İsveç’in Ankara Büyükelçisi Staffan Herrström, Dışişleri Bakanlığı’na çağrılmıştı.
12.01.2023 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tahliye edildi
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı tahliye edildi Türk Tabipleri Birliği (TTB) Merkez Konseyi Başkanı Şebnem Korur Fincancı, akşam saatlerinde Bakırköy Kadın Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'ndan tahliye edildi.
11.01.2023 Gündem
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu?
Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı? TBB Başkanı Şebnem Fincan Korur tahliye oldu mu? TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi. Peki, Şebnem Korur Fincancı kimdir, ne dedi, neden tutuklanmıştı?
11.01.2023 Gündem
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın yargılandığı davada karar verildi
TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı’nın yargılandığı davada karar verildi TSK'ya yönelik açıklamaları nedeniyle, 'Terör örgütü propagandası yapmak' suçundan yargılanan TTB Başkanı Şebnem Korur Fincancı, 2 yıl 8 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliyesine karar verildi.
11.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Terör Örgütü Propagandası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör örgütü propagandası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.