Terör Olayları

Terör Olayları

Son dakika terör olayları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan terör olayları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını terör olayları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Terör Olayları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan terör olayları gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.679 terör olayları haberi bulunmuştur. Tüm terör olayları haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı
İstanbul'da Moskova'daki saldırıda ölenler anısına konsolosluk önüne çiçek bırakıldı Rusya’nın başkenti Moskova'da konser salonuna düzenlenen terör saldırısında hayatını kaybedenler anısına Rusya'nın İstanbul Başkonsolosluğu önüne çiçek ve oyuncak bırakıldı.
23.03.2024 Gündem
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor
Şehirler arası otobüslerde yeni dönem! 1 Ocak'ta yürürlüğe giriyor Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'nca 1 Ocak 2024 yılı itibarıyla şehirler arası otobüslerin konum, saat gibi anlık verilerinin paylaşıldığı araç takip cihazı takılacağı açıklandı. Tüm Otobüsçüler Federasyonu Genel Başkanı Mustafa Yıldırım, "Şu anda Türkiye'deki 100 bine yakın araçta olması gereken bir sistem bu, ama yüzde 30'unda var, yüzde 70'inde yok. Yani 70 bin araca takılacak, 15-20 günlük süre içinde bunların takılmasının mümkün olmadığını bakanlığa ifade ettik. Zorunluluğu kaldırmayalım fakat yaptırımları erteleyelim. Çünkü çok ağır yaptırımlar geliyor, firmaların kapanmasına kadar olan bir süreci yaşatacaklar" dedi.
18.12.2023 Gündem
Erdoğan 2019'da temelini atmıştı! Cumhuriyet’in ilk kilisesinde Süryani Ortodoks Ruhani Liderinden ilk röportaj
Erdoğan 2019'da temelini atmıştı! Cumhuriyet’in ilk kilisesinde Süryani Ortodoks Ruhani Liderinden ilk röportaj İstanbul’da Cumhuriyet tarihinde ilk kez sıfırdan yapılan bir kilise kapılarını açacak. İstanbul, Ankara ve İzmir Süryani Ortodoks Metropoliti ve Ruhani Lideri, Patrik Vekili Yusuf Çetin, ilk özel röportajını CNN Türk'e verdi. Serdar Korucu'nun sorularını yanıtlayan Çetin, “20 sene önce bu kiliseyi rüyamızda görsek inanmazdık. Cumhurbaşkanımızın siyasi iradesi bize tüm kapıları açtı” dedi.
6.10.2023 Gündem
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı
II. Abdülhamit'in haritası gerçek çıktı! 134 yıl önceki keşif şimdi gün yüzüne çıktı Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaklaşık 40 yıldır yaşanan terör olayları nedeniyle zengin yer altı yatakları kullanılmayan Şırnak, petrol keşifleriyle dikkatleri bir kez daha üzerine çekti. Osmanlı İmparatorluğu’nun 34’üncü padişahı II. Abdülhamit tarafından başlatılan petrol haritası gerçek çıktı.
27.07.2023 Ekonomi
Bakan Ersoy: Türkiye bu sene turizm gelirinde Cumhuriyet tarihi rekorunu kırdı
Bakan Ersoy: Türkiye bu sene turizm gelirinde Cumhuriyet tarihi rekorunu kırdı Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, 2022 yılının 46,3 milyar dolar turizm geliriyle tamamlandığını belirterek, "Bütün bu rakamlara baktığınızda, hem toplam gelir hem kişi başı gecelik gelirde Cumhuriyet tarihi rekorlarını Türkiye kırmış oldu" dedi.  
4.02.2023 Ekonomi
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor
Milli Muharip Uçak Mart'ta hangardan çıkıyor Kayseri’de Erciyes Teknopark tarafından düzenlenen Savunma Sanayi Alt Sistemler Çalıştayı’nda konuşan Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş.(TUSAŞ) Sanayi Geliştirme Şefi Emrah Ekri, Milli Muharip Uçak Projesi’nin 18 Mart’ta hangardan çıkarılarak görücüye sunulacağını ve 2030 yılında da Türk Silahlı Kuvvetleri’nin envanterine girmesini hedeflediklerini söyledi.
17.01.2023 Ekonomi
Bahçeli'den İstiklal'deki terör saldırısı açıklaması: TBMM terörist görmeye dayanamıyoruz
Bahçeli'den İstiklal'deki terör saldırısı açıklaması: TBMM terörist görmeye dayanamıyoruz MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin TBMM'deki grup toplantısında açıklamalarda bulundu. Bahçeli, İstiklal Caddesi'ndeki terör saldırısına sert tepki göstererek "Türkiye terörle yaşamaya alışmayacak, teröre müsamaha göstermeyecektir" dedi. Bahçeli, "TBMM'de bölücü sima istemiyoruz. Terörist görmeye dayanamıyoruz. Biz terör örgütüne eleman devşiren, sözde Kürdistan propagandasıyla sabrımızı kevgire çeviren HDP'nin Türk siyasetinde yer almasına 1 saniye bile tahammül edemiyoruz" ifadelerini kullandı.
15.11.2022 Siyaset
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanıyor! Tamamen ücretsiz
Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından karşılanıyor! Tamamen ücretsiz SGK resmen duyurdu. Tüm vatandaşları doğrudan ilgilendiriyor. Hiçbir ücret talep edilemiyor. Pek çok kişi haberdar olmadığı için ödeme yapıyor. Sağlık hizmetleri ile ilgili atılan adımlar vatandaşların hayatını kolaylaştırırken birçok hizmete de ücretsiz olarak erişmek mümkün hale geldi. Devlet hastanelerinde ücretsiz olarak sunulan bazı hizmetlerden özel hastanelerden de ödeme yapılmadan yararlanılabiliyor. Acil servisten yoğun bakım sevisine, yenidoğan ünitesinden yanık tedavisine özel hastanelerin para talep edemeyeceği hizmetler listelendi. Ancak bazı hastaneler ücretsiz sunulan hizmetler için hasta ve yakınlarından ödeme talebinde bulunabiliyor. Böyle bir durumda nasıl bir yol izlemek gerekiyor? İşte özel hastaneler tarafından ücretsiz sunulan hizmetler ve para talebi ile karşılaşan hastaların yapması gerekenler...
3.04.2022 Çalışma Hayatı
İçişleri duyurdu! 81 ilde eş zamanlı başladı, çok sayıda gözaltı var
İçişleri duyurdu! 81 ilde eş zamanlı başladı, çok sayıda gözaltı var İçişleri Bakanlığı, ülke genelinde eş zamanlı yapılan 'Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması'nda çeşitli suçlardan aranan 1126 kişinin yakalandığını, 57 kişinin gözaltına alındığını, 370 kişiye de adli ve idari işlem yapıldığını açıkladı.
20.03.2022 Gündem
Bakan Koca'dan göç sorunu ile ilgili açıklama! 'Bu kabul edilebilir bir durum değildir'
Bakan Koca'dan göç sorunu ile ilgili açıklama! 'Bu kabul edilebilir bir durum değildir' Avrupa Bölgesi Göç ve Sağlık Yüksek Düzeyli Toplantısı’nda konuşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Sığınmacıların zaman zaman geldikleri ülkeye göre değerlendirildiğini üzülerek müşahede etmekteyim. Bu kabul edilebilir bir durum değildir. Hele ki bu konuya sadece güvenlikçi perspektifle bakmak ise asla kabul edilebilir değildir. Belki iddialı bir söylem olacak ama pasaportuna göre göçmenlere politika belirlemek bu yüzyılın tedbir kisvesine bürünmüş ırkçılığıdır da diyebiliriz" dedi.
17.03.2022 Gündem
Emniyet ve Jandarma eş zamanlı düğmeye bastı! 588 kişi yakalandı
Emniyet ve Jandarma eş zamanlı düğmeye bastı! 588 kişi yakalandı Son dakika haberi... Emniyet ve Jandarma tarafından ülke genelinde eş zamanlı olarak “Huzurlu Sokaklar ve Terör Suçları Uygulaması” yapıldı. 12.911 karma ekip, 213 dedektör köpek ve 53.572 personelin görev aldığı operasyonda, 588 aranan şahıs yakalandı, 31 şahıs gözaltına alındı.
8.01.2022 Gündem
Diyanet İşleri Başkanı: İslam, kara propagandayla karşı karşıya
Diyanet İşleri Başkanı: İslam, kara propagandayla karşı karşıya Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, "Bugün İslam, nefrete ve hatta düşmanlığına varan boyutta bir kara propagandayla karşı karşıyadır. Özellikle medya vasıtasıyla yapılan dezenformasyon ve algı operasyonları, insanların hakikat arayışını ciddi anlamda gölgeliyor" dedi.
26.11.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika erken seçim çıkışı! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları toplantısında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Hala erken seçim, erken seçim. Ya olmayacak erken seçim... Haziran 2023... 15-20 ayda seçim yapmak ilkel kabilelerin işidir. Yaşanan gelişmeler seçimleri 2023'e yani tam da hedeflerimizle kesişen yıla denk getirdi. Her seçim hayatidir. Şu kritik süreç 2023 seçimlerini çok daha önemli hale getirdi." dedi.
23.11.2021 Siyaset
Termal kamera ve akustik sistemler 'Hudut Kartalları'nın gözü kulağı
Termal kamera ve akustik sistemler 'Hudut Kartalları'nın gözü kulağı Türkiye-İran sınırında nöbet tutan Mehmetçik, hudut hattına kurulan termal kameralar ile elektronik, elektromanyetik ve akustik sistemler sayesinde terörist ve kaçakçılara göz açtırmıyor.
15.11.2021 Bilim ve Teknoloji
28 yıl sonra herkes oraya geri döndü! Büyük sevinç
28 yıl sonra herkes oraya geri döndü! Büyük sevinç Muş’ta güvenlik güçlerinin operasyonları sonucu huzur ve güven ortamının sağlandığı Kayalısu köyünün sakinleri, terk etmek zorunda kaldıkları evlerine 28 yıl sonra geri döndü. Kayalısu Köyü Muhtarı Bilal Erez, "Güvenlik güçlerimizin sayesinde köyümüze kadastro girdi ve herkesin arazisi ölçülerek, teslim edildi" dedi.
4.10.2021 Yaşam
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız
AK Partili Özkan: 104 amiralin bildirisine de aynı tepkiyi koymalıyız AK Parti Grup Başkanvekili Cahit Özkan, 27 Nisan 2007'de yayımlanan e-muhtıraya ilişkin, "Geçmişte çıkardığımız dersi eğer hakkıyla almamız gerekiyorsa; 104 amiralin bildiri yayımlamasına da tepkiyi net bir şekilde ortaya koymamız lazım. 15 Temmuz Yurtta Sulh Konseyi'nin yapmış olduğu açıklama gece yarısında olmuş, 27 Nisan e-muhtırası da gece yarısı olmuş 23.15'te, baktığınızda amirallerin bildirisi de gece yarısında 23.15'te gerçekleştirilmiş" dedi.
25.04.2021 Siyaset
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz!
Bakan Soylu: Bulacağız ve onları imha edeceğiz! İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Bugün Türkiye'de terör örgütü PKK'nın sayısını 320'nin altına kadar düşürdük. Yaz-kış operasyonlarımız devam ediyor. Eren-5'e başladık, mağara mağara giriyoruz. Bulacağız ve onları imha edeceğiz. Burada hiçbir tedirginliğimiz söz konusu değildir." dedi.
27.01.2021 Siyaset
Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 kişi hakkında Kobani iddianamesi
Selahattin Demirtaş'ın da olduğu 108 kişi hakkında Kobani iddianamesi Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, Kobani bahanesiyle 6-8 Ekim 2014'te düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın da aralarında bulunduğu 108 şüpheli hakkında iddianame hazırladı.
30.12.2020 Gündem
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020)
Kobani olayları nedir? 6-7 Ekim olayları neden oldu? (Kobani olayları operasyonu 2020) Ankara Cumhuriyet Başsavcılığının, eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'te Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturması kapsamında, 82 zanlı hakkında gözaltı kararı çıkartılmasının ardından 7 ilde operasyon başlatıldı. Terörle mücadele ekiplerince düzenlenen eş zamanlı operasyonda 18 şüpheli gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında eski milletvekili ve HDP'li Kars Belediye Başkanı Ayhan Bilgen, HDP'li RTÜK üyesi Ali Ürküt, eski HDP milletvekilleri Ayla Akat Ata, Sırrı Süreyya Önder, Altan Tan, Nazmi Gür, Emine Beyza Üstün, Emine Ayna, MYK üyesi Alp Altınörs ile mevcut ve eski HDP yöneticilerinin bulunduğu öğrenildi. Peki, Kobani olayları nedir, neden oldu? 6-7 Ekim olayları ve Kobani olayları operasyonu…
25.09.2020 Gündem
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı
Ankara merkezli 7 ilde PKK/KCK operasyonu: 82 gözaltı kararı Eski HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Şenoğlu'nun da tutuklu bulunduğu 2014'teki Kobani bahanesiyle düzenlenen eylemlere ilişkin soruşturma kapsamında 7 ilde 82 kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldı.
25.09.2020 Gündem
ABD, 12 ile yönelik uyarı  notunu kaldırdı
ABD, 12 ile yönelik uyarı notunu kaldırdı ABD Dışişleri Bakanlığı, yeni tip corona virüs (Kovid-19) salgını nedeniyle yaptığı Türkiye'ye seyahat uyarısını 3'üncü seviyede tutarken, daha önce terör olayları nedeniyle 12 il için yayımladığı "seyahatinizi gözden geçirin" uyarısını kaldırdı.
26.08.2020 Dünya
TBMM Başkanı Şentop'tan Davutoğlu'na 'dokunulmazlık' yanıtı
TBMM Başkanı Şentop'tan Davutoğlu'na 'dokunulmazlık' yanıtı TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun "2018 yılında Milletvekili dokunulmazlıklarının kaldırılmasıyla ilgili" açıklamalarına ilişkin, "Dokunulmazlığın kaldırılması, sadece hakkında soruşturma ve kovuşturma yürütülen, dolayısıyla bir dosyası Meclise intikal eden milletvekilleri bakımından söz konusuydu. 550 milletvekilinin dokunulmazlığı kaldırılmadı. Dokunulmazlık dosyası olan, soruşturma, kovuşturması olan AK Partili 29 milletvekili arasında ona ait bir dosya yoktu." değerlendirmesinde bulundu.
23.01.2020 Siyaset
İçişleri Bakanlığı’nın terörle mücadeledeki yeni konseptini yerinde izledi
İçişleri Bakanlığı’nın terörle mücadeledeki yeni konseptini yerinde izledi İÇİŞLERİ Bakanlığı, büyük başarıyla sürdürdüğü terörle mücadelede yeni bir konsepti de uygulamaya koydu. Buna göre, ailelerle yapılan görüşmelerin ardından, terör örgütü PKK tarafından kandırılan çocukların teslim olması sağlanıyor.
17.11.2019 Gündem
'Sınır Kartalları' nöbette
'Sınır Kartalları' nöbette Hakkari'nin, Irak sınırının sıfır noktasındaki Çukurca ilçesinde görev yapan Özel Hareket polisleri, ilçe merkezinin çevresindeki her biri kartal yuvasını andıran yüksek rakımlı tepelerde 24 saat nöbet tutuyor. Kendilerini 'Sınır Kartalları' olarak tanımlayan polisler, bölgede kuş uçurtmuyor.
1.11.2019 Gündem
Ödüllü kimyagerler Van'ın gururu oldu
Ödüllü kimyagerler Van'ın gururu oldu İmkansızlıklara rağmen eğitimlerini aksatmayan YYÜ Fen Fakültesi Kimya Bölümü doktora öğrencileri, Kimyagerler Derneğinin Türkiye genelinde düzenlediği yarışmada, kimya dalında "Araştırma Teşvik Ödülü"nü alarak Van'ın gururu oldu.
28.10.2019 Bilim ve Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Terör Olayları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki terör olayları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.