Tenis Turnuvası

Tenis Turnuvası

Son dakika Tenis Turnuvası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tenis Turnuvası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tenis Turnuvası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tenis Turnuvası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tenis turnuvası gelişmeleri de dahil olmak üzere 975 tenis turnuvası haberi bulunmuştur. Tüm tenis turnuvası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz, 4 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev'i yenerek şampiyonluğa uzandı.
18.03.2024 Diğer Sporlar
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için Bodrum'da bulunan Hülya Avşar, kendisi için denizin ortasına kurulan kortta gösteri maçı yaptı. Ünlü sanatçı, maçın ardından tenisçi çocuklarla yüzme yarışı yaptı.
13.10.2023 Magazin
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar?
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar? Wimbledon 2023 hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1877 yılından bu yana All England Lawn Tennis ve Croquet Club tarafından düzenlenen Wimbledon tenis turnuvası 5 Temmuz 2023'te düzenlenecek. Dünyanın en ünlü organizasyonlarından olan Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır? Wimbledon ödülü ne kadar? İşte detaylar...
30.06.2023 Gündem
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye’nin tüm tenis kulüplerinin katılımıyla geçekleşen T-200 Masters Tenis Turnuvası, 16-23 Haziran 2023 tarihlerinde Kemer Country Club’da gerçekleşti.
27.06.2023 Diğer Sporlar
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz
Antalya'da spor dolu gün! Bakan Kasapoğlu: Boşuna spor devrimi demiyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, spor turizminin başkenti olarak gösterilen Antalya’da farklı branşlarda düzenlenen uluslararası spor organizasyonlarını yerinde takip etti. Bakan Kasapoğlu, Ironman Triatlonu’nun startını verip dereceye girenlere ödüllerini takdim ederken, 2022 Avrupa Yaş Grupları Satranç Şampiyonası'nın açılış programına ve Uluslararası Tenis Turnuvası Ödül Töreni'ne katıldı. Bedensel Engelliler Tenis Milli Takımı Kampını da ziyaret eden Bakan Kasapoğlu ayrıca, Antalyaspor-Fatih Karagümrük maçını tribünden izledi.
6.11.2022 Gündem
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer
Wimbledon'da şampiyon Novak Djokovic! Üst üste 4'üncü zafer Son dakika gelişmesi... Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'ın tek erkekler finalinde, Avustralyalı Nick Kyrgios'u 3-1 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu. Sırp tenisçi üst üste 4'üncü kez Wimbledon'da zafere ulaştı.
10.07.2022 Diğer Sporlar
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler!
2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte Wimbledon ile ilgili bilmeniz gerekenler! Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon başlıyor! Bu yıl Wimbledon'da rekor para ödülü dağıtılacak. Tenis klasiği Wimbledon turnuvası tenis meraklılarının gündeminde. En önemli dört turnuvasından biri olan Wimbledon ile ilgili bilgiler sporseverler tarafından merak ediliyor. Peki, 2022 Wimbledon tenis turnuvası ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Wimbledon nerede? Wimbledon fikstürü belli oldu mu? Wimbledon canlı olarak nereden izlenir? İşte 2022 Wimbledon tenis turnuvası ile ilgili tüm bilmeniz gerekenler…
27.06.2022 Diğer Sporlar
Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'e yemek jesti!
Zeynep Tuğçe Bayat'tan eşi Cansel Elçin'e yemek jesti! Zeynep Tuğçe Bayat, 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Cansel Elçin ile dünya evine girmişti. Bayat, bir hafta önce tenis turnuvası için Miami'ye giden eşini çok özlediğini söyledi.
9.05.2022 Magazin
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty!
Avustralya Açık'ta şampiyon Ashleigh Barty! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek Kadınlar finalinde Danielle Collins'i 2-0 yenen Ashleigh Barty, şampiyon oldu.
29.01.2022 Diğer Sporlar
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu?
Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? 2022 Avustralya Açık Tenis Turnuvası başlıyor! Fransa Açık (Roland Garros), Wimbledon ve ABD Açık ile birlikte tenis sezonunun en önemli dört turnuvasından biri olan Avustralya Açık, bu yıl erkekler dünya sıralamasının 1 numarası Novak Djokovic'in aşı nedeniyle vizesinin iptal edilmesi ile ilgili uzun süredir gündemde olmayı sürdürüyor. Peki, Avustralya Açık ne zaman, hangi kanalda? Avustralya Açık maç programı belli oldu mu? Djokovic Avustralya Açık 2022’de olacak mı? İşte Avustralya Açık (Australia Open 2022) fikstürü!
16.01.2022 Gündem
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı!
Novak Djokovic'e hayatının şoku! Gözaltına alındı! Dünyada tek erkekler tenisinin bir numarası olan Sırp raket Novak Djokovic, vizesinin bir kez daha iptal edildiği Avustralya'da yeniden mahkemeye başvurduktan sonra gözaltına alındı.
15.01.2022 Diğer Sporlar
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek...
Novak Djokovic için federal mahkemeden flaş karar! Baba Djokovic: Avustralya Hükümeti tarafından tutuklandı, sınır dışı edilecek... Avustralya Açık'a katılmak için Melbourne Havalimanı’na geldikten sonra ülkeye giriş vizesi iptal edilen tenisin 1 numaralı ismi Novak Djokovic hakkında sıcak gelişmeler yaşanıyor. Avustralya Federal Devre ve Aile Mahkemesi, Novak Djokovic'in sınır dışı edilmesi kararını iptal etti ve vizesinin haksız gerekçelerle geçersiz sayıldığına hükmetti. Mahkemenin söz konusu kararını tanımayarak harekete geçen İçişleri Bakanlığı'nın Sırp raketi tutukladığı iddia edildi. Novak Djokovic'in babası Srdjan Djokovic'in ise "Oğlum Avustralya'da tutuklandı." dediği öne sürüldü.
10.01.2022 Diğer Sporlar
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi
RTÜK 'Önemli Olaylar Listesi'ni güncelledi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu, şifresiz ve açık yayın yapılan 'Önemli Olaylar Listesi'ni yeniledi.
21.10.2021 Televizyon
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak!
Roger Federer Tokyo 2020'ye katılamayacak! Kariyerinde 20 grand slam şampiyonluğu bulunan dünyaca ünlü İsviçreli tenisçi Roger Federer, dizindeki sakatlık nedeniyle 2020 Tokyo Olimpiyatları'na katılamayacağını duyurdu. Federer, "Bunun için büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok
Rafael Nadal Miami Açık Masters'ta yok Rafael Nadal, sakatlığı yüzünden Miami Açık Masters Tenis Turnuvası'na katılamayacak.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic!
Avustralya Açık'ta şampiyon Novak Djokovic! Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek erkekler finalinde, Daniil Medvedev'i 3-0 yenen Novak Djokovic şampiyon oldu.
21.02.2021 Şampiy10
Avustralya Açık tek kadınlar finalini Osaka kazandı
Avustralya Açık tek kadınlar finalini Osaka kazandı 2021 Avustralya Açık Tenis Turnuvası'nı tek kadınlarda, 22 numaralı seribaşı Jennifer Brady'yi 2-0 (6-4, 6-3) yenen 3 numaralı seribaşı Naomi Osaka kazandı.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Aşkları dergiye konu olmuştu! Cinayet ve intihar
Aşkları dergiye konu olmuştu! Cinayet ve intihar Antalya, Doktor Yusuf Onur Kaan Bozkurt’un (58) diyetisyen eşi Gamze Kaçar Bozkurt’u (38) tabancayla vurup öldürdükten sonra intihar ettiği olayı konuşurken, çift, kentte yayımlanan bir magazin dergisinin bu ayki sayısında tanışma hikayelerini ve aralarındaki aşkı anlatmıştı. Evlilik sürecinde kısa süreli bir ayrılık yaşayan çiftin, tekrar buluşmaları sonrasında verdikleri röportaj, ‘Bilim ve aşk bir arada’ başlığıyla dergide kapak olmuştu. Röportajda, Diyetisyen Bozkurt'un, doktor eşi Kaan ile ilgili, "Benim ona olan aşkımın başlamasında, gelip ayağına yatan sokak kedilerinin ve köpeklerinin payı çok büyük. Beni Kaan Bey'in zekası ve merhameti etkiledi" sözleri dikkat çekti. Çift arasında sık sık tartışma yaşandığı öne sürüldü.
18.02.2021 Yaşam
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek
Türksat ile Discovery ortaklığı 3 yıl daha devam edecek Türksat ve Discovery arasında imzalanan anlaşmayla Discovery kanalları Discovery Science, ID, Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanalları KabloTV'deki yayınlarına 3 yıl daha devam edecek.
31.12.2020 Bilim ve Teknoloji
Hülya Avşar kendi turnuvasında şampiyon oldu
Hülya Avşar kendi turnuvasında şampiyon oldu Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası'nın Antalya finali yapıldı. Avşar, çiftler kategorisinde, partneri Korhan Akın’la rakiplerini yenerek birinci oldu.
7.11.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tenis Turnuvası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tenis turnuvası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.