Tenis

Tenis

Son dakika tenis haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tenis ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tenis haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tenis

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tenis gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.035 tenis haberi bulunmuştur. Tüm tenis haberleri aşağıda listelenmiştir.
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
20.04.2024 Adana
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar
Seyhan Nehrindeki etkinlikler karnavalı renklendiriyor! Suyun üzerinde eğlenceli anlar Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından 12. Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı etkinlikleri çerçevesinde Seyhan Nehrinde tenis, voleybol müsabakaları yapıldı, konserler verildi.
19.04.2024 Adana
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında
Adana'daki üniversiteler öğrencilerin ilk tercihleri arasında Türkiye'nin en büyük şehirleri arasında yer alan ve kozmopolit yapısıyla tarım, sanayi ve ekonomi alanında ülke ekonomisine önemli katkı saylayan Adana, eğitimde de yükseköğretime devam etmek isteyen öğrencilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.
27.03.2024 Adana
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu
Carlos Alcaraz, Indian Wells tenis turnuvasında şampiyon oldu Indian Wells Masters Tenis Turnuvası'nda tek erkeklerde dünya 2 numarası İspanyol Carlos Alcaraz, 4 numaralı seribaşı Rus Daniil Medvedev'i yenerek şampiyonluğa uzandı.
18.03.2024 Diğer Sporlar
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı
Antrenman sonrası keyifli vakit geçirdiler: Adana Demirsporlular ATDSK'da ağırlandı Adana Tenis Dağ ve Su Sporları Kulübü (ATDSK), Adana’nın süper ligdeki temsilcisi Yukatel Adana Demirpor’un teknik heyeti ve futbolcularını misafir etti.
13.02.2024 Adana
Kozan'da Kış Tenisi Şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu
Kozan'da Kış Tenisi Şampiyonasında kupalar sahiplerini buldu Kozan'da düzenlenen Kış Tenisi Şampiyonası final maçı ile kupalar sahiplerini buldu.
4.02.2024 Adana
Çukurova Belediyesi 10'uncu toplu açılışa hazırlanıyor
Çukurova Belediyesi 10'uncu toplu açılışa hazırlanıyor Görev süresi boyunca her yıl bir toplu açılışa imza atan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 10. toplu açılış için gün sayıyor. Başkan Soner Çetin, “Her yıl bir toplu açılış yaparak önemli projeleri hizmete açtık. Seçimden önce 10’uncu toplu açılışı yaparak hemşerilerimizin karşısına alnımız açık, başımız dik şekilde çıkacağız” dedi.
24.01.2024 Adana
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi
Kozan'a yeni tenis kortu müjdesi Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, 31 Mart yerel seçimleri için İYİ Parti'den adaylığını açıkladıktan sonra projelerini kamuoyuyla paylaşmaya devam ediyor.
24.01.2024 Adana
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi!
Simge Ünal gözünü kırpmadan 100 bin TL verdi! İddialı açıklamalarıyla sık sık adından söz ettiren Simge Ünal, tatil yaptığı Yunanistan'da iş görüşmeleri de yapacağını söyledi. Daha önce "Lükse veda ediyorum" diyen model, Komşu'da gerçekleşeck çekimler için de özel olarak alışverişe çıktı.
22.12.2023 Magazin
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı
Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri için büyük jüri İspanya'da toplandı Bu yıl 70'si düzenlenen ve sporun en iyilerini belirleyen Gillette&Milliyet Yılın Sporcusu oylamasında yarışacak adaylar, dev jürinin oyları ile belli oldu. Sporcular, en prestijli ödüller arasında gösterilen organizasyonda 2023'ün en büyüğü olabilmek için halktan destek arayacak.
21.12.2023 Şampiy10
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum
Pelin Akil: Evde oturduğumda kendimi işe yaramaz hissediyorum Kendisi gibi oyuncu Anıl Altan ile yedi yıldır mutlu bir evlilik sürdüren Pelin Akil, uzun saatler süren setlerden dert yanan birçok meslektaşının aksine sektördeki yoğun çalışma şartlarından çok da şikayetçi olmadığını söyledi.
26.11.2023 Magazin
Milli ara sonrası heyecan Misli’de kaldığı yerden devam ediyor! Süper Oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası…
Milli ara sonrası heyecan Misli’de kaldığı yerden devam ediyor! Süper Oranlar, canlı yayınlar ve çok daha fazlası… EURO 2024 Elemeleri’nde son hafta maçları oynandı ve Milli Takımımız da dahil olmak üzere 14 Haziran – 14 Temmuz arasında düzenlenecek olan turnuvaya katılacak 21 takım belli oldu. Kalan 3 takım ise mart ayında oynanacak Play-off maçları sonrası belli olacak. Milli aranın sona ermesiyle liglerde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Süper Lig, Premier Lig, La Liga, Serie A, Bundesliga ve Ligue 1’de birbirinden keyifli maçlar hafta sonunda futbolseverleri bekliyor.
24.11.2023 İddaa
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle!
Galler Prensesi Kate Middleton'ın yaptığı bacak şovu olay oldu! O kaslar ne öyle! Galler Prensesi Kate Middleton'ın, Güney Kore Devlet Başkanı Yoon Suk Yeol ile eşi Kim Keon-hee'yi karşılamak için düzenlenen törene damgasını vurdu.
23.11.2023 Magazin
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni
Kemer Country Club'da 100. Yıl Cumhuriyet Şöleni Kemer Country Club, Cumhuriyetin 100. yıl coşkusunu Golf Kulübü’nde Estetik International sponsorluğunda gerçekleşen 100. Yıl Cumhuriyet Golf Kupası ile, Atlı Spor Kulübü’nde Defender sponsorluğunda düzenlenen Cumhuriyetin 100. Yılını Kutlama Engel Atlama Yarışmaları ile, Tenis Kulübü’nde ise Miles & Smiles tarafından gerçekleşen Cumhuriyet Kupası Tenis Turnuvası ile doyasıya yaşadı ve yaşattı.
31.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma
Cumhuriyetin 100’üncü yılında üç farklı branşta üç farklı turnuva ve yarışma Kemer Country Golf, Atlı Spor ve Tenis Kulübü, Cumhuriyetin 100’üncü yıl coşkusunu 7’den 70’e herkesin katılım sağlayacağı üç farklı branşta, üç farklı turnuva ve yarışma ile kutluyor.
27.10.2023 Diğer Sporlar
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı
Hülya Avşar denizin ortasında şov yaptı Hülya Avşar Cup Tenis Turnuvası için Bodrum'da bulunan Hülya Avşar, kendisi için denizin ortasına kurulan kortta gösteri maçı yaptı. Ünlü sanatçı, maçın ardından tenisçi çocuklarla yüzme yarışı yaptı.
13.10.2023 Magazin
Tonio Teklic: Buraya kupalar kazanmaya geldim
Tonio Teklic: Buraya kupalar kazanmaya geldim Trabzonspor'un Hırvat orta saha oyuncusu Tonio Teklic, "Başka teklifler de vardı ama Trabzonspor'u tanıyordum. Büyük, geleceği parlak ve üst düzey hedefleri olan bir kulüptü, bu nedenle benim için 1 numaralı tercih oldu. Buraya kupalar kazanmaya geldim" dedi. 
24.09.2023 Futbol
Gençlerin buluşma adresi; GSB gençlik merkezleri
Gençlerin buluşma adresi; GSB gençlik merkezleri Sportif faaliyetlerden sanata, gezilerden inovasyona, kültürel çalışmalardan yabancı dil eğitimine kadar birçok atölye ve kulüp faaliyetlerinin yer aldığı gençlik merkezleri bu yaz döneminde de misafirlerini ağırlamaya devam ediyor. 2023 yılının ilk yedi ayında gençlik merkezi faaliyetlerine katılan gençlerin sayısı 10 milyona yaklaştı. Bakan Dr. Osman Aşkın Bak, “Gençlerimizi her alanda kendilerini geliştirmelerine yönelik eğitimlerin ücretsiz verildiği gençlik merkezlerimize bekliyoruz” dedi.
8.08.2023 Şampiy10
Bakan Bak: Yaraları sarmak için çaba harcayacağız
Bakan Bak: Yaraları sarmak için çaba harcayacağız Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, "Milletimizin ayağı kalktığı, dayanışma gösterdiği bu süreçte yaraları sarmak için çaba harcayacağız" dedi.
19.07.2023 Gündem
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu
Wimbledon'da tek erkeklerde şampiyon belli oldu Sezonun üçüncü grand slam tenis turnuvası Wimbledon'da tek erkekler final maçında Novak Djokovic'i son sette 3-2 yenen Carlos Alcaraz şampiyon oldu.
16.07.2023 Diğer Sporlar
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar?
Wimbledon 2023 hangi kanalda? Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır, ödülü ne kadar? Wimbledon 2023 hangi kanalda sorusunun yanıtı merak ediliyor. 1877 yılından bu yana All England Lawn Tennis ve Croquet Club tarafından düzenlenen Wimbledon tenis turnuvası 5 Temmuz 2023'te düzenlenecek. Dünyanın en ünlü organizasyonlarından olan Wimbledon tenis turnuvası nerede yapılır? Wimbledon ödülü ne kadar? İşte detaylar...
30.06.2023 Gündem
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi
T-200 Masters Tenis Turnuvası sona erdi Türkiye Tenis Federasyonu tarafından organize edilen Türkiye’nin tüm tenis kulüplerinin katılımıyla geçekleşen T-200 Masters Tenis Turnuvası, 16-23 Haziran 2023 tarihlerinde Kemer Country Club’da gerçekleşti.
27.06.2023 Diğer Sporlar
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol
Usta tenisçi Ali Göreç: Kalbinin sesini dinle ve o konuda olabileceğinin en iyisi ol Türkiye Davis ve Fed Cup eski kaptanı Ali Göreç, Serena ve Venus Williams kardeşleri kastederek "Günahlarını almayayım ama, denediğim için söylüyorum, 120 saati normal şartlarda oynamak bir insan için mümkün değil. O zamanlar mümkün değildi belki şu an süper atletler yapabilirler" ifadelerini kullandı.
14.06.2023 Diğer Sporlar
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş
Çağla Şıkel'e Emre Altuğ'dan sert gönderme: Annesine çekmiş Ünlü model Çağla Şıkel ile 2008'de evlenen ve Kuzey ile Uzay adında iki oğlu bulunan Emre Altuğ, 2015'te eşinden boşanmıştı. Geçtiğimiz gün oğlu Kuzey ile Babalar Günü için özel düzenlenen özel tenis maçına çıkan ünlü isim, gazetecilerle bir araya geldi. Çocuklarından bahseden şarkıcı, oğlu Kuzey üzerinden eski eşi Çağla Şıkel'e gönderme yaptı.
13.06.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Tenis ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tenis haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.