Temizlikçi

Temizlikçi

Son dakika temizlikçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temizlikçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temizlikçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temizlikçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temizlikçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 334 temizlikçi haberi bulunmuştur. Tüm temizlikçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay
Sahte diş doktoru skandalı! Hastaya kızdı dişlerini çekti ilaç yazdı, şok eden olay Ağrısı nedeniyle dişçiye giden Hakan Yıldırım’ın 4 dişi çekildi. Dişleri, klinikte çalışan temizlikçi Cemal Şenaslan’ın çektiğini ortaya çıktı. Açılan davada Şenaslan, ‘diploması olmadığı halde diş hekimliğine ilişkin hasta tedavi etme’ suçundan 2 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
27.11.2023 Gündem
Temizlikçi olarak geldiği evi soydu: 350 bin TL değerinde eşya çaldı
Temizlikçi olarak geldiği evi soydu: 350 bin TL değerinde eşya çaldı İstanbul Güngören’de firma aracılığıyla bir eve temizlik yapmak için giden kadın, 350 bin TL değerinde para ve çeşitli değerli eşya çaldı. Ev sahibinin markete gittiği sırada çaldıklarını çantaya koyarak oradan ayrılan kadın güvenlik kamerasına yakalandı. Kadın ve olaya dahil olan kocası gözaltına alındı.
22.06.2023 Gündem
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı!
'Üç Kız Kardeş'te Türkan ve Somer boşandı! Kanal D’nin, yapımını Süreç Film, yapımcılığını Ali Gündoğdu ve İnci Gündoğdu'nun üstlendiği, İclal Aydın’ın satış rekorları kıran aynı isimli romanından uyarlanan dizisi 'Üç Kız Kardeş', 49'uncu bölümüyle de izleyiciden tam not aldı. Türkan'ın, Somer ile Mine'nin fotoğraflarını mahkemeye delil olarak sunması yeni bölüme damga vurdu. Türkan ve Somer'in kısa süreli evliliği tek celsede bitti.
10.05.2023 Magazin
Rüçhan'ı Türkan teselli ediyor! Somer ve Türkan boşanıyor mu?
Rüçhan'ı Türkan teselli ediyor! Somer ve Türkan boşanıyor mu? Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.
29.03.2023 Magazin
Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir?
Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları isim listesi açıklandı mı? İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura çekimi sonuçları ne zaman açıklanacak, nereden öğrenilir? Sağlık Bakanlığı işçi alımı kura çekimi için beklenen gün geldi. Sağlık Bakanlığı 11 bin 317 işçi alımı yapılacağını açıklamasının ardından başvurular yapılmış ve gözler kura çekimlerine çevrilmişti. İŞKUR üzerinden tamamlanan başvurular sonrası noter huzurunda 28-29 Aralık 2022 tarihlerinde kura çekimi gerçekleşecek. Sağlık Bakanlığı sürekli işçi alımı kura çekimi Türkiye Noterler Birliği çekiliş programı ile noter huzurunda çekilecek. Peki, İŞKUR Sağlık Bakanlığı kura sonuçları ne zaman açıklanacak, YHGM temizlikçi alımı kura sonuçlarına nereden bakılır?
30.12.2022 Personel Alımı
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi
Samsun'da gençlerle buluşma! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan ucuz doğal gaz müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Samsun'da düzenlenen Gençlik Buluşması'nda gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, Karadeniz gazıyla ilgili, "İnanıyorum ki sizler oradan doğalgaz veya petrol çıktığı zaman nasıl bir heyecan duyacaksınız, orada başarıyı adeta yaşayacaksınız. Siz o başarıyı yaşarken biz de İstanbul'da Ankara'da o heyecanı yaşıyoruz. Bütün bunlar bizi yurt dışına muhtaç olmaktan sayenizde kurtaracak. Biz bize yeter hale geleceğiz. Ama 8 sene ama 10 sene. Bunu başardıktan sonra vatandaşımıza daha ucuz doğalgaz verme imkanına ulaşacağız." ifadelerini kullandı.
11.12.2022 Siyaset
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?'
‘Asrın davası'nda tepkiler dinmiyor! 'Bir anne bunu nasıl yapar?' ABD'de pek çok kişi tarafından 'asrın davası' olarak bilinen gizemli olayda, anne Casey Anthony'e yıllar geçse dahi tepkiler dinmiyor. Davayı merakla takip eden kamuoyunda ise anne Casey'e karşı büyük bir nefret oluştu. İşte sır olayın detayları...
3.12.2022 Dünya
’Temizlikçi’ olarak girdiği işletmenin patronu oldu, 320 kişi çalıştırıyor
’Temizlikçi’ olarak girdiği işletmenin patronu oldu, 320 kişi çalıştırıyor Samsun’da temizlikçi olarak başladığı tekstil sektöründe çalıştığı işletmenin patronu olan kadın, şimdi 320 kişiyi istihdam ediyor.
3.12.2022 Yaşam
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu!
Rap şarkıcısı Aaron Carter küvette ölü bulundu! 90'lı yılların ünlü grubu Backstreet Boys'un üyelerinden Nick Carter'ın kardeşi, rap şarkıcısı Aaron Carter, Los Angeles yakınlarında evinde ölü bulundu. LA County Şerif Departmanı'nın yaptığı açıklamaya göre saat 11:00 civarlarında bir yardım çağrısı alındı. Carter, 1997 yılında henüz 9 yaşındayken "çocuk yıldız" olarak şöhrete kavuşmuştu.
6.11.2022 Magazin
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı
Hastanedeki skandalı ortaya çıkaran çalışan: Doktorların odasında izleyip dalga geçiyorlardı Ataşehir'deki özel hastanede iki sağlık personelinin hasta kadınla alay ettikleri görüntüleri paylaşarak skandalın ortaya çıkmasını sağlayan hastane çalışanı Murat Yıldırım, hastanede yaşananları anlattı. Hastane yönetimine elindeki görüntülerle şantaj yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan ancak serbest bırakılan Yıldırım, "İhmaller ve ölümler başladığında onları kendi annemin babamın yerine koydum. Doktorların odasında izleyip kendi içlerinde dalga geçiyorlardı, alay ediyorlardı." dedi.
8.10.2022 Yaşam
Prim desteği müjdesi! Şartlar belli oldu: 179 TL, 10 gün
Prim desteği müjdesi! Şartlar belli oldu: 179 TL, 10 gün Apartman görevlisi, bakıcı, temizlikçi, gündelikçi hepsini kapsıyor: SGK yeni genelgeyi yayımladı. Prim desteği müjdesi geldi. Evlerinde 10 gün ve üzerinde temizlikçi ve bakıcı çalıştıranlar ile kapıcı görevlendiren apartmanlar, asgari ücret prim desteğinden yararlanabilecek. Prime esas günlük kazanç tutarının 179 lira, altında olması koşulu ve ay içinde 10 gün bakıcı, temizlikçi ve kapıcı çalıştıranlar bu destekten yararlanamayacak. İşte son dakika haberinin detayları...
10.09.2022 Çalışan Hakları
GSB kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama ekranı (gsb gov tr)! GSB temizlikçi kura sonuçları nereden bakılır, öğrenilir? GSB kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı!
GSB kura sonuçları 2022 isim listesi sorgulama ekranı (gsb gov tr)! GSB temizlikçi kura sonuçları nereden bakılır, öğrenilir? GSB kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı! GSB kura çekimi sonuçları sorgulanıyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı 1017 işçi alımı kura çekimi canlı olarak noter huzurunda çekildi. 1071 işçi arasında yer alıp almadığını öğrenmek isteyen vatandaşlar arama motorları üzerinden GSB sayfasına girip, GSB kura sonuçları isim listesi sorgulaması yapıyor. Peki, GSB temizlikçi kura sonuçları nereden bakılır, öğrenilir? İşte GSB kura sonuçları isim listesi ve GSB kura sonuçları 2022 sorgulama ekranı…
2.09.2022 Gündem
Lise öğrencisi, karne günü evinin penceresinden düşerek öldü! Anne ve babasının feryatları yürek yaktı
Lise öğrencisi, karne günü evinin penceresinden düşerek öldü! Anne ve babasının feryatları yürek yaktı Samsun'da karne günü evlerinin 4. katındaki pencereden yere düşen lise öğrencisi olay yerinde hayatını kaybetti. Acı haberi olarak olay yerine gelen öğretmen olan baba ile bankacı annenin feryatları yürekleri dağladı.
17.06.2022 Yaşam
'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi gerçek oldu! 'Fil Avcısı' operasyonu ile hepsi yakalandı
'Organize İşler Sazan Sarmalı' filmi gerçek oldu! 'Fil Avcısı' operasyonu ile hepsi yakalandı Gemlik Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından büyük bir operasyona imza attı. 'Fil Avcısı' ismi verilen operasyonda Organize İşler'deki Sazan Sarmalı tekniğini uygulayan çete üyelerinin 100 milyon liralık vurgun yaptığı ortaya çıktı.
8.06.2022 Gündem
Yargıtay'dan dikkat çeken emsal boşanma kararı! 'Müvekkilim temizlikçi, ev de otel değildir'
Yargıtay'dan dikkat çeken emsal boşanma kararı! 'Müvekkilim temizlikçi, ev de otel değildir' Yargıtay, boşanma davasında MS hastalığı nedeniyle evinin temizliği ve çocukların bakımıyla yeterince ilgilenemeyen kadını kusurlu bulan yerel mahkemenin kararına onay vermedi. MS ve benzeri hastalıkların eşlere kusur olarak yüklenemeyeceği yönünde emsal bir karar alan Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, kocanın MS hastası eşine 25 bin lira tazminat ödemesine hükmetti.
8.06.2022 Gündem
Gizli kamera ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar
Gizli kamera ile ilgili Yargıtay'dan flaş karar Temizlik için gittiği evden hırsızlık yaptığından şüphelenilen kadın, gizli kamerayla takibe alındı. Ev sahibinin cüzdanını karıştıran temizlikçi 'Hırsızlık' suçundan beraat etti. Gizli kamerayı delil saymayıp, sanığın beraatine hükmeden Asliye Ceza Mahkemesi'nin kararı Yargıtay'dan döndü.
7.05.2022 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte başvuru şartları!
Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvuruları başlıyor! Başvurular nasıl yapılır? İşte başvuru şartları! Kültür ve Turizm Bakanlığı temizlik personeli, şoför ve bahçıvan alacak. Başvurular başlıyor! Kültür ve Turizm Bakanlığı geçtiğimiz günlerde KPSS’den en az 55 puan ile sözleşmeli personel alacağını duyurmuştu. Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu 25 Nisan’da başlıyor. Peki, Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı başvurusu nasıl yapılır? İşte Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı şartları!
24.04.2022 Personel Alımı
Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) duyurdu! Zorunlu, 10 gün...
Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) duyurdu! Zorunlu, 10 gün... SGK'dan flaş karar! Sosyal Güvenlik Kurumu'nca açıklama geldi. Benzer durumda çok sayıda kişi bulunuyor. Prim ödemesi zorunluluğu bulunuyor. Ev hizmetlerinde gündelikçi, temizlikçi, bakıcı çalıştıranların, çalışanlarını sigortalı yaptırması gerekiyor. Ayda 10 gün ve daha fazla çalıştıranlar ile 10 günden az çalıştıranların sigorta yükümlülükleri farklı. Ev hizmetlerinde çalışanlar eksik günlerinin primlerini kendileri ödeyerek 30 güne tamamlayabilirler.
1.04.2022 Çalışma Hayatı
SGK harekete geçti! Flaş detay ortaya çıktı, işveren için zorunlu ve...
SGK harekete geçti! Flaş detay ortaya çıktı, işveren için zorunlu ve... Çalışma hayatında bulunan herkes Sosyal Güvenlik Kurumu'na tabi olarak çalışıyor. Bazı işverenler çalışana sigorta yapmak istemiyor. Böylece prim ödemesi yapmak istemeyen işverenler bu durumun tespit edilmesi durumunda cezai yaptırımla karşılaşıyor. Kayıt dışı istihdamın önüne geçilebilmesi için SGK tarafından sıkı denetim uygulanıyor. Çalışanların haklarının korunması adına hayata geçirilen uygulama ile 10 günden az çalışanlara da sigorta yapılması zorunlu hale getirildi. Özellikle temizlik hizmetlerinde ya da bakıcı olarak belirli günlerde çalışanlara, çalıştıkları günler için sigorta pirimi ödenmesi gerekiyor. Bu uygulama çalışanların emeklilik sürecine katkı sağlayabileceği gibi aynı zamanda iş kazası ya da meslek hastalığı gibi durumlarda da çalışanların haklarını talep edebilmesini sağlıyor. Evinde ayda 10 günden az süre ile sigortalı çalıştıranların, bu kişiler için iş kazası ve meslek hastalığı primi ödemeleri de gerekiyor. Uzmanlar, her bir gün için asgari ücretin günlük tutarının yüzde 2’si oranında iş kazası ve meslek hastalığı primi ödemesi yapılması gerektiği konusunda uyarılarda bulundu. Bu tutar 1 Ocak 2022 tarihi itibarıyla arttı. Peki, Evde çalışan kadınların sigortası nasıl yapılır? Ev hizmetlerinde çalışanların 2022 SGK primi ne kadar? İşte detaylar…
22.02.2022 Çalışan Hakları
Ücretlere zam geldi! 2022 yılı tarifesi belli oldu! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor
Ücretlere zam geldi! 2022 yılı tarifesi belli oldu! Milyonlarca çalışanı ilgilendiriyor Milyonlarca çalışanı ilgilendiren son dakika açıklaması! Ücretlere zam geldi. Yeni tarife belli oldu. Yurtdışında çalışmaya götürülen işçiler için ise aylık kazanç üst sınırı 15 bin 12 liraya çıkacak. Sosyal güvenlik sözleşmesi olmayan ülkelerde iş üstlenen işverenlerce yurtdışındaki işyerlerinde çalıştırılmak üzere götürülen Türk işçiler için günlük kazanç alt sınırı 166.80 TL, aylık kazanç alt sınırı 5.004 TL, günlük kazanç üst sınırı ise 500.4 TL olarak uygulanacak. İş kazası, meslek hastalığı, hastalık veya doğum nedeniyle istirahatli olanlara raporlu oldukları süre için geçici iş göremezlik ödeneği veriliyor. Halk arasında rapor parası olarak da adlandırılan geçici iş göremezlik ödeneği, yatarak tedavilerde prime esas kazancın yarısı, ayakta tedavilerde ise 3’te 2’si oranında bağlanıyor. 2021 yılında günlük en düşük prime esas kazanç tutarı 119.25 TL olduğu için, en düşük rapor parası ayakta tedavilerde 79.50 TL, yatarak tedavilerde ise 59.60 TL oldu. Öte yandan cenaze ödeneği, en az 360 gün prim bildirilmiş olup da ölen sigortalıların hak sahiplerine de veriliyor. 2021 yılında 918 TL olan cenaze ödeneği, 2022 yılında 1250 TL’ye çıkartıldı.
11.01.2022 Çalışan Hakları
Karısının patronuyla ilişkisi olduğundan şüphelendi! Bomba yapıp arabaya koydu
Karısının patronuyla ilişkisi olduğundan şüphelendi! Bomba yapıp arabaya koydu Denizli'nin Pamukkale ilçesinde, Hasan D. (42) boşanma davasının sürdüğü eşinin, ilişkisi olduğunu düşündüğü patronu apart işletmecisinin otomobiline uzaktan kumandalı el yapımı patlayıcı yerleştirdiği suçlamasıyla gözaltına alındı. Hasan D.'nin internetten yapımını öğrendiğini söylediği bombayı, eşi ile patronu aynı andan otomobile bindiğinde patlatmayı planladığını anlattığı öğrenildi.
6.01.2022 Yaşam
Bakan Varank Pendik'te yeni yıla temizlik işçileri ile girdi
Bakan Varank Pendik'te yeni yıla temizlik işçileri ile girdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, yeni yılın ilk saatlerinde Pendik'te belediye işçilerinin mesaisine ortak oldu. Pendik Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi'nde belediye işçilerini ziyaret eden Bakan Varank'a, Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin eşlik etti.
1.01.2022 Siyaset
Ağabeyinin ölmeden önce yazdığı mektubunu cenaze namazı sırasında okudu
Ağabeyinin ölmeden önce yazdığı mektubunu cenaze namazı sırasında okudu  Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 4 yıl önce babası Rifat Özcan'ın (70) gömülerek öldürülmesinin ardından hukuk mücadelesi başlatan ve babasının katilini dedektif gibi iz sürerek yakalatan Veteriner Hekim Aydın Özcan (49), kansere yenik düştü. Özcan'ın cenazesinde, ölmeden önce yazdığı mektubunu vasiyeti üzerine kız kardeşi Dr.Hatice ÖzKayran okudu. 
19.12.2021 Yaşam
Atama bekleyen Meryem Önkür  köye muhtar oldu
Atama bekleyen Meryem Önkür köye muhtar oldu Meryem Önkür, atanamayan binlerce öğretmenden biri. Atama beklerken muhtar seçilen Önkür, ‘Ağrı’nın ilk kadın muhtarıyım ama öğretmenlik içimde hep ukde’ diyor.
24.11.2021 Gündem
İş bahanesiyle kandırıp cinsel ilişkiye zorladı!
İş bahanesiyle kandırıp cinsel ilişkiye zorladı! Sultangazi'de Özbekistan uyruklu Barchinoy K. sosyal medya üzerinden tanıştığı ve kendisini emlakçı olarak tanıtan Özkan E. ile gündelik işlerde çalışmak üzere anlaştı. Özkan E.'nin söylediği adrese giden kadın, iddiaya göre burada Özkan E., tarafından bıçak zoruyla alıkonularak, gasbedildi ve cinsel ilişkiye zorlandı.
11.11.2021 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Temizlikçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temizlikçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.