Gazete Vatan Logo
Magazin Rüçhan'ı Türkan teselli ediyor! Somer ve Türkan boşanıyor mu?

Rüçhan'ı Türkan teselli ediyor! Somer ve Türkan boşanıyor mu?

Kanal D'nin salı akşamlarına damga vuran dizisi Üç Kız Kardeş, dün akşam seyirciyle buluştu. İclal Aydın'ın aynı adlı romanından uyarlanan Üç Kız Kardeş'in her bölümü birbirinden daha heyecanlı geçiyor. Üç Kız Kardeş yeni bölümüyle ilgili merak edilen bütün detaylar haberimizde.

Rüçhan'ı Türkan teselli ediyor! Somer ve Türkan boşanıyor mu?

Somer hatalarını anladığını söylese de yine de Türkan'ı kırmaya devam etti. Rüçhan ise Türkan ile arasındaki buzları eritti.

RÜÇHAN TESELLİYİ TÜRKAN'IN OMUZUNA BULDU

Posta'dan Büşra Eracun Akkaya'nın haberine göre; Özer, Rüçhan'ı evden kovunca Rüçhan kendini Türkan'ın yanında buldu. Hiç durmadan ağlayan Rüçhan, kendini Türkan'ın kollarına attı. Ne yapacağını bilemeyen Türkan, Rüçhan'ı rahatlatmak için onu duşa soktu.

Türkan'ın yardımıyla yıkanan Rüçhan, duş esnasında Özer ile olan geçmişini hatırladı. Duşun bitmesine yakın kayınvalidesini yıkadığı zamanı hatırlayan Rüçhan, kayınvalidesinin ondan helallik isteme anısıyla kendine geldi ve Türkan'ın elini öptü. Rüçhan dejavu oldu.

SOMER, ÖZER'E ÖFKE PÜSKÜRÜYOR

Türkan'dan Rüçhan'ın evi terk ettiğini öğrenen Somer, Özer'in yanına gitti. Özer'e öfke püsküren Somer, Rüçhan'ın ailesi için neler yaptığını tek tek yüzüne vurdu. Ailesinin bu duruma gelmesinin sebebi olarak ise Sevilay'ı gösteren Somer, Mustafa ve Özer'in tepkisini topladı.

SOMER VE TÜRKAN BARIŞIYOR

Haberin Devamı

Annesinin yaşadıklarından ders çıkaran Somer, Türkan'a bunca zaman yaptığı haksızlıkların farkına vardı. Türkan'a yaşattığı her şey için özür dileyen Somer, hatalarının farkına vardı.

RÜÇHAN İÇİNİ SOMER'E DÖKÜYOR

Rüçhan evi terk ettiği için Somer'de evi terk etti. Türkan'ın evinde sabah kahvaltısı yaparken gözyaşlarını tutamayan Rüçhan, Somer ve Türkan'a bu yaşananlarla alakası olmadığını anlattı.

Görüntüleri anlatan Rüçhan, bu durumun yaşanmasının tek sebebi olarak Nesrin'i gösterdi. Türkan durumu kabullenmese de Rüçhan ve Somer, Nesrin'in suçlu olduğunu düşündü.

SOMER, NESRİN'DEN HESAP SORMAYA GİDİYOR

Türkan ve Somer'in boşanmasını istediği için Nesrin'den hesap soran Somer, konuyu Rüçhan'ın videosuna getirdi. Nesrin ne kadar doğruyu anlatsa da Somer, Nesrin'in dürüstlüğüne inanmadı.

NESRİN, RÜÇHAN'A GİDİYOR

Durduk yere suçlanan Nesrin'in içi rahat etmeyince Türkan'ın evine gidip Rüçhan ile konuşmak istedi. Rüçhan ise Nesrin'in masumiyetine inanmadı.

SOMER VE TÜRKAN'IN ARASI YENİDEN AÇILIYOR

Haberin Devamı

Nesrin ve Rüçhan'ın yaşadığı durum Somer ve Türkan'ın da arasının açılmasına neden oldu. Tekrar didişmeye başlayan Somer ile Türkan'ın arasındaki uçurum Türkan'ın işten ayrılmasıyla daha da açıldı.

Yeni iş bulan Türkan, Somer'e nereye gittiğini söylemedi. Türkan'ı takip eden Somer, bir evin camı silerken görünce direkt eve gitti. Türkan'ın temizlikçi olarak iş bulduğunu gören Somer, yanlış geldiğini söyleyerek bulunduğu yeri terk etti.

SEVİLAY, ÖZER'İN YANINA TAŞINIYOR

Akşam bavulunu toplayıp Özer'in evine giden Sevilay, Ayla'nın tüm engellerine rağmen içeri girdi.

ÖZER, NESRİN VE SADIK'A GERÇEKLERİ ANLATIYOR

Rüçhan'ın videosu yüzünden zan altında kalan Nesrin'i kurtaran ise Özer oldu. Sadık'ın da Nesrin'e güvenmediğini öğrenen Özer, Sadık'ın evine gidip videoyu polise kendisinin verdiğini söyledi.

SOMER VE TÜRKAN BOŞANMAYA GİDİYOR

Türkan'dan boşanmak istemeyen Somer, Türkan'ın kararlılığını görünce sabah gidip Türkan'ı aldı. Somer kapıda beklerken, Türkan tam evden çıkacaktı ki Rüçhan boşanmalarını istemedi ve Türkan'a gitmemesini söyledi.

Haberin Devamı

 SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!