Temiz Hava

Temiz Hava

Son dakika temiz hava haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan temiz hava ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını temiz hava haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Temiz Hava

haberleri sayfasında son dakika yaşanan temiz hava gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.244 temiz hava haberi bulunmuştur. Tüm temiz hava haberleri aşağıda listelenmiştir.
⁠Burunda solunum zorluğu uyku kalitesini etkiliyor
⁠Burunda solunum zorluğu uyku kalitesini etkiliyor Uyku, vücudun yenilenmesi ve iyileşmesi için hayati öneme sahip bir süreçtir. Ancak, birçok insanın uyku kalitesi, burunda solunum zorluğu gibi sağlık sorunları nedeniyle olumsuz etkilenebilir. Burunda solunum zorluğu, genellikle burun tıkanıklığı, alerjik reaksiyonlar veya sinüzit gibi durumlarla ilişkilendirilir. Bu durumlar, kişinin uyku sırasında rahatça nefes almasını engelleyebilir ve dolayısıyla uyku kalitesini düşürebilir.
26.03.2024 Yaşam
Migren Nasıl Geçer? Migren Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Migren Nasıl Geçer? Migren Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Migren bir hastalıktır ve şiddetli baş ağrısı olarak bilinir. Migrenin geçmesi için rahatlatıcı çaylar içmek, ışıklı yerlerden uzak durmak ve dinlenmek gerekir. 
8.01.2024 Sağlık
Mide Bulantısı Nasıl Geçer? Mide Bulantısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Mide Bulantısı Nasıl Geçer? Mide Bulantısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Mide bulantısı sorunu çeşitli durumlarda meydana gelmektedir. Hastalık ya da havasız ortam bu durumu en çok tetikleyen olaylardan biridir. Halsizlik ve baş dönmesi gibi etkilerinin de bulunması kişilerin kendilerini daha kötü hissetmelerine yol açmaktadır.
8.01.2024 Sağlık
Gögüs Kafesi Ağrısı Nasıl Geçer? Gögüs Kafesi Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gögüs Kafesi Ağrısı Nasıl Geçer? Gögüs Kafesi Ağrısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Göğüs kafesi ağrısı genelde üşütme ya da soğuk algınlığı gibi durumların sonucu olarak ortaya çıkabilir. Kalp krizi gibi ciddi sorunların belirtisi de olabildiği için önemsenmesi ve aksatılmadan doktora gidilmesi gerekir.
2.01.2024 Sağlık
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları...
9 günlük ara tatil başladı! Rezervasyonlar arttı, işte indirimli tatil rotaları... Okulların 9 günlük ara tatile girmesiyle turizmde hareketlilik başladı. Her şehirde yakın rotalar daha fazla tercih edilirken, Antalya, Afyon, Bolu ve Sapanca gibi bölgeler öne çıkıyor. İşte detaylar...
11.11.2023 Ekonomi
Balıkesir'de temiz hava cari fazlalık verdi
Balıkesir'de temiz hava cari fazlalık verdi Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğü yaptığı çalışmada Balıkesir ormanlarının yılda 1 milyon 719 bin 594 ton oksijen ürettiğini belirterek, ilde yaşayan insanların da 946 bin 336 ton oksijene olan ihtiyacını karşılayarak, kalan temiz havanın cari fazlalık verdiğini açıkladı.
8.10.2023 Yaşam
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Hava Kalitesinde son beş yılda ortalama yüzde 16 iyileşme sağlandı
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı: Hava Kalitesinde son beş yılda ortalama yüzde 16 iyileşme sağlandı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü Laboratuvar, Ölçüm ve İzleme Dairesi Başkanlığı'nda Türkiye'nin hava, su ve toprak kalitesi anlık olarak takip ediliyor. Bu kapsamda 365 hava kalitesi izleme istasyonu ile tüm illerin hava kalitesi 7/24 izlenirken, beş yıllık hava kalitesi incelediğinde partikül madde parametresinde yüzde 4 oranında, Kükürt dioksit parametresinde yüzde 46 oranında, Karbon monoksit parametresinde yüzde 18 oranında, Azot dioksit parametresinde yüzde 3 oranında, Ozon parametresinde yüzde 8 oranında, olmak üzere, hava kalitesinde ortalama yüzde 16 oranında iyileşme sağlandı. 
30.06.2023 Gündem
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık
Bakan Kurum: 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "81 ilimize 484 millet bahçemizle 75 milyon metrekare yeşil alan kazandırdık. Sadece İstanbul’umuzda 17 millet bahçemiz her gün binlerce vatandaşımızı ağırlıyor, 33 millet bahçemizin yapımı ise devam ediyor" dedi.
27.05.2023 Gündem
Pandeminin bitişi temizlik alışkanlıklarını değiştirdi
Pandeminin bitişi temizlik alışkanlıklarını değiştirdi 39 ülkede gerçekleştirilen bir araştırmaya göre, geçtiğimiz yıl düzenli bir temizlik programı sürdürenlerin sayısında önemli bir azalma olduğu ortaya çıktı.
14.04.2023 Vitrin
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi
Burcu Kara ile Fırat Parlak'ın ikinci bebekleri dünyaya geldi Bir süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde yönetmen Fırat Parlak ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu bulunan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini de kucağına aldı. Mutlu haberi sosyal medya hesabından paylaşan Kara'ya, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden iyi dileklerini ileten mesajlar geldi.
3.12.2022 Magazin
Emeklilik sonrası huzur arayanlar bu köye yerleşiyor!
Emeklilik sonrası huzur arayanlar bu köye yerleşiyor! Edirne'nin Bulgaristan sınırında yer alan ve etrafı ormanlarla çevrili Ömeroba köyüne, ziyaretçi akını başladı. Temiz havası nedeniyle ünlenen köy özellikle emeklilerin ilgi odağı haline geldi.
26.11.2022 Ekonomi
Emine Erdoğan: İklim değişikliğinin çevresel ve ekonomik etkilerinden tüm ülkeler eşit etkilenmiyor
Emine Erdoğan: İklim değişikliğinin çevresel ve ekonomik etkilerinden tüm ülkeler eşit etkilenmiyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, “İklim değişikliğinin çevresel ve ekonomik etkilerinden tüm ülkeler eşit etkilenmiyor. Hatta en riskli bölgeler haline gelen ülkeler, küresel sera gazı emisyonunda en düşük paya sahipler” dedi. Emine Erdoğan ayrıca, "Çocukları ilgilendiren sorunları çözmek ve onlara adil bir dünya bırakmak bizlerin temel sorumluluğudur." ifadelerini kullandı.
22.11.2022 Siyaset
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı
Yargı soluksuz izlendi! Ilgaz, Pars ve Eren'in masumiyeti ortaya çıktı Pazar akşamlarının sevilen dizisi Yargı, yine soluksuz izlendi. Son bölümde Ilgaz, Pars ve Eren'in açığa alınmasında Yekta'nın parmağı vardı. Peki Yargı'nın son bölümünde neler oldu? İşte detaylar...
14.11.2022 Magazin
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi
Bartın'daki maden patlaması sonrası işçiler baretlerdeki çiple tespit edildi Bartın'da Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Amasra Müessese Müdürlüğü'ne bağlı maden ocağında yaşanan patlama ile ilgili detaylar ortaya çıkıyor. 41 işçinin hayatını kaybettiği facia, tüm Türkiye’yi yasa boğarken geride bıraktıkları ailelerin feryatları yürekleri dağladı. Madencilerin yerlerinin ise baretlerdeki çiple tespit edildiği ortaya çıktı. Sistemin Soma’daki grizu patlamasından sonra kullanılmaya başlandığı belirtilirken Türkiye’deki pek çok maden ocağında bu sisteme geçildiği öğrenildi.
16.10.2022 Gündem
Doğal gaz ağı genişliyor! 7 kent daha gazla buluşacak
Doğal gaz ağı genişliyor! 7 kent daha gazla buluşacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı öncülüğünde Konya Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle; Akören, Çeltik, Derebucak, Doğanhisar, Güneysınır, Hüyük ve Taşkent ilçeleri 2023 yılında doğal gazla buluşacak.
29.09.2022 Ekonomi
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı
Arka Sokakların genç yıldızı Boğaç Aksoy'dan iyi haber! Lenfoma kanserine yakalanmıştı Arka Sokaklar dizisinde canlandırdığı 'Volkan Komiser' karakteriyle hafızalara kazınan ve son olarak oyunculuğu bıraktığını açıklayıp kaptanlık diploması alan Boğaç Aksoy'dan güzel haber geldi. Boğaç Aksoy, geçtiğimiz yıldan beri savaştığı lenfoma kanseriyle ilgili son bilgiyi verdi...
7.09.2022 Magazin
Bakanlık duyurdu! EGEDES projesi 81 ilde resmen başladı
Bakanlık duyurdu! EGEDES projesi 81 ilde resmen başladı Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un hava kirliliğine karşı başlattığı Egzoz Elektronik Denetleme Sistemi Seferberliği Projesi 81 ilde hayata geçirildi.
24.08.2022 Gündem
Müjdeyi Bakan verdi! Bu öğrencilere 500 TL burs
Müjdeyi Bakan verdi! Bu öğrencilere 500 TL burs Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Ekrem Yüce, Sakarya'da tarımsal eğitimde tarihi nitelikte 3 protokolü Milli Eğitim Bakan Özer ile imzaladı. Tarım Okulu/Tabiat Akademisi ve Tarım Lisesi için protokol yapıldı. Bir müjdeyi daha paylaşan Bakan Özer, şehirde tarım alanını seçen her öğrenciye Büyükşehir tarafından aylık 500 TL burs verileceğini söyledi.
11.08.2022 Eğitim
Bakan Kurum: 2023 seçimleri kritik bir kavşak noktası
Bakan Kurum: 2023 seçimleri kritik bir kavşak noktası Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 2023 seçimlerinin kritik bir kavşak noktası olduğunu belirterek, "Bu aziz millet, liderimizin çabalarıyla son 20 yılda kazandıklarının üstüne çok daha fazlasını koymak için Sayın Cumhurbaşkanı'mızın yanında saf duracaktır" dedi.
29.07.2022 Siyaset
Aydos Ormanı'nda denetim
Aydos Ormanı'nda denetim  Sancaktepe Aydos Ormanı'nda olası orman yangınlarını önlemek amacıyla denetim yapıldı. Denetimde ormana piknik ya da yürüyüş yapmak için gelenler, artan yangınlar nedeniyle uyarılarak bilgilendirildi.
23.07.2022 Yaşam
Akkuyu’da son reaktörün temeli atıldı! Bakan Dönmez duyurdu: Tünelin ucundaki ışık göründü
Akkuyu’da son reaktörün temeli atıldı! Bakan Dönmez duyurdu: Tünelin ucundaki ışık göründü Mersin’in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nin (NGS) 4’üncü ve son reaktörünün temeli Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’in katıldığı törenle atıldı. Dönmez, "Yarım asrı aşan nükleer enerji yolculuğunda artık tünelin ucundaki ışık görünmeye başlandı. Akkuyu sadece ekipman olarak değil iş gücü hacmiyle de dünyanın en büyük projelerinden biri olacak. Akkuyu 550 bin parçadan oluşacak" dedi.
21.07.2022 Ekonomi
Honda Civic yarım asırlık oldu
Honda Civic yarım asırlık oldu Honda’nın 1972 yılından bu yana dünya genelinde 27.5 milyondan fazla satış adedine ulaşan Civic modeli, 11’inci nesli ile 50’nci yaşını kutluyor.
15.07.2022 Otomobil
İstanbul'da kalanlar Şile'ye akın etti
İstanbul'da kalanlar Şile'ye akın etti Bayram tatilini İstanbul'da geçirmek isteyenler Şile'nin yolunu tuttu. Bayram tatili için oteller dolarken, işletmeciler rezervasyonsuz gelmeyin uyarısında bulundu. Şile'deki kamp alanları da yüzde 90 oranında dolarken, orman yangınlarını engellemek için ortak kullanım alanları açıldığı belirtildi. 
11.07.2022 Yaşam
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi
Bayramda doğayla iç içe çadır ve karavan tatiline yoğun ilgi Dokuz günlük Kurban Bayramı tatilinde bütçelerine uygun tatil yapmak isteyenlerin tercihi kamp alanları oldu. Turizm kentleri İzmir ve Antalya’da arife gününden itibaren, çadır ya da karavanlarıyla kamp alanlarına gelmeye başlayan tatilciler orman içinde temiz hava alıp denizin ve tatilin keyfini çıkardı.
10.07.2022 Yaşam
Ilıca Kaplıcaları Kurban Bayramı'na hazır
Ilıca Kaplıcaları Kurban Bayramı'na hazır Kütahya'nın dünyaca ünlü Ilıca Kaplıcaları, Kurban Bayramı'na hazır hale getirildi.
5.07.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Temiz Hava ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki temiz hava haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.