Tire

Tire

Son dakika tire haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tire ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tire haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tire

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tire gelişmeleri de dahil olmak üzere 595 tire haberi bulunmuştur. Tüm tire haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler
İzmir ve ilçelerinde kazanan partiler? 31 Mart 2024 seçim sonucu: İzmir Büyükşehir ve ilçelerde belediye başkanlığı kazanan partiler ve isimler İzmir ve ilçelerinde belediye başkanlığı kazanan partiler, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde oy kullanan İzmirliler tarafından merak ediliyor. Türkiye yerel yöneticilerini seçti. Milyonlarca seçmen sandık başına giderek oy kullandı. Bu sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı CHP'den Cemil Tugay oldu. İzmir ilçe belediye başkanlıklarını hangi partiler ve isimler kazandı? İşte 31 Mart İzmir büyükşehir, ilçe belediye başkanlıklarını kazanan partiler...
2.04.2024 Gündem
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı?
31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları 2024: Bornova ilçesinde kim kazandı? 2024 Bornova belediyesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? 31 Mart 2024 yerel seçimleri bugün yapılıyor. Milyonlarca seçmen sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu'nun seçim yasaklarını kaldırmasının ardından sayılan oylar canlı olarak aktarılmaya başlanacak. İstanbul'un 39 ilçesinde seçim sonuçları da merakla takip edilecek. Özellikle Bornova ilçe seçim sonuçları seçmenlerin takibinde olacak. Bornova belediye başkan adayları önümüzdeki 5 yıl boyunca başkanlık için yarışacak. Oy verme işleminin bitmesinin ardından sandık kurulları oy sayma işlemine geçecek. Büyükşehir belediye başkanlığı, il genel meclisi, ilçe belediye başkanı ve muhtar adayları için pusulular zarfa konacak. Peki Bornova ilçe seçim sonuçları belli oldu mu? Bornova ilçesinde hangi aday yüzde kaç oy aldı? İşte 31 Mart Bornova ilçe seçim sonuçları...
31.03.2024 Gündem
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı
Otomobil, köprü korkuluklarına çarptı; 2 ölü, 3 yaralı İzmir'in Tire ilçesinde Küçük Menderes Nehri üzerindeki köprünün korkuluklarına çarpan otomobildeki 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ağır yaralandı.
18.01.2024 Gündem
Bodrum açıklarında deprem! AFAD duyurdu
Bodrum açıklarında deprem! AFAD duyurdu Merkez üssü Ege Denizi olan ve Muğla'nın Bodrum ilçesine 69.85 km uzaklıkta bir deprem meydana geldi. Depremin ardından AFAD verileri paylaştı.
19.10.2023 Gündem
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem!
İzmir'de 4.2 büyüklüğünde deprem! İzmir’in Bayındır ilçesinde saat 15.55’te 4,2 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem İzmir’in büyük bölümünde hissedildi.
18.10.2023 Gündem
İzmir’de feci kaza! İki kişi hayatını kaybetti
İzmir’de feci kaza! İki kişi hayatını kaybetti İzmir’in Tire ilçesinde bir otomobilin şarampole uçması sonucu 2 kişi hayatını kaybetti. Aracın bagajında bulunan 2 keçi ise kazadan sağ olarak kurtuldu.
19.08.2023 Yaşam
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi
Bayram tatilinde İzmir'de her 15 kilometrede bir trafik ekibi İzmir'de Kurban Bayramı tatili boyunca, trafik polisleri 14 önemli noktada 24 saat trafik denetimi gerçekleştirecek. Meydana gelebilecek kazaları ve trafik yoğunluğunun önüne geçebilmek için her 15 kilometrede bir ekip bulunacağı öğrenilirken, 180 noktada 600 personelin görevde olacağı bildirildi.
23.06.2023 Gündem
Tire’de otomobil devrildi: 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı
Tire’de otomobil devrildi: 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı İzmir’in Tire ilçesinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle otomobil devrildi. Meydana gelen kazada 4’ü çocuk 9 kişi yaralandı.
16.06.2023 Yaşam
Tire İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Tire İşareti Nasıl Yapılır?
Tire İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Tire İşareti Nasıl Yapılır? Tire işareti, matematik işlemlerinde ve pek çok alanda kullanılan bir simgedir. Klavye üzerinde bulunan karakterler haricinde hayatın farklı alanlarında gerekli olan simgeler bulunmaktadır. Elektronik araçlar arasında en çok kullanılan bilgisayar yardımıyla işler daha hızlı ve güvenle yapılabilmektedir.
25.05.2023 Eğitim
Alt Tire İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Alt Tire İşareti Nasıl Yapılır?
Alt Tire İşareti Nedir, Ne İşe Yarar? Klavyede Alt Tire İşareti Nasıl Yapılır? Oldukça fazla sayıda anlamı ile beraber bilgisayar ortamında alt tire işareti çok fazla değerlendirilmektedir. Genelde rakamlarının arasında ya da harflerin arasında kullanarak değerlendirildiğini söylemek mümkündür. Özellikle resmi yazışmalar ya da resmi bazı noktalara giriş esnasında şifre olarak önemli yere sahiptir.
25.05.2023 Eğitim
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı
İzmir 2. bölge seçim sonuçları 2023: 14 Mayıs İzmir Cumhurbaşkanı, milletvekili canlı seçim sonucu ve oy oranı 14 Mayıs 2023 genel seçim sonuçları, Cumhurbaşkanı seçim sonucu ve milletvekili oy oranları belli olmaya başladı. Cumhur İttifakı ve Millet İttifakı baştan olmak üzere partiler İzmir 2 bölgede seçim yarışını atlattı. Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Muharrem İnce, Sinan Oğan ve Kemal Kılıçdaroğlu İzmir 2. bölgede kaç oy aldı sorusu da yanıtını buldu. Peki İzmir'de hangi parti kazandı? İzmir'de Cumhurbaşkanı oy sayıları ve milletvekili oy oranları...
14.05.2023 Gündem
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları
Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği İzmir seçim sonuçları 13'üncü Cumhurbaşkanı ve Türkiye Büyük Millet Meclis'ine girecek 600 milletvekilinin belirleneceği 14 Mayıs seçimleri saat 17.00 itibari ile 81 ilde aynı anda sona erdi. Açık tasnif usulü gerçekleştirilen sayımların ardından İzmir'den ilk ve kesin olmayan sonuçlara gelmeye başladı.
14.05.2023 Gündem
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama!
TOKİ İzmir arsa kura çekimi! İZMİR TOKİ kura çekimi sonuçları nasıl sorgulanır? 4 bin 900 müstakil arsa kura sonuçları isim listesi sorgulama! TOKİ İzmir ara kura çekimi sonuçları sorgulama ekranı aramaları arttı. İlk Evim Arsa projesi kapsamında 4 bin 900 müstakil arsanın hak sahipleri TOKİ İzmir arsa kura çekiminin ardından belli oldu. İzmir Karaburun, Bayındır, Bergama, Beydağ, Menemen, Ödemiş, Tire ilçeleri arsa kura çekimi TOKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden canlı olarak dün yayınlandı. İşte TOKİ İzmir arsa kura çekimi sonuçları isim listesi...
26.04.2023 Ekonomi
İcra satış müdürü ve zabıt katibi, önemli ihale dosyalarını örgüte haber vermiş
İcra satış müdürü ve zabıt katibi, önemli ihale dosyalarını örgüte haber vermiş İzmir'in Ödemiş ve Tire ilçeleri ile Manisa'da çeşitli suçlara karıştığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda gözaltına alınan, aralarında adliyede görevli icra satış müdürü S.C ve zabıt katibi A.Y.'nin bulunduğu 18 şüpheli emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Şüpheli S.C. ve A.Y.'nin, adliyedeki önemli ihale dosyalarını suç örgütüne önceden haber verdikleri, örgütün de ihaleye katılacaklara baskı ve tehdit uygulayarak çekilmelerini sağlayıp ihaleleri aldıkları öğrenildi.
30.03.2023 Gündem
İzmir ve Manisa'da suç örgütüne 'Akbaba' operasyonu: 18 gözaltı
İzmir ve Manisa'da suç örgütüne 'Akbaba' operasyonu: 18 gözaltı İzmir'in Ödemiş ve Tire ilçeleri ile Manisa'da çeşitli suçlara karıştığı tespit edilen suç örgütüne yönelik operasyonda, aralarında adliyede görevli icra satış müdürü ve zabıt katibinin de bulunduğu 18 şüpheli, gözaltına alındı.
28.03.2023 Gündem
İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı
İş yerini kundaklamak isterken kendini yaktı İzmir’in Tire ilçesinde bulunan giyim mağazasını kundaklamaya çalışan kadın, hem kendini hem iş yerini yaktı. Panikle olay yerinden kaçan kadın, güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.
3.03.2023 Gündem
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık
Bakan Kurum: İlk Evim'de 74 ilin kurasını tamamladık  Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 'İlk Evim' projesi kapsamında 89 günde 74 ilin kurasının tamamlandığını belirterek, İzmir'de 12 bin 400 konutun kura çekiminin de yarın itibarıyla başlayacağını duyurdu. 
5.02.2023 Ekonomi
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı
ABD'de bir George Floyd vakası daha! Dünya bunu konuşuyor, protestolar başladı ABD'nin Tennessee eyaletinde 7 Ocak’ta polisler tarafından trafikte durdurularak dövülen ve aldığı yaralar sonucu kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra hayatını kaybeden siyahi Tyre Nichols'un darp edildiği anların görüntüleri kamuoyuyla paylaşıldı. GÖrüntüler dünyada adeta deprem etkisi yarattı, Batı medyası talihsiz adamın son sözlerini manşetlerine taşıdı.
28.01.2023 Dünya
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 15 yıldır atıl halde bulunan Hamzabeyli Mahallesi'ndeki ilkokul, Şehzadeler Belediyesinin de katkılarıyla Manisa’nın ilk köy yaşam merkezine dönüştürüldü. Merkezde açılan kurslara katılan kadınlar boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken, bir yandan da aldıkları eğitim sayesinde ortaya çıkardıkları ürünlerin satışını yaparak, aile ekonomilerine katkı sağlamayı planlıyor.
12.12.2022 Eğitim
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü
15 yıldır atıl duran köy okulu yaşam merkezine dönüştürüldü Manisa’nın Şehzadeler ilçesinde 15 yıldır atıl halde bulunan Hamzabeyli Mahallesi'ndeki ilkokul, Şehzadeler Belediyesinin de katkılarıyla Manisa’nın ilk köy yaşam merkezine dönüştürüldü. Merkezde açılan kurslara katılan kadınlar boş zamanlarını en iyi şekilde değerlendirirken, bir yandan da aldıkları eğitim sayesinde ortaya çıkardıkları ürünlerin satışını yaparak, aile ekonomilerine katkı sağlamayı planlıyor.
12.12.2022 Eğitim
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı
Yoğun kar geliyor! Sıcaklık 3 dereceye kadar düşecek, Meteoroloji illeri son dakika açıkladı Kar yağışı ile ilgili son dakika açıklaması geldi. İstanbul dahil çok sayıda ilde etkili olacak. Sıcaklıklar da günden güne düşüyor. İstanbul'da kar olmamasına rağmen soğuğu geldi. Havalar üşütmeye başladı. Peki İstanbul'a kar bu yıl bitmeden ne zaman gelir? Hangi illerde kar yağacak? Önümüzdeki ayda hava nasıl olacak? Son dakika hava durumu açıklamaları...
28.11.2022 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı İzmir için bugün gök gürültülü ve kuvvetli yağış uyarısı yapıldı. Sağanağın saat 12.00'de başlayıp, 21.00'de sona ermesinin beklendiği belirtildi.
28.11.2022 Gündem
İzmir için 'sağanak' uyarısı
İzmir için 'sağanak' uyarısı Meteoroloji 2'nci Bölge Müdürlüğü'nce İzmir için sağanak uyarısı yapılırken, kuvvetli yağışın, saat 21.00'de başlayacağı ve yarın gece yarısına kadar süreceği belirtildi. 
17.11.2022 Gündem
BİM 1 Kasım aktüel ürünler kataloğunda hangi indirimler var? 1 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğu 2022 yayınlandı! BİM 1-4 Kasım Salı ve Cuma günü indirimleri!
BİM 1 Kasım aktüel ürünler kataloğunda hangi indirimler var? 1 Kasım BİM aktüel ürünler kataloğu 2022 yayınlandı! BİM 1-4 Kasım Salı ve Cuma günü indirimleri! BİM 1 Kasım 2022 aktüel ürünler kataloğu yayınlandı. BİM her hafta Salı ve Cuma günleri birbirinden farklı ürünleri indirimli fiyatlarla tüketiciye sunuyor. Vatandaşlar Salı gününün gelmesiyle BİM’de bu Salı neler var? Sorusuna yanıt aramaya başladı. Çikolata ve Bisküvi ürünlerinden Temizlik ve Hijyen ürünlerine, Dondurulmuş gıdalardan, Kahvaltılık grubuna kadar birçok ürün indirimli fiyatlarla raflardaki yerini aldı.
1.11.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tire ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tire haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.