Tem Kaza

Tem Kaza

Son dakika TEM kaza haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEM kaza ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEM kaza haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tem Kaza

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tem kaza gelişmeleri de dahil olmak üzere 482 tem kaza haberi bulunmuştur. Tüm tem kaza haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çatalca TEM Otoyolu'nda dehşet!
Çatalca TEM Otoyolu'nda dehşet! Çatalca'da TEM Otoyolu üzerinde, iddiaya göre TIR'ın patlayan lastiği arkadan gelen kamyonun şaftına dolanınca arıza yaptı. Arızalı kamyonu görerek yavaşlayan otomobile ise arkadan gelen kamyonet çarptı. Kazada otomobilde bulunan, aralarında çocukların da olduğu 4 kişi hayatını kaybederken, 4 kişi yaralandı.
TEM'de kamyon, otomobile çarptı; uzun araç kuyrukları oluştu
TEM'de kamyon, otomobile çarptı; uzun araç kuyrukları oluştu Kocaeli'nin İzmit ilçesi TEM Otoyolu'nda arıza yaptığı için sürücüsünün sol şeride park ettiği otomobile kamyon çarptı. Kaza nedeniyle trafiğe kapanan yolun İstanbul yönünde, uzun araç kuyrukları oluştu.
18.04.2023 Yaşam
TEM'de feci kaza! Ölü ve yaralı...
TEM'de feci kaza! Ölü ve yaralı... TEM otoyolu Düzce kesiminde meydana gelen trafik kazasında İstanbul istikametine sağ şeritten ilerlemekte olan tıra arkadan otomobil çarptı. Çarpışmanın şiddetiyle tırın dorsesin altına giren otomobildeki sürücü hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.
8.11.2020 Yaşam
TEM Otoyolu‘nda otobüs alev alev yandı
TEM Otoyolu‘nda otobüs alev alev yandı Ataşehir TEM Otoyolu'nda seyir halindeki bir otobüs alev alev yandı. Otobüsün yanma anı cep telefonu tarafından saniye saniye kaydedildi.
10.11.2019 Yaşam
TEM'de deterjan yüklü tanker devrildi
TEM'de deterjan yüklü tanker devrildi Sakarya'nın Sapanca ilçesi TEM Otoyolu'nda deterjan tozu taşıyan tanker kontrolden çıkarak devrildi.
10.01.2019 Gündem
TEM'de kaza! Trafik kilit
TEM'de kaza! Trafik kilit TEM Otoyolu Ispartakule mevkiinde makas atan plakası belirsiz otomobil yüzünden bariyerlere sürten ticari araç devrildi. Sürücüsünün şans eseri kaza almadan kurtulduğu kaza nedeniyle Ankara istikametinde trafik kilitlendi.
21.12.2018 Gündem
Son dakika: TEM'de kaza, yaralılar var
Son dakika: TEM'de kaza, yaralılar var Pendik Kurtköy TEM otoyolunda 5 aracın karıştığı zincirleme kazada 2 kişi yaralandı. Kaza nedeniyle trafik yoğunluğu yaşanırken kazaya karışan araçların kaldırılmasının ardından trafik normale döndü.
16.08.2018 Yaşam
TIR devrildi, TEM kapandı
TIR devrildi, TEM kapandı TEM Otoyolu Avcılar mevkii İstanbul istikametinde bir TIR henüz belirlenemeyen bir nedenle devrildi. Kaza nedeniyle otoyolun İstanbul istikameti trafiğe kapandı.
31.10.2017 Yaşam
Kamyonda sıkışan sürücü herkesi şok etti
Kamyonda sıkışan sürücü herkesi şok etti TEM Otoyolu Hasdal Sapağında sürücüsünün bilinmeyen bir nedenden hakimiyetini kaybettiği hafriyat kamyonu önce bir başka hafriyat kamyonuna ardından bariyerlere çarptı. Araç içinde sıkışan sürücüyü çıkarma çalışmaları sürerken, sürücünün bu sırada sigara içmeye devam etmesi ilginç bir görüntü oluşturdu.
27.10.2017 Yaşam
TEM'de trafiği kilitleyen kaza
TEM'de trafiği kilitleyen kaza TEM Otoyolu Seyrantepe Mevkii'nde takla atan araçta bir kişi hafif yaralanırken, kaza nedeniyle otoyolda trafik durma noktasına geldi.
19.10.2017 Yaşam
Otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü, 2 yaralı
Otomobil TIR'a çarptı: 2 ölü, 2 yaralı Bolu'da TEM Otoyolu'nda TIR'a arkadan çarpan otomobilde 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.
4.08.2017 Yaşam
TEM otoyolunda kaza: 6 yaralı
TEM otoyolunda kaza: 6 yaralı TEM otoyolu Hereke mevkinde meydana gelen trafik kazasında 6 kişi yaralandı.
29.09.2021 Gündem
TEM'i karıştıran kaza!
TEM'i karıştıran kaza! TEM Otoyolu’nda meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası sonrasında, 2 grup arasında kavga çıktı.
4.06.2014 Yaşam
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı
TEM'de zincirleme kaza! Yol trafiğe kapandı Kocaeli'nin Gebze ilçesi TEM Otoyolu’nda 3 kamyonun karıştığı kaza nedeniyle İstanbul yönü trafiğe kapandı.
2.04.2024 Gündem
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu
Zincirleme kaza TEM’de Ankara yönü ulaşımın kapanmasına neden oldu TEM Otoyolu Kocaeli’nin Dilovası ilçesi geçişinde yolcu otobüsü, TIR ve hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası sebebiyle yolun Ankara istikameti trafiğe kapandı. Kazada yaralananlar için olay yerine çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi.
7.03.2024 Gündem
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu
İstanbul Havalimanı'nda yarıyıl tatili yoğunluğu İki hafta sürecek yarıyıl tatili nedeniyle İstanbul Havalimanı'nda öğle saatlerinden itibaren yolcu yoğunluğu yaşandı.
19.01.2024 Gündem
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi
Gökçeada’ya yarınki bazı feribot seferleri iptal edildi Çanakkale’nin Kuzey Ege Denizi’ndeki Gökçeada ilçesine yarın yapılması planlanan bazı tarifeli feribot seferleri olumsuz hava şartları nedeniyle iptal edildi.
19.01.2024 Gündem
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı
TEM'de feci kaza: 3 kişi öldü, 1 kişi yaralandı Silivri TEM Kınalı Kavşağı'nda, otomobil ile hafif ticarin aracın çarpıştığı kazada, iddiaya göre otomobilin sürücüsü, eşi ve kızı hayatını kaybetti.
19.01.2024 Gündem
Yoğunluktan kaçtılar ama polis dronuna takıldılar
Yoğunluktan kaçtılar ama polis dronuna takıldılar TEM Otoyolu Düzce geçişinde tatil dönüşü yoğunluğu sebebiyle daha hızlı gitmek için emniyet şeridi ihlali yapan sürücüler, polis dronuna yansıdı. 89 araç sürücüsüne 361 bin 696 TL para cezası uygulandı.
2.07.2023 Yaşam
TEM'de bayram öncesi mezarlık ziyareti yolunda kaza: 1'i ağır 6 yaralı
TEM'de bayram öncesi mezarlık ziyareti yolunda kaza: 1'i ağır 6 yaralı TEM Otoyolu Esenyurt mevkiinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç bariyerleri aşıp devrildi. Kazada, aynı araçta bulunan ve bayram öncesi mezarlık ziyaretine gittikleri öğrenilen aileden 1'i çocuk, 1'i ağır toplam 6 kişi yaralandı.
27.06.2023 Yaşam
Çatalca’da kontrolden çıkan araç takla attı: 14 yaralı
Çatalca’da kontrolden çıkan araç takla attı: 14 yaralı TEM Otoyolu Kumburgaz istikametinde sürücüsünün kontrolünden çıkan araç yeşillik alana uçtu. Takla atan aracın içerisinde bulunan 14 kaçak göçmen yaralandı.
23.06.2023 Yaşam
Kartal'da su birikintisine giren otomobil devrildi
Kartal'da su birikintisine giren otomobil devrildi Kartal'da yolda oluşan su birikintisine giren otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu beton bariyerlere çarparak devrildi.
18.05.2023 Gündem
Kartal’da kamyonet refüje çarptı :1 yaralı
Kartal’da kamyonet refüje çarptı :1 yaralı Kartal, TEM Bağlantı Yolu’nda seyir halindeki kamyonet, yağışın etkisiyle şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjdeki beton bariyerlere çarptı. Kazada kamyonet içerisinde sıkışan şoför yaralandı.
4.05.2023 Gündem
TEM'de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: 14 kişi yaralandı
TEM'de servis minibüsü şarampole yuvarlandı: 14 kişi yaralandı Kocaeli'nin Kartepe ilçesi TEM Otoyolu geçişinde düğüne gidenleri taşıyan minibüs şarampole devrildi. Kazada, 14 kişi yaralandı.
23.04.2023 Yaşam
Silivri TEM'de 6 kişinin öldüğü kaza anı kamerada
Silivri TEM'de 6 kişinin öldüğü kaza anı kamerada TEM Otoyolu Silivri'de feci bir trafik kazası meydana geldi. Kazaya hafriyat kamyonunun da aralarında olduğu çok sayıda aracın karıştığı kaydedildi. Kaza nedeniyle yol ulaşıma kapatıldı. Trafiğin her iki istikamette tek şeritten sağlandığı aktarıldı. İstanbul Valiliği kazayla ilgili yaptığı açıklamada 6 kişi hayatını kaybettiğini, 3 kişi yaralandığını duyurdu. Valilik kazaya ilişkin detayları da paylaştı.
27.03.2023 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Tem Kaza ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tem kaza haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.