Telsiz Konuşmaları

Telsiz Konuşmaları

Son dakika telsiz konuşmaları haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telsiz konuşmaları ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telsiz konuşmaları haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telsiz Konuşmaları

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telsiz konuşmaları gelişmeleri de dahil olmak üzere 246 telsiz konuşmaları haberi bulunmuştur. Tüm telsiz konuşmaları haberleri aşağıda listelenmiştir.
Pençe-Kilit'te 400 terörist etkisiz hale getirildi
Pençe-Kilit'te 400 terörist etkisiz hale getirildi Türk Silahlı Kuvvetlerince 18 Nisan'da başlatılan Pençe-Kilit Operasyonu başarıyla devam ediyor. Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre operasyonda bugüne kadar 400'den fazla terörist etkisiz hale getirildi.
2.11.2022 Gündem
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim...
Putin Ukrayna'nın yeni liderini belirledi! İşte Volodymyr Zelenskiy'in yerine gelecek isim... Rusya'nın Ukrayna işgalinde yeni gelişmeler yaşanıyor. Tam sekiz yıl önce Ukrayna'dan Rusya'ya kaçan Viktor Yanukoviç'in halihazırda Belarus'ta hazırlık yaptığı belirtiliyor. Yerel bir haber sitesi, Kremlin'in Yanukoviç'i Ukrayna'ya geri getirmek için bir medya operasyonu veya kampanyası hazırlıyor olabileceğini bildiriyor. Kısa sürede devrik liderin Ukrayna halkına seslendiği bir konuşma yayınlanabilir.
2.03.2022 Dünya
Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Çıkarıldılar...
Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Çıkarıldılar... Avrupa Birliği'nden son dakika Rusya kararı! Avrupa Birliği (AB) Resmi Gazetesi'nde bugün yayınlanan karara göre Rusya'dan 7 banka, Rusya'nın Ukrayna'ya yönelik saldırısına karşı uygulanan yaptırımların parçası olarak SWIFT mesajlaşma sistemi dışına çıkarıldı.
2.03.2022 Dünya
Lavrov: Üçüncü Dünya Savaşı, nükleer silahların kullanılacağı yıkıcı bir savaş olacak
Lavrov: Üçüncü Dünya Savaşı, nükleer silahların kullanılacağı yıkıcı bir savaş olacak Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, “Üçüncü Dünya Savaşı nükleer silahların kullanılacağı yıkıcı bir savaş olacak" dedi.
2.03.2022 Dünya
Ağlayan Rus askerleri dünyanın gündeminde! Telsiz konuşmaları ortaya çıktı...
Ağlayan Rus askerleri dünyanın gündeminde! Telsiz konuşmaları ortaya çıktı... Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş tüm şiddetiyle sürerken kritik bölgeden son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. İngiliz Telegraph Gazetesi, Rus askerlerinin cephedeki telsiz konuşmaların paylaştı. Ses kayıtlarına göre, Rus birlikleri tam bir kargaşa içinde faaliyet gösteriyor, askerlerin çoğunun morali bozuk hatta çatışmalar sırasında ağlayanlar bile var.
2.03.2022 Dünya
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak...
Dünyayı şoke eden açıklama Rusya'dan az önce geldi! 3. Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak... Rusya'nın Ukrayna işgalinde son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Ukrayna lideri Zelenski Kiev'deki gizli sığınağının kapılarını yabancı gazetecilere açtı. Burada CNN International'a konuşan Zelenski ateşkes için şartını açıkladı. Belarus Ukrayna sınırındaki birlik miktarını iki katına çıkarmaya karar verdi ABD Başkanı Biden ise, ülkesinin hava sahasını Rus uçaklarına kapattı. Rus ordusu bu sabah Harkov'u cehenneme çevirdi. Top mermisi düşmeyen yerin bulunmadığı şehirde üniversite de vuruldu; en az 21 kişi öldü, 112 yaralı var. Bugün ikincisinin yapılması planlanan Ukrayna-Rusya müzakereleri ertelendi. Lavrov "Üçüncü Dünya Savaşı nükleer ve yıkıcı olacak." ifadelerini kullandı.
2.03.2022 Dünya
Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel kimdir? Cengiz Topel ne zaman ve nasıl öldü?
Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel kimdir? Cengiz Topel ne zaman ve nasıl öldü? Televizyon ekranlarının dikkatle takip edilen dizisi Kıbrıs Zafere Doğru, Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel'in hayatı ile gündemde. Dizide kahraman Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel'in hayat hikayesi anlşatılıyor. Türk Hava Kuvvetleri’nde 1964’te Kıbrıs’ta Rumlar tarafından vurulan ve esir alınarak şehit edilen Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel Cumhuriyet tarihinin ilk hava şehidi oldu. Peki, Pilot Yüzbaşı Cengiz Topel kimdir? Cengiz Topel ne zaman ve nasıl öldü? Cengiz Topel'in son telsiz konuşması ve hayatı!
30.10.2021 Gündem
Terör örgütünde büyük çöküş... Ses kayıtlarıyla ortaya çıktı! Hain plan kendilerini vurdu
Terör örgütünde büyük çöküş... Ses kayıtlarıyla ortaya çıktı! Hain plan kendilerini vurdu Terör örgütü PKK'da çöküş sürüyor. Teröristlerin şifreli görüşmeleri deşifre oldu. Zinar Koçer ve Tekoşer Amara telsiz kodlarını kullanan teröristler yaptıkları konuşmada, sınır hattındaki üs bölgesine eylem yapmak için Kandil'den çıkan 12 kişilik terörist grubundan 10'unun Türkiye'ye geçiş yapmak için kullandıkları Zagros dağında mola verdikleri mağarada el bombasının patlaması sonucu öldüklerini itiraf etti.
11.11.2020 Gündem
Bakan Soylu açıkladı: 7 bin 400 operasyon planlıyoruz
Bakan Soylu açıkladı: 7 bin 400 operasyon planlıyoruz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terör örgütüne yönelik sonbahar-kış operasyonlarına 1 Ekim'den itibaren başladıklarını, bu kapsamda 7 bin 400'ün üzerinde operasyon düzenlemeyi planladıklarını belirtti.
8.10.2020 Gündem
ATAK helikopterinin kokpitinden operasyon anı
ATAK helikopterinin kokpitinden operasyon anı Jandarma Genel Komutanlığı, haziran ayında Bitlis'in Çeltikli bölgesinde gerçekleştirilen operasyona ait, ATAK helikopterinin kokpitinden çekilen görüntüleri paylaştı.
6.07.2020 Gündem
İdlib'deki alçak saldırının şifresi telsiz kayıtlarında
İdlib'deki alçak saldırının şifresi telsiz kayıtlarında Suriye'de Esed rejiminin, ülkenin kuzeybatısında Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) kurduğu gözlem noktalarını hedef aldığı ve sivilleri vurduğu bildirildi. Telsiz kayıtları ortaya çıktı.
22.02.2020 Dünya
Son konuşmaları ortaya çıktı!
Son konuşmaları ortaya çıktı! Tunceli Jandarma Komutanlığı'na bağlı Özel Harekat Timlerinin Kutu Deresi bölgesinde yaptığı operasyonda kıstırıldıkları mağarada etkisiz hale getirilen 5 kadın teröristin son telsiz konuşmaları deşifre edildi.
5.12.2019 Gündem
Telsizde alay konusu oldular! "Gölgelerinden korkuyorlar"
Telsizde alay konusu oldular! "Gölgelerinden korkuyorlar" Tunceli'de 4 Ekim'de korumasıyla birlikte öldürülen kadın teröristin, PKK'nın sözde Merkez Komite üyesi ve örgütün silahlı kanadı HPG ile kadın yapılanması YJA-Star'ın Askeri Konsey üyesi olduğu ortaya çıktı. Örgütün telsiz konuşmalarında ise teröristlerin sözde örgüt liderlerinin korkudan inlerinden çıkamadıkları konuşuluyor. Teröristlerin "Onlar kedi gibi... Gölgelerinden korkuyorlar" dedikleri ortaya çıktı.
2.12.2019 Gündem
Haluk Şahin: VAR konuşmaları açıklansın
Haluk Şahin: VAR konuşmaları açıklansın Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin, Pazar günü oynadıkları Medipol Başakşehir maçında görevli olan VAR ve AVAR hakemlerinin konuşma kayıtlarının açıklanmasını istedi.
23.01.2019 Trabzonspor
Telsiz konuşmaları hızlı tren kazasının nedenini ortaya çıkardı
Telsiz konuşmaları hızlı tren kazasının nedenini ortaya çıkardı ANKARA'da 9 kişinin yaşamını yitirdiği, 92 kişinin yaralandığı yüksek hızlı tren kazasıyla ilgili soruşturma devam ederken, kaza öncesi makinistler ile hareket memuru ve kaza sonrası TCDD personeli arasındaki telsiz konuşmaları ortaya çıktı. Kazanın hemen ardından, "201 (hızlı tren) Hat-1'den gelmesi gerekirken Hat-2'den geliyor" diyen TCDD çalışanına diğer çalışan, "Yapma ya" diyerek cevap verirken, bu konuşma kazanın nedenini ortaya koydu.
3.01.2019 Gündem
PKK'lı teröristlerden "Öldük, bittik" itirafı
PKK'lı teröristlerden "Öldük, bittik" itirafı Batman Valisi Ahmet Deniz, terör örgütü PKK'ya yönelik mücadeleye ilişkin, "Bunların anladığı dilden mücadelemiz devam edecek. Bunlar onların son çırpınışları. Telsiz konuşmaları geliyor. Konuşmalar, 'Öldük, bittik, perişanız' şeklinde. Bittiklerinin açık göstergesidir." dedi.
11.10.2018 Gündem
Çaresizlikleri telsize yansıdı: Bitmiş durumdayız
Çaresizlikleri telsize yansıdı: Bitmiş durumdayız Aralıksız devam eden operasyonlarla köşeye sıkışan teröristlerin çaresizliği bir kez daha telsiz konuşmalarına yansıdı.
29.09.2018 Gündem
PKK karıştı! Elebaşlar örgüte söz geçiremiyor
PKK karıştı! Elebaşlar örgüte söz geçiremiyor Kandil’in eylem talimatı, Mehmetçiğin yoğun baskısı altında başlarını dahi kaldıramayan teröristlerde isyana neden oldu. Teröristlerin telsiz konuşmalarında, "Sıkıysa kendileri gelip eylem koysun. Her yer TC ordusu kaynıyor." dediği kaydedildi.
26.09.2018 Gündem
PKK’da büyük kriz! Kadın teröristler isyan etti…
PKK’da büyük kriz! Kadın teröristler isyan etti… TÜRK Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) yurtiçinde ve Irak’ın kuzeyine yönelik havadan ve karadan sınır ötesi harekatlarından bunalan terör örgütü PKK’nın özellikle Kandil bölgesinde kadın gruplar üzerinden hareketlilik ve etki yaratmaya çalıştığı bildirildi.
19.09.2018 Gündem
PKK şoka girdi! ‘Bir anda karşımıza çıktılar...’
PKK şoka girdi! ‘Bir anda karşımıza çıktılar...’ Giresun’da bölgede teröristlere yönelik operasyonlar sürerken PKK’lıların son telsiz konuşmaları da ortaya çıktı. Güvenlik güçleri ile girdikleri çatışma sonrası kaçan teröristler telsizden “Bir anda karşımıza çıktılar, ne olduğunu anlamadık ayakkabılarımızı dahi giyemeden kaçtık, Ciyager de öldü" dedi.
15.09.2018 Gündem
Kaçan PKK’lılar: Her yerde asker var, ölüyoruz!
Kaçan PKK’lılar: Her yerde asker var, ölüyoruz! PKK’nın sözde Karadeniz lideri 'Cudi Zaza' kod adlı Mehmet Yakışır ile yakın koruması 'Rodi' kod adlı Levent Dayan’ın etkisiz hale getirilmesinden sonra bölgede operasyonlar genişletilerek devam ediyor. Dün gece yaşanan çatışmanın ardından kaçan PKK’lıların kimlikleri belli olurken, Giresun kırsalına kayan operasyonlarda PKK’lıların yeni telsiz konuşmaları kayıtlara yansıdı.
15.07.2018 Gündem
Karayılan ve Bayık'ın telsiz konuşmaları ortaya çıktı
Karayılan ve Bayık'ın telsiz konuşmaları ortaya çıktı Kuzey Irak’ta terör örgütü PKK’ya karşı süren operasyonda 20 geçici üs kuruldu. Bu arada Kandil’deki PKK elebaşları Karayılan ve Bayık’ın şifreli konuşmaları ortaya çıktı.
28.06.2018 Gündem
'Ömer Halisdemir yaşasaydı şu an Afrin'de olurdu'
'Ömer Halisdemir yaşasaydı şu an Afrin'de olurdu' Şehit Ömer Halisdemir'in kardeşi Soner Halisdemir, "Ömer Halisdemir, şu anda yaşasaydı Afrin'de en ön cephelerde olurdu. Zeytin Dalı Harekatı'nın ilk dönemlerinde telsiz konuşmaları geçiyor, 'Ömer Halisdemir burada, Ömer ağabey burada' diye." dedi.
28.02.2018 Gündem
"Top atışı emrini ben verdim"
"Top atışı emrini ben verdim" Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında, aralarında Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'un da bulunduğu 34 kişinin şehit edildiği 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ndeki olaylara ilişkin haklarında 37'şer kez ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istenen 135'i tutuklu 143 sanığın yargılandığı davaya sanık savunmalarıyla devam ediliyor.
30.01.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telsiz Konuşmaları ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telsiz konuşmaları haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.