Telgraf

Telgraf

Son dakika telgraf haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan telgraf ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını telgraf haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Telgraf

haberleri sayfasında son dakika yaşanan telgraf gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.023 telgraf haberi bulunmuştur. Tüm telgraf haberleri aşağıda listelenmiştir.
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı?
23 Nisan PTT açık mı? PTT bugün çalışıyor mu, kapalı mı, 23 nisan ptt tatil mı? 23 Nisan'da PTT açık mı, PTT kargo 23 Nisan kapalı mı, tatil mi? Soruları para ve alım satım işlemleri yapacaklar ya da kargo gönderecekler vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşlemlerini halletmek isteyenler arama motorlarına yöneldi.
23.04.2024 Yaşam
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor!
Yenişehir Dünya ve Avrupa Triatlon Yarışları başlıyor! Dünya Paratriatlon Kupası ve Avrupa Triatlon Gençler Kupası, Mersin'in Yenişehir İlçesinin ev sahipliğinde 20-21 Nisan’da düzenlenecek. 5 kıtadan toplamda 380 sporcu bu hafta sonu Yenişehir’in adından söz ettiren triatlon parkurunda yarışacağı belirtildi.
19.04.2024 Gündem
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi?
13 Nisan kargolar açık mı, cumartesi günü kargo firmaları çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil? Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü tatil mi? 10 Nisan'da başlayan Ramazan Bayramı 3 gün sürecek. 3 günlük bayram tatili Cuma günü sona erecek. Bayram tatili sonrası olan 13 Nisan’da kargoların çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Peki, 13 Nisan kargolar açık mı, Yurtiçi, Sürat, MNG, PTT, UPS 13 Nisan Cumartesi günü çalışıyor mu? Kargolar bayramda kaç gün tatil?
11.04.2024 Yaşam
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı?
Arefe günü kargolar çalışıyor mu, kaça kadar, bayramda kargolar açık mı? Kargo firmaları kaç gün kapalı 2024? Aras, Yurtiçi, MNG, Sürat, PTT, UPS kargo dağıtım yapacak mı? 9 günlük idari izin kapsamında kamu kurumları ve kuruluşları 8 Nisan Pazartesi kapalı olacak. Kamu kurum ve kuruluşların kapalı olması nedeniyle vatandaşlar kargoların arefe günü ve bayramdaki mesailerini sorgulamaya başladı. Kargo işlemleri olanlar “Bayramda kargolar çalışır mı, arefe günü kargolar açık mı 2024, bayramda kargolar kaç gün kapalı 2024?” sorularına yanıt arıyor.
4.04.2024 Yaşam
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı?
Bayramda kargolar çalışır mı, kaça kadar açık, kargo firmaları bayramda kaç gün kapalı 2024? Kargolar bayram tatiline ne zaman giriyor 2024, 8-9 Nisan’da açık mı? Bayram tatilinde bankaların çalışma durumu için araştırmalar hızlandı. Bu yıl Ramazan Bayramı 10-11-12 Nisan tarihine denk geliyor. Dini bayramlar kategorisine yer alan Ramazan Bayramı'nda kamu kurum ve kuruluşları resmi tatil yapıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bayram tatilinin 9 güne çıkarıldığına duyurunca kargo firmalarının çalışma günleri merak ediliyor. Peki, kargolar bayramda çalışıyor mu, bayramda kargo firmaları açık mı kapalı mı, PTT, MNG, Yurtiçi, ARAS, Sürat kargo kaç gün kapalı?
4.04.2024 Gündem
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı?
Noterler 1 Nisan'da (yarın) açık mı, 1 Nisan noterler kapalı mı? Noterler pazartesi tatil mi, açık mı? 1 Nisan noterler açık mı, yarın (1 Nisan’da) noterler kapalı mı, tatil mi? 31 Mart 2024 yerel seçimin sona ermesiyle 1 Nisan Pazartesi günü noterleri çalışma durumu sorgulanmaya başlandı. Araç, konut alış satışı, tasdikleme gibi işlemleri olan kişiler seçimin ertesi günü olan 1 Nisan’da noterler açık mı? Sorusuna yanıt arıyor.
31.03.2024 Gündem
Yerel seçimde oy kullanmayana ceza var mı, seçimlerde oy kullanmama cezası ne kadar? 31 Mart seçimlerinde oy kullanmama cezası kaç TL 2024?
Yerel seçimde oy kullanmayana ceza var mı, seçimlerde oy kullanmama cezası ne kadar? 31 Mart seçimlerinde oy kullanmama cezası kaç TL 2024? Yaklaşık 61 milyon seçmen oy kullanmak için 31 Mart’ı bekliyor. 298 sayılı Seçimlerin Temel Hükümleri ve Seçmen Kütükleri Hakkında Kanun'un 25. maddesine göre, Türkiye'de oy kullanma zorunluluğu bulunuyor. Peki, Oy kullanmama cezası var mı, varsa oy kullanmama cezası kaç TL, oy kullanmayan para cezası ödemezse ne olur?
30.03.2024 Gündem
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız
Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama: Emeklilere özel indirimler sağlayacağız Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, çeşitli programlara katılmak üzere Kırşehir'e geldi. AK Parti İl Başkanlığı Binası'nda açıklamalarda bulunan Bakan Işıkhan, hayata geçirilecek emeklilere özel indirim ve kampanyaları peş peşe sıraladı. İşte detaylar...
25.03.2024 Ekonomi
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak
Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemeleri başladı! Bakan Göktaş: 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacak Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, Düzenli Doğal Gaz Tüketim Desteği ödemelerinin başladığını, hak sahibi 584 bin 941 haneye toplam 399 milyon 947 bin TL ödeme yapılacağını açıkladı.
21.03.2024 Ekonomi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi
Facebook’tan beyaz eşya almak isterken parasını kaptırdı! Savcılıktan ilginç karar geldi Facebook’ta gördüğü ilandan ikinci el çamaşır kurutma makinesi almak isteyen Selma Özmen dolandırıldı. Özmen’in şikâyetine savcılık ilginç gerekçelerle takipsizlik kararı verdi. Kararda, olayın basit yalan niteliğinde olduğu belirtilerek “Müştekinin internet gibi güvenli olmayan ortamda bulduğu ilan üzerine, ürün bedelini, kaparo bedelini hiç tanımadığı bir kişinin banka hesabına gönderdikten sonra, satıcının edimin ifa etmeme ihtimali olduğunun objektif bir değerlendirmede anlaşılabileceği” vurgulandı.
20.03.2024 Gündem
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi?
KPSS şartı olmadan PTT personel alımı var mı? PTT personel alımı 2024'ün hangi ayında başlıyor? Şartlar güncellendi mi? PTT bünyesinde çalışmak isteyen vatandaşlar, kurumun duyurusunu yaptığı personel alım ilanlarını pür dikkat takip ediyor. Geçen yıl 10 bin alım yapan, bu yıl da aynı sayıda personel alımının yapılacağı iddia edilen PTT'nin internet sitesinde yoğunluk yaşandı. Kurum hem kendisi hem iştirakleri için personel alımını duyurduğu ilanlara yapıyor. Peki KPSS şartı olmadan PTT alımı var mı? PTT personel alıımı 2024'ün hangi ayında olacak? İşte detaylar...
15.03.2024 Ekonomi
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak?
PTT personel alımı olacak mı? 2024 PTT 10 bin personel alımı ne zaman, PTT KPSS’siz personel alımı mı yapacak? 2024'te PTT'nin personel alımı ne zaman olacak sorusu oldukça yoğun bir şekilde araştırılıyor. Özellikle başvuru tarihleri ve alım yapılacak branşlar konusundaki belirsizlikler merak ediliyor. PTT'nin personel alımı yapacak mı olduğu da merak konusu. İşte 2024 PTT personel alımına ilişkin tüm detaylar...
13.03.2024 Çalışma Hayatı
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024?
Ramazan yardımı ve aile destek paketi verilecek mi? Ramazan yardımı başvurusu aktif mi, PTT ramazan hediyesi doğru mu 2024? Aile Bakanlığı, Ramazan ayında dar gelirli ve ihtiyaç sahibi ailelere destek olacak Aile Destek paketi için başvuruların başladığını duyurdu. Söz konusu duyurusunun ardından sosyal medyada Aile Bakanlığı’nın ramazan yardımı yapacağı iddiaları dolaşıma girdi. Peki, Ramazan yardımı verilecek mi?
11.03.2024 Ekonomi
PTT şubelerinden alınıyor: İŞKUR'dan iş bulana 5600 TL karşılıksız nakit ödeme; Sadece 2 şartı var!
PTT şubelerinden alınıyor: İŞKUR'dan iş bulana 5600 TL karşılıksız nakit ödeme; Sadece 2 şartı var! Türkiye gelenlinde uygulanan sosyal yardım programları ekonomik olarak zorluk çeken vatandaşlara adeta can simidi oluyor. Bu programlardaki ödemeler asgari ücretin de artışıyla birlikte 5.660 TL'nin de üzerine çıkabiliyor. İş bulma sürecini kayıpsız atlatmak isteyen vatandaşlar için önemli bir yardım olarak öne çıkıyor.
19.02.2024 Ekonomi
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri...
Vedat Tek Eserleri Nelerdir? Vedat Tek Eserlerinin Özellikleri... Eski tarihlerde yaşamış olan isimlerin birçok eserini günümüzde görmek mümkündür. Bu isimler içerisinde Vedat Tek'i sayma şansımızda vardır. Özellikle mimarlık alanı denildiği zaman Vedat Tek ismi direkt olarak akla gelir. 20. yüzyılın başlarında yapmış olduğu çalışmalar ile adından söz ettirdiği görülüyor.
10.02.2024 Yaşam
Peyami Safa Eserleri Nelerdir? Peyami Safa Eserlerinin Özellikleri...
Peyami Safa Eserleri Nelerdir? Peyami Safa Eserlerinin Özellikleri... Peyami Safa 1899 yılında doğmuş, 1961 senesinde ise vefat etmiştir. Eserleri arasında Atilla, Bir Akşamdı, Mahşer, Biz İnsanlar, Bir Tereddüdün Romanı ve Yalnızız eserleri bulunur. 
10.02.2024 Yaşam
Bakan Uraloğlu duyurdu! Kampanya başlatılıyor, yüzde 30 indirim
Bakan Uraloğlu duyurdu! Kampanya başlatılıyor, yüzde 30 indirim Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu "Asrın felaketinde zarar gören illerimizin ticaret hayatının tekrar canlandırılması ve ülke ekonomisine kazandırılmasına katkı sağlamak için PTT olarak kampanya başlatıyoruz" diye konuştu.
5.02.2024 Gündem
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı
Elektronik tebligat sisteminden ‘sahte borç bildirimi' ile 650 bin lira dolandırıldı Konya'da bir kişi, Ulusal Elektronik Tebligat Sistemine (UETS) tanımadığı bir yerden gelen sahte borç bildirimiyle haciz ihbarnamesine süresinde itiraz etmediği için 650 bin lira para ödemek zorunda kaldı. Konyalı Selim Tuncer, UETS'ye gelen iki ayrı haciz dosyasına ise itiraz ederek, para ödemekten kurtuldu.
3.02.2024 Gündem
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 son ödeme tarihi! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme son gün ne zaman, MTV gecikme faizi ne kadar 2024? MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) 2024 NE KADAR, KAÇ TL?
Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 son ödeme tarihi! Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme son gün ne zaman, MTV gecikme faizi ne kadar 2024? MOTORLU TAŞITLAR VERGİSİ (MTV) 2024 NE KADAR, KAÇ TL? Motorlu Taşıtlar Vergisi’nin ilk taksiti ödemelerinde son tarihe girildi. Motorlu taşıtlar vergisi, ocak ve temmuz ayı olmak üzere eşit 2 taksite bölünüyor. MTV 1. taksit ödemeleri 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren alınmaya başlandı. MTV ödemeleri vergi daireleri, PTT ve banka şubelerinden gerçekleştirilebilecek. Peki, Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme son gün ne zaman, MTV gecikme faizi ne kadar 2024?
30.01.2024 Ekonomi
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu
Emekli Sandığı'ndan maaş alanların zam farkı için tarih belli oldu Milyonlarca emekli bekliyordu. Ödeme tarihi açıklandı. Zam farkları maaş hesaplarına yatırılacak. Emekli Sandığı kapsamında emekli, malul, vazife malulü, dul veya yetim aylığı alanların zam farkları ile harp ve vazife malullerine ek ödemeler, 26 Ocak’tan itibaren yapılacak.
24.01.2024 Ekonomi
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER
5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri! Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu? Adana'nın Kurtuluşu ile ilgili sözler, mesajlar, görseller ADANA İLE İLGİLİ SÖZLER Adana'nın kurtuluşunun yıl dönümü, coşkuyla hatırlanmaya devam ediyor. Özellikle Adana şehri olmak üzere, 5 Ocak'ta kutlanan bu anlamlı gün, şehrin düşman işgalinden kurtuluşunu onurlandırmak amacıyla coşkuyla karşılanıyor. Peki, Adana'nın Kurtuluşu ne zaman oldu, nasıl gerçekleşti? 5 Ocak Adana'nın Kurtuluşu mesajı ve sözleri…
5.01.2024 Gündem
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu! Tarihi ve saati açıklandı
Türkiye’nin insanlı ilk uzay yolculuğu! Tarihi ve saati açıklandı Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, 17 Ocak’ı 18 Ocak’a bağlayan gece saat 01.11’de AX-3 mürettebatı ile birlikte Uluslararası Uzay İstasyonuna hareket edecek.
4.01.2024 Gündem
3500 TL karşılıksız destek veriliyor! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, paralar PTT'ye yatırılıyor
3500 TL karşılıksız destek veriliyor! Başvurular e-Devlet üzerinden alınıyor, paralar PTT'ye yatırılıyor Devlet yardımları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşmaya devam ediyor. 3500 TL yardım banka hesaplarına yatırılıyor. e-Devlet üzerinden başvuru sonucu yardımı onaylanan ihtiyaç sahibi vatandaşlar aylık 438 TL’ye, yıllık 3500 TL’ye kadar doğal gaz yardımı alabiliyor. İşte konunun ayrıntıları...
3.01.2024 Ekonomi
Bugün kargolar çalışıyor mu? 1 Ocak kargo açık mı? PTT 1 Ocak'ta açık mı?
Bugün kargolar çalışıyor mu? 1 Ocak kargo açık mı? PTT 1 Ocak'ta açık mı? Bugün kargolar çalışıyor mu merak ediliyor. Yeni yılın ilk günü resmi tatil... Resmi tatilerde kargoların açık olup olmadığı araştırılıyor. 1 Ocak Pazartesi bugün kargolar ve PTT açık mı, dağıtım yapıyor mu? İşte, detaylar...
1.01.2024 Gündem
1 Ocak kargolar çalışıyor mu, kargolar 1 Ocak'ta açık mı? Yılbaşında kargolar (Yurtiçi, MNG, Trendyol, PTT, Sürat) çalışıyor mu 2024?
1 Ocak kargolar çalışıyor mu, kargolar 1 Ocak'ta açık mı? Yılbaşında kargolar (Yurtiçi, MNG, Trendyol, PTT, Sürat) çalışıyor mu 2024? Yeni yıl heyecanı sabırsızlıkla beklenirken sipariş verenler ve kargo firmaları aracılığıyla uzaktaki yakınına gönderi yapacaklar kargoların çalışma durumunu merak ediyor. Peki, 1 Ocak kargolar çalışıyor mu, 1 Ocak pazartesi kargolar açık mı? Kargolar yılbaşında tatil mi?  Aras, MNG, Trendyol, Yurtiçi, PTT kargoların 1 Ocak çalışma durumu…
30.12.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Telgraf ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki telgraf haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.