Tel Rıfat

Tel Rıfat

Son dakika tel rıfat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tel rıfat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tel rıfat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tel Rıfat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tel rıfat gelişmeleri de dahil olmak üzere 123 tel rıfat haberi bulunmuştur. Tüm tel rıfat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Terör örgütünden deprem fırsatçılığı! MSB açıkladı: Misliyle karşılık verildi
Terör örgütünden deprem fırsatçılığı! MSB açıkladı: Misliyle karşılık verildi Milli Savunma Bakanlığı, terör örgütü PKK/YPG'nin Tel Rıfat'tan Öncüpınar Hudut Karakolu'na çok namlulu roketatar (ÇNRA) ile saldırı düzenlediğini, terör hedeflerine misliyle karşılık verildiğini duyurdu.
7.02.2023 Gündem
Pençe Kılıç Hava Harekatı nerede? Pençe Kılıç harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek?
Pençe Kılıç Hava Harekatı nerede? Pençe Kılıç harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek? Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde bulunan bölgelere Pençe-Kılıç Hava Harekatı yapıldığını açıkladı. Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, “Pençe-Kılıç Hava Harekâtı"nı beraberindeki TSK Komuta Kademesi ile Hava Kuvvetleri Harekât Merkezi’nden sevk ve idare etti. Türkiye Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinden terör saldırılarını bertaraf etmek ve hudut güvenliğini sağlamak, terörü kaynağında yok etmek maksadıyla Birleşmiş Milletler Antlaşması'nın 51'inci maddesinden doğan meşru müdafaa hakları doğrultusunda harekâtı gerçekleştirdi. Peki, Pençe-Kılıç Hava Harekatı nerede? Suriye Kuzey Irak harekatı neden yapıldı? Harekat başladı mı, ne zamana kadar devam edecek? Hava Kuvvetleri Harekat Merkezi’nde neler yaşandı? İşte detaylar…
20.11.2022 Gündem
Suriye'nin kuzeyine operasyon sinyali! Bakan Akar duyurdu
Suriye'nin kuzeyine operasyon sinyali! Bakan Akar duyurdu Suriye’nin kuzeyine operasyonla ilgili son dakika açıklaması! Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, "Milletimizi 40 yıldan beri başına musallat olan terör belasından kurtaracağız. Bununla ilgili azimliyiz, kararlıyız ve buna da muktediriz. Bu konuda kimse karşımıza çıkmasın, bize engel olmaya kalkmasın. Bizim tek hedefimiz teröristler" dedi. Akar, olası operasyonun zamanlamasına yönelik "Yeri ve zamanı geldiğinde gereken neyse yapılacaktır" dedi.
7.06.2022 Siyaset
Türkiye'den ABD'ye Tel Rıfat ve Münbiç operasyonu mesajı: Biz giriyoruz!
Türkiye'den ABD'ye Tel Rıfat ve Münbiç operasyonu mesajı: Biz giriyoruz! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Milli Güvenlik Kurulu’nun (MGK) açıklamalarıyla, Suriye’nin kuzeyinde özellikle Tel Rıfat ve Münbiç bölgelerinde terör örgütü PKK/YPG’ye yönelik olası Operasyon mesajı, ABD’nin Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Linda Thomas-Greenfield’e iletildi.
4.06.2022 Gündem
Afrin'de füzeli saldırı: 4 sivil öldü, 20 yaralı
Afrin'de füzeli saldırı: 4 sivil öldü, 20 yaralı Terör örgütü PKK/YPG'nin Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinden Afrin ilçesindeki yerleşimlere füzeyle saldırması sonucu 4 sivil öldü, 20 sivil yaralandı.
20.01.2022 Dünya
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı...
Tel Rıfat’a İHA’dan bildiriler atıldı! SMO’ya ‘hazır ol’ talimatı... Son dakika haberine göre; Türk Silahlı Kuvvetleri’nin Suriye’nin kuzeydoğusunda terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısı DSG/YPG’ye yönelik olası kara harekatında son hazırlıkların yapıldığı belirtilirken Suriye Milli Ordusu’na da (SMO) “Harekata hazır ol” mesajı verildi. Olası harekatın odak noktası olarak görülen Tel Rıfat’a İHA’lardan Arapça yazılı bildiri atıldı. Bildiride halka hitaben, “Kentimizi geri alacağız. Çok geç olmadan güçlerimizle işbirliği yapın” denildi.
18.10.2021 Gündem
Tel Rıfat neresi, nerede? Tel Rıfat haritası!
Tel Rıfat neresi, nerede? Tel Rıfat haritası! Suriye’nin kuzeyindeki Fırat Kalkanı Harekât Bölgesi içinde bulunan Azez-Mare hattında Türk Silahlı Kuvvetleri’ne (TSK) önceki gün düzenlenen saldırıcı sonucu 2 özel harekât polisi yaşamını yitirdi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, "Kendi göbeğimizi kendimiz keseriz, gerekeni yapacağız" ifadelerini kullanırken, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ise "Gereken ne varsa yeri ve zamanı geldiğinde yapılacak" şeklinde konuştu. Peki, Tel Rıfat neresi, nerede? Afrin Tel Rıfat haritası…
14.10.2021 Gündem
TSK Tel Rıfat'ta teröristlere ait hedefleri vurdu
TSK Tel Rıfat'ta teröristlere ait hedefleri vurdu Terör örgütü PKK/YPG'nin Afrin'deki hastaneye düzenlediği, biri bebek 14 kişinin hayatını kaybettiği saldırının ardından Mehmetçik, Tel Rıfat'ta teröristlere ait hedefleri ateş altına aldı.
13.06.2021 Gündem
Şehit Uzman Çavuş Ahmet Akdal, toprağa verildi
Şehit Uzman Çavuş Ahmet Akdal, toprağa verildi Suriye'nin Tel Rıfat kırsalında Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına, terör örgütü PKK/YPG tarafından düzenlenen havanlı saldırıda şehit olan Veteriner Uzman Çavuş Ahmet Akdal (30), memleketi Kahramanmaraş'ta düzenlenen törenin ardından toprağa verildi.
8.04.2021 Gündem
Tel Rıfat'ta PKK/YPG hedefleri TSK tarafından vuruldu
Tel Rıfat'ta PKK/YPG hedefleri TSK tarafından vuruldu Terör örgütünce Suriye'den atılan roketlerin Kilis'e düşmesinin ardından Türk Silahlı Kuvvetlerine (TSK) ait ateş destek vasıtalarıyla gerekli cevabın verildiği, PKK/YPG'ye ait 20'den fazla hedefin imha edildiği, çok sayıda teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.
20.03.2021 Gündem
Bakanlık açıkladı! 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz  hale getirildi
Bakanlık açıkladı! 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Tel Rıfat'tan Fırat Kalkanı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 7 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini bildirdi.
7.03.2021 Gündem
MSB duyurdu! Etkisiz hale getirildiler
MSB duyurdu! Etkisiz hale getirildiler Fırat Kalkanı bölgesine saldırı girişiminde bulunan 3 terörist etkisiz hale getirildi.
21.01.2021 Gündem
SMO ile YPG/PKK arasında çatışma
SMO ile YPG/PKK arasında çatışma Suriye'nin kuzeyindeki Tel Rıfat ilçesinde yuvalanan terör örgütü YPG/PKK ve Azez ilçesinde konuşlu Suriye Milli Ordusu (SMO) askerleri arasında çatışma yaşandı.
27.06.2020 Dünya
Teröristler Afrin'de sivillere saldırdı: 5 ölü
Teröristler Afrin'de sivillere saldırdı: 5 ölü Tel Rıfat'ta yuvalanan YPG/PKK'lı teröristler Afrin'e saldırdı: 5 ölü
18.03.2020 Dünya
MSB duyurdu: Üst düzey teröristler Tel Rıfat'ta toplantıdayken vuruldu
MSB duyurdu: Üst düzey teröristler Tel Rıfat'ta toplantıdayken vuruldu Milli Savunma Bakanlığı, Suriye kuzeyindeki Tel Rıfat'ta Millî İstihbarat Teşkilatı (MİT) ile yapılan operasyonda, 2'si yönetici olmak üzere toplam 6 PKK/YPG'li teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.
24.02.2020 Gündem
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit...
Azez'den acı haber geldi: 2 asker şehit... Azez'de Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) üssüne düzenlenen saldırıda yaralanan 5 askerden ikisi şehit oldu. Yaralı 3 askerin tedavisi ise sürüyor.
11.10.2019 Gündem
MSB açıkladı: Karşılık verildi
MSB açıkladı: Karşılık verildi Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Zeytin Dalı Harekat bölgesinde görev yapan unsurlarımıza Tel Rıfat’taki PKK/YPG’li teröristlerce yapılan saldırı ve taciz ateşlerine bölgede bulunan ateş destek vasıtalarımızla gerekli karşılık verilmiştir." dendi.
9.05.2019 Gündem
Son dakika... 'Teröristler Tel Rıfat'tan saldırdı!'
Son dakika... 'Teröristler Tel Rıfat'tan saldırdı!' Tel Rıfat bölgesindeki TSK unsurlarına yönelik PKK/YPG'li teröristlerce açılan taciz ateşine, ateş destek vasıtaları ile karşılık verildi.
5.03.2019 Gündem
TSK'dan terör örgütüne ağır bombardıman!
TSK'dan terör örgütüne ağır bombardıman! TSK obüsleri, Afrin'in güneydoğusundaki Tel Rıfat ilçesini işgal eden YPG/PKK'lı teröristlere ait mevzilere gece saatlerinde 20'den fazla atışı gerçekleştirdi
25.01.2019 Gündem
TSK Suriye'de YPG/PKK'lı teröristleri obüslerle vurdu
TSK Suriye'de YPG/PKK'lı teröristleri obüslerle vurdu TSK obüsleri, Afrin'in güneydoğusundaki Tel Rıfat bölgesinde YPG/PKK'lı teröristlere ait mevzilere 12 atış yaptı.
24.01.2019 Dünya
YPG/PKK, köylülerin ev ve arazilerini yakıyor!
YPG/PKK, köylülerin ev ve arazilerini yakıyor! Terör örgütü YPG/PKK, Suriye'nin kuzeyinde işgal ettiği Tel Rıfat ve çevresindeki köylerden göç ettirdiği bazı sivillerin evlerini yağmalayıp yakıyor.
9.06.2018 Dünya
PKK/PYD Tel Rıfat'ı Esad'a bıraktı
PKK/PYD Tel Rıfat'ı Esad'a bıraktı Rusya, terör örgütü PKK/PYD'nin işgal ettiği Tel Rıfat ilçesini terk ederek Esad rejimine bıraktığını duyurdu
6.09.2017 Dünya
Rusya'yla ilgili flaş iddia! Asker gönderdi
Rusya'yla ilgili flaş iddia! Asker gönderdi Rusya’nın PKK/YPG’nin kontrolü altında olan ve Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile çatışmaların yaşandığı Halep’in kuzeyindeki Tel Rıfat’a askeri birlik gönderdiği iddia edildi.
29.08.2017 Dünya
YPG’nin güvenlik noktası yok edildi
YPG’nin güvenlik noktası yok edildi Gece yarısı bir sızma operasyonu yapan ÖSO birliği, Afrin’in doğusundaki Tel Rifat’ın kuzey girişini tutmak için kurulan ve kale gibi olan YPG’nin güvenlik noktasını havaya uçurdu
29.09.2021 Gündem
Son dakika! TSK'dan sınır ötesi 4 bölgeye operasyon sinyali
Son dakika! TSK'dan sınır ötesi 4 bölgeye operasyon sinyali TSK, ABD-PYD ortaklığı ile işgal edilen Tel Abyad, Munbiç, Afrin ve Tel Rıfat bölgelerini yakın takibe aldı. Son dakika haberin ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tel Rıfat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tel rıfat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.