Teknofest  Ne Zaman

Teknofest Ne Zaman

Son dakika TEKNOFEST ne zaman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEKNOFEST ne zaman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEKNOFEST ne zaman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknofest Ne Zaman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknofest ne zaman gelişmeleri de dahil olmak üzere 148 teknofest ne zaman haberi bulunmuştur. Tüm teknofest ne zaman haberleri aşağıda listelenmiştir.
TEKNOFEST heyecanı Ankara'da başlıyor! Selçuk Bayraktar: Hayali bile kurulamayan projeler gerçek oldu
TEKNOFEST heyecanı Ankara'da başlıyor! Selçuk Bayraktar: Hayali bile kurulamayan projeler gerçek oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır ve BAYKAR Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar canlı yayında açıklamalarda bulundu. Selçuk Bayraktar "Millileşme vizyonu ile ortaya çıkan eserleri gösterdiğimizde zamanla TEKNOFEST kuşağının oluşmaya başladığını gördük." ifadelerini kullandı.
29.08.2023 Ekonomi
TEKNOFEST 2023 nerede? Teknofest İstanbul nerede, ne zaman ve saat kaçta başlıyor, Teknofest'e nasıl gidilir?
TEKNOFEST 2023 nerede? Teknofest İstanbul nerede, ne zaman ve saat kaçta başlıyor, Teknofest'e nasıl gidilir? Teknofest İstanbul 2023 nerede, ne zaman başlıyor ve bitiyor? TEKNOFEST 2023 için geri sayım başladı. Havacılık festivali TEKNOFEST her yıl olduğu gibi bu yıl da gençlerin milli teknoloji ürünlerini üretme ve geliştirmesini amaçlayan bir program hazırladı. Peki, 2023 TEKNOFEST ne zaman ve nerede yapılacak?
27.04.2023 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST kayıt nasıl yapılır, ziyaretçi kaydı online mı? Teknofest 2021 nerede, ne zaman başlıyor?
TEKNOFEST kayıt nasıl yapılır, ziyaretçi kaydı online mı? Teknofest 2021 nerede, ne zaman başlıyor? Teknofest 2021 nerede, ne zaman başlıyor? sorusu yanıt buldu. TEKNOFEST ziyaretçileri için online başvurular başladı. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu yıl 21-26 Eylül'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek. TEKNOFEST'e ziyaretçi olarak katılmak isteyenler için online başvuru formu erişime açıldı. Peki, TEKNOFEST kayıt nasıl yapılır, ziyaretçi kaydı online mı?
17.09.2021 Gündem
TEKNOFEST 2021 heyecanı yeniden İstanbul'da
TEKNOFEST 2021 heyecanı yeniden İstanbul'da Havacılık, uzay ve teknoloji festivali ‘TEKNOFEST 2021’ heyecanı için geri sayım başladı. 21-26 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşecek TEKNOFEST 2021’de havacılık ve akrobasi gösterileri, sürpriz yarışmalar, sergiler, eğitimler ve yatırımcılarla girişimcilerin buluşacağı uluslararası girişim zirvesi gibi zengin aktiviteler yer alacak. TEKNOFEST 2021 kapsamında düzenlenen Roket Yarışması’na ise başvurular 28 Şubat tarihine kadar devam edecek.
26.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Bakan Varank'tan son çağrı!
Bakan Varank'tan son çağrı! Bakan Varank, gençleri dünyanın en büyük uzay, havacılık ve teknoloji festivali TEKNOFEST'in yarışmalarına davet ederek, son başvuru tarihinin 28 Şubat olduğunu hatırlattı.
21.02.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknofest 2021 ne zaman? Teknofest 2021 yarışma başvurusu nasıl yapılır?
Teknofest 2021 ne zaman? Teknofest 2021 yarışma başvurusu nasıl yapılır? Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali ayakları yerden kesen Teknofest heyecanı yeniden başladı. Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan Teknofest 2021 yeniden İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleşecek. Peki, Teknofest 2021 ne zaman? Teknofest 2021 yarışma başvurusu nasıl yapılır? İşte Teknofest başvuruları ile ilgili detaylar...
4.02.2021 Gündem
TEKNOFEST 2020 ne zaman başlıyor, nerede? Teknofest ücretli mi?
TEKNOFEST 2020 ne zaman başlıyor, nerede? Teknofest ücretli mi? 20-23 Eylül 2018 tarihinde ilk kez İstanbul Yeni Havalimanı'nda gerçekleştirilen Teknofest, bu sene yine Eylül ayında bu kez Gaziantep’te gerçekleştirilecek. Peki, Teknofest 2020 ne zaman başlıyor? Teknofest girişi ücretli mi? Teknofest Gaziantep’te nerede olacak?
16.09.2020 Gündem
Teknofest ne zaman başlıyor? Teknofest 2020 nerede olacak? Teknofest yarışma takvimi...
Teknofest ne zaman başlıyor? Teknofest 2020 nerede olacak? Teknofest yarışma takvimi... Teknofest 2020 araştırması devam ediyor. 1 Eylül'de Tuz Gölü'nde Roket yarışmasıyla başlayan yarışlar 13 Eylül'de sona erecek. Teknofest ise 27 Eylül'e kadar devam edecek. Peki, Teknofest 2020 ne zaman? Teknofest nerede olacak?
13.09.2020 Gündem
TEKNOFEST başvurusu bugün sona eriyor
TEKNOFEST başvurusu bugün sona eriyor TEKNOFEST için başvurular 28 Şubat'ta bugün sona erecek.
28.02.2019 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu...
TEKNOFEST heyecanı başladı! Tarih belli oldu... TEKNOFEST, 17-22 Eylül tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı'nda yapılacak. T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar,"Amacımız ülkemizi yüksek teknoloji, havacılık ve uzay alanlarında zirveye taşıyacak gençlerimizin çalışmalarıyla toplumsal bir dönüşüm sağlamak" dedi.Kazanan takımları, toplamda 2 milyon TL'nin üzerinde bir ödül bekliyor.
13.02.2019 Ekonomi
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Gündem
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır
Baykar'dan açıklama: Gerekli hukuki süreçler başlatılacaktır Geçtiğimiz gün Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar tarafından "Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır." notu ile bir açıklama yayınlanmıştı. Konuyla ilgili Baykar'ın sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım yapıldı. İşte detaylar...
13.04.2024 Ekonomi
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız
Haluk ve Selçuk Bayraktar'dan 7 soru 7 cevaplı açıklama: Bir kez daha yalan rüzgarı ve kara iftirayla karşı karşıyayız Baykar Genel Müdürü Haluk Bayraktar ve Baykar Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından 'sıkça sorulan sorular' etiketi ile açıklama yayınladı. Selçuk Bayraktar, 'Uzunca bir süredir hakkımızda art niyetli olarak dolaşıma sokulan kurumsallaşmış yalan, iftira ve çarpıtmalara karşı cevabımızdır.' ifadelerine yer verdi.
12.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 29 işçinin ölümüne göz yumdular Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İbn Haldun Üniversitesi ‘Geleneksel TÜRGEV İftarı’nda konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sürekli ahlak tüccarlığı yapan sürekli işçinin, emekçinin hakkından bahseden bu çevreler önceki gün Beşiktaş'taki yangında hayatını kaybeden 29 emekçi kardeşimizle ilgili çıkıp tek cümle kurmadılar. Ekranları başında izleyenlere ve buradaki kardeşlerime sesleniyorum. Bu binaya inşaat ruhsatını veren, imar ruhsatını veren ve binanın en alt bodrum katlarını gazino haline getirmeye müsaade edenler kim? Şimdi tabii ki biz de savcılarımızla bunu takip ediyoruz. Bunu kovalıyoruz. Kovalamaya devam edeceğiz. Kimler bunlar? 29 tane orada vatandaşımızın ölümüne göz yumanlar kimler? Biz de kovalayacağız. Zerre kadar vicdanı olan herkesin tepkisini çekmesi gereken skandallar zinciri karşısında başlarını kuma gömmeyi tercih ettiler" dedi.
5.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta gereken dersi vereceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi Açılış Töreni'ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "5 yıl boşa geçti. Niye birşey yapılmadı, yapamazlar. Yapmazlar. Bunların böyle bir derdi yok. İşte Sirkeci'den geldiğimiz noktaya kadar tüm binalar yıkık dökük. Surlar yıkık. İşte bunları da yine inşallah biz yapacağız. Bugün amacımızı gerçekleştirmenin sevincini yaşıyoruz" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sirkeci-Kazlıçeşme Raylı Sistem Hattı'nın 15 gün ücretsiz olacağını açıkladı. Öte yandan Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi.
26.02.2024 Gündem
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor? TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali kapsamında düzenlenen dünyanın en büyük teknoloji yarışmaları için başvurular devam ediyor. Peki, Teknofest başvuru 2024 nasıl yapılır? Teknofest 2024 başvuru tarihi ne zaman sona eriyor?
16.02.2024 Gündem
Çukurova Belediyesi 10'uncu toplu açılışa hazırlanıyor
Çukurova Belediyesi 10'uncu toplu açılışa hazırlanıyor Görev süresi boyunca her yıl bir toplu açılışa imza atan Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, 10. toplu açılış için gün sayıyor. Başkan Soner Çetin, “Her yıl bir toplu açılış yaparak önemli projeleri hizmete açtık. Seçimden önce 10’uncu toplu açılışı yaparak hemşerilerimizin karşısına alnımız açık, başımız dik şekilde çıkacağız” dedi.
24.01.2024 Adana
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz
Bakan Kacır, Türk astronotun ailesiyle görüştü: Yeni bir döneme geçiyoruz Türkiye’nin ilk astronotu Alper Gezeravcı’nın uzay yolculuğuna başlamasına saatler kaldı. Bu gece saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma, İstanbul ve Ankara’daki meydanlardan ve bilim merkezlerinden takip edilebilecek. Öte yandan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Florida'da 18 Ocak'ta saat 01.11'de gerçekleşecek fırlatma törenini takip etmek üzere Amerika'da bulunan Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın ailesiyle bir araya geldi.
17.01.2024 Gündem
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş!
İstanbul'da Gazze ve şehitler için büyük yürüyüş! Milli İrade Platformu'nun 308 üye kuruluşu, vatandaşlar, sivil toplum kuruluşları, yeni yılın ilk gününde 'Şehitlerimize Rahmet, Filistin'e Destek, İsrail'e Lanet' yürüyüşü için Galata Köprüsü'nde buluştu. Binlerce kişi sabah namazının ardından köprüye akın etti. Programda konuşan İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, "Biz Türkiye'nin terörle mücadelesinde verdiği şehitlerin de, Filistin'de düşen şehitlerin de, öldürülen çocukların da katillerinin aynı odaklar olduğunu biliyoruz. Bizler Amerika'nın arkasında durduğu Siyonist düzene karşı birliğimizi sağlayacağımıza söz veriyoruz. Boykota devam edeceğimize söz veriyoruz. Bu iş ateşkesle bitmeyecek" dedi.
1.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 36 saatte 54 terörist yok edildi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 100. Yıl TÜBİTAK ve TÜBA Bilim Ödülleri Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'nin şahlanışına set çekmeyi amaçlayan menfur terör saldırılarının, kutlu yürüyüşümüzü asla durduramayacağının bilinmesini istiyorum. 12 evladımız şehit oldu, Allah rahmet etsin. Tüm ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyorum. Ama bakın 36 saatte 54 terörist yok edildi. Çünkü bizim bu şehitlerimizin kanları asla yerde kalmayacak" dedi.
27.12.2023 Gündem
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu
Görme engelli genç girişimci Zülal geliştirdiği teknolojiyle Togg'un gözleri oldu Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, From Your Eyes uygulamasının Kurucusu, görme engelli genç girişimci Zülal Tannur ile bir araya geldi. Kacır, Tannur’un yapay zeka ve insan iş birliğiyle geliştirdiği görme engelli kullanıcılara anlatım hizmeti sunan teknolojisi hakkında bilgiler aldı. Bakan Kacır, Zülal Tannur’a TEKNOFEST montu hediye etti.
3.12.2023 Gündem
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih
Selçuk Bayraktar açıkladı! İşte Bayraktar TB3'ün semalarda süzüleceği tarih Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, Karadeniz Teknik Üniversitesi'nde (KTÜ) kendisi için düzenlenen Fahri Doktora Tevdi Töreni'ne katıldı. Bayraktar, TB3 Silahlı İnsansız Hava Aracı'nın 2024 yılında göreve başlayacağını söyledi.
21.11.2023 Ekonomi
Bakan Kacır KAAN'ın ilk uçuşu için tarih verdi
Bakan Kacır KAAN'ın ilk uçuşu için tarih verdi Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, CNN TÜRK'te Dicle Canova'nın sorularını yanıtladı. Cumhuriyetin hepimizin hayatında önemli bir etken olduğunu vurgulayan Bakan Kacır milli teknoloji hamlelerinin önemine dikkat çekerken, 'KAAN 2028-2029’da Türk Silahlı Kuvvetlerine 20 adet teslim edilecek. KAAN’ın ayaklarının yerden kesilmesi için gün sayıyoruz. Türkiye Yüzyılı’nın ilk aylarında ümit ediyoruz ki gökyüzünde KAAN’ı göreceğiz.' dedi.
29.10.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güçlenen Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir Çiğli Havaalanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST'te açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bugün burada sadece milli teknoloji hamlemizin hepsi gurur kaynağımız olan ürünlerini görmüyoruz. Aynı zamanda büyüyen, güçlenen, sınırları aşan, özgüven ve iddia sahibi Türkiye'nin yükselişine de şahit oluyoruz" ifadelerini kullandı.
29.09.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan gençlere vergisiz telefon müjdesi Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kabine toplantısının ardından açıklamalarda bulundu. Üniversite öğrencilere cep telefonu ve bilgisayar desteği müjdesini vererek, "9 bin 500 lirayı geçmeyen telefon ve bilgisayar için 5 bin 500 liraya kadar teknoloji desteği vereceğiz. Bir hatla sınırlı olmak üzere 12 ay aylık ücretsiz 10 GB kota tanımlıyoruz" dedi.
26.09.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teknofest Ne Zaman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknofest ne zaman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.