Teknofest 2021

Teknofest 2021

Son dakika TEKNOFEST 2021 haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TEKNOFEST 2021 ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TEKNOFEST 2021 haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teknofest 2021

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teknofest 2021 gelişmeleri de dahil olmak üzere 145 teknofest 2021 haberi bulunmuştur. Tüm teknofest 2021 haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te Teknofest’te yarışacak 26 takıma malzeme desteği
Gaziantep'te Teknofest’te yarışacak 26 takıma malzeme desteği Gaziantep Büyükşehir Belediyesi (GBB) bu yıl Samsun’da yapılacak TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2022’de Gaziantep’i temsil edecek takımlara 4 milyon TL’lik malzeme desteği veriyor.
1.07.2022 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar DİHA'nın yeni görüntülerini Baykar paylaştı!
Bayraktar DİHA'nın yeni görüntülerini Baykar paylaştı! Baykar Savunma tarafından milli ve özgün üretilen keşif ve istihbarat görevleri için faaliyetler yürütebilecek Bayraktar Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı (DİHA)'nın yeni görüntüleri paylaşıldı.
20.04.2022 Bilim ve Teknoloji
İnegöl Belediyesi TEKNOFEST 2022’ye 10 proje ile başvurdu
İnegöl Belediyesi TEKNOFEST 2022’ye 10 proje ile başvurdu TEKNOFEST 2021’de “Drone İle Otonom Kaçak Yapı Tespiti” projesi ile birincilik ödülü alan İnegöl Belediyesi Baykoca Proje Takımları, TEKNOFEST 2022 için hazırlıklara başladı. 60 kişiden oluşan 8 proje takımı, 10 projenin ön başvurularını tamamladı.
3.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Selçuk Bayraktar Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıklarını inceledi
Selçuk Bayraktar Samsun'da TEKNOFEST 2022 hazırlıklarını inceledi Türkiye Teknoloji Takımı (T3) Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, "TEKNOFEST 2021'de aday şehirlerimizi değerlendirdiğimizde, Karadeniz'in göz bebeği Samsun'da karar kıldık.'' dedi.
5.11.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST'te yarışan meslek lisesi öğrencileri iddialı
TEKNOFEST'te yarışan meslek lisesi öğrencileri iddialı Giresun'un Bulancak ilçesinde yaptıkları yük taşıyabilen İHA ile TEKNOFEST'e katılan meslek lisesi öğrencileri, daha iyi cihazlar geliştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
26.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak
Ödüllü öğrenciler trafik kazaları için tasarladıkları cihazın patentini alacak İzmir'de 3 ortaokul öğrencisi tarafından geliştirilen ve TEKNOFEST 2021 finalinde "İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Afet Yönetimi" dalında birinci olmayı başaran "Acil Yardım Çağrısı" isimli cihaz projelerini daha da ileriye taşımayı amaçlıyor.
17.10.2021 Bilim ve Teknoloji
ALS hastaları için yaşam destek aparatı tasarladı
ALS hastaları için yaşam destek aparatı tasarladı Gaziantep'te oturan 9 yaşındaki Ela Ersönmez, ALS (Amyotrofik Lateral Skleroz) hastalarının hayatını kolaylaştırmaya yönelik "Kas Yetersizliği Yaşayan Hastalar İçin Her Yöne Dönebilen Yaşam Destek Aparatı" geliştirdi.
13.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Sivas'ta geliştirilen "insansız araç" ile su altı keşfedilecek
Sivas'ta geliştirilen "insansız araç" ile su altı keşfedilecek Sivas'ta bir grup akademisyen ve üniversite öğrencisi, 200 metre derinliğe kadar inebilen, tam otonom ve manuel hareket kabiliyetine sahip insansız su altı aracı geliştirdi. Aracın, su altı keşiflerde kullanılması planlanıyor.
10.10.2021 Bilim ve Teknoloji
AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2: İstanbul kanatlarımın altında
AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2: İstanbul kanatlarımın altında BAYKAR Savunma'nın sosyal medya hesabından AKINCI'nın gözünden Bayraktar TB2'nin görüntüsü paylaşıldı. Konuyla ilgili sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Selçuk Bayraktar, "Önce kuş olduk, uçtuk semaya... Bir eylül daha geçti..." ifadelerini kullandı.
7.10.2021 Ekonomi
Lise öğrencilerinin tasarladığı lojistik robotu göreve hazır
Lise öğrencilerinin tasarladığı lojistik robotu göreve hazır Özel Manisa Organize Sanayi Bölgesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından tasarlanan, bu yılki havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST'te birincilik elde eden lojistik robotu "RoboMOSB", fabrikalardan görev bekliyor.
5.10.2021 Bilim ve Teknoloji
ARIKUŞU zırhlı araçtaki askerin gözü olacak
ARIKUŞU zırhlı araçtaki askerin gözü olacak Türk savunma sanayisi, hareketli kara ve deniz araçlarına kendisi iniş-kalkış yapabilen, bataryası personelin dışarı çıkmasına gerek olmadan otomatik olarak değiştirilen mini insansız hava aracı ARIKUŞU'nu göreve hazırlıyor.
4.10.2021 Bilim ve Teknoloji
Bayraktar DİHA'nın rekor kırabileceği düşünülüyor
Bayraktar DİHA'nın rekor kırabileceği düşünülüyor İlk kez TEKNOFEST 2021'de görücüye çıkan Bayraktar DİHA önemli kazanımları da beraberinde getirecek. Farklı bir detaya dikkat çeken uzmanlar, sadece askeri değil sivil alanda da kullanılabilecek DİHA’nın ihracat rekoru kırabileceği görüşünde.
30.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST 2022 hangi şehirde? Resmen belli oldu
TEKNOFEST 2022 hangi şehirde? Resmen belli oldu Türkiye'nin ilk ve tek Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’in gelecek yıl Milli Mücadele şehri Samsun’da düzenleneceği açıklandı.
26.09.2021 Ekonomi
Türkiye'nin yazılım ekosistemi güçleniyor
Türkiye'nin yazılım ekosistemi güçleniyor Bakan Varank, yazılımcı sayısını artırmak gerektiğini belirterek, "Çünkü ileride mesleklerin dönüşümüyle beraber açık çok daha fazla hale gelecek. Türkiye de yazılımcı sayısını artırmak için programları bire bir devreye sokuyor." dedi.
26.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST kapsamındaki Roket Yarışması'nın kazananları belli oldu
TEKNOFEST kapsamındaki Roket Yarışması'nın kazananları belli oldu Roketsan'ın, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021 kapsamında TÜBİTAK SAGE ortak çalışmasıyla yürütücülüğünü üstlendiği Roket Yarışması'nın kazananları belirlendi.
26.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te müjdeyi duyurdu: Halkımızın istifadesine sunulacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan TEKNOFEST'te müjdeyi duyurdu: Halkımızın istifadesine sunulacak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 2021 etkinliğinde konuştu. Erdoğan, "Nasıl yapılan şovları beğendiniz mi? Türkiye'nin ürettiği helikopter, uçak, otomobille gurur duydunuz mu? Elhamdülillah, artık zaman yakın. TOGG halkımızın istifadesine sunulacak. Atak helikopterlerimizi yaptık. Onunla beraber terörü ülkemizde ve ülke dışında belini kırdık" dedi.
25.09.2021 Siyaset
Teknofest giriş ücretli mi? TEKNOFEST 2021 nerede, kimler katılabilir, canlı yayın ile izlenir mi?
Teknofest giriş ücretli mi? TEKNOFEST 2021 nerede, kimler katılabilir, canlı yayın ile izlenir mi? TEKNOFEST 2021 nerede yapılacak, giriş ücretli mi, kimler katılabilir? Sorularının ardı arkası kesilmiyor. TEKNOFEST etkinlikleri başladı. Etkinliklere katılmak, festivali izlemek isteyenler arama motorlarına yöneldi. İşte TEKNOFEST 2021 detayları…
22.09.2021 Gündem
Teknofest 2021 programı! Günlük Teknofest etkinlik takvimi 2021 ve 2021 TEKNOFEST tarihleri...
Teknofest 2021 programı! Günlük Teknofest etkinlik takvimi 2021 ve 2021 TEKNOFEST tarihleri... TEKNOFEST 2021 programı, festivalin başlamasıyla sorgulanmaya başlandı. Atatürk Havalimanı’nda gerçekleşen TEKNOFEST 2021 Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’nde etkinlik detayları merak ediliyor. İşte TEKNOFEST 2021 programı ve günlük TEKNOFEST etkinlik takvimi...
21.09.2021 Gündem
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi
TEKNOFEST başladı! Gelişmiş hali ilk kez görüntülendi Son dakika haberi... Dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST heyecanı başladı. Sabah erken saatlerden itibaren alana akın akın ziyaretler gerçekleşti. TSK akrobasi timi SOLOTÜRK ve Türk Yıldızları İstanbul Boğazı semalarında selamlama uçuşu gerçekleştirdi. BAYKAR Teknoloji Lideri Selçuk Bayraktar, "Bu gençler sayesinde bağımsız güçlü Türkiye hedefimize her geçen gün bir adım daha yaklaşıyoruz” dedi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, “TEKNOFEST'te dereceye giren takımlara 5 milyon liranın üzerinde ödül dağıtılacak” ifadelerini kullandı.
21.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknofest ziyaretçi saatleri! Teknofest’e nasıl gidilir, Atatürk Havalimanı yol tarifi ve etkinlik takvimi
Teknofest ziyaretçi saatleri! Teknofest’e nasıl gidilir, Atatürk Havalimanı yol tarifi ve etkinlik takvimi TEKNOFEST 2021 nerede, nasıl gidilir? TEKNOFEST 2021 bugün başladı. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST 4. kez ziyaretçilere kapılarını açıyor. TEKNOFEST festivalini gitmek, orayı ziyaret etmek isteyenler ise yol tarifi ve ziyaretçi saatleri hakkında araştırmalara başladı. Peki, TEKNOFEST 2021 nerede olacak, Teknofest’e nasıl gidilir? İşte Teknofest ulaşım ve Teknofest ziyaretçi saatleri…
22.09.2021 Gündem
Bayraktar DİHA TEKNOFEST'te ilk kez sergilenecek!
Bayraktar DİHA TEKNOFEST'te ilk kez sergilenecek! BAYKAR Savunma son paylaşımıyla sosyal medyada büyük merak uyandırdı. Atatürk Havalimanı'nda yarın başlayacak TEKNOFEST'te ilk kez DİHA görücüye çıkıyor.
20.09.2021 Bilim ve Teknoloji
Teknofest gösteri programı! Teknofest için kayıt gerekli mi, kayıt nasıl yapılır? Teknofest nerede?
Teknofest gösteri programı! Teknofest için kayıt gerekli mi, kayıt nasıl yapılır? Teknofest nerede? Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı'nın yürütücülüğünde, düzenlenen TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali yarın dördüncü kez kapılarını ziyaretçilerine açıyor. Peki, Teknofest için kayıt gerekli mi, kayıt nasıl yapılır? İşte Teknofest gösteri programı…
20.09.2021 Gündem
GÖKBEY ve AKSUNGUR TEKNOFEST'te uçacak
GÖKBEY ve AKSUNGUR TEKNOFEST'te uçacak TUSAŞ'tan yapılan açıklamaya göre, TEKNOFEST 2021'de HÜRKUŞ, AKSUNGUR ve GÖKBEY uçuş gösterisi gerçekleştirecek.
18.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST'te online başvurular başladı
TEKNOFEST'te online başvurular başladı TEKNOFEST Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali'ni ziyaret etmek isteyenler için www.teknofest.orgweb sitesi üzerinden online başvurular başladı.
17.09.2021 Bilim ve Teknoloji
TEKNOFEST kayıt nasıl yapılır, ziyaretçi kaydı online mı? Teknofest 2021 nerede, ne zaman başlıyor?
TEKNOFEST kayıt nasıl yapılır, ziyaretçi kaydı online mı? Teknofest 2021 nerede, ne zaman başlıyor? Teknofest 2021 nerede, ne zaman başlıyor? sorusu yanıt buldu. TEKNOFEST ziyaretçileri için online başvurular başladı. Dünyanın en büyük Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST, bu yıl 21-26 Eylül'de İstanbul Atatürk Havalimanı'nda düzenlenecek. TEKNOFEST'e ziyaretçi olarak katılmak isteyenler için online başvuru formu erişime açıldı. Peki, TEKNOFEST kayıt nasıl yapılır, ziyaretçi kaydı online mı?
17.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Teknofest 2021 ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teknofest 2021 haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.