Teaser

Teaser

Son dakika teaser haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan teaser ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını teaser haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Teaser

haberleri sayfasında son dakika yaşanan teaser gelişmeleri de dahil olmak üzere 138 teaser haberi bulunmuştur. Tüm teaser haberleri aşağıda listelenmiştir.
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı!
Kanal D’nin D Media imzalı yeni dizisi Dönence’nin teaser afişi yayınlandı! Kanal D’nin, D Media imzalı, yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu yeni dizisi Dönence ekrana gelmek için gün sayıyor.
13.06.2023 Televizyon
'Geççekk' yayında! Tarkan paylaştı!
'Geççekk' yayında! Tarkan paylaştı! Tarkan’ın yeni şarkısı “Geççekk”in video videosunu ilk kez kendi YouTube kanalı aracılığıyla izleyicilerle buluşturdu. şarkı sosyal medyada çok konuşuldu. arkan, yeni şarkısı “Geççek” hakkında konuşan Tarkan, "Bir yıl kadar önce ruh halimin çok iyi olmadığı bir dönemden geçtim. Pandemi, dünyada olup biten üzücü olaylar, insanlığın endişe verici gidişatı, doğanın yok edilişi gibi bir sürü şey beni çok olumsuz etkilemiş, umudumu kaybeder gibi olmuştum. O anlarda bu şarkının melodi ve sözleri içimde yankılandı" dedi.
17.02.2022 Kültür Sanat
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi?
Oğlum dizisi nerede çekiliyor? Oğlum dizisinin çekildiği semt ve mahalle belli mi? SHOW TV’nin yeni dizisi Oğlum yayın hayatına başlıyor. Yeni sezon dizileri arasında yer alan Oğlum dizisinin çekim yeri merak ise merak konusu oldu. Peki, Oğlum dizisi nerede çekiliyor? sorusunun yanıtı.
9.02.2022 Televizyon
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak?
Harry Potter dizisi ne zaman yayınlanacak? Harry Potter dizisinin oyuncuları kim, hangi kanalda başlayacak? Harry Potter dizisi ne zaman başlayacak, oyuncuları kim? Harry Potter dizisinin ön gösterimi yayınlandı. Büyücülük Dünyası’nın film kolunu başlatan “Harry Potter ve Felsefe Taşı” Kasım 2001’de vizyona girdi ve özel yapım serinin 20. yıldönümünü anacak.
29.12.2021 Televizyon
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları… 1989 yılında öldürülen müzisyen Bergen'in hayatını konu olan 'Bergen' filminin afiş ve teaserı görücüye çıktı. Peki, Bergen filmi ne zaman çıkacak? Bergen filminin vizyon tarihi ve Bergen filmi oyuncuları…
24.12.2021 Magazin
Yargı'da katil belli oluyor!
Yargı'da katil belli oluyor! Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in paylaştığı ‘Yargı’nın Pazar günü ekranlara gelecek yeni bölümünden yayınlanan tanıtımda nefesler tutuluyor.
14.10.2021 Televizyon
'Camdaki Kız'ın ilk tanıtımı yayınlandı!
'Camdaki Kız'ın ilk tanıtımı yayınlandı! Kanal D’nin, yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği iddialı projesi Camdaki Kız’ın ilk tanıtımı yayınlandı. Sosyal medyada da büyük ilgi gören teaser, diziyi merakla bekleyen izleyiciyi heyecanlandırdı.
11.03.2021 Televizyon
Yeşim Salkım: Şantaj için çekilmiş başka çok kaset var
Yeşim Salkım: Şantaj için çekilmiş başka çok kaset var Şarkıları kadar yaptığı evlilikler ve açıklamalarıyla da hep gündem oldu. Evliliklerinde aceleci kararlar verdiğini kabul ediyor. “Bazı laflar söylenmemeliymiş” diye özeleştiride bulunuyor. Yaşadığı tacizi, uğradığı fiziksel şiddeti açıksözlülükle anlatıyor. Yeşim Salkım’la yeni şarkısı ‘Katil Uşak’ için buluşup birlikte hayat muhasebesine daldık.
7.03.2020 Magazin
"Yapay Zeka Stratejisi hazırlıkları devam ediyor"
"Yapay Zeka Stratejisi hazırlıkları devam ediyor" Milli Eğitim Bakanı Selçuk, "Yapay Zeka Stratejisi" hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, bu kapsamda "Öğrenmenin Geleceği Enstitüsü" ile "meb.ai platformu"nun kurulmasına yönelik çalışmaların yürütüldüğünü bildirdi.
29.01.2020 Eğitim
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu
Sosyal medyada kullanılan kelimelerin Türkçesi belli oldu Pek çok yabancı terim gerek günlük hayatta, gerekse iş hayatında sıkça kullanılıyor. Bu durumun önüne geçmek için düzenlenen çalıştayda, yabancı kelimeler Türkçeleştirildi. Herkesin sıkça kullandığı Re-Tweet’in yerini ‘sektirme’, Influencer yerine ‘deneyimleyici’ gibi birçok kelime ortaya çıktı.
6.12.2019 Bilim ve Teknoloji
Demet Özdemir'den sevenlerini heyecanlandıran paylaşım
Demet Özdemir'den sevenlerini heyecanlandıran paylaşım 'Erkenci Kuş' dizisi final yaptıktan sonra 'Evim' ile ekranlara dönmeye hazırlanan Demet Özdemir, "Hazırsak başlayalım" notunu taşıyan paylaşımıyla dikkat çekti.
20.11.2019 Magazin
'Aşk Tesadüfleri Sever 2'den ilk görüntüler
'Aşk Tesadüfleri Sever 2'den ilk görüntüler Gerçek bir yaşam öyküsüne dayanan, tesadüflerle örülü bir aşk hikâyesini seyircisiyle buluşturmaya hazırlanan 'Aşk Tesadüfleri Sever 2' filminin ilk teaser videosu yayınlandı.
18.10.2019 Magazin
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım
Jet Sosyete’den dram dizilerini tiye alan tanıtım Ekranda başlayan yolculuğunu dijital dünyaya taşıyan ve yeni bölümleriyle puhutv’de izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan ‘Jet Sosyete’, dram dizilerine gönderme yapan ilk teaser’ıyla sosyal medyada büyük beğeni topladı.
25.09.2019 Magazin
Ayla Çelik'ten Hadise'ye gönderme
Ayla Çelik'ten Hadise'ye gönderme Şarkıcı Ayla Çelik, Reynmen'in 'Ela' adlı şarkısı eşliğinde dans eden Hadise'yi hedef aldı
30.07.2019 Magazin
Yeni Opel Corsa'nın ilk fotoğrafı!
Yeni Opel Corsa'nın ilk fotoğrafı! Opel, bu yılın ilerleyen aylarında tanıtmayı planladığı altıncı jenerasyon Corsa’ya ait ilk teaser görselini paylaştı. Fotoğrafta, Corsa’nın en dolu paketi olduğunu tahmin ettiğimiz modelin, matrix LED ön farı görülüyor.
8.02.2019 Otomobil
Yeni Far Cry oyunu tanıtıldı!
Yeni Far Cry oyunu tanıtıldı! Ubisoft, The Game Awards 2018 öncesi yeni Far Cry oyununun kısa bir teaser videosunu takipçileri ile paylaştı.
6.12.2018 Bilim ve Teknoloji
Aslan Kral geri dönüyor!
Aslan Kral geri dönüyor! Aslan Kral'ın yeni beyaz perde uyarlamasından etkileyici bir tanıtım videosu geldi. İşte detaylar!
23.11.2018 Kültür Sanat
İşte sarı Saruhan
İşte sarı Saruhan Kıvanç Tatlıtuğ yeni filmi ‘Organize İşler-2’de canlandırdığı ‘Saruhan Zincir’ nam-ı diğer ‘Sarı Saruhan’ karakteri için yine hafızalardan silinmeyecek bir tipe büründü.
4.10.2018 Magazin
İşte Organize Lerzan
İşte Organize Lerzan ‘ORGANİZE İşler 2’ filminin ilk teaser’ı bu hafta yayına girecek.
1.10.2018 Magazin
Çukur'un yeni sezonundan ilk kareler yayınlandı
Çukur'un yeni sezonundan ilk kareler yayınlandı Ay Yapım imzalı, Show TV’de ekranlara gelen fenomen dizi ‘Çukur’un yeni sezon çekimleri başladı. Karakuzular Çetesi’nin ilk defa görüldüğü teaser heyecanı artırırken setten ilk kareler yayınlandı.
8.09.2018 Magazin
Hande’den sürpriz şarkı
Hande’den sürpriz şarkı Hande Yener önceki gün hayranlarına bir sürpriz yaptı.
22.07.2018 Magazin
Su altında tanıtım
Su altında tanıtım Star TV’nin dizisi ‘Ufak Tefek Cinayetler’in sezon finalinin hemen ardından yayınlanan ikinci sezon teaser’ı beğenildi.
7.06.2018 Magazin
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!"
Demet Akalın'dan Aleyna'ya imalı yorum: "Sıradayım!" Demet Akalın, Yalnız Çiçek adlı şarkısı için ilk defa yönetmen koltuğuna oturarak klip çeken Aleyna Tilki ile ilgili imalı yorumlarda bulundu
6.06.2018 Magazin
"Çiftlik Bank Tosun Firarda" teaserı yayınlandı
"Çiftlik Bank Tosun Firarda" teaserı yayınlandı Çiftlik Bank skandalını mizahi bir dille beyaz perdeye taşıyacak "Çiftlik Bank Tosun Firarda" filminin beklenen teaser videosu yayınlandı.
29.05.2018 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Teaser ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki teaser haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.