Gazete Vatan Logo

Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?

Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?

Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?

Netflix Geeked etkinliğinde hayranların büyük bir merakla beklediği canlı çekim uyarlaması için kısa bir teaser yayınlanmış ve büyük beğeni toplamıştı.  Avatar The Last Airbender yayına girdi.  Avatar: Son Hava Bükücü uyarlaması ilk olarak 2018 yılında duyurulmuştu. Yayınlanan görüntüleri ve fragmanı ile birlikte hayranları büyük bir beklentiye gitmişti. Avatar The Last Airbender şimdiden izleyenlerden tam not almış gibi. Peki, Avatar The Last Airbender 2 (Son Hava Bükücü 2) ne zaman çıkacak, Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı?

Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak?

Netflix’in yeni dizisi, Shyamalan’ın filminden farklı olarak, animasyona çok daha yakın bir uyarlama olacağını vaat ediyor. Dizinin oyuncu kadrosu ise, genç ve yetenekli isimlerden oluşuyor. Ana karakter Aang’i Gordon Cormier canlandırıyor. Diğer başrollerde ise Dallas Liu, Kiawentiio, Ian Ousley, Paul Sun-Hyung Lee, Elizabeth Yu ve Daniel Dae Kim gibi isimler var.

Dizinin 2. Sezonunun olup olmayacağı henüz belli olmadı.  Dizide Aang rolünde Gordon Cormier, Katara rolünde Kiawentiio, Sokka rolünde Ian Ousley, Zuko rolünde Dallas Liu, Azula rolünde Elizabeth Yu, Iroh rolünde Paul Sun-Hyung Lee ve Ateş Lordu Ozai rolünde Daniel Dae Kim yer alacak. Bununla birlikte, Michael Dante DiMartino ve Bryan Konietzko 2020'de projeden ayrıldıkları için animasyon dizisinin orijinal yaratıcıları olmayacak.

Haberin Devamı

Avatar: Son Hava Bükücü'sü, "korkunç Ateş Ulusu tarafından tehdit edilen bir dünyaya dengeyi yeniden sağlamak için dört elementte (Su, Toprak, Ateş, Hava) ustalaşmayı öğrenen" Aang'i takip edecek.