Netflix

Netflix

Son dakika netflix haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan netflix ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını netflix haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Netflix

haberleri sayfasında son dakika yaşanan netflix gelişmeleri de dahil olmak üzere 488 netflix haberi bulunmuştur. Tüm netflix haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi konusu nedir? Serenay Sarıkaya'lı Kimler Geldi Kimler Geçti oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı? Başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya'nın başrolünde olduğu Kimler Geldi Kimler Geçti dizisi Netflix platformunda 9 Mayıs'ta ilk sezonuyla gösterime girecek. Ece Yörenç imzalı Kimler Geldi Kimler Geçtiği dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? Detaylara gelin birlikte bakalım.
16.04.2024 Magazin
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
Kuş Uçuşu 4. sezon olacak mı? Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman? Kuş Uçuşu 3. sezonu Netflix'te yayınlanmaya başlandı. İlk iki sezon büyük beğeni toplayan dizinin son sezonunda Lale Kıran (Birce Akalay) ve Aslı Tuna (Miray Daner) arasındaki savaş damgasını vurmuştu. Kuş Uçuşu"nun 3. sezonu sonrası 4. sezon aramaları arttı. Peki, Kuş Uçuşu 4. sezon var mı? Kuş Uçuşu 3. sezon final mi yaptı, Kuş Uçuşu 4. sezon gelecek mi, ne zaman?
14.04.2024 Magazin
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı?
Avatar The Last Airbender 2 ne zaman çıkacak? Son Hava Bükücü 2 çıkacak mı, Avatar The Last Airbender 2 sezon onayı aldı mı? Avatar Son Hava Bükücü 2 ne zaman çıkacak, Avatar The Last Airbender 2 çıkacak mı? Avatar: The Last Airbender dizisi 22 Şubat’ta izleyiciyle buluştu. Avatar: The Last Airbender, 2010 yılında M. Night Shyamalan tarafından sinemaya uyarlanmıştı. Ancak film, hem eleştirmenlerden hem de izleyicilerden olumsuz yorumlar almıştı. Film, animasyonun ruhunu yakalayamadığı, karakterlerin isimlerini ve ırklarını değiştirdiği ve hikâyeyi sığlaştırdığı için eleştirilmişti. Avatar The Last Airbender ile ilgili yorumlar gelemeye başlarken Avatar The Last Airbender 2 sezonun çıkıp çıkmayacağı, ne zaman çıkacağı merak konusu oldu. Peki, Avatar The Last Airbender 2. Sezon onay aldı mı?
22.02.2024 Yaşam
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı?
Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra ne demek? Kübra dizisi nerede çekildi, Kübra uyarlama mı? Kübra dizisi başladı. Netflix'te yayınlanan Türk yapımı Kübra dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy, Aslıhan Malbora, Ahsen Eroğlu isimler yer alıyor. Peki, Kübra dizisi konusu gerçek mi, Kübra dizisi nerede çekildi? Kübra ne demek?
19.01.2024 Televizyon
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak?
Netflix Kül filmi konusu nedir? Kül filmi oyuncuları kimler, ne zaman yayınlanacak? Kül filmi için yayın tarihi belli oldu. Ay Yapım imzalı Kül, 9 Şubat 2024 tarihinde yayınlanacak. Yönetmenliğini Erdem Tepegöz'ün yaptığı, senaryosunu Erdi Işık'ın yazdığı Kül filminin konusu nedir? İşte Kül filmi oyuncuları...
12.01.2024 Televizyon
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak?
İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? İstanbul İçin Son Çağrı ne zaman yayınlanacak? İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir? Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in yer aldığı Netflix filmi İstanbul İçin Son Çağrı için beklenen haber geldi. Büyük bir merakla beklenen filmden ilk fragman yayınlandı. İşte, İstanbul İçin Son Çağrı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman yayınlanacak sorularının cevapları...
14.12.2023 Televizyon
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları
Yaratılan dizisi nerede çekildi? Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları Yaratılan dizisi konusu ve oyuncuları kimler, Netflix Yaratılan nerede çekildi? Yönetmen Çağan Irmak'ın 15 yıldır hayalini kurduğu, Frankenstein'dan ilham alan hikayesi ve etkileyici görsel dünyasıyla dikkat çeken 'Created' serisinden dizi yayınlandı.
21.10.2023 Televizyon
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı?
İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları || İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak, fragman yayınlandı mı? İstanbul İçin Son Çağrı konusu ve oyuncuları ile ne zaman yayınlanacağı sorgulanmaya başlandı. Netflix, başrollerini Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in paylaştığı yeni filmi "İstanbul İçin Son Çağrı"nın yayın tarihini açıkladı. Peki, İstanbul İçin Son Çağrı filmi ne zaman çıkacak? İstanbul İçin Son Çağrı filminin konusu nedir, İstanbul İçin Son Çağrı oyuncuları kim?
18.10.2023 Kültür Sanat
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme)
Threads Instagram nedir? Threads Meta nasıl indirilir, Threads özelliği nedir? (Play Store-Google Play Threads indirme) Threads nedir, Instagram Threads ne demek? Elon Musk'ın Twitter'ına rakip olarak piyasaya sürdüğü Facebook'un kurucusu Mark Zuckerberg'ün Threads uygulaması, kullanıma girdi. Uygulamada ilk 4 saat içerisinde 5 milyondan fazla kişi hesap açtı. Hesap açanlar arasında, Shakira gibi ünlü isimlerin yanı sıra; HBO, Netflix ve NPR gibi markalar da vardı. Uygulamanın arayüzü Twitter'a benzetildi. Peki, Threadas nedir? Threadas uygulamasına nasıl giriliyor, Threads'e nasıl kayıt olunur? Instagram Threads ne demek?
6.07.2023 Bilim ve Teknoloji
Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir? Aşk Taktikleri oyuncuları kimler? Ne zaman yayınlanacak?
Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir? Aşk Taktikleri oyuncuları kimler? Ne zaman yayınlanacak? Aşk Taktikleri 2 filminin konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Demet Özdemir ve Şükrü Özyıldız'ın başrollerini paylaştığı film dijital platfrom Netflix'te 14 Ağustos'ta yayınlanacak. Peki Aşk Taktikleri 2 filminin oyuncuları kimler? İşte detaylar...
22.06.2023 Televizyon
Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu! Oyunlar değişti, ödül miktarı arttı!
Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu! Oyunlar değişti, ödül miktarı arttı! Squid Game 2. sezon tarihi belli oldu. Dünyaca ünlü dijital platform, ses getiren dizi Squid Game için yeni bir duyuru paylaştı. Paylaşıma göre oyunların değiştiği Squid Game'de ikinci sezonda ödül miktarı da arttı.
17.06.2023 Televizyon
Türkiye güzeli Sarıbaş milletvekilliği kaydını yaptırdı
Türkiye güzeli Sarıbaş milletvekilliği kaydını yaptırdı 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nin ardından milletvekillerinin TBMM'deki kayıt işlemleri sürüyor. AK Parti Aydın Milletvekili ve 2006 Türkiye güzeli Seda Sarıbaş ve AK Parti İstanbul Milletvekili Serkan Bayram kayıtlarını yaptırdı.
1.06.2023 Gündem
Netflix şifre paylaşımı kalktı mı 2023, Netflix hesap paylaşımı yasak mı? Netflix şifre paylaşımı ücretli mi, cezası ve şifre paylaşma ücreti ne kadar?
Netflix şifre paylaşımı kalktı mı 2023, Netflix hesap paylaşımı yasak mı? Netflix şifre paylaşımı ücretli mi, cezası ve şifre paylaşma ücreti ne kadar? Netflix şifresi paylaşmak suç mu, Netflix şifresini başkasına vermek ücretli mi? Netflix, şifre paylaşımına yönelik uzun süredir konuşulan önlemlerine başladı. Bir süredir kullanıcıların şifre paylaşımı yaparak hesabı çok sayıda kişinin kullanmasına karşı güvenlik önlemi alacağı söylenen Netflix, harekete geçti. Peki, Netflix şifre paylaşımı kalktı mı, Netflix hesap paylaşımı yasak mı? Netflix şifre paylaşımı cezası ve ücreti ne kadar?
26.05.2023 Televizyon
Dünyanın en zengin insanının sırrı! Rakipleri krizdeyken o zirveye yükseldi
Dünyanın en zengin insanının sırrı! Rakipleri krizdeyken o zirveye yükseldi Dünyanın en zengin insanının sırrı merak konusu. Deri ürünleri, TAG Heuer saatleri ve Dom Perignon şampanyası gibi ürünler satan LVMH, sahibi Bernard Arnault'u bu yıl dünyanın en zengin insanı yaptı. Bernard Arnault, Louis Vuitton ve Sephora dahil olmak üzere 75 moda ve kozmetik markasının LVMH imparatorluğunu yönetiyor. Peki lüks devi LVMH, durgunluğa dayanıklı bir imparatorluğu nasıl kurdu? İşte yanıtı...
19.05.2023 Dünya
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı?
Aile dizisi İlyas Koruzade kimdir? Musa Uzunlar kaç yaşında, hangi dizilerde oynadı? Aile İlyas Koruzade kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın başrollerinde olduğu diziye öldürülen Serhat'ın babası olarak dahil olan İlyas Koruzade'yi oyuncu Musa Uzunlar canlandırıyor. Peki Musa Uzunlar kimdir, kaç yaşında? Musa Uzunlar hangi dizilerde oynadı?
9.05.2023 Televizyon
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi?
Terzi dizisi konusu nedir? Terzi oyuncuları kimler? Terzi nerede çekildi? Terzi dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Çağatay Ulusoy, Şifanur Gül, Olgun Şimşek ve Berrak Tüzünataç'ın yer aldığı Terzi dizisi Netflix'te yayınlanıyor. Terzi Peyami'nin müstakbel eşine gelinlik dikerken hayatına giren gizemli bir kızla sırların açığa çıktığı Terzi dizisi dikkat çekiyor. Peki Terzi nerede çekild? İşte Terzi oyuncuları ve ikinci sezon tarihi...
2.05.2023 Televizyon
Boğa Boğa filmi konusu nedir? Boğa Boğa filmi oyuncuları kimler?
Boğa Boğa filmi konusu nedir? Boğa Boğa filmi oyuncuları kimler? Boğa Boğa filmi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Funda Eryiğit'in rol aldığı Boğa Boğa filmi 42'inci İstanbul Film Festivali'nde seyirciyle buluşuyor. Netflix'te yayınlanacak Boğa Boğa filmi Çanakkale'de çekildi. Peki Boğa Boğa oyuncuları kimler?
27.04.2023 Televizyon
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi?
Ah Belinda nerede çekildi? Aaahh Belinda filminin çekimleri hangi yapıldı ve semtlerde çekildi? Ah Belinda nerede çekildi, Aaahh Belinda filmi çekimleri hangi ilde ve semtte yapıldı? Sosyal dizi film platformu Netflix'in yeni Türk filmi Aaahh Belinda konusu ve oyuncu kadrosuyla şimdiden dikkatleri üzerinde çekti. Başrollerinde Neslihan Atagül, Serkan Çayoğlu ve Necip Memili'nin yer aldığı film 1986 yılında beyaz perdede gösterilen Ah Belinda filminin modern uyarlamasıdır. İşte Ah Belinda filminin çekildiği il ve semtler…
6.04.2023 Televizyon
Ah Belinda konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Aaahh Belinda ne zaman, saat kaçta yayınlanacak?
Ah Belinda konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Aaahh Belinda ne zaman, saat kaçta yayınlanacak? Netflix'in yeni filimi Aaahh Belinda konusu ve oyuncu kadrosu ile araştırılamaya başlandı. Komedi türündeki Ah Belinda filmi 7 Nisan'da gösterime girecek. Platformu kullananlar 7 Nisan Ah Belinda’yı izleyebilecek. Peki, Aaahh Belinda konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor?
6.04.2023 Televizyon
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor?
Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne hangi otellerde çekiliyor? Biz Kimden Kaçıyorduk Anne dizisi konusu nedir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Dijital platformda yayınlanmaya başlayan ve ilk sezonuyla tüm dünyada ilk 10 listesine hızlı bir giriş yapan Biz Kimden Kaçıyorduk Anne, Perihan Mağden'in aynı adlı romanından uyarlanmıştır. Mağden'in romanındaki anneyi Melisa Sözen canlandırıyor ve dizi boyunca adını söylememesiyle dikkat çekiyor. Peki Biz Kimden Kaçıyorduk Anne oyuncuları kimler? İkinci sezonu var mı?
31.03.2023 Televizyon
3 çocuk annesinin vahşet dolu sonu! Kocası itiraf etti, temizlikçiler parkta buldu
3 çocuk annesinin vahşet dolu sonu! Kocası itiraf etti, temizlikçiler parkta buldu 3 çocuk annesinin kan donduran sonu. Günlerdir kayıp olarak aranan kadının başına gelen olaylar tek tek ortaya çıktı. Temizlik işçileri tarafından parkta bulunan kadının kocası tarafından yapılan itiraflar ise dünya gündemine oturdu. İşte haberin detayları...
1.03.2023 Dünya
YouTube'da üst düzey istifa
YouTube'da üst düzey istifa Çevrimiçi video paylaşım ve sosyal medya platformu olan YouTube’ın CEO’su Susan Wojcicki istifa etti.
17.02.2023 Bilim ve Teknoloji
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak?
Bihter Farah Zeynep Abdullah olmuştu! Behlül'ü kim oynayacak? Efsane olan dizilerden Aşk-ı Memnu film olarak ekranlara dönüyor. Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'in başrolünde olduğu dizinin filminde Farah Zeynep Abdullah Bihter'e hayat verecek. Dizide Behlül'ün kim olacağı merak edilirken o isimler gündeme geldi.
16.01.2023 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Netflix ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki netflix haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.