Tbmm Başkanı İsmail Kahraman

Tbmm Başkanı İsmail Kahraman

Son dakika TBMM Başkanı İsmail Kahraman haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan TBMM Başkanı İsmail Kahraman ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını TBMM Başkanı İsmail Kahraman haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tbmm Başkanı İsmail Kahraman

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tbmm başkanı ismail kahraman gelişmeleri de dahil olmak üzere 140 tbmm başkanı ismail kahraman haberi bulunmuştur. Tüm tbmm başkanı ismail kahraman haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM Başkanı Kahraman'dan gazeteci Özdil'e dava!
TBMM Başkanı Kahraman'dan gazeteci Özdil'e dava! TBMM Başkanı İsmail Kahraman, bir köşe yazısında kişilik haklarına saldırıda bulunduğu gerekçesiyle Sözcü gazetesi yazarı Yılmaz Özdil hakkında 50 bin liralık manevi tazminat davası açtı, ayrıca suç duyurusunda bulundu.
27.11.2017 Siyaset
Akşener şüpheli sıfatıyla ifade verdi
Akşener şüpheli sıfatıyla ifade verdi TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın 'hakaret' iddiasıyla hakkında suç duyurusunda bulunduğu İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 'şüpheli' sıfatıyla ifade verdi.
15.11.2017 Dünya
Meclis Başkanı Kahraman'ın sağlık durumu iyiye gidiyor
Meclis Başkanı Kahraman'ın sağlık durumu iyiye gidiyor TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ın sağlık durumunun iyiye gittiği ve tedavisine hastanenin yoğun bakım ünitesinde devam edildiği açıklandı.
29.09.2021 Gündem
TBMM'deki terör toplantısının tutanakları açıklandı
TBMM'deki terör toplantısının tutanakları açıklandı TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın grup başkanvekilleri ile "terör konusunda bilgi ve fikir alışverişinde bulunmak" amacıyla yaptığı toplantının tutanakları açıklandı.
29.09.2021 Gündem
‘Çözümde yer almayan sorunun parçası olur’
‘Çözümde yer almayan sorunun parçası olur’ Meclis Başkanı Kahraman, Meclis’in görevinin demokratik sivil anayasa yapmak ve çözüm üretmek olduğunu söyledi ve dört partiye yeniden çağrı yaptı.
29.09.2021 Gündem
‘Varsa yoksa menfaat!’
‘Varsa yoksa menfaat!’ TBMM Başkanı İsmail Kahraman, 8...
29.09.2021 Gündem
‘Başkanlık sorun olursa ne yapacağız’
‘Başkanlık sorun olursa ne yapacağız’ MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, TBMM Başkanı İsmail Kahraman’ın, yeni anayasa süreciyle ilgili açıklamalarını olumlu bulduğunu ve katkı koyacaklarını söyledi...
29.09.2021 Gündem
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır
TBMM'de 15 Temmuz anma töreni! Cevdet Yılmaz: Milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'de düzenlenen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü anma töreninde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, "Cumhurbaşkanımızın çağrısıyla canları pahasına meydanlara akın eden milletimiz karanlığı vatan sevgisiyle aydınlatmıştır. 27 gün boyunca demokrasi nöbetlerini sürdürmüşlerdir." dedi. TBMM Başkanı Kurtulmuş ise "15 Temmuz'u unutmadık ve unutturmayacağız. Bu darbe teşebbüsü milleti yok etmeye odaklandı" ifadelerini kullandı.
15.07.2023 Gündem
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı
FETÖ'nün darbe girişimi davasında gerekçeli karar açıklandı Son dakika haberine göre, FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı.
12.07.2021 Gündem
Emeklilik yaşları düşüyor! Flaş gelişme
Emeklilik yaşları düşüyor! Flaş gelişme Emeklilik bekleyen uzman çavuşlar için güzel haber geldi. Uzman çavuşların emeklilik yaşı 55'e düşüyor. İlgili düzenleme Meclis'e sunuldu. Ayrıca 40 yaşın üzerindeki uzman çavuşlar komando birliklerinde kadrolu olarak görevlendirilecek. Uzman çavuşların şahsi silahlarını da devlet verecek.
28.01.2021 Emekli
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı
Akıncı Üssü darbe girişimi davasında karar açıklandı FETÖ'nün darbe girişimi sırasında komuta merkezi olarak kullanılan Akıncı Üssü'ndeki eylemlere ilişkin, "sivil imamlar" ile Ankara'ya bomba yağdıran pilotların da arasında bulunduğu 365'i tutuklu 475 sanıklı davada karar açıklandı.
26.11.2020 Gündem
Meclis'te başkanlık seçimi süreci başlıyor! 7 Temmuz'da yapılacak
Meclis'te başkanlık seçimi süreci başlıyor! 7 Temmuz'da yapılacak TBMM Başkanı Mustafa Şentop'un görev süresinin dolması nedeniyle TBMM Başkanı seçimi için 5 günlük adaylık başvuru süreci yarın başlayacak. Başkanlık seçimi 7 Temmuz'da yapılacak.
1.07.2020 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bu iş bitmiştir!
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında duyurdu: Bu iş bitmiştir! Kızılcahamam'da düzenlenen AK Parti 29. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan sınır ötesine operasyonla ilgili "Artık söz bitti diyoruz. Kendi göbeğimizi kendimiz kesmeye karar verdik. Barış pınarlarının önünü açma vakti belki bugün belki yarın denebilecek kadar yakın. Hem karadan hem havadan bu harekatı yürüteceğiz. Belki bugün belki yarın, bu harekatı yapmaya mecburuz" ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin "50+1" tartışmalarına değinen Cumhurbaşkanı Erdoğan, " Yüzde 50 seçilme yeterliliği yeni sistemin adeta omurgasıdır ve bu iş bitmiştir. Yüzde 50 sınırı vazgeçilmez bir kriterdir. Bu tartışmayı bir daha açılmamak üzere kapatıyoruz" dedi.
5.10.2019 Siyaset
Bakan Koca açıkladı: Yasaklı hale gelecek
Bakan Koca açıkladı: Yasaklı hale gelecek Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, ”Sigarayla ilgili yeni bir çalışma var. Kapalı ve açık alan tanımı yönetmelikle yapılabilecek bir düzenleme ama kanunla yapılabilecek birkaç düzenlememiz de olacak. Elektronik sigaranın yasaklanması gibi. Nargilede de bir tütün ürünü aynı kapsamda ele alıyoruz. Elektronik sigara, ülkeye girişi dahil olmak üzere yasaklı hale gelecek. Üzerinde yasal düzenleme çalışması yapıyoruz. Meclise gelecek" dedi.
1.10.2019 Gündem
Eski Devlet Bakanı Emre son yolculuğuna uğurlandı
Eski Devlet Bakanı Emre son yolculuğuna uğurlandı İstanbul'daki evinde kalp yetmezliği nedeniyle hayatını kaybeden eski siyasetçi ve devlet adamı Süleyman Arif Emre, son yolculuğuna uğurlandı.
22.07.2019 Gündem
TBMM'de 15 Temmuz özel oturumu
TBMM'de 15 Temmuz özel oturumu TBMM'de 15 Temmuz özel oturumu başladı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da özel oturum için Meclis'e geldi. Özel oturumun açılışında konuşan TBMM Başkanı Mustafa Şentop "Milletimiz sırtını dış güçlere yaslayanlar tasfiye edecektir. FETÖ her kılığa girebilen cinayet şebekesidir"dedi.
15.07.2019 Siyaset
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar
İçişleri Bakanı Soylu’dan TBMM’deki terör girişimi ile ilgili önemli açıklamalar İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir TV kanalında TBMM’de yakalanan DHCKP-C’li teröristlerle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Oradaki kişinin daha önce Mahmut Tanal’la bir bağlantısı var, olabilir milletvekilidir çağırmış olabilir. Çocuğun telefonunda Mahmut Tanal’ın telefonu aranmış. Başka milletvekilleri de aranmış. Ama aranabilir” dedi.
16.05.2019 Gündem
Meclis Başkanı Yıldırım: Bir ülkede her şeyin başı hukuktur
Meclis Başkanı Yıldırım: Bir ülkede her şeyin başı hukuktur TBMM Başkanı Binali Yıldırım, bir ülkede her şeyin başının hukuk olduğunu belirterek, "Hukukun üstünlüğü, hukuk devleti algısının yara aldığı, zarar gördüğü ülkelerde hiçbir alanda gelişme kaydetmek mümkün değil. Vatandaşın devlete her alanda güvenin daha da artırılması için, hukuk devleti istisnasız ve eksiksiz uygulanmalıdır. Hukuk devleti konusunda eleştirilerin kaynağını sadece idarede aramak yanlıştır" dedi.
14.02.2019 Siyaset
Meclis Başkanı belli oldu
Meclis Başkanı belli oldu TBMM Genel Kurulu'nda yapılan üçüncü tur oylamada, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 335 oy alarak TBMM Başkanı seçildi. Genel Kurul'daki üçüncü tur oylamaya 584 milletvekili katıldı. Teşekkür konuşmasında Yıldırım, yeni sisteme göre yasama faaliyetlerinin önemli olacağını belirterek, "Yeni dönem Meclisi yapılan anayasa değişikliği doğrultusunda uzlaşma kültürünü daha da geliştirme imkanına sahip olmuştur" dedi. Yeni sistemde yürütmenin TBMM'ye tasarı gönderme yetkisi bulunmadığına dikkat çeken Yıldırım, "Kanun yapma yetkisi tamamen Meclise ait olacaktır. Bu durum yasama organını çok daha önemli hale getirecektir" diye konuştu.
12.07.2018 Siyaset
Daha büyük işler yapacağız!
Daha büyük işler yapacağız! Başkan Erdoğan, Beştepe’de ‘Cumhurbaşkanlığı Göreve Başlama Töreni’nde konuştu: Bugün yeni bir başlangıç yapıyoruz. Her alanda çok büyük hamleler yapacağız. Cumhuriyetimizi yeni bir yönetim anlayışıyla şahlandırmanın sözünü veriyoruz
9.07.2018 Siyaset
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar
Külliye'de tarihi gün! Başkan Erdoğan'dan önemli mesajlar Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Başkanı Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti. Erdoğan'ın yeminiyle birlikte, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi resmen başladı. Başkan Erdoğan yeminin ardından Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yabancı devlet başkanlarının da katıldığı törende konuştu. Konuşmasında önemli mesajlar veren Erdoğan, cuma günü ilk kabine toplantısını yapacaklarını da duyurdu.
9.07.2018 Siyaset
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor!
Milletvekilleri TBMM'de yemin ediyor! 24 Haziran seçimlerinin ardından Meclis, milletvekillerinin yemin töreni için toplandı. İYİ Parti Milletvekili Durmuş Yılmaz, en yaşlı milletvekili sıfatıyla geçici olarak Meclis'e başkanlık ediyor. TBMM'nin ilk oturumu Yılmaz'ın konuşması ile açıldı.Yılmaz konuşmasının ardından yemin eden ilk isim oldu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da yemin töreni için Meclis'e geldi.Milletvekili sayısının 550'den 600'e çıkması nedeniyle bazı milletvekillerinin ayakta kaldığı, bazılarının da komisyon sıralarına oturduğu görüldü.
7.07.2018 Siyaset
Meclis açılışı için alternatifli hazırlık
Meclis açılışı için alternatifli hazırlık TBMM Başkanlığı’nın, açılışı yapma konusundaki ısrarı üzerine Baykal’dan sağlık raporu istediği ortaya çıktı. Raporun henüz gelmemesi nedeniyle Meclis yönetimi alternatifli hazırlık yaptı.
6.07.2018 Siyaset
Son başbakanın veda turu
Son başbakanın veda turu Yeni hükümet sisteminde başbakanlık olmayacağı için ‘Son başbakan’ olan Binali Yıldırım devlet kurumlarına veda ziyaretlerine başladı. Genelkurmay Başkanı Akar ve komutanlar ise Cumhurbaşkanı Erdoğan’a tebrik ziyareti yaptı
3.07.2018 Gündem
Bahçeli: Apoletlerini sökecek müptezel anasından doğmadı
Bahçeli: Apoletlerini sökecek müptezel anasından doğmadı Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin, Korgeneral İsmail Metin Temel'e yönelik 'Apoletlerini sökeceğim' sözüne sert tepki göstererek, "Bu komutanımızın apoletlerini sökecek müptezel henüz anasından doğmamıştır" dedi.
6.06.2018 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Tbmm Başkanı İsmail Kahraman ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tbmm başkanı ismail kahraman haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.