Meclis Başkanı

Meclis Başkanı

Son dakika Meclis Başkanı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Meclis Başkanı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Meclis Başkanı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Meclis Başkanı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan meclis başkanı gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.081 meclis başkanı haberi bulunmuştur. Tüm meclis başkanı haberleri aşağıda listelenmiştir.
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa
TBMM'de 23 Nisan Özel Oturumu! Kurtulmuş: Gündem asra uygun anayasa TBMM'de düzenlenen 23 Nisan Özel Oturumu'nda konuşan Meclis Başkanı Kurtulmuş, 'Gerçekten sivil, darbelerin gölgelerinden kurtulmuş anayasa yapması Meclis'in boynunun borcudur. Öncelikli gündem asra uygun anayasa. Bu haftayı geride bırakıp partilerle yapacağımız temaslarla bu süreci başlatacağız' dedi.
23.04.2024 Gündem
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor
60 bin kişinin EYT'den emekli olmasının ardından tekstilde istihdam krizi yaşanıyor Organize Sanayi Bölgeleri Üst Yönetim Kurulu Üyesi ve Trakya Koordinatörü Erdim Noyan, Türkiye İstatistik Kurumu'nun istihdam oranı en yüksek olarak açıkladığı Tekirdağ'da sanayi kuruluşlarında çalışan 60 bin kişinin EYT'den emekli olduğunu söyledi. Noyan, "Tekstil sektöründe meydana gelen yavaşlamaya rağmen tekrar mavi yakalı ihtiyacımız çok üst seviyede devam etmektedir" dedi.
30.03.2024 Ekonomi
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti
Numan Kurtulmuş'tan yeni anayasa açıklaması: Bayram sonunu işaret etti Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Numan Kurtulmuş, yeni anayasanın Türkiye için elzem olduğunu belirterek, “Bütün partilerin yeni anayasaya ilişkin hazırlıklar yapmalarını bekliyorum. Seçimden sonraki dönemde yeni anayasa meselesini başta grubu bulunan siyasi partilerle görüşerek takip edeceğim" dedi.
26.03.2024 Gündem
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi
Bakan Fidan'dan Gazze yorumu: Çifte standart ifşa edildi Dışişlerİ Bakanı Hakan Fidan, "Ateşkese yönelik görüşmelerin, ara bulucular vasıtasıyla devam ettiğini belirtebilirim. Ramazan ayından önce Filistin'de ateşkese ulaşılması konusunda arzu ve çaba var" dedi.
3.03.2024 Gündem
Büyükelçi Manasijevski'den Adana Sanayi Odası’nda ziyaret
Büyükelçi Manasijevski'den Adana Sanayi Odası’nda ziyaret Kuzey Makedonya Büyükelçisi Jovan Manasijevski Adana Sanayi Odası’nda Başkan Zeki Kıvanç ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.
24.01.2024 Adana
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız
Siyasilerden art arda taziye mesajları: Hainlere yaptıklarının hesabını tek tek soracağız Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 9 askerin şehit olduğunu, 4 askerin yaralandığını duyurdu. Acı haber sonrası siyasiler art arda taziye mesajı yayımladı.
13.01.2024 Gündem
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır
Bahçeli: CHP ya HEDEP'i içlerine almalı ya da HEDEP'e katılmalıdır MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''CHP Genel Başkanı'na tavsiyem, uydur gaydır bir kurultay yapıp ya HEDEP'i içlerine almaları ya da derhal HEDEP'e katılmalarıdır. Bölücülük parkurunda CHP ile HEDEP'in yarışmasında öne çıkan olmaz. Çünkü HEDEP demek CHP demektir. Artık CHP'yle PKK arasındaki teğet noktaları sayılamayacak kadar fazlalaşmıştır'' dedi.
28.11.2023 Gündem
TBMM lokanta ve işletmelerinde İsrail'i boykot kararı
TBMM lokanta ve işletmelerinde İsrail'i boykot kararı TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş'un talimatıyla, Meclis yerleşkesindeki lokanta, kafeterya ve çay ocaklarında İsrail'e destek veren şirketlerin ürünlerinin satılmaması kararlaştırıldı.
7.11.2023 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz konuşması (hikayesi) || Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi?
Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz konuşması (hikayesi) || Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi? 28 Ekim 1923 günü Atatürk, arkadaşlarını ağırladığı bir akşam yemeğinde, o tarihi sözü söylüyor. Türkiye'nin bağımsızlık savaşı artık yeni bir rejim ve hükûmet ile tüm dünya karşısında bu sözle tescillendi. Peki, Efendiler yarın cumhuriyeti ilan edeceğiz sözü kime aittir, ne zaman söylendi?
28.10.2023 Gündem
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız
Büyük Filistin Mitingi! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gazze için kıyamdayız Atatürk Havalimanı'nda gerçekleşen Büyük Filistin Mitingi'nde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İsrail tam 22 gündür açıkça savaş suçu işliyor. Şimdi İsrail, biz de seni savaş suçlusu olarak dünyaya ilan edeceğiz ve şimdi bunun hazırlığı içindeyiz. Bunun çalışmasını yapıyoruz ve savaş suçlusu olarak İsrail'i dünyaya tanıtacağız" dedi.
28.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Sivilleri hedef alan saldırılar asla kabul edilemez TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Ukrayna ve Orta Doğu’da devam eden krizlerin sadece bölgesel değil, küresel bir çatışmanın da konusu olabileceğini ve bunun için yaşanan insani kayıpların bir an evvel sonlandırılmasını temenni ettiklerini belirterek, “Türkiye olarak hem 1991 sınırlarında uluslararası sistem tarafından kabul edilmiş Ukrayna'nın toprak bütünlüğünü savunuyor hem de 1967 sınırlarında Filistin Devleti’nin toprak bütünlüğünü savunuyoruz. Her ikisinin de birlikte uluslararası camia tarafından savunulması gerektiğine de inanıyoruz.” dedi.
24.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği
Numan Kurtulmuş'tan P20 Zirvesi'nde Filistin için yoğun diplomasi trafiği TBMM Başkanı Kurtulmuş, İsrail-Filistin çatışmasının ardından yapılan ilk uluslararası toplantıdaki oturumlar ve mevkidaşlarıyla yaptığı görüşmelerde, Gazze’deki sivillere yönelik saldırıların sona erdirilmesi ve buraya insani yardımların ulaştırılabilmesi için diplomasi yürüttü.
14.10.2023 Gündem
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır
TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş: Türkiye teröre teslim olmayacaktır TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı gerçekleşiyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis Genel Kurulu'ndaki konuşmasında, 'Türkiye teröre asla teslim olmayacak. Teröristlerin 1 Ekim'i seçmesi manidardır.' dedi.
1.10.2023 Gündem
Numan Kurtulmuş Atatürk anıtına çelenk bıraktı
Numan Kurtulmuş Atatürk anıtına çelenk bıraktı TBMM'nin 28. dönem 2. yasama yılı gerçekleşiyor. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, TBMM'deki Atatürk anıtına çelenk bıraktı.
1.10.2023 Gündem
Meclis bugün açılıyor! İşte gündemdeki önemli konular
Meclis bugün açılıyor! İşte gündemdeki önemli konular Türkiye Büyük Millet Meclisi bugün açılıyor...Genel Kurul saat 14:00'te açılacak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Meclis kürsüsünden önemli mesajlar verecek. Yeni dönemde Meclis, bütçe başta olmak üzere, milyonlarca kişiyi ilgilendiren çok sayıda yasal düzenleme için de mesai yapacak.
1.10.2023 Gündem
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak
Karabağ zaferi Ermenileri çıldırttı! Protestocular Paşinyan'a rest çekti: Tüm Ermenistan felç olacak Dağlık Karabağ'da Azerbaycan'ın başlattığı antiterör operasyonunun 24 saatte başarıyla sonuçlanması Ermenistan'ı karıştırdı. Göstericiler ülke genelinde bir itaatsizlik eylemi ilan etti, Vazgen Manukyan 'Önümüzdeki üç gün içinde tüm Ermenistan felç olacak.' dedi. Paşinyan ülkedeki bazı örgütlerin iktidarını devirmek için 'darbe planı' içerisinde bulunduğunu öne sürerken, isim vermeden Rusya'ya da göndermede bulundu.
25.09.2023 Dünya
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar
Rusya’dan Ermenistan’a nota: Dost olmayan adımlar Rusya Dışişleri Bakanlığı, Ermeni politikacıların Rusya karşıtı söylemleri ve Ermenistan ile ABD arasında ortak tatbikat yapılacağı duyurusunun ardından Ermenistan'a nota verdi.
8.09.2023 Dünya
Dışişleri Bakanı Fidan, Karadağ’da Kurban Bayramı Resepsiyonu’na katıldı
Dışişleri Bakanı Fidan, Karadağ’da Kurban Bayramı Resepsiyonu’na katıldı Karadağ’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ İslam Birliği’nin Kurban Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliğe katıldı.
27.06.2023 Gündem
Bakan Fidan, Karadağ İslam Birliği’nin Kurban Bayramı etkinliğine katıldı
Bakan Fidan, Karadağ İslam Birliği’nin Kurban Bayramı etkinliğine katıldı Karadağ’da bulunan Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Karadağ İslam Birliği’nin Kurban Bayramı kapsamında düzenlediği etkinliğe katıldı.
27.06.2023 Dünya
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin sivil anayasa ihtiyacı ayan beyan ortadadır
TBMM Başkanı Kurtulmuş: Türkiye'nin sivil anayasa ihtiyacı ayan beyan ortadadır TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, "Türkiye’nin sivil, demokrat, kapsayıcı milli bir anayasa ihtiyacı artık ayan beyan ortadır. Bunu vakit kaybetmeden, ümit ediyoruz ki 28'inci dönem TBMM, milletin kendisine yüklemiş olduğu sorumluluğu layıkıyla yerine getirecektir" dedi.
20.06.2023 Gündem
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz
İTO Başkanı Avdagiç'ten Borsa İstanbul açıklaması: Hızlı bir yabancı girişi bekliyoruz İTO Başkanı Şekip Avdagiç, kaliteli geçen seçim sürecinin ardından yabancı yatırımcılardan pozitif sinyaller almaya başladıklarını söyledi. Avdagiç, ‘‘Seçimlerin ardından istikrarlı bir dönem ortaya çıktı. Arkasından Mehmet Şimşek Bey ve ekibinin de oluşturacağı yeni ekonomik denge paketiyle önümüzdeki günler için iyimseriz. Önce borsaya çok hızlı bir giriş öngörüyoruz’’ dedi.
19.06.2023 Ekonomi
TBMM Başkanlık Divanı, ilk toplantısını gerçekleştirdi
TBMM Başkanlık Divanı, ilk toplantısını gerçekleştirdi Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) 28'inci dönem Başkanlık Divanı üyeleri, ilk toplantıda bir araya geldi. 
15.06.2023 Gündem
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Kazakistan'a taziye
TBMM Başkanı Kurtulmuş'tan Kazakistan'a taziye TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Kazakistan'daki orman yangınında hayatını kaybeden işçiler için taziye mesajı paylaştı.
12.06.2023 Gündem
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi?
CHP'de dikkat çeken görüşme! Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi? Seçim sonrası iç muhasebenin sürdüğü CHP'de neler oluyor? Dün kritik bir görüşme gerçekleşti. Eski SHP Başkanı ve eski bakanlardan Murat Karayalçın, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştü. Seçim sonucu için "başarısızlık" diyen Karayalçın, Kılıçdaroğlu'na ne mesaj verdi, Kılıçdaroğlu'ndan bu mesajlara bir cevap var mı? CHP cephesinde tüm yaşanan gelişmeleri CNN TÜRK Muhabiri Duygu Ayaz Bayram anlattı.
9.06.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Meclis Başkanı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki meclis başkanı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.