Tazyikli Su

Tazyikli Su

Son dakika tazyikli su haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tazyikli su ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tazyikli su haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tazyikli Su

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tazyikli su gelişmeleri de dahil olmak üzere 997 tazyikli su haberi bulunmuştur. Tüm tazyikli su haberleri aşağıda listelenmiştir.
Trabzon içme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü!
Trabzon içme suyu hattı çalışmasında göçük: 3 işçi öldü! Trabzon içme suyu hattı çalışmasında göçük meydana geldi. Göçük altında kalan 3 işçi hayatını kaybetti
27.03.2024 Gündem
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı
Pasifik'te sıcak saatler! Filipinler ile Çin sahil güvenlik gemileri çarpıştı: 4 yaralı Filipinler sahil güvenlik gemisi, tartışmalı Güney Çin Denizi'nde karşı karşıya geldiği Çin'e ait bir sahil güvenlik gemisi ile çarpıştı, 4 Filipinli yaralandı. Filipinler sahil güvenliği, Çin'i tehlikeli manevralar yapmakla suçladı. İki ülkenin sahil güvenlik gemilerinin çarpıştığı bir diğer olay sonucunda ise Filipinler gemisinde hasar meydana geldi.
5.03.2024 Dünya
Kuşadası açıklarında akıntıyla sürüklenen Türk balıkçı teknelerine Yunan askerleri saldırdı
Kuşadası açıklarında akıntıyla sürüklenen Türk balıkçı teknelerine Yunan askerleri saldırdı Yunan askeri akıntıya kapılıp zorda kalan Türk balıkçı teknelerini demir çubukla taciz etti. Aydın'ın Kuşadası açıklarında avlanırken akıntıyla sürüklenen 2 Türk balıkçı teknesine, Yunan Sahil Güvenlik ekibi demir çubukla saldırıp, tazyikli su sıktı. Ardından Türk kara sularına giren Yunan botu, Türk Sahil Güvenlik ekiplerince bölgeden çıkartıldı. Yaşanan o anlar cep telefonuyla görüntülendi.
30.10.2023 Gündem
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar
Yer Edirne: Denizin ortasında korku dolu anlar Edirne'de oyuncak şişme botla denize açılan ve sürüklenen anne ile 5 yaşlarındaki oğlunu kurtarmak isteyen 3 kişi de denizde mahsur kaldı. 5 kişinin kurtarılma anları saniye saniye kameraya yansıdı.
21.08.2023 Yaşam
Bodrum'da Torba - Gölköy yolunda korku dolu anlar... Tazyikli su metrelerce yükseğe fışkırdı
Bodrum'da Torba - Gölköy yolunda korku dolu anlar... Tazyikli su metrelerce yükseğe fışkırdı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içme suyu ana isale hattında patlama meydana geldi. Yer altından çıkan tazyikli su metrelerce yükseğe çıkarken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.08.2023 Yaşam
Bodrum'da isale hattı patladı, tazyikli su metrelerce yükseğe fışkırdı
Bodrum'da isale hattı patladı, tazyikli su metrelerce yükseğe fışkırdı Muğla'nın Bodrum ilçesinde, içme suyu ana isale hattında patlama meydana geldi. Yer altından çıkan tazyikli su metrelerce yükseğe çıkarken, o anlar cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
21.08.2023 Haber
Esnaftan kavurucu sıcağa ilginç çözüm! Buzlu varil ve tazyikli su
Esnaftan kavurucu sıcağa ilginç çözüm! Buzlu varil ve tazyikli su Hava sıcaklığının 40 dereceyi bulduğu Amasya’nın Taşova ilçesinde kavurucu sıcaklar etkili olmaya devam ediyor. Adana ise 250 derecelik fırında çalışan işçiler, sıcaktan bunalınca 2 tonluk buzlu varile girip serinliyor.
28.07.2023 Yaşam
Basınçlı suyun ulaştığı binada faciayı korkuluklar önlemiş
Basınçlı suyun ulaştığı binada faciayı korkuluklar önlemiş Trabzon'da sahil yolunu göle döndüren, 15 daire, 2 iş yeri ve 5 araca hasar veren ana isale hattındaki patlamaya ilişkin incelemede, 3 milyon TL'lik hasar tespit edildi. Basınçlı suyun ulaştığı 8 katlı apartmanın hasar gören çatı katı balkon duvarının düşmesini de demir korkulukların önlediği ortaya çıktı.
30.03.2023 Yaşam
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, ete yüzde 35 zam gerektiğine dair açıklamalara tepki gösterdi.
28.10.2022 Gündem
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, bazı mezbağalarda karkas ete yüksek tazyikli su sıkılarak ağırlığının artırıldığını iddia etti.
28.10.2022 Ekonomi
250 liralık hırsızlık 20 bin liralık hasara sebep oldu
250 liralık hırsızlık 20 bin liralık hasara sebep oldu Bursa'da bir iş yerindeki 250 liralık su sayacını çalan hırsız, dükkanı su basması sebebiyle 20 bin liralık zarara sebep oldu.
18.08.2022 Yaşam
Bağdat’ta Sadr destekçileri yine Yeşil Bölge’yi bastı: 60 yaralı
Bağdat’ta Sadr destekçileri yine Yeşil Bölge’yi bastı: 60 yaralı Irak’ın başkenti Bağdat’ta Sadr Grubu lideri Mukteda Sadr'ın destekçileri, beton bariyerleri aşıp hükümet binaları ve yabancı misyon temsilciliklerinin yer aldığı Yeşil Bölge'ye girerek meclis binasını bastı. Bölgeye giriş sırasında güvenlik güçlerinin müdahalede bulunması sonucu 60 kişi yaralandı.
30.07.2022 Dünya
Yangın çıkan daire, kullanılamaz hale geldi
Yangın çıkan daire, kullanılamaz hale geldi Adana'da 10 katlı apartmanın 3'üncü katındaki dairede çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle diğer dairelere sıçramadan söndürüldü. Yangında, daire kullanılamaz hale geldi.
23.07.2022 Yaşam
Türkiye'den flaş hamle! ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı
Türkiye'den flaş hamle! ABD Büyükelçisi Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı Diplomatik kaynaklardan edinilen bilgiye göre, ABD Büyükelçisi Jeff Flake, Dışişleri Bakanlığı'na çağrıldı, İstanbul’da düzenlenen bir miting öncesinde yayınlanan gösteri uyarısından duyulan rahatsızlık ABD'li elçiye iletildi.
22.05.2022 Siyaset
Çocuklar tartıştı, aileler birbirine girdi! Tüfekli, bıçaklı, taşlı ve sopalı kavga! 14 kişi...
Çocuklar tartıştı, aileler birbirine girdi! Tüfekli, bıçaklı, taşlı ve sopalı kavga! 14 kişi... Şanlıurfa'da, oyun oynayan çocukları tartışan iki ailenin tüfekli, bıçaklı, taşlı ve sopalı kavgasında 14 kişi yaralandı. 4 kişinin gözaltına alındığı kavgada, park halindeki 3 araç ise hasar gördü. 
12.04.2022 Yaşam
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK lehine slogan atan çok sayıda kişi, gözaltına alındı.
21.03.2022 Gündem
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı
Diyarbakır'da HDP'nin nevruz etkinliği; PKK lehine slogan atanlara gözaltı Diyarbakır'da Halkların Demokratik Partisi (HDP) öncülüğünde düzenlenen nevruz kutlamalarında terör örgütü PKK lehine slogan atan çok sayıda kişi, gözaltına alındı.
21.03.2022 Gündem
Ekvador karıştı! Hükümet karşıtı protestolarda olaylar çıktı...
Ekvador karıştı! Hükümet karşıtı protestolarda olaylar çıktı... Güney Amerika ülkesi Ekvador'da, hükümet karşıtı protestolarda çıkan olaylar nedeniyle 18 kişi gözaltına alındı.
27.10.2021 Dünya
Üsküdar'da lüks otomobil ve taksi çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı...
Üsküdar'da lüks otomobil ve taksi çarpıştı: 1'i ağır 3 yaralı... Üsküdar'da aşırı süratli olduğu iddia edilen lüks otomobil ve taksi çarpıştı. Kazada devrilerek yan dönen taksideki sürücü ve yolcu araçta sıkıştı. İtfaiye ekiplerince taksiden çıkarılan yaralılar ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
8.08.2021 Gündem
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri…
Mescidi Aksa nedir, Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler! Nuri Pakdil, Necip Fazıl Kısakürek, Necmettin Erbakan Mescidi Aksa sözleri… İşgal altındaki Doğu Kudüs'te gerginlik sürüyor. İsrail polisi sabah saatlerinde Mescid-i Aksa'daki Filistinlilere saldırırken, dün, akşam saatlerinde ise Gazze vuruldu. İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk, 24 kişi hayatını kaybetti, 103 kişi yaralandı. İsrail uçakları, Gazze Şeridi'nin güneyindeki bölgelere hava saldırısı düzenlerken, Hamas da roketlerle karşı saldırı başlattı. İsrail geçtiğimiz dakikalarda Gazze'ye yeni bir saldırı düzenledi. Gelen ilk bilgilere göre bu saldırıda 2 kişi hayatını kaybetti. Tepkilerini sosyal medya hesapları üzerinden göstermek isteyen vatandaşlar Kudüs ve Filistin ile ilgili sözler ile Mescidi Aksa için sözleri sorgulama başladı.
11.05.2021 Gündem
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
Kudüs neden önemli? İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir? Doğu Kudüs, Mescid-i Aksa'da ibadet etmek isteyen Filistinlilere yapılan İsrail saldırısı nedeniyle yeniden gündeme geldi. Nisan ayının son haftasında Filistinlilerin Ramazan geleneği; oruçlarını eski kentin Şam Kapısı'nın merdivenlerinde açmalarının engellenmesiyle başlayan gerginlik, Cuma günü Eski Şehir içerisinde bulunan Harem-üş Şerif'te devam etti. Cuma günü Mescid-i Aksa'da Filistinlilere İsrail polisi tazyikli su ve plastik mermiyle saldırdı. En son Pazartesi sabah namazını Mescid-i Aksa'da kılan ve ardından tekbir getirerek sloganlar atan Filistinliler, bazı noktalara barikatlar kurdu. İsrail polisi bir kez daha saldırdı. Üç gündür devam eden olaylarda Filistinli yetkililer, İsrail saldırılarında aralarında dokuzu çocuk 21 kişinin hayatını kaybettiğini, 300'e yakın kişinin yaralandığını duyururken, İsrail de 17 polisin yaralandığını açıkladı. Peki, İsrail Kudüs’e neden saldırıyor, Kudüs Müslümanlar için neden önemli, Kudüs meselesi nedir?
11.05.2021 Gündem
İsrail polisinden Filistinlilere ses bombalı müdahale!
İsrail polisinden Filistinlilere ses bombalı müdahale! İsrail polisi işgal altındaki Doğu Kudüs'ün Eski Şehir bölgesinde yer alan Şam Kapısı'nda toplanan Filistinlileri dağıtmak için ses bombası kullandı.
8.05.2021 Gündem
1 Nisan şakası kötü bitti! Ortalık savaş alanına döndü
1 Nisan şakası kötü bitti! Ortalık savaş alanına döndü Belçika'nın başkenti Brüksel'de "1 Nisan şakası" olarak duyurulan müzik festivali için binlerce genç parkta toplanınca polis müdahale ederek gençleri tazyikli su ve gaz kullanarak dağıttı.
1.04.2021 Dünya
Güney Kıbrıs'ta Anastasiadis'e öfkelenen halk sokağa döküldü
Güney Kıbrıs'ta Anastasiadis'e öfkelenen halk sokağa döküldü Güney Kıbrıs Rum Yönetiminde yolsuzluklar ve Covid-19 nedeniyle alınan tedbirlerden bunalan Rumlar sokaklara indi, polisle çatıştı.
13.02.2021 Dünya
Avrupa ülkesi karıştı! Binlerce kişi sokaklara döküldü
Avrupa ülkesi karıştı! Binlerce kişi sokaklara döküldü Fransa genelinde halk, tartışmalı genel güvenlik yasa tasarısı karşıtı protestolar düzenlemeye devam ediyor.
30.01.2021 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tazyikli Su ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tazyikli su haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.