Tavan Fiyat

Tavan Fiyat

Son dakika tavan fiyat haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tavan fiyat ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tavan fiyat haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tavan Fiyat

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tavan fiyat gelişmeleri de dahil olmak üzere 684 tavan fiyat haberi bulunmuştur. Tüm tavan fiyat haberleri aşağıda listelenmiştir.
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı
Döner eskiye döner mi? Fiyatı 500 TL’ye dayandı Almanya’da döner fiyatlarının 3 Euro’dan 8-10 Euro’ya yükselmesi Almanya Başbakanı’na kadar ulaşan şikâyetlere neden olurken, Türkiye’de de bir porsiyon yani 120 gram dönerin fiyatı 500 liraya dayandı. Restoran sahipleri, artışı et fiyatlarına ve maliyetlere bağlıyor.
18.03.2024 Ekonomi
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL
Fahiş fiyat otoparklara da sıçradı! Araba park etmenin bedeli 600 TL Son zamanlarda birçok araç sahibi aynı dertten muzdarip. Otoparklarda fiyatlar ateş pahası. Beşiktaş'ta bir otoparksa sosyal medyada gündem oldu. Peki otoparklarda tavan ücret uygulaması mümkün mü? İşte detaylar...
6.09.2023 Ekonomi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi
Bakan Uraloğlu olası İstanbul depremi için tahliye planı hakkında bilgi verdi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, olası büyük İstanbul depremi sonrasındaki tahliye planıyla ilgili açıklamalarda bulundu.
25.08.2023 Gündem
Uçak biletlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar
Uçak biletlerine zam geldi! İşte yeni fiyatlar İç hat tek yön uçak bileti tavan fiyatı, bin 650 TL’den 2 bin 500 TL’ye yükseldi.
9.08.2023 Ekonomi
(İç hat uçak bileti tavan fiyat) 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu, iç hat uçuş tavan fiyatı arttı mı? Uçak bileti tavan fiyat 2023!
(İç hat uçak bileti tavan fiyat) 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu, iç hat uçuş tavan fiyatı arttı mı? Uçak bileti tavan fiyat 2023! İç hat uçuşlarında tavan fiyat yükseltildi. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından ilk olarak 2013 yılında iç hatlarda tek yönde tavan ücret 299 TL olarak belirlenmişti. Tavan ücret 2014 yılında 309 TL’ye, 2017 yılından ise 352 TL olarak belirlenmiş ve 2019 yılının Ekim ayına kadar aynı ücret tarifesi devam etmişti. Peki, 2023 İç hat uçuş tavan fiyatı ne kadar oldu? İç hat uçak bileti tavan fiyatı…
19.07.2023 Ekonomi
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi!
Edirne'nin meşhur tava ciğerinde tavan fiyat delindi! Edirne'de geçen ocak ayında porsiyonu 120 TL olarak belirlenip, tavan fiyat uygulamasına geçilen meşhur tava ciğerinde, bazı esnaf girdi maliyetlerini gerçekçe gösterip, porsiyonunu 140 ile 160 TL'den satmaya başladı. Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sezai Irmak, esnafın tarifenin üstünde satış yaptığını belirterek, "Edirne'de 120 TL olarak daha önce tarife vermiştik. Tarife dışı bir uygulama varsa bunu denetleyecek başka birimler var. İl Ticaret Müdürlüğü, Belediye Zabıta Müdürlüğü, bunların ekiplerinin görevleri fiyatları denetlemek, bizim işimiz değil yani. Şu anda tarifenin üzerinde satılıyor" dedi.
2.06.2023 Ekonomi
Trafik sigortası yönetmeliğinde değişiklik! Yüzde 20 indirim
Trafik sigortası yönetmeliğinde değişiklik! Yüzde 20 indirim Arabası olan herkesi çok yakından ilgilendiren karar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Karayolları Motorlu Araçlar Zorunlu Mali Sorumluluk Sigortasında Tarife Uygulama Esasları hakkındaki yönetmelikte değişiklik yapıldı.
4.04.2023 Ekonomi
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek
Kredi, banka ve sigorta üçgeni! Borç kaldıysa devam edecek Depremzedelerin hayata yeniden tutunabilmeleri için sigorta şirketlerinden alacakları tazminatlar büyük önem taşıyor. Zorunlu deprem sigortası ödemeleri başladı. Afet bölgesinde yıkılan konutlar içerisinde, kredi ile satın alınanların kredi geri ödemelerinin ertelenip ertelenmeyeceği ise merak konusu. 'Depremde yıkılan evin kredisi ödenir mi? Evin yıkılmış olmasının bankanın alacağını ortadan kaldırır mı?' soruları vatandaşlar tarafından araştırılırken, banka kredisi çeken kişinin vefat etmesi durumunda borcunun mirasçısından talep edileceği için hukuken yakınlarının nasıl bir yol izleyeceği de merak ediliyor. İşte detaylar...
14.02.2023 Ekonomi
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı
Kiracı-ev sahibi milyonları ilgilendiriyor! Kritik 1 ay detayı Kiralardaki fahiş artış gündemdeki yerini koruyor. Mülk sahipleri hükümet tarafından devreye alınan yüzde 25'lik artış sınırını aşmak için her yolu deniyor. Pek çok ev sahibi ise mevcut kiracısını çıkararak evini yüksek bedeller ile yeniden kiraya vermek istiyor. Kiracı-ev sahibi arasındaki davanlar hiç olmadığı kadar artarken kiracılar sahip oldukları hakları merak ediyor.
30.01.2023 Ekonomi
Tava ciğerinde tavan fiyat uygulaması! İşte yeni fiyatlar...
Tava ciğerinde tavan fiyat uygulaması! İşte yeni fiyatlar... Edirne'de gastronomi turizmin başlamasını sağlayan meşhur tava ciğerinin son aylarda artan fiyatı, ciğerciler ve onların kayıtlı olduğu odalar arasında tartışma konusu oldu. Ciğerci esnafı artan elektrik, gaz, yağ, un gibi giderleri neden gösterip bağlı bulundukları Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile Edirne Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'nden yaklaşık 4 ay önce, porsiyonu 75 liraya sattıkları ciğeri, 90 liraya satmak için zam talebinde bulundu. Kentte iki kurum da talebi geri çevirip tarifelere zam yapmadı. Bunun üzerine bazı ciğerciler, fiyat tarifelerinde olmamasına rağmen ciğerin porsiyonunu tarifede yazan 75 lira yerine 90 liradan satmaya başladı. Yaklaşık 3 aydır zam isteyen ciğercilere ise beklenen cevap geldi. İşte ciğer fiyatları ile ilgili son gelişme...
18.01.2023 Ekonomi
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu!
2023 kıdem tazminatı tavan ücreti belli oldu! Milyonlarca çalışan merakla bekliyordu. 2023 kıdem tazminatı tavan ücreti netlik kazandı. Aralık ayının enflasyon verilerinin açıklanmasından sonra memur zamları da netlik kazandı. Bu kapsamda vatandaşın gözü kıdem tazminatına çevrildi. Hazine ve Maliye Bakanlığı 2023 yılı için kıdem tazminatı tavanını belirledi. İşte 2023 kıdem tazminatı hakkında merak edilen sorular, 2023 Kıdem Tazminatı ne kadar oldu? İşte, konuyla ilgili yaşanan son gelişmeler…
5.01.2023 Ekonomi
Putin, tavan fiyat uygulayan ülkelere petrol satışını yasakladı
Putin, tavan fiyat uygulayan ülkelere petrol satışını yasakladı Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, AB ve G7 ülkelerinin Rus petrolüne getirdiği tavan fiyat uygulamasına dahil olan ülke ve şirketlerin Rus petrolü ve petrol ürünlerini almasını yasaklayan kararnameyi imzaladı.
27.12.2022 Dünya
Bakan Nebati: KGF paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunulacak
Bakan Nebati: KGF paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunulacak Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün açıklanan Kredi Garanti Fonu (KGF) paketiyle yaklaşık 250 milyar liralık kredi hacmi sunacaklarını belirterek, "Krediye erişim imkanı olan ve teminat eksikliği bulunmayan firmalar bu sistemden faydalanmayacaktır. Böylelikle daha önce başımıza gelen, ihtiyacı olmayanların kullandıkları kredilerin özellikle dövize ve farklı alanlara gitmesini büyük bir oranda engellemiş olacağız" dedi.
19.12.2022 Ekonomi
AB doğalgaza 180 euroluk tavan fiyat konusunda anlaştı
AB doğalgaza 180 euroluk tavan fiyat konusunda anlaştı Avrupa Birliği (AB) enerji bakanları, doğalgaza megavatsaat başına 180 euro tavan fiyat uygulanması konusunda anlaştı.
19.12.2022 Dünya
Almanya'da doğal gaz ve elektrikte tavan fiyat uygulaması onaylandı
Almanya'da doğal gaz ve elektrikte tavan fiyat uygulaması onaylandı Almanya Federal Meclisi, elektrik ve doğal gaza tavan fiyat uygulamasını onayladı.
15.12.2022 Dünya
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz
Rusya Devlet Başkanı Putin'den sert uyarı: Düşmandan geriye hiçbir şey kalmaz Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, ABD'li basketbolcu Brittney Griner ile silah kaçakçısı Viktor Bout’un takas edilmesinin ardından "ABD ile yeni mahkum takası mümkün" dedi. Minsk Anlaşması'na atıfta bulunup 'ihanete uğradık' diyen Putin, Rusya'ya nükleer silahlarla saldırmaya cüret eden her ülkenin yeryüzünden silineceğini belirtti.
9.12.2022 Dünya
Rusya’ya çok ağır petrol darbesi!
Rusya’ya çok ağır petrol darbesi! Avrupa Birliği, G7 ülkeleri ve Avustralya, Rus petrolüne tavan fiyat uygulanması konusunda uzlaştı. Pazartesi itibarıyla Rus petrolüne karşı 60 dolar tavan fiyat uygulanacak.
4.12.2022 Dünya
Zelenskiy'den Rus petrolüne getirilen tavan fiyat uygulamasına eleştiri
Zelenskiy'den Rus petrolüne getirilen tavan fiyat uygulamasına eleştiri Ukrayna Devlet Başkanı Vladimir Zelenskiy, Avrupa Birliği ve G7'nin Rus petrolüne tavan fiyat getirilmesi kararının ciddi bir sonucu olamayacağını söyledi.
3.12.2022 Dünya
Rusya'dan 'kış' hamlesi! Batılı ülkelere yeni tehdit geldi
Rusya'dan 'kış' hamlesi! Batılı ülkelere yeni tehdit geldi Rusya Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Mariya Zaharova, Batılı ülkelerin Rus petrolüne tavan fiyat uygulanması önerisine tepki göstererek, Rusya'nın bu ülkelere petrol akışını keseceğini açıkladı.
30.11.2022 Dünya
Arabası olan herkes için geçerli! Havale ve EFT ile ödeme yok, uyarı geldi
Arabası olan herkes için geçerli! Havale ve EFT ile ödeme yok, uyarı geldi Trafik sigortası ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Yeni yol haritasına göre trafik sigortasına sıfırıncı ve sekizinci basamak uygulaması geliyor, sistem değişiyor. Düzenlemeye göre sıfırıncı basamağa yüzde 200 sürprim, sekizinci basamağa yüzde 50 indirim yapılacak. Düzenleme kazasız sürücüler için avantaj sağlayacak. Uzmanlar bu gelişmeye ilişkin çeşitli değerlendirmelerde bulunurken, aynı zamanda son dönemde artan dolandırıcılıklara karşı da uyarılar geliyor. Online poliçe ödemelerinde, sigorta şirketlerinin kişisel IBAN’lar üzerinden havale/EFT gibi yöntemlerle ödeme almadığına vurgu yapılıyor. İşte detaylar...
30.11.2022 Ekonomi
AB Enerji Bakanları, doğal gaz tavan fiyatı konusunda anlaşamadı
AB Enerji Bakanları, doğal gaz tavan fiyatı konusunda anlaşamadı Belçika'nın başkenti Brüksel’de bir araya gelen Avrupa Birliği (AB) Enerji Bakanları, AB Komisyonu tarafından hazırlanan acil enerji önlemleri paketi kapsamında doğal gaza tavan fiyat getirilmesi konusunda anlaşamaya varamadı.
24.11.2022 Dünya
Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını arttırdı
Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını arttırdı Marmarabirlik ürün alım fiyatlarını güncelledi. Buna göre: tavan fiyat 180 dane 54 TL, 200 dane 46 TL, taban fiyat 380 dane 18,50 TL ve yağlık zeytin de 16,50 TL olarak belirlendi.
8.11.2022 Ekonomi
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar
Kırmızı ette iğrenç oyun! Su katıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, ete yüzde 35 zam gerektiğine dair açıklamalara tepki gösterdi.
28.10.2022 Gündem
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar
Kırmızı ette 'su' oyunu! Ağırlığını artırıyorlar Türkiye Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Başkanı Nihat Çelik, bazı mezbağalarda karkas ete yüksek tazyikli su sıkılarak ağırlığının artırıldığını iddia etti.
28.10.2022 Ekonomi
AB Enerji Bakanları Rus gazından bağımsız bir gelecek için anlaştı
AB Enerji Bakanları Rus gazından bağımsız bir gelecek için anlaştı Avrupa Birliği (AB) Enerji Bakanları, Lüksemburg’da düzenledikleri toplantıda Rus gazına bağımlılık olmayan bir gelecek için, orta ve uzun vade yapılması gerekenler üzerinde anlaşırken, Ukrayna’yı enerji alanında da desteklemeye devam edeceklerini belirtti.
25.10.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Tavan Fiyat ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tavan fiyat haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.