Tatlı Sert

Tatlı Sert

Son dakika Tatlı Sert haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tatlı Sert ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tatlı Sert haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tatlı Sert

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tatlı sert gelişmeleri de dahil olmak üzere 966 tatlı sert haberi bulunmuştur. Tüm tatlı sert haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim?
Dilara Gülatan kimdir, kaç yaşında? Uğur Dündar Dava Açan Dilara Gülatan’ın babası kim? Ünlü oyuncu Metin Akpınar’ın kızı Duygu Nebioğlu ardından bu kez ablası Dilara Gülatan ile Uğur Dündar davası başladı. Annesi Suphiye Orancı’yı bulmak için Müge Anlı İle Tatlı Sert programına çıkan Duygu Nebioğlu’nun açıklamaları gündemi meşgul ederken, Duygu Nebioğlu ablası Dilara Gülatan’ın babasının kim olduğu merak edilmeye başlandı.
19.04.2024 Magazin
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir?
Müge Anlı Erva olayı nedir, Hüseyin kuzeni mi eşi mi? İşte Müge Anlı Erva ve Hüseyin kimdir? Müge Anlı Evra kimdir, Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı nedir? Müge Anlı’da bu kez Hüseyin ve Erva Ünal olayı gündem oldu. Evden kaçan eşi Evra ve bebeğini bulmak için Almanya'dan gelerek Müge Anlı'nın programına başvuran Hüseyin'in başına gelenler dinleyenleri şokey etti. Peki, Müge Anlı Evra kimdir? İşte Müge Anlı İle Tatlı Sert Evra gerçek olayı…
20.02.2024 Yaşam
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
Mehmet Ali Özdemir bulundu mu? Hayat Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü? Hatay'dan kaybolan Mehmet Ali Özdemir'in kaybı Müge Anlı'da araştırılıyor. Hatay Antakya'da şüpheli şekilde ortadan kaybolan ve kendisinden bir daha haber alınamayan Mehmet Ali Özdemir'in ailesi kayıp ihbarıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvurdu. Peki, Mehmet Ali Özdemir bulundu mu, Mehmet Ali Özdemir cinayeti çözüldü mü?
13.01.2024 Yaşam
Müge Anlı bugün neden yok? 1 Ocak 2024 Müge Anlı ile Tatlı Sert yok mu? Müge Anlı yeni bölüm ne zaman?
Müge Anlı bugün neden yok? 1 Ocak 2024 Müge Anlı ile Tatlı Sert yok mu? Müge Anlı yeni bölüm ne zaman? Müge Anlı bugün neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. ATV'de hafta içi her sabah yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yeni yılın ilk gününde ekrana gelmedi. Müge Anlı ile Tatlı Sert 1 Ocak (bugün) yok mu?
1.01.2024 Televizyon
Müge Anlı'da cinayet itirafı: Kozanlı Mustafa Hakkulu'nu en yakın arkadaşı İsa Dumlu öldürdü, canlı yayında gözaltına alındı
Müge Anlı'da cinayet itirafı: Kozanlı Mustafa Hakkulu'nu en yakın arkadaşı İsa Dumlu öldürdü, canlı yayında gözaltına alındı Müge Anlı ile Tatlı Sert programının son bölümü cinayet itirafına sahne oldu. Adana'nın Kozan ilçesinde kaybolan Mustafa Hakkulu'nun cesedi dere yatağında bulunmuştu. Müge Anlı, reklam arasında konuştuğu İsa Dumlu'ya cinayeti itiraf ettirdi.
25.12.2023 Gündem
Evlendikten 3 gün sonra muhtarın oğluna kaçmış! Müge Anlı canlı yayında öyle bir soru sordu ki, gelin görümce kapıştı!
Evlendikten 3 gün sonra muhtarın oğluna kaçmış! Müge Anlı canlı yayında öyle bir soru sordu ki, gelin görümce kapıştı! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gelin ile görümce canlı yayında kapıştı. Adana'nın Kozan ilçesinde 13 Aralık'ta kaybolan Mustafa Hakkulu'nu arayan Müge Anlı, sorduğu soruyla milyonları ekran başına kilitledi. Görümce Seher ise, Mustafa Hakkulu'nın eşi Bengül hakkında ilginç iddialarda bulundu.
21.12.2023 Gündem
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar
49. Pantene Altın Kelebek Ödülleri sahiplerini buldu! İşte kazananlar 49’uncusu düzenlenen “Pantene Altın Kelebek Ödülleri” sahiplerini buldu. Ödül töreni bu yıl ilk kez simultane işaret dili ve sesli betimleme ile ekrana geldi.
4.12.2023 Magazin
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı?
Bugün hangi diziler var? Diziler ne zaman başlıyor, dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Sevdiği dizileri kaçırmadan izlemek, TV karşısında günün yoğunluğunu atmak isteyenler milli yas nedeniyle ara verilen dizilerin başlayıp başlamadığını sorguluyor. TV’lerin yayın akışı 24 Ekim 2023 Salı günü yayınlandı. Peki, Milli yas nedeniyle olmayan dizilerin yeni bölümleri başladı mı? Bugün hangi diziler var, diziler ne zaman başlıyor?
24.10.2023 Televizyon
Nevrigül Alan bulundu mu? Müge Anlı Nevrigül Alan olayı nedir?
Nevrigül Alan bulundu mu? Müge Anlı Nevrigül Alan olayı nedir? Müge Anlı’nın programında son zamanlarda Bursa’nın Gemlik ilçesinden 45 gündür haber alınamayan 22 yaşındaki evli ve 2 çocuk annesi Nevrigül Alan olayı inceleniyordu. Alan’ın yakınları, onu bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurmuştu. Peki, Nevrigül Alan bulundu mu? Müge Anlı Nevrigül Alan olayı nedir?
19.10.2023 Gündem
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir?
SAKİN KÜNAR KİMDİR? Sakin Künar DNA testi sonucu açıklandı: Sakin Künar Merve Güzel’in babası mı, Müge Anlı Sakin Künar olayı nedir? Sakin Künar kimdir, Merve Güzel’in babası mı? Müge Anlı DNA testi sonucu merak ediliyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına konuk olan Merve Güzel, ses sanatçısı Sakin Künar’ın babası olduğunu söylemiş ve sonrasında ikiliye DNA testi yapılmıştı. Müge Anlı sonucu canlı yayında açıkladı.
26.09.2023 Gündem
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı
Çoban Mehmet Topaloğlu cinayetinde katili gördüğünü söyledi 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı Yanında çalışan çobanı öldüren katili gördüğünü ama yakalayamadığını açıklamıştı, müebbet ile yargılandı 25 yıl hapis cezası aldı. Eskişehir’de çobanlık yapan Mehmet Topaloğlu’nun (22) öldürülmesiyle ilgili tutuksuz yargılanan ve ifadelerinde kar maskeli katili gördüğünü ancak yakalayamadığını anlatan Ahmet Çetin (44), ‘kasten öldürme’ suçundan 25 yıl hapis cezasına çarptırıldı. Mahkemece kararla birlikte hakkında tutuklama kararı verilen Çetin, cezaevine konuldu.
19.09.2023 Gündem
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı?
Müge Anlı yeni sezon tarihi belli oldu! 2023 Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? ayında sezon finali yapmıştı. 23 Haziran'da son bölümü yayınlanan reailty show programının yeni sezonu olacak mı sorusu da merakla araştırılmaya başlandı. Ünlü sunucu Müge Anlı son bölümde yaptığı açıklamayla kafaları karıştırmıştı. Peki Müge Anlı ile Tatlı Sert yayından kaldırıldı mı? İşte detaylar...
24.08.2023 Televizyon
Müge Anlı iddialara yanıt verdi: Gözü olanın gözü çıksın
Müge Anlı iddialara yanıt verdi: Gözü olanın gözü çıksın 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' isimli televizyon programıyla ekrana gelen Müge Anlı, birçok gizemli olayı canlı yayında ortaya çıkarıyor. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da merak edilen Müge Anlı, sosyal medya sayfasından takipçileriyle zaman zaman iletişim kuruyor. Şimdi ise Müge Anlı’nın geçtiğimiz sene hayatını birleştirdiği Şinasi Yüzbaşıoğlu ile boşanacağı konuşuluyordu. Çıkan iddiaların ardından Müge Anlı cephesinden yanıt geldi.
23.06.2023 Magazin
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira
Görüntüsü tartışmalara neden oluyor! Filmlere konu oldu, tabak fiyatı 90 lira Dünya mutfakları listesinde başta gelen Gaziantep mutfağının en çok sevilen ve en önemli yemeklerinden olan 'yuvalama', görünümü nedeniyle aynı zamanda en çok kızdıran yemek oluyor. Yöre halkının yuvalama yemeğine 'çorba' diyenlere verdiği tepki film sahnelerinde de yer alıyor.
11.06.2023 Yaşam
Müge Anlı Galip Dede (Haymatlos aile) olayı nedir? Müge Anlı Şevket Gül kimdir, nereli?
Müge Anlı Galip Dede (Haymatlos aile) olayı nedir? Müge Anlı Şevket Gül kimdir, nereli? Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yine Türkiye’nin gündemini meşgul eden bir hikaye işleniyor. Şevket Gül'ün yaşam öyküsü izleyenleri şaşırtırken, hikayesiyle herkesi ağlattı. Çobanlık yapan Şevket ile birlikte 36 akrabasının haymatlos olduğu canlı yayında ortaya çıktı. Müge Anlı Galip Dede (Haymatlos aile) olayı nedir, Müge Anlı Şevket Gül kimdir, nereli?
12.04.2023 Televizyon
Döndü Boztepe bulundu mu? Kayıp Döndü Boztepe olayı nedir, Müge Anlı’da aranan Döndü Boztepe kimdir, nerelidir, hangi köy?
Döndü Boztepe bulundu mu? Kayıp Döndü Boztepe olayı nedir, Müge Anlı’da aranan Döndü Boztepe kimdir, nerelidir, hangi köy? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen Döndü Boztepe'nin akıbeti merak konusu oldu. Döndü Boztepe'nin kardeşi Cemal Boztepe, kardeşinin zorla kaçırıldığını iddia ederek, "Zorla götürülmese; parası duruyor, kimliği duruyor, altınları duruyor. Zorla götürdüler kardeşimi." ifadelerini kullandı. Peki, Döndü Boztepe bulundu mu? Kayıp Döndü Boztepe olayı nedir, Müge Anlı’da aranan Döndü Boztepe kimdir, nerelidir, hangi köy?
30.03.2023 Yaşam
Yusuf Ferhat Avcı kimdir, öldü mü, bulundu mu? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir?
Yusuf Ferhat Avcı kimdir, öldü mü, bulundu mu? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir? ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert programında aranan kayıp Yusuf Ferhat Avcı’n akıbeti merak ediliyordu. Küçükçekmece’de bir binanın bodrum katında ceset bulunduğunun ihbarı üzerine olay yerine polis sevk edildi. Peki, Yusuf Ferhat Avcı kimdir? Müge Anlı Ferhat Avcı’yı kim öldürdü, Yusuf Ferhat Avcı olayı nedir? Ferhat Avcı öldü mü, bulundu mu?
13.03.2023 Yaşam
Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Ümit Sedat Özcan olayı nedir, son durum ne?
Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Ümit Sedat Özcan olayı nedir, son durum ne?  46 yaşındaki 2 çocuk babası Ümit Sedat Özcan aylar önce ortadan kaybolmuş, ailesi evlatlarını bulabilmek için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Peki, Ümit Sedat Özcan bulundu mu? Müge Anlı’da aranan kayıp Ümit Sedat Özcan olayı nedir, son durum ne? Ümit Sedat Özcan kimdir? 
22.02.2023 Gündem
Müge Anlı'da aranan Mustafa Yılmaz olayı nedir? Eşinden kafa karıştıran iddia!
Müge Anlı'da aranan Mustafa Yılmaz olayı nedir? Eşinden kafa karıştıran iddia! Müge Anlı ile Tatlı Sert programında kayıp Mustafa Yılmaz ile ilgili gelişmeler devam ediyor. Elazığ'da yaşayan ve nikahından 17 gün sonra kayıplara karışan 25 yaşındaki Mustafa Yılmaz'ın arama çalışmaları devam ediyor. Eş Nurten Yılmaz'ın, "Kocamın ölüm emrini babam, kuzenime verdi" demesi ile gözler Onur Yılmaz'a çevrildi. Peki düğünden 17 gün sonra kaybolan Mustafa Yılmaz olayı nedir, bulundu mu? İşte Mustafa Yılmaz ve kuzen Onur Yılmaz olayında son durum...
3.02.2023 Televizyon
Müge Anlı'nın özel tasarım yüzüğü ilk kez görüldü! İzleyicinin gözleri kamaştı
Müge Anlı'nın özel tasarım yüzüğü ilk kez görüldü! İzleyicinin gözleri kamaştı Başarılı sunucu Müge Anlı'nın evlilik yüzüğü, programın yeni bölümüne damga vurdu. Şinasi Yüzbaşıoğlu'nun eşi Müge Anlı'ya aldığı özel tasarım yüzük görenlerin gözlerini kamaştırdı.
31.01.2023 Televizyon
Müge Anlı bilekliğinin sırrını canlı yayında açıkladı!
Müge Anlı bilekliğinin sırrını canlı yayında açıkladı! Müge Anlı, programın yeni bölümünde hiç çıkarmadığı bilekliğiyle ilgili sırrı ilk kez açıkladı. Eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'nda da aynı bileklikten olduğunu söyleyen Anlı, o detayı açıklayınca stüdyoda alkış tufanı koptu.
20.01.2023 Televizyon
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok sözler! 'Yengem kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı'
Müge Anlı ile Tatlı Sert'te şok sözler! 'Yengem kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı' Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşananlar izleyiciyi şaşkına çevirdi. Canlı yayına katılan Anakadın Kural, yengesinin kocasını kaçırdığını ifade etti. Genç kadın, "Yengem Elvan, kocamla aşk yaşamış. Dünyam yıkıldı. Ispanak seralarında yengem adını Fatma diye tanıtmış" ifadelerini kullandı. Yengenin sözleri ise olayı daha karmaşık hale getirdi.
19.01.2023 Yaşam
Müge Anlı Hilal Baltacı kimdir, üfürükçü hoca Süleyman olayı nedir? Hilal Baltacı bulundu mu, kimdir, üfürükçü hoca ne dedi?
Müge Anlı Hilal Baltacı kimdir, üfürükçü hoca Süleyman olayı nedir? Hilal Baltacı bulundu mu, kimdir, üfürükçü hoca ne dedi? 18 yaşındaki kayıp kızının 51 yaşındaki üfürükçü olduğunu söyleyen bir adama kaçtığını öğrenen anne, Müge Anlı ile Tatlı Sert programında sinir krizi geçirdi. Peki, Müge Anlı üfürükçü hoca kimdir, üfürükçü Süleyman olayı nedir? Hilal Baltacı kimdir, bulundu mu?
18.01.2023 Yaşam
18 yaşındaki kızı üfürükçü kandırdı! Annesinin feryatları stüdyoyu inletti...
18 yaşındaki kızı üfürükçü kandırdı! Annesinin feryatları stüdyoyu inletti... 50 yaşındaki üfürükçü skandalı Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıktı. Yayına katılan Baltacı ailesi 50 yaşındaki Süleyman'ın 18 yaşındaki kızları Hilal'i kaçırdığını iddia etti. Yayına telefonla bağlanan genç kız ise "Onun yanında güvendeyim" dedi. Genç kızın annesi bu cevabın üzerine gözyaşlarına boğulurken Müge Anlı, Hilal'e sitem etti.
16.01.2023 Yaşam
Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? İşte Arif Verimli’nin Müge Anlı itirafı!
Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı? İşte Arif Verimli’nin Müge Anlı itirafı! Türkiye’nin gündüz kuşağında en çok izlenen programı Müge Anlı İle Tatlı Sert'te 14 yıl boyunca yorumculuk yapan ünlü psikiyatrist Arif Verimli geçtiğimiz aylarda "Programı bıraktığım gün 21 tansiyonla üzerimdeki mikrofonları söküp attım, bıraktım, gittim" açıklaması yapmıştı. Verimli bu kez katıldığı Katarsis programında Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Peki, Arif Verimli Müge Anlı için ne dedi, Arif Verimli Müge Anlı ile Tatlı Sert programından neden ayrıldı?
12.01.2023 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tatlı Sert ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tatlı sert haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.