Taşıt Kredisi

Taşıt Kredisi

Son dakika taşıt kredisi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taşıt kredisi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taşıt kredisi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taşıt Kredisi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taşıt kredisi gelişmeleri de dahil olmak üzere 495 taşıt kredisi haberi bulunmuştur. Tüm taşıt kredisi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor
Kredi kartıyla ikinci el araç alınabilecek! Yeni dönem başlıyor Taşıt kredilerinin sınırlı ve faiz oranlarının yüksek olması sebebiyle ikinci el araç satın almak isteyen vatandaşlar kredi kartına başvurdu.
1.04.2024 Ekonomi
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faiz oranları değişti, işte güncel faiz oranları...
Bankada parası olanlar dikkat! Mevduat faiz oranları değişti, işte güncel faiz oranları... Kredi faizleriyle ilgili son dakika gelişmesi yaşandı. Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), parasal aktarım mekanizmasının güçlendirilmesi, TL mevduat payının artırılması ve Kur Korumalı Mevduat’tan (KKM) TL mevduata geçişin desteklenmesi amacıyla belirlenen koşulları sağlayan mevduat bankalarının 1 aydan uzun vadeli TL mevduat ve KKM hesapları için tesis edilen zorunlu karşılıklarına 3 ayda bir faiz uygulanacağını duyurdu. Bu kararın ardından kredi faiz oranlarının düşmesi mevduat faizlerinin yükselmesi bekleniyordu. Bankalarda faiz oranlarına ilişkin son durum belli oldu.
7.02.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması
Merkez Bankası'ndan 'mevduat faizi' açıklaması Merkez Bankası'ndan yapılan açıklamada, "Kredi arzında ve mevduat faizinde gözlenebilecek oynaklıklara karşın makroihtiyati kararlarla parasal aktarım mekanizması desteklenmeye devam edilecek" denildi.
1.02.2024 Ekonomi
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu
Kredi faiz oranları yenilendi! En uygun kredi veren bankalar belli oldu Kredi faiz oranları yenilendi. Bankalar tarafından kredi faiz oranları listesi yayımlandı. Kredi çekmek isteyen vatandaşlar ihtiyaç, taşıt ve konut kredisi faiz oranları için araştırmaya girdi. İhtiyaçlarını karşılamak isteyen vatandaşlar en uygun kredi veren bankalar listesini yakın takibe aldı. İşte kredi çekmek isteyen vatandaşları ilgilendiren tüm detaylar...
25.01.2024 Ekonomi
Merkez Bankası'ndan konut ve taşıt kredisi açıklaması
Merkez Bankası'ndan konut ve taşıt kredisi açıklaması Banka kredileri eğilim anketine göre, 2024 yılının ilk çeyreğinde bankaların beklentisi, konut kredi talebindeki azalış yönlü seyrin daha da zayıflayacağı, diğer bireysel kredi talebinde de azalış yönlü seyrin güçleneceği yönünde olurken yılın ilk çeyreğinde taşıt kredi talebinde de belirgin bir azalış bekleniyor.
5.01.2024 Ekonomi
30 yılın zirvesinde! Krediler geri ödenmiyor
30 yılın zirvesinde! Krediler geri ödenmiyor Yüksek enflasyon, yüksek faiz ve iş gücü piyasasında istenen ivmenin tam yerine gelmemesi nedeniyle ABD'de otomobil kredilerini ödemeyenlerin sayısı 30 yılın en yüksek seviyesine çıktı.
23.10.2023 Ekonomi
Banka kredileri açıldı mı? Bankalara kredi vermeye başladı mı?
Banka kredileri açıldı mı? Bankalara kredi vermeye başladı mı? Banka kredileri açıldı mı sorusunun yanıtı merak ediliyor. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi bankaların aldığı kredi kısıtlama kararının devam edip etmediği vatandaşların merak konusu oldu. İhtiyaç kredisinde limit 70 bin TL olurken taşıt ve konut kredilerinde de aynı limit uygulaması devam ediyor. Peki Bankalar kredi vermeye başladı mı? İşte detaylar...
3.07.2023 Ekonomi
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç?
(Banka faiz oranları 2023) Konut, taşıt, ihtiyaç kredisi faiz oranları arttı mı? Bankaların faiz oranları arttı mı, düştü mü, şu an yüzde kaç? Banka taşıt, konut ve ihtiyaç kredisi faiz oranları yüzde kaç oldu, banka faiz oranları arttı mı? sorusunun yanıtı Merkez Bankası faiz kararının açıklanması sonrası merak ediliyor. PPK toplantısı sonrasında açıklanan faiz oranı ardından kredi çekmek isteyen vatandaşlar bankaların güncel kredi faiz oranlarını araştırmaya başladı. Peki, kredi faiz oranları yüzde kaç oldu, bankaların kredi faiz oranları düştü mü, yükseldi mi? Banka taşıt, konut ve konut kredisi faiz oranları ne?
23.06.2023 Ekonomi
Gözler Merkez Bankası Başkanı’nda! Politika faizi ne kadar arttırılacak?
Gözler Merkez Bankası Başkanı’nda! Politika faizi ne kadar arttırılacak? Merkez Bankası Başkanlığı’na Hafize Gaye Erkan’ın atanmasının ardından kritik bir haftaya giriliyor.
19.06.2023 Ekonomi
Gözler Kabine’de! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün Kabine toplantısı var mı, hangi konular gündem maddesi?
Gözler Kabine’de! Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün Kabine toplantısı var mı, hangi konular gündem maddesi? Kabine toplantısı için gözler Beştepe’de. Başörtüsüne anayasal güvenceden, aile düzenlemesine, Amasra'daki maden ocağı patlamasından TOGG’a kadar kabinede ekonomi maddeleri gündeme çıkıyor. Dar gelirliye ve esnafa yönelik yeni adımlar da kabineden alınacak kararlardan biri olması bekleniyor. Peki, Kabine toplantısı ne zaman, saat kaçta? 24 Ekim bugün kabine var mı, hangi konular toplantı gündeminde?
24.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde
Cumhurbaşkanı Erdoğan duyurdu! Esnafa ve öğrenciye müjde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısının ardından gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Sosyal konuta rekor bir başvuru olduğunu söyleyen Erdoğan, "Son dönemde konut, kira, ve emlak fiyatlarındaki dengesiz yükselişler bizi yeni ve daha büyük adımlara yönelttiler. Kampanyaya 7.2 milyon başvuru yapıldı." dedi. Öte yandan öğrencilere müjde veren Erdoğan, "Üniversite öğrencilerine ailelerinin yanına gidip gelmeleri için yılda 2 kere ulaşım desteği vereceğiz." diye konuştu. Esnafa da müjde veren Erdoğan, "Esnafa, Halkbank vasıtasıyla 60 ay vadeyle %7,5 faiz oranıyla 100 milyar liralık bir kredi kampanyası başlatıyoruz. Kredi üst limitlerini 350 bin liradan 500 bine yükseltiyoruz. Genç girişimcilerimizi %0 faizli kredilerini 100 bin liradan 300 bin liraya çıkartıyoruz." ifadelerini kullandı.
10.10.2022 Gündem
Kredi faiz oranları resmen değişti! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Halkbank, Yapı Kredi... Bankalar güncel rakamları duyurdu
Kredi faiz oranları resmen değişti! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Halkbank, Yapı Kredi... Bankalar güncel rakamları duyurdu Kredi faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar güncel kredi faiz oranlarını tek tek duyuruyor. Sıfır araba almak isteyen vatandaşlar kredi kullanımına yöneliyor; kendilerine en uygun kredi faiz oranlarını ve geri ödeme koşullarını araştırıyor. Taşıt kredisi çekmeyi düşünenler faiz oranlarının hangi bankada daha düşük olduğunu yakından takip ediyor. İşte 16 Ağustos itibarıyla güncel taşıt kredisi faiz oranları ve geri ödeme planı...
16.08.2022 Ekonomi
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası...
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları tamamen değişti! Bankalar peş peşe duyurdu: Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank, Garanti, İş Bankası... Son dakika kredi açıklaması! Ziraat Bankası, VakıfBank, İş Bankası, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit para gereksinimi olan ya da konut almayı düşünen vatandaşlar kredi kullanımına yöneliyor. Kredi çekmek isteyenler öncelikle kredi faiz oranlarının hangi bankada daha uygun olduğunu yakın mercek altına alıyor. Bankalar güncel faiz oranlarını internet sitesi üzerinden güncelleyerek müşterilerine duyuruyor. Peki güncel faiz oranları ne durumda? Bankaların ihtiyaç, konut ve taşıt kredi faiz oranı ne? Faiz oranlarında en uygun banka hangileri? İşte 11 Ağustos itibarıyla güncel kredi faiz oranları…
11.08.2022 Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce...
Kredi çekecekler dikkat! 6 bin TL fark oluyor, başvuru yapmadan önce... Banka kredisi kullanmayı planlayan herkesi doğrudan ilgilendiriyor. Özellikle acil nakit ihtiyaç söz konusu olduğunda kişiler bir an evvler tüketici kredisi kullanmanın yollarını arıyor. Çok fazla araştırma yapılmadan kullanılan kredilerin maliyeti tükeci için daha fazla oluyor. İhtiyaç konut ya da taşıt kredisi kullanılırken öncelikle farklı bankalaıın faiz oranları ve avantajları incelenmeli. Örneğin 30 bin lira ve 24 ay vadeli bir ihtiyaç kredisinde karşılaştırma yaparak kredi çekenin 5-6 bin lira civarı tasarruf sağlaması mümkün. Çünkü şu sıralar aylık yüzde 2.05 veya yüzde 3 faizle kredi veren bankalar bulunuyor. Dolayısıyla için tek bir bankaya bağlı kalmadan iyi araştırma şart.
5.08.2022 Ekonomi
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı...
Kredi borcu olanlar dikkat! Asgari ödeme tutarı... Kredi kulanımı ile ilgili flaş gelişme! Kredi kullanmayı planlayanları ve kredi borcu olanları yakından ilgilendiriyor. BDDK'nın kredi kararının ardından pek çok kişi kredi kullanımı ile ilgili son gelişmeleri merak ediyor. Kredi vadelerinin kısaltılması banka kredisi kullanacakların limitlerini yeniden gözden geçirmesine yol açtı. Günümüz şartlarında kredi kullanmak çoğu kişinin nakit ihtiyacını karşılaması için zorunlu hale gedli. Peki isteyen herkes ihtiyaç, konut ya da taşıt kredisi kullanabilir mi? Bankalar müşterilerine kredi vermeden önce müşterinin çekilen tutarı ödeyebileceğinden emin olmak istiyor. Bu da kredi notu ile ortaya çıkıyor. Kredi notu kişinin daha önceki borçlarını nasıl ödediğine ve gelir seviyesine göre değişiyor. Borçlarını zamanında ödememiş olanların kredi notları düşük oluyor ve banka kredisi kullanmaları çoğu zaman mümkün olmuyor. Peki kredi notu yükseltilebilir mi? Kredi notunu yükseltmek için nasıl bir yol izlemek gerekir? Detaylar haberimizde...
30.06.2022 Ekonomi
İkinci el araba ve sıfır araba alacaklar dikkat! En düşük araba fiyatları açıklandı! Aracı satarken...
İkinci el araba ve sıfır araba alacaklar dikkat! En düşük araba fiyatları açıklandı! Aracı satarken... Sıfır araba ve ikinci el araba alacaklara son dakika uyarısı! Bayram öncesi araba fiyatları hareketlendi, en uygunu belli oldu. Otomobilde tedarik sıkıntısı devam ederken, yeni tarih verildi. Son bir yılda her şey değişti, otomobilin yatırım aracı olarak görülmesi fiyatları uçurdu. Sektör temsilcileri araba alacaklara önemli tavsiyelerde bulunurken, ikinci el otomobile olan ilginin artacağını ve fiyatlarında buna bağlı olarak yükseleceğini duyurdu. Peki sıfır ve ikinci el arabadaki fiyat artışları sürecek mi? En düşük araba fiyatı ne kadar oldu? İşte otomobil piyasası ile ilgili son dakika gelişmeleri...
22.06.2022 Otomobil
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni zam ve...
Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Yeni zam ve... Sıfır araba fiyatları ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Otomobil piyasasında sıfır araç arz sıkıntısı sürüyor. Buna bağlı olarak sıfır otomobil fiyatlarındaki artış ikinci el arabalara da yansıyor. Araba fiyatlarındaki artış otomobili yatırım aracına dönüştürdü. Araba almak isteyenler ise sıfır ve ikinci el araba fiyatlarındaki değişiklikleri yakından takip ediyor. Araba fiyatları artık haftalık olarak değişmeye başladı. Oto galerici Yılmaz Kebapçı, araba fiyatları ile ilgili “Sıfır araçlara bağlı olarak ikinci el araç fiyatları yükseliyor. Sıfır araçlara artık haftalık zam geliyor. Sıfır araçlarda tedarik sıkıntısı da yaşanınca ikinci ele talep oldukça arttı. İkinci el araç fiyatları da sürekli tırmanış içerisinde" dedi. Peki sıfır ve ikinci el arabadaki fiyat artışları sürecek mi? İşte araba piyasası ile ilgili son dakika gelişmeleri, uzman görüşleri ve piyasasının geleceğine yönelik kritik açıklamalar...
21.06.2022 Ekonomi
Halkbank’tan yeni kredi paketi! Resmen duyuruldu, 84 ay vade imkanı...
Halkbank’tan yeni kredi paketi! Resmen duyuruldu, 84 ay vade imkanı... Halkbank harekete geçti. Yeni kredi paketi devreye alındı. Banka tarafından kredi detayları paylaşıldı. Uzun vade imkanı ile dikkat çeken kredi paketinde geri ödeme 84 ayda yapılıyor. Halkbank, Yeşil Enerji Kredi Paketi’yle yeşil enerji projelerine finansal destek sunuyor
15.06.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el araç fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Haftalık yükseliyor, şu anda en düşük fiyatlı araba...
Sıfır ve ikinci el araç fiyatları ile ilgili son dakika açıklaması! Haftalık yükseliyor, şu anda en düşük fiyatlı araba... Sıfır ve ikinci el araba fiyatları ile ilgili flaş açıklama! Piyasada sıfır araç arz sıkıntısı yaşanmaya devam ediyor. Buna bağlı olarak hem ikinci el hem de sıfır araçlarda fiyatlar artıyor. Oto galericiler, sıfır araç liste fiyatlarına haftalık olarak artış geldiğini belirtti. En düşük fiyatlı sıfır araç şu anda 310 bin lira. İşte otomobil piyasasında son durum...
8.06.2022 Ekonomi
İkinci el araba fiyatlarına büyük zam! Haftalık olarak değişiyor, yüzde 50...
İkinci el araba fiyatlarına büyük zam! Haftalık olarak değişiyor, yüzde 50... Araba alacak milyonları yakından ilgilendiriyor. Sıfır araçlarda yaşanan tedarik sorunu 2. el arabalara fiyat artışı olarak yansıdı. İikinci el araba fiyatları haftatalık olarak değişiyor. İhtiyaç nedeni ile araba almak isteyenler değişen fiyatlar nedeniyle maduriyet yaşıyor. Sıfır araçlardaki bulunurluk sorunu, artan döviz kurları ve enflasyon ikinci el araçların fiyatlarını sürekli arttırıyor. Yaşanan fiyat artışları, ikinci el taşıt kredileri ile kasko değer listesi arasında uyumsuzluklara yol açıyor. Bu da peşinat miktarının artmasına neden oluyor.
6.06.2022 Ekonomi
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar...
Sıfır ve ikinci el arabada yeni dönem başladı! Rüzgar tersine döndü! Ancak yıl sonuna kadar fiyatlar... Sıfır ve ikinci el araçlarla ilgili son dakika açıklaması! Rüzgar tersine döndü ve hareketlilik başladı. Üretim maliyetlerinin rekor seviyelere ulaşması, çip krizi gibi etkenler araç fiyatlarını adeta uçurdu. Tüm yaşananlara ve fiyat artışlarına rağmen sıfır ve ikinci el araç satışlarında ciddi bir talep var. Ancak araba almaya karar verip bayilere giden vatandaşlar eli boş dönüyor. Araç bulunamadığı için piyasadan yüksek fiyattan almak durumunda kalınıyor. Devletin kayıt dışı alım satımlar ile ilgili de harekete geçmesi beklenirken, araç fiyatlarındaki artışa ilişkin değerlendirme yapıldı. Sıfır ve ikinci el otomobil fiyatlarında son durum ne? Sektör temsilcilerinden açıklama geldi. İşte sıfır ve ikinci el araçlarda tüm yeni gelişmeler...
20.05.2022 Ekonomi
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları değişti! Bankaya başvuran alıyor, resmen duyuruldu...
İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları değişti! Bankaya başvuran alıyor, resmen duyuruldu... İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit para gereksinimi olan ya da ev alacak vatandaşlar krediye yönelmeye başladı. Konut sahibi olmak isteyen kişiler için yüzde 0.89 ile 0.99 faiz oranlı kredi paketleri açıklansa da, şartları taşımayan vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan kredileri tercih etmek durumunda kalıyor. Konut ve araç fiyatları yükselmesine rağmen almaya karar vererek kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. Bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyuruyor. Peki güncel konut, ihtiyaç, araç kredisi faiz oranları ne? İhtiyaç, konut, taşıt kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi? İşte güncel kredi faiz oranları...
20.05.2022 Ekonomi
Başlıksız
Başlıksız İhtiyaç, konut, taşıt kredisi faiz oranları değişti. Ziraat Bankası, İş Bankası, Vakıfbank, Garanti BBVA, Akbank, Halkbank ve diğer bankalar tek tek duyurdu. Araba almak isteyen, çeşitli ihtiyaçları için nakit para gereksinimi olan ya da ev alacak vatandaşlar krediye yönelmeye başladı. Konut sahibi olmak isteyen kişiler için yüzde 0.89 ile 0.99 faiz oranlı kredi paketleri açıklansa da, ikinci el konutta şartları taşımayan vatandaşlar, bankalar tarafından sunulan kredileri tercih etmek durumunda kalıyor. Konut ve araç fiyatları yükselse de almaya karar vererek kredi çekmek isteyen vatandaşlar taksitleri, geri ödemesi ve faiz oranlarında kendilerine en uygun bankayı araştırıyor. Bankalar faiz oranlarını güncelleyerek müşterilerine duyuruyor. Peki güncel konut, ihtiyaç, araç kredisi faiz oranları ne? İhtiyaç, konut, araç kredi faiz oranlarında en uygun olan banka hangisi? İşte güncel kredi faiz oranları...
6.06.2022 Ekonomi
Kredi kullananlar dikkat! Bankalar zorunlu tutuyor, ancak iptal eden parasını alıyor
Kredi kullananlar dikkat! Bankalar zorunlu tutuyor, ancak iptal eden parasını alıyor İhtiyaç, konut ve taşıt kredisi fark etmiyor. Tüm banka kredileri için geçerli. Zorunlu değil. Kredi kullanan tüketiciler başvuru yapmaları durumunda paralarını geri alıyor. Birçok kişi banka tarafından tarafından sunulan evrakları okumadan imzalıyor. Kredi kullanım sürecini hızlandırmak için okunmayan evraklar ise vatandaşların başına dert açabiliyor. Kredi kullanan banka müşterilerinin en çok şikayet ettiği konuların başında hayat sigortaları geliyor. Banka tüketicilere hayat sigortası yapma şartı ile kredi kullanım imkanı sunuyor. Ancak tüketicilerin sigortasız kredi kullanım hakkı da bulunuyor. Burada banka cazip oranlarla müşteriyi hayat sigortası yapmaya yönlendirebilir, bunu zorunlu tutamaz. Ancak hayat sigortası bankayı güvence altına aldığı gibi kredi kullanan kişi içinde büyük öneme sahip. Kredi kullanan kişinin vefatı durumunda kalan kredi tutarı varisleri tarafından ödeniyor. Bu durumda hayat sigortası yapılmış ise sigorta şirketi tarafından ödeme yapılıyor. Öte yandan sigorta yapılırken doğru beyanda bulunmak da önemli. Kanser gibi hastalıkların tedavi süreci başlamış olmasına rağmen sağlıklı olduğunu beyan eden kişinin, bu hastalıklar nedeni ile hayatını kaybetmesi durumunda hayat sigortası tarafından kredinin kalan kısmı bankaya ödenmiyor. Yanlış beyan nedeni ile kredi kullanan kişinin yakınları banka borcu ile karşı karşıya kalıyor.
28.04.2022 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar...
Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olan herkesi kapsıyor! Farklı bankadaki tüm borçlar... Kredi, kredi kartı ve ek hesap borcu olanlar dikkat! Günümüzde hemen hemen herkes kredi kartı kullanıyor. Kredi kartı kullanan ve kredi çekenler, maaş hesabının olduğu bankadaki kredi kartını kullanması, başka bankalardaki kredi faiz oranlarının uygunluğu derken farklı bankalara borçlanabiliyor. Borcu olan çok sayıda kişi, farklı bankadaki ödemelerini tek bir bankaya toplamanın mantıklı olup olmadığını merak ediyor. Ek hesap, kredi ve kredi kartı borçları nasıl ödenmeli? Borçları tek bir bankaya toplamak uygun olur mu? İşte borcu olanlar için kritik ödeme rehberi...
21.04.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taşıt Kredisi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taşıt kredisi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.