Tasarımcı

Tasarımcı

Son dakika tasarımcı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tasarımcı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tasarımcı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tasarımcı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tasarımcı gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.367 tasarımcı haberi bulunmuştur. Tüm tasarımcı haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı!
İstanbul Modest Fashion Week 2024 Fişekhane’de başladı! Istanbul Modest Fashion Week 2024 (IMFW24) Modest Fashion Weeks ve Think Fashion'ın CEO'su ve yaratıcısı Özlem Şahin Ertaş, Fişekhane’de 25 global tasarımcı ve markanın defilelerinin yanı sıra 30 marka standının da yer aldığı organizasyon, moda severlere 25-26-27 Nisan’da kapılarını açtığını söyledi. Ertaş, "Avrupa’dan Asya’ya, Orta Doğu’dan Birleşik Arap Emirlikleri’ne, Amerika’dan Afrika’ya ve Avusturalya’ya kadar uzanan geniş bir yelpaze var" dedi.
26.04.2024 Gündem
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak
Fişekhane, Istanbul Modest Fashion Week 2024’e ev sahipliği yapacak Istanbul Modest Fashion Week 2024, 25-26-27 Nisan 2024 tarihlerinde, Fişekhane-Galeri’de düzenlenecek.
18.04.2024 Vitrin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Netanyahu, pılını pırtısını toplayıp gidecek Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cezayir dönüşü uçakta gazeteciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Toplantımız kapsamında akdedilen anlaşmalar, ki 13 anlaşma ve ortak bildiri, iş birliğimizi geliştirme yönündeki kararlılığımızı bir kez daha göstermiştir. Kardeşim Tebbun'la imzaladığımız ortak bildiriyle konseyimizin adını, “stratejik” tanımlamasını eklemek suretiyle “Yüksek Düzeyli Stratejik İşbirliği Konseyi” olarak yeniden belirledik." dedi.
22.11.2023 Ekonomi
Parfümünüz kalıcı değilse nedeni teniniz olabilir!
Parfümünüz kalıcı değilse nedeni teniniz olabilir! Duştan sonra kullanmak, nabız noktalarına sıkmak, çıplak cilde püskürtüp vurmak… Parfümü kalıcı hale getirmek için uygulanan yöntemlerden bazıları, ancak bir parfümün kalıcılığı kullanılan yöntemlere göre değil; parfümünün notalarından, teninizin kimyasına ve hatta cildinizin gözenekli olup olmamasıyla belirleniyor. Kimyager ve JR Parfümer Ahmet Şahin bir parfümde kalıcılık aranıyorsa, direkt kıyafete sıkılmasını öneriyor. Bu yöntemi ayrıca daha sağlıklı buluyor. İşte kokulara dair bilinmeyenler…
11.11.2023 Sağlık
Tanyeli podyuma çıktı! İtalyan basınında büyük yankı buldu
Tanyeli podyuma çıktı! İtalyan basınında büyük yankı buldu Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, Türk tasarımcı Yağmur Özer'in Milano Fashion Week’teki defilesinde podyuma çıktı.
24.09.2023 Magazin
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!
Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı! Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan ‘’Ya Çok Seversen’’ dizisi perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.
11.07.2023 Televizyon
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında!
Tatlıtuğ çifti ilk kez birlikte kamera karşısında! Türkiye’nin en sevilen ve beğenilen başarılı oyuncularından Kıvanç Tatlıtuğ, bir bebek bezi markasının yeni reklam yüzü oldu.
10.07.2023 Magazin
Parfüm kokusunun kalıcılığını teniniz belirliyor!
Parfüm kokusunun kalıcılığını teniniz belirliyor! Duştan sonra kullanmak, nabız noktalarına sıkmak, çıplak cilde püskürtüp vurmak… Parfümü kalıcı hale getirmek için uygulanan yöntemlerden bazıları, ancak bir parfümün kalıcılığı kullanılan yöntemlere göre değil; parfümünün notalarından, teninizin kimyasına ve hatta cildinizin gözenekli olup olmamasıyla belirleniyor. Kimyager ve JR Parfümer Ahmet Şahin bir parfümde kalıcılık aranıyorsa, direkt kıyafete sıkılmasını öneriyor. Bu yöntemi ayrıca daha sağlıklı buluyor. İşte kokulara dair bilinmeyenler…
10.06.2023 Sağlık
Öykü Baştaş ile Furkan Temir evlendi! 'Bari adamın gömleğini ütüleseydiniz'
Öykü Baştaş ile Furkan Temir evlendi! 'Bari adamın gömleğini ütüleseydiniz' Dünyaca ünlü Türk model Öykü Baştaş, tasarımcı sevgilisi Furkan Temir ile hayatını birleştirdi. Baştaş, mutlu gününden karelerini sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.
30.05.2023 Magazin
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik'
Türkiye'nin ruhu 'Açık Yapıt' ile Londra'da: 'Dokunulmazlık, sessellik ve esneklik' Londra Tasarım Bienali 2023'ün 'Türk Pavilion'u 'Açık Yapıt', sanatçı ve mimar Melek Zeynep Bulut tarafından tasarlandı. 1-25 Haziran tarihlerinde Londra'daki Somerset House'un avlusunda sergilenecek eserin tanıtımı ise dün İstanbul'da gerçekleşti. Bulut, "Açık Yapıt'ın insanlığın yeni bir bilinç eşiğinde olduğunu vurguladığımız, farkındalık yaratmaya çalıştığımız bir mesajı var" diyor.
25.05.2023 Kültür Sanat
Londra Bienali'nde Türkiye'yi "Açık Yapıt" temsil edecek
Londra Bienali'nde Türkiye'yi "Açık Yapıt" temsil edecek Londra Tasarım Bienali 2023 yılının Türkiye Cumhuriyeti Pavilionu Sanatçı ve Mimar Melek Zeynep Bulut tarafından tasarlandı: Açık Yapıt
8.05.2023 Kültür Sanat
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı!
Kim Kardashian yapımı 1000 saat süren kıyafetiyle şaşırttı! New York’taki Metropolitan Sanat Müzesi’nin Kostüm Enstitüsü’ne yardım amacıyla düzenlenen ve moda dünyasının en prestijli gecesi olarak bilinen Met Gala, birbirinden ilginç ve dikkat çekici kostümlere sahne olmuştu. Gecenin en çok konuşulan isimlerinden biri de Kim Kardashian'dı. Tarzıyla gündem olan Kardashian'ın incili elbisesinin detayları ortaya çıktı.
7.05.2023 Magazin
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma!
Deren Talu'dan kardeşi Derin Talu'ya koruma! Deren ve Derin Talu kardeşler katıldıkları defilede görüntülendi. Deren Talu, kardeşine yaşadığı şiddet olayıyla ilgili soru sorulmasını engelledi.
4.05.2023 Magazin
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak
Bakan Kurum, 'Doğanın Anneleri' ile iftarda buluşacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı himayesinde bir sivil kadın hareketi olarak tasarlanıp, toplumdaki iklim değişikliği ve sıfır atık konularındaki farkındalığı artırma hedefleriyle kurulan “Doğanın Anneleri” Gaziantep’te depremzedelerle bir araya gelecek. Bakan Murat Kurum, “Doğanın Anneleri Gaziantep Programı” etkinliğine katılan üyelerle iftar yemeğinde buluşacak.
29.03.2023 Gündem
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti!
Beckham çiftinden milyonluk malikaneye açık hava tuvaleti! Eski Spice Girls üyesi ve modacı Victoria Beckham ile İngiliz futbolcu David Beckham, milyonlarca sterlin değerindeki malikanelerine yaptıkları ilginç bir 'açık hava tuvaleti' eklemesiyle gündeme geldi. İşte çiftin milyonluk malikanesiyle ilgili detaylar...
26.01.2023 Magazin
ABD'li ünlü rapçi Ronny J, fenomen Türk tasarımcıyı dolandırdı
ABD'li ünlü rapçi Ronny J, fenomen Türk tasarımcıyı dolandırdı Amerikalı rap sanatçısı Ronny J, sosyal medya hesabı üzerinden mesajlaştığı tasarımcı genç fenomene ayakkabı tasarlattı, Miami’ye göndertti. Ardından ayakkabı karşılığı olan 800 doları ise ödemedi. Tasarım ayakkabılarıyla sosyal medyada paylaşım yapan Ronny J, genç fenomenin ücret talep etmesi üzerine verdiği cevaplar şoke etti.
24.01.2023 Yaşam
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt!
Özcan Deniz'den 'evlilik' sorusuna yanıt! 2018'de evlendiği çocuğunun annesi Feyza Aktan'dan 2019'da olaylı bir şekilde boşanan Özcan Deniz, aradığı aşkı kendisinden 24 yaş küçük Samar Dadgar'da bulmuştu. Mutlu birliktelikleri süren çiftten Deniz, sevgilisine evlilik teklifinde bulunmuş ve 'Evet' cevabını almıştı. Geçtiğimiz gün Nişantaşı'nda görüntülenen şarkıcı, gazetecilerin nikah tarihiyle ilgili sorularına dikkat çeken bir cevap verdi.
14.01.2023 Magazin
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı
Kafe tuvaletinde gizli kamera skandalı! İğrenç olayın detayları ortaya çıktı İstanbul Fatih'te bulunan bir kafede iğrenç bir olay yaşandı. Tuvalette tespit edildi, duyanlar paniğe kapıldı, polis ise şüpheliyi hemen gözaltına aldı. Skandalı müşterilerden Merve B. ortaya çıkarırken, mide bulandıran olay sonrası kadınlar, yaşadıklarını anlattı.
28.12.2022 Yaşam
Milyonlarca liralık vurgunda şok eden ayrıntı! 'Fedai' diyorlardı
Milyonlarca liralık vurgunda şok eden ayrıntı! 'Fedai' diyorlardı Adana’da, hackledikleri e-ticaret sitesi üzerinden 15 milyon liralık vurgun yapan suç örgütü üyelerinden birinin, 700 liraya matkap satın alan bir mağdura, üzerindeki tişörtü çıkarıp kargolayarak gönderdiği ortaya çıktı. Ayrıca örgütün, kendilerine banka hesabı sağlayan kişilere ‘Fedai’ dediği ve asgari ücret tutarında maaş ödediği öğrenildi.
3.11.2022 Yaşam
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı
Dilan Çıtak Tatlıses: Babam kendisine yakışanı yaptı Geçtiğimiz ay Levent Dörter ile dünyaevine giren Dilan Çıtak Tatlıses Nişantaşı'nda görüntülendi. Dilan Çıtak Tatlıses'in babası İbrahim Tatlıses düğünde kızına altın kemer takmıştı. Çıtak'tan bu konuyla ilgili açıklama geldi.
2.11.2022 Magazin
E-ticaret sitesini hackleyip 15 milyon lira dolandırdılar
E-ticaret sitesini hackleyip 15 milyon lira dolandırdılar Adana'da, Türkiye’nin en büyük e-ticaret sitesini hackleyip, kurdukları sahte ödeme sitesine yönlendirdikleri 500 kişiyi 15 milyon lira dolandırdığı belirlenen suç örgütü üyesi olduğu iddiasıyla gözaltına alınan 77 zanlıdan 17'si tutuklandı.
25.10.2022 Yaşam
Bakan Varank: Türkiye, teknoloji tabanlı işlerde büyük ivme kazandı
Bakan Varank: Türkiye, teknoloji tabanlı işlerde büyük ivme kazandı Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Bilişim Vadisi'nde DIGIAGE Oyun Geliştirme Yaz Kampı'nda 51 ülkeden 600 gençle bir araya geldi. Varank, "Türkiye, teknoloji tabanlı işlerde müthiş bir ivme yakaladı. Bundan 3 sene önce Türkiye'de bir tane Unicorn yani milyar dolarlık şirket yokken şu anda 6 Unicorn'umuz var. Bunlardan 3'ü oyun ve yazılım firmaları. Bu alana gençlerin de ilgi duyması ile beraber yakaladığımız ivme, Türkiye'yi farklı bir boyuta taşıyacak" dedi.
10.09.2022 Ekonomi
QUA Granite konsept bayisi ile Azerbaycan’da
QUA Granite konsept bayisi ile Azerbaycan’da QUA Granite, Azerbaycan’da açtığı konsept bayisiyle hizmet ağını genişletmeye devam ediyor.
1.08.2022 Advertorial
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor
Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan "Dünya Ortak Evimiz" kitabı okuyucuyla buluşuyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın öncülüğünde hazırlanan ve 28 çevre gönüllüsünün ilham veren hikayelerinin yer aldığı "Dünya Ortak Evimiz" kitabının tanıtımı yarın yapılacak.
31.05.2022 Siyaset
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi!
Elon Musk kimdir? İşte Elon Musk’un hayat hikayesi! SpaceX ve Tesla'nın CEO'su Elon Musk, ABD merkezli sosyal medya platformu Twitter’ı 44 milyar dolara satın almak için anlaştı. Uzun süredir Twitter ile gündemde olan Elon Musk’ın Twittter hamlesi sonrası hayat hikayesi merak ediliyor. Peki, Elon Musk kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte Elon Musk’ın hayat hikayesi…
26.04.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Tasarımcı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tasarımcı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.