Gazete Vatan Logo

Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!

Kanal D’nin, yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği, geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle çok sevilen ve birçok ülkede sosyal medyada trend listelerinde üst sıralarda yer alan ‘’Ya Çok Seversen’’ dizisi perşembe akşamı 2’nci bölümüyle seyirciyle buluşacak.

Ya Çok Seversen’den merak uyandıran yeni bir tanıtım yayınlandı!

Başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı, uyumları ile büyük beğeni toplayan çiftin yeni bölümde neler yaşayacakları şimdiden heyecan yaratıyor. Yayınlanan yeni tanıtımda ikilinin arasındaki gerilim yükselirken, Ateş’in aile içinde vereceği savaş da gittikçe sertleşiyor. Yakup’un Ateş’le ilgili planları Leyla’nın zor durumda kalacağının sinyallerini verirken Ateş evle beraber işte de radikal kararlar almaya başlıyor. Ateş’in Leyla’ya gitme dediği anlar tanıtıma damga vururken Leyla’nın kararı merakla bekleniyor.

Ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya dizinin kadrosuna dahil oluyor…

Hikayesiyle seyircinin gönlünü kazanan dizinin kadrosuna yeni bölümde ödüllü oyuncu Cemre Ebüzziya dahil oluyor. Başarılı oyuncu Bige karakteri ile ilk kez yeni tanıtımda seyircinin karşısına çıkıyor. Ateş ve Umut’un çocukluk arkadaşı, yurtdışında moda okumuş çok yetenekli bir tasarımcı olan Bige, Ateş’in isteği üzerine Jülide Arcalı Moda Okulu’nun başındadır. Bige’nin Ateş ve Leyla’nın ilişkisini etkileyeceğinin sinyalleri tanıtımda gözler önüne seriliyor.

Haberin Devamı

Senaryosunu Kübra Sülün’ün yazdığı ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini üstlendiği Ya Çok Seversen dizisinin başrollerinde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan yer alırken ikiliye Hatice Aslan, Şerif Erol, Cemre Ebüzziya, Nazmi Kırık, Aziz Caner İnan, Mine Kılıç, Oğulcan Arman Uslu, Durukan Çelikkaya, Lara Pera Aslan, Özgün Akaçca, ve Adin Külçe gibi genç ve usta isimler eşlik ediyor.

Ya Çok Seversen, annesi öldükten sonra küçük yaşta gönderildiği yatılı okuldan bir daha aile evine dönmeyen ve hayatını kendi ayakları üstünde yurtdışında geçiren, kimseye güven duymayan Ateş ile gerçek ailesini hiç tanımamış, insanları kandırarak para kazanan Leyla’nın yollarının kesişme hikayesini konu alıyor.

Ya Çok Seversen’in merakla beklenen 2’nci bölümü 13 Temmuz Perşembe akşamı saat 20.00’de Kanal D’de.