Taş Bebek

Taş Bebek

Son dakika taş bebek haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taş bebek ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taş bebek haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taş Bebek

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taş bebek gelişmeleri de dahil olmak üzere 233 taş bebek haberi bulunmuştur. Tüm taş bebek haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ağrıyla hastaneye giden kadının karnında 40 yıllık cenin bulundu
Ağrıyla hastaneye giden kadının karnında 40 yıllık cenin bulundu Meksika’nın kuzeyindeki Durango eyaletinde karın ağrısıyla hastaneye giden 84 yaşındaki kadının karnında 40 yıllık cenin tespit edildi.
16.08.2023 Dünya
Gülşah Saraçoğlu bornozlu pozuyla Instagram'ı salladı! "Taş bebek gibisin"
Gülşah Saraçoğlu bornozlu pozuyla Instagram'ı salladı! "Taş bebek gibisin" Ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu, sosyal medya paylaşımlarıyla dikkat çekiyor. Geçtiğimiz günlerde ceketinin önü açık sütyenli pozunu paylaşan güzel modacı, bu kez de sütyensiz bornozlu pozunu takipçilerinin beğenisine sundu.
13.06.2022 Magazin
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin'
Tatil sezonunu açan Bensu Soral'dan tekne pozları: 'Taş bebek gibisin' Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve aralarındaki krizi çözdükten sonra Hakan Baş ile evliliklerine ikinci bir şans veren Bensu Soral, tatil sezonunu açtı. Instagram hesabında 4.7 milyon takipçisi bulunan güzel oyuncu, son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Soral'ın teknede çekilen fotoğraflarına binlerce beğeni ve yorum geldi.
3.06.2022 Magazin
Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Sağlık durumu...
Gönül Yazar hayranlarını korkutmuştu! Sağlık durumu... ‘Taş bebek’ lakabıyla tanınan 'Altın Plak' ödüllü Gönül Yazar, evinde geçirdiği kaza sonucu gözünü duvarın sivri kısmına çarpmış ve ardından operasyon geçirmişti. Usta isim, sosyal medya hesabından sağlık durumu hakkında yeni bir açıklama yaptı.
6.05.2022 Magazin
Büyük ilgi görüyor! Kurutulmuş kemikler ile yapılıyor...
Büyük ilgi görüyor! Kurutulmuş kemikler ile yapılıyor... Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nce düzenlenen kursta, küçük ve büyükbaş hayvanlara ait kafatası ile yumurta ve kabaktan dekoratif ürün yapılıyor. Kurs öğretmeni Cevdet Ekmekçi, süs eşyalarına dönüştürdükleri ve atık madde olarak görülen kurutulmuş kemik, kafataslarının ilgi gördüğünü söyledi.
25.01.2021 Yaşam
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler!
Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir? Gönül Yazar'dan tartışma yaratacak sözler! Bir döneme damga vuran Gönül Yazar yönetmen Rüzgar Mağden ile olan birlikteliği ile gündemden düşmüyor. Evlilikleri, söylemleri ve dillere destan güzelliği ile bir döneme damga vuran gazino sahnelerinin yaşayan efsanesi " Taş Bebek" lakabıyla Gönül Yazar 21 yıl sonra kalbinin kapılarını Rüzgar Mağden’e açmıştı. Kanal D'nin sevilen magazin programı Müge ve Gülşen'de çıkan Gönül Yazar'ın yönetmen Rüzgar Mağden'den ayrıldığı haberleri ve Gönül Yazar'ın polemik yaratacak sözleri magazin gündemine bomba gibi düştü. Magazin takipçileri internette sıklıkla Gönül Yazar kimdir ve kaç yaşında? Gönül Yazar’ın eski sevgilisi Rüzgar Mağden kimdir, kaç yaşında? sorularını aratıyor. İşte Gönül Yazar ve eski sevgilisi Rüzgar Mağden hakkında merak edilenler…
16.05.2020 Gündem
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi?
Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden evlendi mi? 'Taş Bebek' lakaplı Gönül Yazar'ın bir süredir birlikte olduğu kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Maden ile 8. kez nikah masasına oturduğu iddia edildi. Yazar, sosyal medya hesabından evlilik iddialarına yanıt verdi. Peki Gönül Yazar ile Rüzgar Maden evlendi mi?
20.01.2020 Magazin
Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz!
Rüzgar'la yan yana mezar almayı düşünüyoruz! Taş Bebek lakaplı sanatçı Gönül Yazar, Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuk oldu ve kendisinden 32 yaş küçük sevgilisi ile ilgili bomba açıklamalar yaptı.
3.09.2019 Magazin
Gönül Yazar, Amerika’da hastaneye kaldırıldı!
Gönül Yazar, Amerika’da hastaneye kaldırıldı! Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ‘Taş Bebek’ lakaplı usta sanatçı Gönül Yazar’ın Amerika’da rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldığını duyurdu. Gönül Yazar'dan iyi haber geldi.
4.01.2019 Magazin
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti!
Son dakika: Usta oyuncu Münir Özkul vefat etti! Türk sinemasının usta oyuncusu Münir Özkul, 93 yaşında İstanbul'daki evinde hayatını kaybetti. Münir Özkul'un cenazesinin 7 Aralık Pazar, en geç Pazartesi günü kaldırılacağı açıklandı.
5.01.2018 Magazin
Taş babaanne 85 yaşında
Taş babaanne 85 yaşında ‘Taş bebek’ lakaplı sanatçı Gönül Yazar, tatil için İzmir’e gitti.
29.08.2017 Magazin
Taş bebek 2016
Taş bebek 2016 Uzun süredir gözlerden uzak olan ‘Taş bebek’ lakaplı Türk sanat müziğinin güçlü sesi Gönül Yazar (79) önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi...
2.06.2016 Magazin
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl?
Münir Özkul kimdir? Sağlık durumu nasıl? Yeşilçam'ın usta isimlerinden Münir Özkul bir süredir hastalıklarla boğuşuyor. Sayısız sinema filminde rol alan efsane oyuncu Münir Özkul hayranları durumunu oldukça merak ediyor. İşte merak edilen soruların cevapları ve Münir Özkul detayları...
29.09.2021 Gündem
Münir Özkul kimdir?
Münir Özkul kimdir? Yeşilçam'ın dev ismi Münir Özkul kimdir? Oynadığı sayısız filmle izleyicilerin gönlünde taht kuran isim Münir Özkul'un bilgileri çok merak ediliyor. İşte merak edilen soruların yanıtları ve Münir Özkul ayrıntıları...
29.09.2021 Gündem
Ünlü sanatçı hastanelik oldu!
Ünlü sanatçı hastanelik oldu! Türk Sanat müziğinin Taş Bebeği Gönül Yazar hastaneye kaldırıldı
1.02.2014 Magazin
82 yaşındaki kadının içinden...
82 yaşındaki kadının içinden... Şoke eden gerçeği hastanede öğrendi!
14.12.2013 Arşiv
Tüm anneler psikopattır
Tüm anneler psikopattır Geçtiğimiz hafta Alişan’la beraber Her Şey Dahil adlı sabah programını sunmaya başlayan Çağla Şıkel, hayatının en mutlu dönemini yaşadığını söylüyor ve ekliyor; “İşim, evim, ailem...
21.09.2013 Arşiv
Dünyanın en eski oyuncak arabası
Dünyanın en eski oyuncak arabası Mardin'de yapılan kazılarda 7 bin 500 yıllık oyuncak araba bulundu
29.12.2011 Yaşam
Sahada kendimi savaşçı, Amazon kadını gibi hissediyorum
Sahada kendimi savaşçı, Amazon kadını gibi hissediyorum Filenin sultanlarının en skoreri ve en hırslısıyla buluştuk!
8.10.2011 Arşiv
Nice yıllara gönül...
Nice yıllara gönül... Doğum gününü kutlayan Gönül Yazar “Sinirliyken 25, mutluyken 18 yaşında hissediyorum” dedi
13.08.2010 Magazin
Taş Bebek cazla döndü
Taş Bebek cazla döndü Gönül Yazar 17 yıldan sonra yaptığı ilk albümle punk rock grubu Rashit'le de düet yaptı.
29.04.2010 Magazin
46 yıl süren hamilelik
46 yıl süren hamilelik Tam 46 yıl önce hamile kaldı. O zaman doğum gerçekleşmedi. Ancak 75 yaşında doğurdu.
8.09.2008 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Taş Bebek ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taş bebek haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.