Tas

Tas

Son dakika tas haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tas ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tas haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tas

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tas gelişmeleri de dahil olmak üzere 12.899 tas haberi bulunmuştur. Tüm tas haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazanç
Gaziantep'te öğrenciyken geliştirdiler! 6 ayda 132 bin dolar kazançGaziantep'te, yapay zekayla granit ve doğal taş kesimindeki kaybı ortadan kaldıracak proje geliştiren iki genç arkadaş, TÜBİTAK desteğiyle kendi şirketlerini kurdu.
26.07.2024Gaziantep
Konya'da Büyükşen çifti cinayeti davasında 3 sanığın cezaları, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca onandı
Konya'da Büyükşen çifti cinayeti davasında 3 sanığın cezaları, Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı'nca onandı6 yıl önce yanlış adrese girilip Necla (54) ve Metin (55) Büyükşen çiftinin öldürülmesiyle ilgili davada, azmettirici olduğu iddiasıyla tutuklanan Esra Taş (29) ve sevgilisi Abdullah Başdemir (48) ile cinayeti işlediği öne sürülen Ertuğrul Çelik'e yerel mahkeme tarafından verilen 2'şer kez müebbet hapis cezası, Konya Bölge Adliye Mahkemesi 1. Ceza Dairesi tarafından onanmasının ardından Yargıtay Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da onandı. Dosya nihai kararı verecek olan Yargıtay 1. Ceza Dairesi'ne gönderildi.
23.07.2024Gündem
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!
Çekiçli sopalı cinayetin ardından yeni görüntüler ortaya çıktı!Mardin'de Resul Derin'in (40) çekiç ve sopalarla öldüren kuzenler Abdulvahap ve Selahattin Acet'in, ifadelerinde, cinayete neden olarak gösterdikleri taşlı, sopalı kavganın cep telefonu görüntüleri ortaya çıktı.
23.07.2024Gündem
Türkiye'nin en eski müzelerinden biri: Adana Müzesi
Türkiye'nin en eski müzelerinden biri: Adana MüzesiAdana Müzesi, cumhuriyetin ilanından hemen sonra, 1924 yılında kurulmuş olup Türkiye'nin en eski 10 müzesinden biridir...
20.07.2024Adana
İpek Yolu güzergahında bir durak: Misis Antik Kenti
İpek Yolu güzergahında bir durak: Misis Antik KentiAdana’ya 27 kilometre uzaklıktaki Misis Antik Kenti, Ceyhan Nehri (Pyramos) kenarında tarihi yol üzerindedir...
20.07.2024Adana
Adana'da Roma İmparatorluğu izleri: Taş Köprü
Adana'da Roma İmparatorluğu izleri: Taş KöprüAdana Taş Köprü Seyhan Nehri üzerindedir...
20.07.2024Adana
Büyük Saat Kulesi
Büyük Saat KulesiAdana Büyük Saat Kulesi Seyhan ilçesi Ali Münif Caddesi üzerinde bulunmaktadır...
20.07.2024Adana
Adana'da bir yeşil vadi: Belemedik
Adana'da bir yeşil vadi: BelemedikBelemedik Adana’nın Pozantı İlçesinde, Çakıt Çayı boyunca yeşil doğası, yaban hayatı, demiryolu ve tünelleri, Alman kalıntıları ile dikkat çeken etkileyici bir turistik değerdir...
20.07.2024Adana
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildi
3 ilde harekete geçildi! Bakan Yerlikaya: Bir suç örgütü daha çökertildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Karabük merkezli 3 ilde düzenlenen 'Kuyu-10 Operasyonları'nda elebaşılığını Sezgin Yüksel ve İmdat Yüksel’in yaptığı organize suç örgütünün çökertildiğini duyurdu. Operasyonlar sonucu organize suç örgütü üyesi 11 şüphelinin tamamı yakalandı.
20.07.2024Gündem
Torosların gizli hazinesi: Varda Köprüsü
Torosların gizli hazinesi: Varda KöprüsüVarda Köprüsü, Adana ili Karaisalı ilçesi Hacıkırı (Kıralan) mahallesi'nde bulunan, yöre halkı tarafından "Koca Köprü" diye anılan köprü...
19.07.2024Adana
Tatar Höyük: Tarihin izleri
Tatar Höyük: Tarihin izleriAdana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan Tatar Höyük, Türkiye'nin önemli arkeolojik alanlarından biridir. Höyük, çeşitli dönemlere ait kalıntıları barındıran çok katmanlı bir yerleşim yeridir. Arkeolojik kazılar, Neolitik Çağ’dan Roma Dönemi’ne kadar geniş bir zaman dilimini kapsayan eserleri ortaya çıkarmıştır.
19.07.2024Adana
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandı
6 ilde Kuyu-9 Operasyonu: 2 suç örgütü üyesi 47 şüpheli yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul merkezli 6 ilde düzenlenen Kuyu-9 Operasyonları'nda elebaşılığını Abdullah Çapkan ve Ramazan Taş’ın yaptığı birbirleriyle husumetli 2 ayrı organize suç örgütü üyesi 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
19.07.2024Gündem
Tatar Höyük: Tarihin izleri
Tatar Höyük: Tarihin izleriAdana'nın Ceyhan ilçesinde bulunan Tatar Höyük, Türkiye'nin önemli arkeolojik alanlarından biridir. Höyük, çeşitli dönemlere ait kalıntıları barındıran çok katmanlı bir yerleşim yeridir. Arkeolojik kazılar, Neolitik Çağ’dan Roma Dönemi’ne kadar geniş bir zaman dilimini kapsayan eserleri ortaya çıkarmıştır.
18.07.2024Adana
Adana'nın Özel Tatlıları: Damaklarda İz Bırakan Lezzetler
Adana'nın Özel Tatlıları: Damaklarda İz Bırakan Lezzetler Adana, zengin yemek kültürü ile bilinen bir şehir olup, tatlılarıyla da adından söz ettirir...
19.07.2024Adana
Adana'daki Tarihi Camiler
Adana'daki Tarihi CamilerAdana, zengin tarihi ve kültürel mirası ile pek çok önemli camiye ev sahipliği yapmaktadır...
19.07.2024Adana
Atama Kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladı
Atama Kararları Resmi Gazete'de! Cumhurbaşkanı Erdoğan imzaladıCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan atamalar Resmi Gazete'de yayımlandı.
17.07.2024Gündem
69 kişi hayatını kaybetti! 3 kamu görevlisi hakkında soruşturma
69 kişi hayatını kaybetti! 3 kamu görevlisi hakkında soruşturmaKahramanmaraş'ta yürütülen deprem soruşturmalarında ilk kez kamu görevlileri hakkında soruşturma izni verildi. Dulkadiroğlu Kaymakamlığı'nın izni sonrası 69 kişinin hayatını kaybettiği, 16 kişinin yaralandığı Güneşli Kocabaş Evleri'nin 7'nci bloğunun yıkılmasına ilişkin Dulkadiroğlu Belediyesi'nde görevli 3 kişi hakkında 'Taksirle ölüme ve yaralamaya neden olma' ile 'Görevi kötüye kullanma' suçlarından soruşturma başlatıldı.
17.07.2024Gündem
Taş Köprü yangın yerine döndü! Dünya Adanasporlular Günü büyük bir coşkuyla kutlandı
Taş Köprü yangın yerine döndü! Dünya Adanasporlular Günü büyük bir coşkuyla kutlandıSeyhan ve Yüreğir ilçelerini birleştiren Seyhan nehri üzerindeki Taş Köprü'de toplanan Adanaspor taraftarları, Dünya Adanasporlular Gününü kutladı. Adanasporlular Günü etkinliği kapsamında Taş Köprü üzerinde bir araya gelen Adanaspor Taraftarları, Bayhan konseriyle eğlenip meşaleler yaktı.
16.07.2024Şampiy10
Adana'da sokakları meşalelerle tribüne çevirdiler! "Dünya Adanasporlular Günü" böyle kutlandı
Adana'da sokakları meşalelerle tribüne çevirdiler! "Dünya Adanasporlular Günü" böyle kutlandı10 Temmuz Dünya Adanasporlular Günü", kentteki tarihi Taş Köprü üzerinde çok sayıda taraftarın katılımıyla kutlandı.
15.07.2024Adana
Elazığ'da Atatürk heykeline taşlı saldırı! Gözaltına alındı
Elazığ'da Atatürk heykeline taşlı saldırı! Gözaltına alındıElazığ'da kent merkezinde bulunan Atatürk heykeline elindeki taş ile saldıran şüpheli, gözaltına alındı. Şizofreni hastası olduğu belirtilen şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.
14.07.2024Gündem
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kıskaç-21 operasyonunda 10 kişi yakalandı
Bakan Yerlikaya duyurdu: Kıskaç-21 operasyonunda 10 kişi yakalandıİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı Körfezinde “ASTERI” isimli bir tekneye yönelik düzenlenen “Kıskaç-21” operasyonunda yurt dışına kaçmaya çalışan 10 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
14.07.2024Gündem
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildi
Kırmızı listede aranıyordu! Taner Öğmen etkisiz hale getirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Mardin'de Jandarma ve Emniyet tarafından gerçekleştirilen 'Bozdoğan-50' operasyonunda 2 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya, etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin kırmızı kategoride aranan Taner Öğmen olduğunu belirtti. Öte yandan diğer teröristin kimliklendirme çalışmaları sürüyor
14.07.2024Gündem
Elazığ'da yapılıyor! Birçok hastalığa deva, tanesi 2 bin liradan satılıyor
Elazığ'da yapılıyor! Birçok hastalığa deva, tanesi 2 bin liradan satılıyorŞifalı olarak bilinen doğal taşlardan olan ve yaklaşık 1 milyon yıllık damla kehribardan yapılan kolyeler 2 bin liradan alıcı buluyor.
14.07.2024Gündem
Gaziantep'te 'Haydi Sofraya', vatandaştan yoğun ilgi görüyor
Gaziantep'te 'Haydi Sofraya', vatandaştan yoğun ilgi görüyorGaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin uygun ve kaliteli yemek hizmeti sunduğu “Haydi Sofraya” hizmet noktaları, vatandaşlardan tam not alıyor.
12.07.2024Gaziantep
Şırnak'ta Bozdoğan - 49 operasyonu! 36 adet tüfek ele geçirildi
Şırnak'ta Bozdoğan - 49 operasyonu! 36 adet tüfek ele geçirildiİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Şırnak'ta Çakırsöğüt Jandarma Komando Tugay Komutanlığınca gerçekleştirilen “BOZDOĞAN-49” operasyonunda 36 adet AK-47 Piyade Tüfeğinin ele geçirildiğini duyurdu.
12.07.2024Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tas ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tas haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.