Tartus

Tartus

Son dakika tartus haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tartus ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tartus haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tartus

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tartus gelişmeleri de dahil olmak üzere 216 tartus haberi bulunmuştur. Tüm tartus haberleri aşağıda listelenmiştir.
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi
Depremin Suriye'deki bilançosu: 5 bin 801 kişi yaşamını yitirdi Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Suriye'de 5 bin 801 kişinin yaşamını yitirdiği bildirildi. Sivil savunma ekibi Beyaz Baretliler, yaptıkları paylaşımlarda enkaz bölgelerinde arama-kurtarma çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti.
18.02.2023 Dünya
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi
Suriye Sağlık Bakanlığı: Hayatını kaybedenlerin sayısı 769’a yükseldi  Suriye Sağlık Bakanlığı bu sabah yaptığı açıklamada depremden etkilenen ve hükümetin kontrol ettiği bölgelerde ölü sayısının 769’a, yaralı sayısının ise 1448’e yükseldiğini açıkladı. 
7.02.2023 Dünya
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi
Kahramanmaraş merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem; 5 bölge sallandı, çok sayıda il etkilendi Kahramanmaraş'ta sabah saat 04.17'de 7,7; saat 13.24'te 7,6 büyüklüğünde iki deprem meydana geldi. AFAD'dan yapılan son açıklamaya göre depremler; Kahramanmaraş, Kilis, Diyarbakır, Adana, Osmaniye, Gaziantep, Şanlırurfa, Adıyaman, Malatya ve Hatay'da büyük yıkıma yol açtı. 10 ilde toplam can kaybı 2 bin 921'e yükseldi.
7.02.2023 Gündem
Suriye kıyılarında göçmen botu bulundu: 34 ölü
Suriye kıyılarında göçmen botu bulundu: 34 ölü Suriye'nin Tartus kenti kıyılarında bulunan botta 34 göçmenin cansız bedenine ulaşıldı.
22.09.2022 Dünya
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi
Ukrayna’dan yola çıkan ilk tahıl gemisi Suriye’ye demirledi Ukrayna'dan yola çıkan ilk tahıl gemisi olan Razoni, teslimatın 5 aydan fazla gecikmesini gerekçe göstererek Lübnan’daki alıcı tarafından reddedilmesinin ardından Suriye’nin Tartus kentine demirlediği ortaya çıktı.
16.08.2022 Dünya
İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı: 3 ölü, 3 yaralı
İsrail’den Suriye’ye hava saldırısı: 3 ölü, 3 yaralı Suriye ordusu tarafından yapılan açıklamada, İsrail savaş uçaklarının Lübnan üzerinden Suriye’ye hava saldırısı düzenlediği aktarılarak, saldırıda 3 askerin hayatını kaybettiği, 3 askerin de yaralandığı ifade edildi.
14.08.2022 Dünya
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk...
Suriye'ye operasyon! Osmanlı İmparatorluğu'dan bu yana bir ilk... Suriye'nin kuzeyine olası askeri hârekatı manşetine taşıyan Financial Times gazetesi, Osmanlı İmparatorluğu'nun dağılmasından bu yana bir Arap devletindeki en büyük Türk ayak izinin görüldüğünü yazdı.
25.07.2022 Dünya
Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri Akdeniz'e iniyor!
Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri Akdeniz'e iniyor! Ukrayna'yı işgale hazırlanan Rusya'dan yeni hamle geliyor. Yıl içinde ilk kez nükleer füze taşıyabilen uzun menzilli bombardıman uçaklarını Suriye'ye indiren Rusya, tüm dengeleri alt üst edecek bir adım atıyor. Saatte 10 bin kilometre hıza ulaşabilen Zircon hipersonik füzelerle donatılmış Rus savaş gemileri, Tartus limanına konuşlanabilir.
29.12.2021 Dünya
İsrail jetleri gece 03.02'de Rusya'nın kalesini füzelerle vurdu!
İsrail jetleri gece 03.02'de Rusya'nın kalesini füzelerle vurdu! Doğu Akdeniz'de yer alan Rusya'nın kalesi olarak görülen Lazkiye'yi bombardımana tutan İsrail jetleri, bir ayda ikinci kez saldırdı. Yerel medya, şiddetli patlamaların 70 kilometre uzaklıktaki Tartus'tan bile duyulduğunu aktarıyor.
28.12.2021 Dünya
Suriye'deki iç savaşla ilgili flaş açıklama: 350 binin üzerinde ölü...
Suriye'deki iç savaşla ilgili flaş açıklama: 350 binin üzerinde ölü... Birleşmiş Milletler (BM) İnsan Hakları Yüksek Komiseri Michelle Bachelet, Suriye iç savaşında ölümleri teyit edilenlerin sayısının yaklaşık 350 bin, gerçek rakamın ise bunun çok üzerinde olduğunu bildirdi.
24.09.2021 Dünya
Rus savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti! Tek sıra halinde dizildiler
Rus savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçti! Tek sıra halinde dizildiler Rus savaş gemisi İstanbul Boğazı'ndan geçerek Karadeniz'e açıldı. Geminin güvertesinde Rus askerinin tek sıra halinde dizildiği görülürken savaş gemisinin geçişine sahil güvenlik botları da eşlik etti.
30.12.2020 Gündem
Putin, Rus ordusu için Suriye'de ilave yer istedi
Putin, Rus ordusu için Suriye'de ilave yer istedi Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye’de Rus ordusuna ilave gayrimenkul ve deniz alanı sağlanması için talimat verdi.
29.05.2020 Dünya
Suriye'de bir Rus askeri öldü!
Suriye'de bir Rus askeri öldü! Rusya Savunma Bakanlığı, Suriye’nin Tartus bölgesinde bir Rus askerinin öldüğünü açıkladı.
12.03.2020 Dünya
John Bolton'dan  Adrian Darya gemisi ile ilgili flaş iddia
John Bolton'dan Adrian Darya gemisi ile ilgili flaş iddia John Bolton, Adrian Darya gemisine ait olduğunu iddia ettiği uydu fotoğrafını paylaştı.
7.09.2019 Dünya
ABD, İran tankerini yaptırım listesine aldı
ABD, İran tankerini yaptırım listesine aldı ABD yönetimi, İran Devrim Muhafızları Ordusu'na yönelik yaptırımları ihlal ettiği gerekçesiyle Panama bayraklı "Adrian Darya-1" adlı İran gemisini yaptırım listesine ekledi.
31.08.2019 Dünya
İHA ve SİHA'lar PKK'nın eylem kabiliyetini sınırladı
İHA ve SİHA'lar PKK'nın eylem kabiliyetini sınırladı EDAM raporuna göre, Türkiye’nin başarılı savunma modernizasyonu ile kazandığı İHA ve SİHA'lar PKK'nın yurt içindeki eylem kabiliyetini sınırladı.
8.02.2019 Gündem
Rus savaş gemileri Çanakkale Boğazı'ndan peş peşe geçti
Rus savaş gemileri Çanakkale Boğazı'ndan peş peşe geçti Rusya'nın Suriye'deki deniz üstlerinde görevlendirdiği Rusya Deniz Kuvvetleri Komutanlığı'na ait 3 savaş gemisi bugün peş peşe Çanakkale Boğazı'nı geçerek, Marmara Denizi'ne açıldı. 3 savaş gemisi, İstanbul Boğazı'ndan da geçerek bağlı bulundukları Karadeniz filosuna dönmek üzere yol alacak.
26.12.2018 Gündem
Suriye'ye giden Rus kargo gemisi Boğaz'dan geçti
Suriye'ye giden Rus kargo gemisi Boğaz'dan geçti Rusya'nın Novorossiysk Limanından hareket eden 'Sparta' adlı Ro-Ro kargo gemisi saat 09.00 sıralarında Karadeniz'den İstanbul Boğazına giriş yaptı.
4.11.2018 Gündem
İdlib’de Türkiye çözümü
İdlib’de Türkiye çözümü Rusya’daki Putin-Erdoğan zirvesinden İdlib için çözüm formülü çıktı. Putin, 15-20 km’lik silahsızlanma bölgesi oluşturulacağını açıklarken, “O bölgeden, sayın Erdoğan’ın teklifiyle ağır silahların çekilmesi kararını aldık” dedi
18.09.2018 Gündem
Suriye'de peş peşe patlamalar
Suriye'de peş peşe patlamalar Suriye'nin Humus ve Lazkiye kentleri ile sahil şeridinde gece saatlerinde peş peşe patlamalar meydana geldi.
17.09.2018 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Silahsızlandırılmış bölge oluşturulacak!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Silahsızlandırılmış bölge oluşturulacak! Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile görüşme sonrası ortak basın toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İdlip'te silahsızlandırılmış bölge oluşturulması konusunda mutabakata varıldığını söyledi.
17.09.2018 Gündem
Suriye’de 7 yıl aradan sonra bir ilk!
Suriye’de 7 yıl aradan sonra bir ilk! Suriye’de Esad rejiminin kontrolü altındaki bölgelerde 7 yıl aradan sonra ilk kez yerel seçim düzenlendi.
16.09.2018 Dünya
Çanakkale Boğazı'ndan geçti! Dikkat çeken detay
Çanakkale Boğazı'ndan geçti! Dikkat çeken detay Çanakkale Boğazı'ndan geçen Rus Donanması'na ait 148 borda numaralı 'Orsk' adlı savaş gemisinin, güvertesindeki askeri malzemeler dikkat çekti. Türk Sahil Güvenlik botu, geçiş sırasında savaş gemisine eşlik etti.
13.09.2018 Gündem
İsrail'in Suriye'ye saldırdığı iddiası
İsrail'in Suriye'ye saldırdığı iddiası Suriye'deki Beşşar Esed rejimi, İsrail savaş uçaklarının, Suriye'nin orta kesiminde yer alan Hama ve batısındaki Akdeniz kıyısında yer alan Tartus illerindeki bazı askeri bölgelere hava saldırısı düzenlediğini iddia etti.
4.09.2018 Dünya
Rusya’dan Akdeniz’de tatbikat
Rusya’dan Akdeniz’de tatbikat ABD ve Rusya, Karadeniz’de bulunan savaş gemilerinin büyük bölümünü Akdeniz’e indirdi. İki hafta içinde Türk boğazlarından 20’ye yakın savaş gemisi geçti. Rusya 1-8 Eylül arasında Akdeniz’de tatbikat yapacağını açıkladı.
30.08.2018 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tartus ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tartus haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.