Tarık

Tarık

Son dakika Tarık haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Tarık ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Tarık haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tarık

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tarık gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.097 tarık haberi bulunmuştur. Tüm tarık haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti
Hastane tuvaletinde skandal! Yıllarca görüntü kaydetmiş, suçunu itiraf etti Balıkesir'de devlet hastanesinin kadınlar tuvaletine 'böcek' olarak tabir edilen gizli kamera düzeneği koyup, kayıt yapan bedensel engelli Tarık Özkan (40), tutuklandı.
21.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan peş peşe önemli görüşmeler Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ve Umman Sultanı Heysem bin Tarık ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.
9.04.2024 Gündem
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü
Süper Lig şampiyonu, TFF 3. Lig’e düştü TFF 2. Lig Beyaz Grup 34. haftasında Bursaspor, sahasında karşılaştığı 1461 Trabzon'a 2-1 mağlup oldu.
7.04.2024 Futbol
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıranlar’ın kaderi bu kez Umut’un elinde
Taş Kağıt Makas’ta kartlar yeniden dağıtıldı! Emirkıranlar’ın kaderi bu kez Umut’un elinde Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu temponun hiç düşmediği, aksiyon dolu bir bölümle ekrana geldi. Umut’un, “Avukat Umut Tanrıkulu” olarak Emirkıran’ların karşına dikildiği ve Tarık Yalman davasını kazandığı o anlar gecenin en çok konuşulan konusu oldu.
28.03.2024 Magazin
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor…
“Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu” yeni bölümüyle ekrana geliyor… Kanal D’nin MF Yapım imzalı dizisi Taş Kağıt Makas: Hayatın Oyunu bu akşamı yeni bölümü ile ekrana geliyor.
27.03.2024 Magazin
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası
Antalya Adliyesi'nde çalıntı uyuşturucu skandalı! Adli emanete, 'içici memur’ verildiği iddiası Antalya Adliyesi Adli Emanet Memurluğu'nun uyuşturucu muhafaza edilen bölümünde 6 kilo kokain çalındığının ortaya çıkmasının ardından tutuklanan zabıt katibi Gençay Hacı Aytan'ın avukatı Ayşen Alkan, "Adliyede herkes müvekkilimin içici olduğunu biliyormuş. İçici bir memurun emanete verilmesi, emanetteki sorumluların o memurun içici olduğunu bilmesine rağmen, orada görevinin devam ettirilmesi belli usulsüzlüklerin üstünün kapatılmaya çalışıldığının göstergesi" dedi. Adli emanet çalışanları Özlem Özabay ile Sedef Sayan'ın da tutuklu bulunduğu soruşturmada ifade veren Ayşe Ç., "Gençay Hacı Aytan'ın uyuşturucu madde kullandığını biliyordum. Şahsın esrar içtiğine defalarca şahit oldum" dedi.
19.03.2024 Gündem
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2
Galatasaray Çaykur Rizespor maçında gol yağmuru: 6-2 Süper Lig'in 29. haftasında lider Galatasaray kritik mücadelede Çaykur Rizespor'u 6-2 mağlup etti.
8.03.2024 Galatasaray
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a olay sözler: Bırakacaksın
Fenerbahçeli yöneticiden Ergin Ataman'a olay sözler: Bırakacaksın Fenerbahçe yöneticisi Sertaç Komsuoğlu, A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman'a eleştirilerde bulundu.
26.02.2024 Basketbol
Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor'u 3 golle geçti
Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, Çaykur Rizespor'u 3 golle geçti Süper Lig’in 27'nci haftasında Samsunspor, konuk ettiği Çaykur Rizespor’u 3-0 mağlup etti.
23.02.2024 Samsunspor
Tekel bayisi cinayetinde şok ifadeler! Barış için yapılan skandal teklif ortaya çıktı
Tekel bayisi cinayetinde şok ifadeler! Barış için yapılan skandal teklif ortaya çıktı İstanbul Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına başlandı. Olayı gerçekleştiren sanıklardan Tarık Özer savunmasında olay yerine öldürme kastıyla gitmediğini söyleyerek, “Oğlum ‘baba baba’ diye bağırınca kardeşimin vurulduğunu gördüm yerdeki kanlardan. Oğlumun seslenişinden oğlumun da vurulduğunu düşünerek o anki halle hedef alarak ayağından vurmak istedim" dedi. Diğer sanık Murat Özer ise savunmasında "İddianamede kan gütmeden bahsedilmiş. Biz kan gütmedik. Olayda bizim mağdur olmamız gerekirken şimdi buradayız. Keşke Cantürk o küfürleri paylaşmasaydı" dedi.
20.02.2024 Gündem
Tekel bayi baskınında ilk duruşma! Vahşeti bu sözlerle savundular
Tekel bayi baskınında ilk duruşma! Vahşeti bu sözlerle savundular İstanbul Esenyurt’ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayi saldırısıyla ilgili 10 sanığın yargılanmasına başlandı. Olayı gerçekleştiren sanıklardan Tarık Özer savunmasında olay yerine öldürme kastıyla gitmediğini söyleyerek, “Oğlum ‘baba baba’ diye bağırınca kardeşimin vurulduğunu gördüm yerdeki kanlardan. Oğlumun seslenişinden oğlumun da vurulduğunu düşünerek o anki halle hedef alarak ayağından vurmak istedim" dedi. Diğer sanık Murat Özer ise savunmasında "İddianamede kan gütmeden bahsedilmiş. Biz kan gütmedik. Olayda bizim mağdur olmamız gerekirken şimdi buradayız. Keşke Cantürk o küfürleri paylaşmasaydı" dedi.
19.02.2024 Gündem
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı
Depremin yıl dönümünde vali yaşadıklarını anlatırken zorlandı Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin yıl dönümünde Antalya'da anma etkinliği düzenlendi. Dönemin Malatya Valisiyken depreme yakalanan ve zor günler geçiren Antalya Valisi Hulusi Şahin yaşadıklarını güçlükle anlattı. Duygusal anlar yaşayan Vali Şahin, "Trafik kazası geçiren bir kişi kaza anının bir kısmını unutur ya ben de bazı bölümleri hatırlayamıyorum. Depremde 14 milyon insanın da bir parçası öldü. Bizlerin de bir parçası öldü. Bizim yaralarımız asla iyileşmiyor, bir araba yoldan geçtiğinde, bina sallandığında yine o anı yaşıyorsunuz" dedi.
6.02.2024 Gündem
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek
Adana Veteranlar Karması Anıtkabir'e gidecek Türkiye Hentbol Federasyonu’nun (THF) 48. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle hentbolun paydaşları Mustafa Kemal Atatürk’ü anacağı ve bu kapsamda Anıtkabir ile hentbolun kurucu başkanı Prof.Dr. Yaşar Sevim’in kabrini ziyaret edecek ve ardından gösteri maçları yapacak.
2.02.2024 Adana
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir?
Cumhuriyet Dönemi Hikaye Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Hikayecileri Kimlerdir? Cumhuriyet'in ilan edilmesi ile beraber 1923-29 40 yılları arası Cumhuriyet Dönemi hikayeleri olarak ifade edilir. Özellikle bu dönem içerisinde pek çok önemli isim ön plana çıkmaktadır. Ayrıca bu isimlerin yazmış olduğu önemli hikayeler geçmişten günümüze kadar ulaşmıştır. Genelde toplumsal konuların ele alındığı ve toplumdaki aksaklıkların ortaya çıkarıldığı bir hikaye dönemi olduğunu söylemek mümkün.
24.01.2024 Kültür Sanat
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu
Esenyurt'taki tekel bayisi vahşetinde istenen cezalar belli oldu Tekel bayisinde işlenen cinayetler için istenen cezalar belli oldu. Esenyurt'ta 2 kişinin hayatını kaybettiği tekel bayisi baskınıyla ilgili iddianame düzenlendi. İddianamede şüpheliler Tarık Özer, Murat Özer, Azat Özer ve Servet Özer hakkında Yunus Emre Erzen'in ölümüne ilişkin ayrı ayrı ağırlaştırılmış müebbet hapis, Batuhan Bayındır'ın ölümüne yönelik ise müebbet hapis cezası ile cezalandırılmaları istenirken, diğer suçlardan da değişen oranlarda hapis cezaları talep edildi.
25.12.2023 Gündem
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü
Gülenay Kalkan Ünlüoğlu'nun acı günü Oyuncu Gülenay Kalkan Ünlüoğlu, annesi Hayrunnisa Kalkan'ın yaşamını yitirdiğini açıkladı. Hayrunnisa Kalkan'ın cenazesinin bugün Hekimbaşı Mezarlığı'na defnedileceği belirtildi.
24.12.2023 Magazin
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı?
O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 || O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, başladı mı? O Ses Türkiye Yılbaşı 2024 bilet fiyatları için araştırmalar yoğunlaştı. TV8’in O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programı bu yıl da renkli görüntülere sahne ve birbirinden güzel performanslara sahne olacak. Bu yıl jüri koltuğunda oturacak olan isimler de sahne alacak isimler de netleşti. Programa seyirci olarak katılmak isteyen vatandaşlar ise O Ses Türkiye Yılbaşı programına seyirci başvurusu nasıl yapılır, 2024 O Ses Türkiye yılbaşı başvuruları başladı mı? Sorularına yanıt arıyor. İşte O Ses Türkiye Yılbaşı bilet fiyatları 2024 ve diğer detaylara ilişkin merak edilenler…
19.12.2023 Televizyon
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu devirdi
Anadolu Efes, Fenerbahçe Beko'yu devirdi Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nin 11. haftasında Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko karşılaştı. Anadolu Efes derbiyi 81-80 kazandı.
11.12.2023 Basketbol
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı
Dış ticaret açığı geriledi! Rakamlar açıklandı TÜİK'in verilerine göre Ekim ayında genel ticaret sistemine göre ihracat yüzde 7,4, ithalat yüzde 0,6 arttı.
29.11.2023 Ekonomi
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti
Sadakatsiz'in Selçuk’u Tarık Emir Tekin'in babası Metin Tekin sitem etti Beşiktaş forması altında 15 yıl top koşturan eski milli futbolcu Metin Tekin, eski eşi Şevval Sam ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Tarık (Taro) Emir Tekin'in kendi şöhretini geçtiğini söyledi.
29.11.2023 Magazin
Belgrad'da 3. kayıp! Fenerbahçe Beko, Maccabi'ye maçı hediye etti!
Belgrad'da 3. kayıp! Fenerbahçe Beko, Maccabi'ye maçı hediye etti! THY Euroleague'de sarı lacivertli temsilcimiz Fenerbahçe Beko, Belgrad'da seyircisiz oynanan maçta İsrail ekibi Maccabi Tel Aviv'e 78-73 yenilerek üst üste 3. maçını da kaybetti. Tarık Biberoviç'in 18 sayıyla kariyer rekoru kırdığı maçta, maçın ilk çeyrek ve devreye giderken iyi oyun ortaya koyan Fenerbahçe, maçın ikinci yarısında temposuyla maçı Maccabi'ye verdi.
16.11.2023 Basketbol
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu
Antalya’da 'Ata’ya Saygı' uçuşu Türkiye Kültür Yolu Festivali’nin son durağı olan Antalya, Türk Yıldızları’nın muhteşem gösterisiyle Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü andı. Konyaaltı sahilinde “Ata’ya Saygı” uçuşu yapan Türk Yıldızları, özellikle çocukların büyük ilgisiyle karşılaştı.
11.11.2023 Yaşam
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon: Muhammed Azo etkisiz hale getirildi MİT Suriye’de operasyonlarına aralıksız devam ediyor. Son olarak hudutlarımızda görev yapan güvenlik güçlerimizi hedef alan eylemin faili PKK/YPG Derik Tugay Sorumlusu Şibli Derik kod Muhammed Azo gerçekleştirilen operasyonla etkisiz hale getirildi.
28.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Tarık ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tarık haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.