Arap gazeteciler, Ayasofya'nın ibadete açılmasını "tarihi" bir adım  olarak değerlendirdi
Arap gazeteciler, Ayasofya'nın ibadete açılmasını "tarihi" bir adım olarak değerlendirdi Ayasofya'nın ibadete açılmasını memnuniyetle karşılayan Arap gazeteci ve aktivistler, kararın tarihi bir adım olduğunu belirtti.
10.07.2020 Dünya
'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş için tarihi adım!
'Hayalet Şehir' Kapalı Maraş için tarihi adım! Doğu Akdeniz'de önemli gelişmelerin yaşandığı bir dönemde Türkiye ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Kapalı Maraş'ın açılmasına yönelik önemli bir süreci başlatma kararı aldı.
12.02.2020 Gündem
Çin'den tarihi adım! Paranın yönü değişecek
Çin'den tarihi adım! Paranın yönü değişecek Çin'in uluslararası menkul kıymetler deposu Euroclear Bank ile tahvil piyasasını dışa açma amacıyla yaptığı anlaşma, yuanının uluslararasılaşması kapsamında atılan en önemli adım olarak nitelendirilirken, bu hamlenin küresel fon akışının yönünü değiştirebileceği belirtiliyor.
21.09.2019 Ekonomi
İzmir'de tarihi adım!
İzmir'de tarihi adım! 270 hektarlık Kadifekale-Agora-Kemeraltı tarihi aksını yeniden ayağa kaldırabilmek için art arda önemli hamleler yapan İzmir Büyükşehir Belediyesi, 'İzmirTarih' adını verdiği projede üniversitelerden de tam destek aldı...
15.06.2014 Yaşam