Tanıtım Videosu

Tanıtım Videosu

Son dakika tanıtım videosu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan tanıtım videosu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını tanıtım videosu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Tanıtım Videosu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan tanıtım videosu gelişmeleri de dahil olmak üzere 235 tanıtım videosu haberi bulunmuştur. Tüm tanıtım videosu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin uzay rüyası gerçek oluyor!
Türkiye'nin uzay rüyası gerçek oluyor! Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı'nın uzay yolculuğu, bu gece Türkiye saatiyle 00.49’da gerçekleşecek. Tüm Türkiye uzay yolcuğunu heyecanla beklerken, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, "Haydi Türkiye, bu gece 00:49’da herkes ekran başına!" çağrısında bulundu.
18.01.2024 Gündem
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı!
Arda Güler'in transferiyle kulüp rekoru kırıldı! Bütün dünya onu konuşuyor. Fenerbahçe'den Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, İspanya'yı salladı. İspanyol devinin, ezeli rakibi Barcelona'ya transfer çalımı atarak kadrosuna kattığı genç yetenek için düzenlenen imza töreni büyük ilgi gördü. Arda Güler'in transferiyle bir kulüp rekoru da kırılmış oldu.
8.07.2023 Şampiy10
'Turnusol' operasyonuyla 3 milyon TL'lik dolandırıcılığa 8 tutuklama
'Turnusol' operasyonuyla 3 milyon TL'lik dolandırıcılığa 8 tutuklama Diyarbakır ve İstanbul'da polisin düzenlediği 'Turnusol' adlı operasyonda 3 milyon TL'lik haksız kazanç elde ettikleri belirlenerek gözaltına alınan 12 şüpheliden 8’i tutuklandı, 4'ü de adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
16.01.2023 Gündem
'Turnusol' operasyonu! 3 milyon TL'lik vurgun
'Turnusol' operasyonu! 3 milyon TL'lik vurgun  Diyarbakır ve İstanbul'da polisin düzenlediği 'Turnusol' adlı operasyonda 3 milyon TL'lik haksız kazanç elde ettikleri belirlenen 12 şüpheli, gözaltına alındı.
15.01.2023 Yaşam
Paralar bir gecede buhar oldu! CT Movies ile kaybettiler! İşte yeni saadet zincirinin şifreleri...
Paralar bir gecede buhar oldu! CT Movies ile kaybettiler! İşte yeni saadet zincirinin şifreleri... Kolay yoldan para kazanmak pek çok kişiye cazip geliyor. Ancak çoğu zaman bu mümkün olmuyor. Az yatırıp çok kazanmak istenler mağdur oluyor. 'Tosuncuk' vakasının ardından binlerce kişi parasını alammıştı. Farat benzer ugulamalar insanlar tarafından talep görmeye devam ediyor. Son olarak CT Movies uygulaması binlerce kişinin parasını kaybetmesine neden oldu. CT Movies’in sitesi kapandı, yatırımcılar paralarını alamadı. Paralarını sanal hesaplarda görünce daha çok yatırım yapmaya yönelen kişiler ise sitenin kapanması ile kimseye ulaşamadı. Mağdurlar şikayet siteleri üzerinden durumlarına çözüm arıyor. Video sitelerinde ise CT Movies sisteminin battığına yönelik videolar yayınlanıyor.
8.06.2022 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO çıkışı: Bunun izahı yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan NATO çıkışı: Bunun izahı yok Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gölcük Tersane Komutanlığı'nda Hızırreis Denizaltısı Havuza Çekme ve Selmanreis Denizaltısı İlk Kaynak Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan, İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya üyelik başvurusu ile ilgili de konuşan Erdoğan, "İsveç'in bize karşı yaptırım uygulamasını bir kenara koyamayız. Bunların makul bir izahı da yoktur. İpe un serme politikasından vazgeçilmeli, terörle mücadelede destek ve yaptırımlar başta olmak üzere Türkiye'nin haklı beklentileri karşılanmalıdır. NATO için bedel ödeyen bir ülke olarak ucu açık diplomatik ifadelerden ziyade somut adımlar görmek istiyoruz" dedi.
23.05.2022 Siyaset
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi...
CSKA Moskova'ya daha yeni imza atmıştı! FIFA açıkladı Yusuf Yazıcı depremi... Rusya - Ukrayna savaşıyla beraber FIFA'nın sert yaptırımlarıyla karşı karşıya kalan Rus kulüpleri yabancı futbolcularıyla yollarını ayırma tehlikesiyle karşı karşıya...
8.03.2022 Futbol
Yusuf Yazıcı CSKA Moskova'ya transfer olunca skandal tanıtım ortaya çıkmıştı! Katerina Kirilcheva özür dilemişti yeni karar ortaya çıktı...
Yusuf Yazıcı CSKA Moskova'ya transfer olunca skandal tanıtım ortaya çıkmıştı! Katerina Kirilcheva özür dilemişti yeni karar ortaya çıktı... Lille takımından Rus ekibi CSKA Moskova'ya transfer olan Yusuf Yazıcı için tanıtım videosu büyük bir skandala yol açmıştı. Gelen tepkiler üzerine CSKA özür dilerken Rusya'da konuyla ilgili sıcak bir gelişme yaşandı...
28.01.2022 Futbol
İletişim Başkanlığı'ndan 'Hello Türkiye' kampanyası
İletişim Başkanlığı'ndan 'Hello Türkiye' kampanyası İletişim Başkanlığı ülkenin ulusal ve uluslararası isminin 'Türkiye' olarak kullanımını, uluslararası mecralarda daha etkin bir şekilde duyurmak amacıyla 'Hello Türkiye' adlı kampanya başlattı.
13.01.2022 Gündem
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler!
Survivor 2022 ne zaman başlayacak? Survivor 2022 kadrosu: Ünlüler ve gönüllüler! Survivor ne zaman başlıyor 2022? Survivor 2022 kadrosu ile başlayacağı tarih merakla sorgulanıyor. Survivor 2022 için geri sayım başladı. All Star kadrosuyla izleyici karşısına çıkacak Survivor'da bu sene de ünlüler ve gönüllüler takımı karşı karşıya gelecek. Survivor yarışmacılarının ilk tanıtım videosu yayınladı. Peki, Survivor 2022 ne zaman başlayacak, 2022 Survivor kadrosunda kimler var? İşte Survivor 2022 yarışmacıları…
10.01.2022 Televizyon
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı
Cumhurbaşkanı Erdoğan 'vurucu güç olarak yerini alacak' dedi ve tarihi resmen açıkladı Cumhurbaşkanı Erdoğan, Milli Teknolojiler ve Yeni Yatırımlar Toplu Açılış ve Tanıtım Töreni'nde açıklamalarda bulundu. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Milli Muharip Uçağımızı 2023 yılında hangardan çıkarıp, bütün dünyaya göstereceğiz. 2025'te ilk uçuşunu gerçekleştireceğimiz uçağımız testlerinin ardından 2029'da TSK'da vurucu güç olarak yerini alacaktır." ifadelerini kullandı.
6.01.2022 Siyaset
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı
'Bergen'in çekimleri yine yarım kaldı 2022 ylında vizyona girecek olan, Farah Zeynep Abdullah ve Erdal Beşikçioğlu'nun başrolde yer aldığı 'Bergen' filminin setine bir kez daha zorunlu ara verildi.
25.12.2021 Magazin
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu! 3600 ek gösterge ve ücret mesajı...
Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında müjdeleri duyurdu! 3600 ek gösterge ve ücret mesajı... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi'nde Mesleki Eğitimde 1000 Okul Projesi ve 50 Ar-Ge Merkezi'nin Açılış Töreni’nde konuştu. Erdoğan, "Kısa süre önce 15 bin öğretmen atamamızı duyurmuştuk. Öğretmenlerimiz de kapsayan 3600 ek gösterge çalışmasını tamamlayacağız. Mesleki eğitime devam eden öğrencilerin aldıkları eğitimin ücret yükünü işverenden kaldırmaktır, bu yükü devlet olarak biz üstleniyoruz. Mesleki eğitim merkezlerimizin son sınıfına kalfa olarak devam öğrencilerimizin ücretlerini de güçlendiriyoruz. Asgari ücretin yarısı kadar ücret alacaklar." dedi.
11.10.2021 Siyaset
Türkiye’de üretildi, Katar’a gidiyor! Yeli üretim çıkarma gemisi denize indirildi
Türkiye’de üretildi, Katar’a gidiyor! Yeli üretim çıkarma gemisi denize indirildi Katar Silahlı Kuvvetleri'nin ihtiyacı için üretilen bir adet LCT, çıkarma gemisi düzenlenen törenle Tuzla’da denize indirildi.
25.09.2021 Ekonomi
Martin Skrtel Spartal Trnava'da
Martin Skrtel Spartal Trnava'da Fenerbahçe'nin eski stoperlerinden Martin Skrtel Spatak Trnava ile anlaşmaya vardı.
14.08.2021 Futbol
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor? Seksenler dizisinin başrol oyuncusu Rasim Öztekin’in vefat etmesinin ardından yeni Fehmi’nin kim olacağı merak ediliyordu. Seksenler dizinin yeni tanıtım videosu yayınlandı. Peki, Seksenler Fehmi yerine kim geldi? Seksenler dizisinde Fehmi kim olacak, seksenler yeni sezon ne zaman başlıyor?
10.06.2021 Gündem
MSB duyurdu! 2021 MSÜ başvuruları ile ilgili önemli detay!
MSB duyurdu! 2021 MSÜ başvuruları ile ilgili önemli detay! Milli Savunma Bakanlığı 2021 MSÜ başvuruları ile ilgili paylaşım yaptı. Millî Savunma Üniversitesi Askerî Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2021-MSÜ) ile ilgili tanıtım videosu yayınlayan Bakanlık, başvuruların 23 Şubat 2021 tarihinde sona ereceğini duyurdu. Peki, 2021 MSÜ başvuruları nasıl yapılır? İşte 2021 MSÜ başvuru kılavuzu ve MSÜ başvuruları ile ilgili tüm detaylar...
10.02.2021 Eğitim
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve açıldı...
MEB son dakika olarak duyurdu! Ve açıldı... Milli Eğitim Bakanlığı harekete geçti ve internet sitesinden resmen duyurdu. MEB, binlerce kişinin beklediği açıklamayı yaptı. Milli Eğitim Bakanlığı, bakanlığa bağlı resmi-özel eğitim kurumlarında öğrenciler için isteğe bağlı nakil ve geçiş işlemlerinin açıldığını duyurdu. Nakiller ortaöğretim düzeyindeki öğrenciler için isteğe bağlı öğrenci nakil işlemlerinin yarıyıl tatilinin ilk haftasından itibaren haftalık olarak yapılmasına karar verildi. Öte yandan Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, çevrim içi olarak bir araya geldiği 81 ildeki öğrencilere seslenerek, "15 Şubat'tan itibaren sizleri okullarımıza çağırmak, orada görmek istiyoruz. Baharı okullarımızda hep birlikte karşılayalım niyetindeyiz" dedi.
22.01.2021 Eğitim
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi belli oldu mu?
Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos yayın tarihi belli oldu mu? Türk televizyon tarihinin en tartışmalı ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kurtlar Vadisi geri dönüyor. Kurtlar Vadisi Kaos adıyla ekranlara gelecek olan dizi şimdiden gündem oldu bile. Başrolünde Necati Şaşmaz'ın olduğu Kurtlar Vadisi dizi ve filmleri konuları ve sahneleriyle yayınlandığı dönemde hep gündemde kaldı. Yeniden başlayacak Kurtlar Vadisi Kaos ile ilgili detaylar gelmeye başladı. Peki, Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlıyor? Kurtlar Vadisi Kaos oyuncuları kim? Kurtlar Vadisi Kaos fragmanı yayınlandı mı? İşte Kurtlar Vadisi Kaos hakkında merak edilenler...
6.01.2021 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi: Ne olur bırakın
Cumhurbaşkanı Erdoğan vatandaşlara seslendi: Ne olur bırakın Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tekirdağ Şehir Hastanesi'nin açılış töreninde önemli açıklamalarda bulundu. Sigara yasaklarına da değinen Erdoğan, "Ekranları başında bizi izleyenlere sesleniyorum: Ne oldu sigara içmeyi bırakın! Kendi kendimizin katili olmayalım." dedi.
13.11.2020 Siyaset
"Ülkemiz artık dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi"
"Ülkemiz artık dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi" SAHA İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Haluk Bayraktar, "Milli Teknoloji Hamlesi vizyonuyla kısa sürede bu alanda konulan iradeyle ülkemiz artık bağımlılıktan adım adım kurtuldu ve dünya harp tarihinde doktrin belirleyen ülke haline geldi." dedi.
9.11.2020 Bilim ve Teknoloji
Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Alev Alev dizisi uyarlama mı, konusu ne? Alevi Alev dizisi oyuncuları...
Alev Alev dizisi ne zaman başlıyor? Alev Alev dizisi uyarlama mı, konusu ne? Alevi Alev dizisi oyuncuları... Show TV’nin yeni dizisi Alev Alev dizisinin tanıtım videosu yayınlandı. Ahmet Katıksız’ın yönetmenliğini üstlendiği, Burcu Görgün Toptaş’ın senaryosunu yazdığı dizinin başrolünü Demet Evgar, Hazar Ergüçlü, Dilan Çiçek Deniz paylaşırken, Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven ile usta oyuncu Zuhal Olcay da dizinin oyuncu kadrosunda bulunuyor. Alev Alevi dizisi ne zaman başlıyor? Alevi Alevi dizisi konusu ve oyuncu kadrosu...
9.10.2020 Gündem
Trabzonspor'un yeni transferi Vitor Hugo 15 farklı teknik adamla çalıştı
Trabzonspor'un yeni transferi Vitor Hugo 15 farklı teknik adamla çalıştı Trabzonspor'un Brezilyalı stoperi Vitor Hugo'nun 15 farklı teknik adamla çalıştığı ortaya çıktı.
6.10.2020 Trabzonspor
Çarkıfelek'ten yeni fragman
Çarkıfelek'ten yeni fragman Kanal D'nin sevilen programı Çarkıfelek'ten yeni bölüm tanıtım videosu geldi.
4.07.2020 Televizyon
Arda'nın Mutfağı yeni fragman
Arda'nın Mutfağı yeni fragman Kanal D'nin sevilen programı 'Arda'nın Mutfağı'ndan 69. bölüm tanıtım videosu geldi. İşte detaylar...
25.06.2020 Televizyon

Benzer Haber Etiketleri

Tanıtım Videosu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki tanıtım videosu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.