Taner

Taner

Son dakika Taner haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Taner ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Taner haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taner

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taner gelişmeleri de dahil olmak üzere 4.847 taner haberi bulunmuştur. Tüm taner haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Yapay zeka dönemi başlıyor
Kültür ve Turizm Bakanlığı açıkladı! Yapay zeka dönemi başlıyor Kültür ve Turizm Bakanlığı, Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen yapay zeka destekli proje ile Türkiye'deki tüm kütüphaneler birbirine bağlanıyor. Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdürü Taner Beyoğlu, yapay zekalı robotların kullanımına ilişkin açıklama yaptı.
23.04.2024 Gündem
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri
23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri || 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri 23 Nisan 1920 yılında Meclis’in açılışı Atatürk tarafından çocuklara armağan edildi. 23 Nisan kutlanırken 23 Nisan 1920 TBMM Birinci Dönem milletvekilleri için araştırmalar devam ediyor. Peki, 23 Nisan 1920 Atatürk nerenin milletvekili, nerede milletvekili oldu? İşte İllere göre 23 Nisan 1920 milletvekilleri…
23.04.2024 Gündem
Karadeniz'de göç başladı!
Karadeniz'de göç başladı! Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklığı Karadeniz'de hamsilerin erken göç'e başladığını vurgulayan Karadeniz Teknik Üniversitesi'nden (KTÜ) Prof. Dr. Coşkun Erüz, birçok balık neslinin tehlikeyle karşı karşıya olduğunu söyledi.Erüz, "Hamsinin de eskiden olduğu gibi 1 milyon ton, 600 bin ton avlanmayacağını kabul edip, balıkçılığımızı ona göre planlamamız gerekiyor"dedi.
5.04.2024 Gündem
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı
Ölüme neden olan binanın yıkımında korku dolu anlar! Son anda pencereye çıkıp el salladı Avcılar’da geçen yıl, 38 yaşındaki Mahbup Uzunay, binadan düşen beton parçalarının kafasına düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti. Yapılan testlerde çürük olduğu belirlenen 4 katlı binanın yıkımı, olaydan 11 ay sonra başlatıldı. Yıkım sırasında, binanın 4'üncü katında uyuyan evsiz pencereye çıkarak ekiplere seslendi. Evsizin binayı terk etmesiyle yıkıma devam edildi.
20.03.2024 Gündem
Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt
Trabzonspor'dan Selahattin Baki'ye sert yanıt Trabzonspor Başkan Yardımcısı Taner Saral, Fenerbahçe yöneticisi Selahattin Baki'nin açıklamalarına yanıt verdi.
11.03.2024 Fenerbahçe
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak
TFF Kadın Futbolu Stratejik Planı açıklandı! FIFA ve UEFA'ya sunulacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde özel bir organizasyona imza atarak Kadın Futbol Stratejisi Planı'nın tanıtım toplantısını gerçekleştirdi. FIFA ve UEFA'ya sunulacak stratejik program "Kadın Futbolu İçin Tam Zamanı" sloganıyla kamuoyu ile paylaşıldı.
8.03.2024 Futbol
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu
'Mutlu Aile Tablosu' seyircisi ile buluştu Başrollerini Emre Kınay ve Pınar Altuğ Atacan'ın paylaştığı "Mutlu Aile Tablosu", Duru Tiyatro Ataşehir Sahnesi'nde seyircisi ile buluştu.
3.03.2024 Magazin
Gökçe Kırgız Taner: 'Kızlar dikkatli olun, kocama attığınız mesajları ben okuyorum!'
Gökçe Kırgız Taner: 'Kızlar dikkatli olun, kocama attığınız mesajları ben okuyorum!' Şubat 2021'de Yılmaz Taner ile evlenen Gökçe Kırgız, dair çarpıcı itiraflarda bulundu. Nikâh öncesi eşinin telefonuna el koyduğunu söyleyen şarkıcı, "Yılmaz, İzmir bölgesinin Tarkan’ı" sözleriyle dikkat çekerken, kızlara verdiği gözdağı çok konuşuldu.
24.02.2024 Magazin
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin'
Ünlü ressamın mirası mahkemelik oldu! 'Sözleşme iptal edilsin' Bursa’nın İznik ilçesinin yetiştirdiği ve uzun yıllar Amerika’da yaşayan dünya çapında ünlü ressam Prof. Dr. Zeki Fındıkoğlu, 23 Nisan 2023 tarihinde 77 yaşında hayatını kaybetti.
19.02.2024 Gündem
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı!
Son yılların en umut aşılayan filmi ‘Hayatla Barış’ için geri sayım başladı! Küçük yaşta yaşadığı talihsiz kazadan sonra bir bacağını kaybeden Barış Telli'nin, Ampute Futbol Milli Takımı oyunculuğuna ve ardından da Avrupa şampiyonluğuna uzanan mücadele dolu hayat hikayesinin anlatıldığı 'Hayatla Barış' filminin basın toplantısı yapıldı. Taner Ölmez'in Barış Telli’yi canlandırdığı filmin muhteşem oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler ise Nazan Kesal, Bülent İnal, Gürkan Uygun, Biran Damla Yılmaz, Sinan Tuzcu, Erkan Üçüncü, Arben Akış, Alara Turan, Mekin Sezer, Gurur Çiçekoğlu ve Devrim Kabacaoğlu. 'Hayatla Barış', 23 Şubat'ta vizyona girecek.
16.02.2024 Magazin
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu
Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi! Türkiye'nin rakipleri belli oldu A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Futbol
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi
48. Olağan UEFA Kongresi Paris'te düzenlendi UEFA tarafından bu yıl 48'incisi düzenlenen Olağan UEFA Kongresi, üye federasyon delegelerinin katılımıyla Fransa'nın başkenti Paris'te gerçekleştirildi.
8.02.2024 Süper Lig
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor
A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'nde rakipleri belli oluyor A Milli Futbol Takımı, 2024-2025 UEFA Uluslar Ligi B Ligi'nde mücadele edeceği rakipleri yarın Fransa'nın başkenti Paris'te yapılacak kura çekimi ile belli olacak.
7.02.2024 Süper Lig
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti
TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet”in galası gerçekleşti Yunanistan’daki Batı Trakyalı Müslüman Türklerin hakları için yıllarca mücadele veren merhum Dr. Sadık Ahmet'in hayatını anlatan TRT ortak yapımı “Sadık Ahmet” filminin galası gerçekleşti.
1.02.2024 Vitrin
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti
Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti Yazar Mario Levi İstanbul'da hayatını kaybetti. Büyük bir İstanbul aşığı olmasıyla tanınan Levi 66 yaşındaydı.
31.01.2024 Magazin
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum
AK Parti İzmir adaylarını açıkladı! Cumhurbaşkanı Erdoğan: İsrail'e saldırıları durdurma çağrısı yapıyorum Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir İlçe Belediye Başkan Adayları Tanıtım Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Uluslararası Adalet Divanının dün aldığı karar dünya 5'ten büyüktür haykırışımızın adeta bir aksisedasıdır. İsrail'i bir kez daha uluslararası toplumun ve kurumların sesine kulak vererek, saldırılarını ve katliamlarını bir an önce durdurmaya çağırıyoruz" dedi.
27.01.2024 Gündem
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir?
Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Özellikleri Nelerdir? Cumhuriyet Dönemi Tiyatro Yazarları Kimlerdir, Eserleri Nelerdir? Cumhuriyet döneminde birçok akım başlamış olmakla birlikte bu akımlar arasında tiyatro da yer almaktadır. Cumhuriyet dönemi tiyatro eserlerinde, Kurtuluş Savaşı'nın etkileri görülmektedir. Dönem halkının özelliklerinin yanı sıra Anadolu Bölgesi'ne ağırlık verilmektedir. Cumhuriyet dönemi 1923 ile 1940 tarihleri arasını kapsamaktadır. Ancak 1940 yılından sonra da tiyatro eserlerinde Cumhuriyet dönemi etkileri devam etmektedir.
24.01.2024 Kültür Sanat
Annesiyle ilişki yaşadığını öne sürdüğü ev sahibini öldürüp, intihar etti! Kan donduran olay
Annesiyle ilişki yaşadığını öne sürdüğü ev sahibini öldürüp, intihar etti! Kan donduran olay Afyonkarahisar'ın Dinar ilçesinde Taner C. (29), annesiyle ilişki yaşadığını iddia ettiği ev sahibi Yüksel Korkmaz'ı (65) tabancayla öldürüp, intihar etti.
29.12.2023 Gündem
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi!
Mehmet Esen kimdir? CHP Adalar Belediye Başkan aday adayı Mehmet Esen’in biyografisi! DİSK’e bağlı Sine-Sen Genel Başkanı ve oyuncu Mehmet Esen, 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Adalar Belediye Başkanlığı için aday adayı olduğunu sosyal medya hesapları üzerinden duyurdu.
1.12.2023 Gündem
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık
Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan Fazıl Say'a yanıt: Kapımız size hep açık Dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, Atatürk Kültür Merkezi ve CSO Ada Ankara'da konser daveti almadığını açıkladı. Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Fazıl Say'a sosyal medya hesabından yanıt verdi.
25.11.2023 Magazin
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu
“Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu  “Moğollar’a Saygı” albümünün yeni konuğu Rashit oluyor. 90’lar İstanbul punk sahnesinin önemli gruplarından Rashit geçen sene yayınlanan Kalbim Soldan Atıyor isimli Ep’si ile uzun süren sessizliğini bozmuştu. Bu kez Moğollar’a Saygı albümü için tekrar stüdyoya giren grup Moğollar külliyatından sözleri Oğuzhan Akay’a, bestesi Taner Öngür’e ait olan Ben Anlamaz’ı seçip yorumladı.
15.11.2023 Magazin
Nükhet Duru'nun 'Ele Güne Karşı' pişmanlığı!
Nükhet Duru'nun 'Ele Güne Karşı' pişmanlığı! 1971 yılında Florya Deniz Kulübü'nde dans müziği orkestrasında solistlik yaparak şarkıcılığa adım atan, 1974'te ilk plağı yayınlanan Nükhet Duru, TRT Müzik’te yayınlanan ‘Hayatım Müzik’ programına konuk oldu.
3.11.2023 Magazin
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı
Boğaz'da 90'lar rüzgarı! Efsane isimler sahne aldı Kuruçeşme Açıkhava sahnesi Cumhuriyet’in 100’üncü yılına özel coşkulu bir konsere ev sahipliği yaptı. 90’ların unutulmaz isimlerinin sahneye çıktığı gecede Atatürk’ün sevdiği şarkılar seslendirildi.
31.10.2023 Magazin
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum'
Seda Tosun - Eymen Adal ikinci kez nikah masasına oturmuştu! 'Artık hatalarına katlanamıyorum' Oyuncu Seda Tosun, Haziran 2022'de evlendiği Taner Ataş'tan boşanma kararı aldı. Tosun, "Hamileliliğim nedeniyle uzun süredir sabretmek zorunda kaldım. Artık hatalarına katlanamıyorum. Evliliğimi sonlandırıyorum" dedi.
24.10.2023 Magazin
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek?
Kitabı kıyam nedir? Kitabı kıyam kitabı ne demek? Kitabı kıyam ne demek, kitabı kıyam nedir? Çağan Irmak'ın yönetmenliğini yaptığı mini dizi Yaratılan, 20 Ekim’de seyircilerle buluştu. Mary Shelley'nin efsanevi karakteri Frankenstein'dan ilham alınarak oluşturulan "Yaratılan", genç ve azimli bir tıp öğrencisi olan Ziya'nın ve alışılmadık bir doktor olan İhsan'ın evrenin gizemlerini çözmek için karmaşık bir yolculuğa çıkmasını konu alıyor. Dizi de ise dikkat çeken ayrıntılardan biri kitabı kıyam kelimesi oldu.
23.10.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taner ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taner haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.