Taksit

Taksit

Son dakika taksit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksit gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.920 taksit haberi bulunmuştur. Tüm taksit haberleri aşağıda listelenmiştir.
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladı
TOKİ taksitlerinde yüzde 50 ödeme kolaylığı! Bakan Kurum detayları açıkladıÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, TOKİ konutlarında oturan ve ödemeleri devam eden yüz binlerce vatandaşı ilgilendiren haberi sosyal medya hesabından duyurdu.
18.07.2024Ekonomi
MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?
MTV son ödeme tarihi 2024 | MTV e-devlet 2.TAKSİT ÖDEME ve SORGULAMA EKRANI! Motorlu Taşıtlar Vergisi nasıl yatırılır?Motorlu Taşıtlar Vergisi 2024 yılı 2. taksit ödemeleri için son gün ilgililerin gündeminde. Gelir İdaresi Başkanlığı MTV 2. taksit ödemelerine dair merak edilenleri paylaştı. MTV tutarları, yeniden değerleme oranı olan yüzde 58,46 baz alınarak hesaplandı. MTV 2. taksit ödemelerini henüz gerçekleştirmeyen araç sahiplerinin, gecikme faizine girmemeleri için ödemelerini belirlenen tarihe kadar yatırmaları gerekecek.
18.07.2024Ekonomi
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takip
Bakanlık harekete geçti! Çok harcayan ancak vergi vermeyenlere yakın takipVergi Denetim Kurulu, yüksek tutarda harcaması olduğu halde herhangi bir gelir beyan etmeyen veya düşük tutarlı gelir beyanında bulunan kişileri mercek altına aldı. İlk etapta tespit edilen 800 kişinin aylık 5 milyon liranın üzerinde harcama yaptığı ancak hiç gelir beyan etmediği görüldü.
13.07.2024Ekonomi
Araba sahipleri dikkat! Ödemeler başladı, e-Devlet üzerinden yapılıyor
Araba sahipleri dikkat! Ödemeler başladı, e-Devlet üzerinden yapılıyorMilyonlarca araç sahibini doğrudan ilgilendiriyor. 2024 yılına ait motorlu taşıtlar vergisinin ikinci taksit ödemeleri başladı. MTV'nin ikinci taksit ödemesi 31 Temmuz'da sona erecek. MTV'de sorgulama ve ödeme nasıl yapılıyor?
3.07.2024Ekonomi
Türk yarışçılığının derbisi 98. Gazi Koşusu'nu Dragon Flame kazandı! Veliefendi'de Aziz Yıldırım sürprizi
Türk yarışçılığının derbisi 98. Gazi Koşusu'nu Dragon Flame kazandı! Veliefendi'de Aziz Yıldırım sürpriziTürk yarışçılığının derbisi Gazi Koşusu'nun 98.'si bugün saat 17.15'te Veliefendi Hipodromu'nda koşuldu. Tarihi yarışı Dragon Flame isimli safkan jokeyi Akın Sözen ile kazandı. Öte yandan Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım sürprizi yaşandı.
30.06.2024Şampiy10
Trabzonspor, Cihan Çanak transferini KAP'a bildirdi
Trabzonspor, Cihan Çanak transferini KAP'a bildirdiTrabzonspor, Standard Liege'den Cihan Çanak'ı kadrosuna dahil etti.
28.06.2024Trabzonspor
İhtiyaç kredisinde faizler eriyor! Bankalar teker teker açıkladı: aylık ödeme tutarı ve vade oranına dikkat!
İhtiyaç kredisinde faizler eriyor! Bankalar teker teker açıkladı: aylık ödeme tutarı ve vade oranına dikkat!İhtiyaç kredi faizi bir aylık yüzde 5,5 seviyelerinden yüzde 4,14’lere kadar geriledi. Peki 12 ay vadeli 50 bin TL’nin faiz oranı, tahsis ücreti, aylık taksit miktarı, toplam faizi, toplam geri ödeme tutarı ve yıllık maliyeti ne kadar?
19.06.2024Ekonomi
Kredi çekecekler dikkat! Faiz oranları, vade ve aylık ödemeler…
Kredi çekecekler dikkat! Faiz oranları, vade ve aylık ödemeler…Milyonları yakından ilgilendiriyor. Kredi çekecekler dikkat. İhtiyaç kredisinde geri ödeme planınızı oluşturun ve zorluk yaşamamak için düzenli ödeme yapmaya özen gösterin. Aylık gelir ve giderlerinizi önceden hesaplayarak bütçenize uygun kredi taksitini belirleyin. İşte detaylar...
18.06.2024Ekonomi
İnternetten alışveriş yapanlara kritik uyarı yapıldı! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli oldu
İnternetten alışveriş yapanlara kritik uyarı yapıldı! Cayma hakkı ve para iadesi ile ilgili flaş detay belli olduİnternetten alışveriş yapanların sayısı her geçen gün artıyor. Kolay ulaşılabilir olması, kredi kartı ile taksit yapılabilmesi ve iade imkanın bulunması web siteleri üzerinden alışveriş yapan kişi sayısının artmasına yol açtı. Peki online platformlar üzerinden kredi kartı ile ödeme yaparak ürün satın almak ne kadar güvenli? Tüketiciler cayma hakkını hangi koşullarda kullanabiliyor? Avukat Sedef Selçuk internetten alışveriş yapanları uyararak 'cayma hakkı' ile ilgili, “Tüketicinin cayma hakkını kullanması durumunda, satıcı veya sağlayıcı cayma bildiriminin kendisine ulaştığı tarihten itibaren yedi gün içinde almış olduğu bedeli ve tüketiciyi borç altına sokan her türlü belgeyi, tüketiciye hiçbir masraf yüklemeksizin iade etmekle yükümlüdür. Tüketici, tahsil edemediği bedeli icra takibine konu ederek yasal faizi ile birlikte iade alabilir, uğradığı başkaca zarar var ise bunları da takibe konu edebilecektir.” diye konuştu.
17.06.2024Ekonomi
Kredi kartı kullananları doğrudan ilgilendiriyor! 'Üç kere üst üste asgari ödeme yapmayanın nakit avansı kapatılıyor'
Kredi kartı kullananları doğrudan ilgilendiriyor! 'Üç kere üst üste asgari ödeme yapmayanın nakit avansı kapatılıyor'Kredi kartı kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı faizleri tekrar yükselecek mi? Ekonomi yönetiminin sıkı para politikasına ilişkin attığı adımlar meyvelerini vermeye başladı. Özellikle faiz oranlarının yükseltilmesi ve kredi kartı nakit çekime getirilen sınırlamaların ardından kredi kartı harcamalarında aylık büyüme oranları yavaşladı. Peki şu anda kredi kartı faiz oranları ne kadar oldu? Faizlerde yükseliş sürer mi? Limit ve taksit sınırlaması bekleniyor mu? Konuyla ilgili uzman isim, ‘Kredi kartı ile araba alır hale geldik’ diyerek beklentilerini açıkladı. İşte detaylar...
12.06.2024Ekonomi
Ödeme takvimi belli oldu! Çalışan yüz binlerce kişi bekliyordu
Ödeme takvimi belli oldu! Çalışan yüz binlerce kişi bekliyorduÇalışan yüz binlerce kişi bekliyordu. Ödemeler cuma günü yapılacak. Devlet ve bağlı kurumlarda çalışan işçilerin ilave tediye ödemelerinin ilk ve ikinci yarısıyla ilgili açıklama geldi. Kamuda çalışan işçilere 2024 yılı ikramiye ödemeleri haziran ve aralık olmak üzere iki taksit halinde yapılacak.
Kamu işçilerine ikramiye ödeme tarihleri belli oldu
Kamu işçilerine ikramiye ödeme tarihleri belli olduKamu işçilerine 2024 yılı ek ödemeleri, 2 taksit halinde 14 Haziran ve 13 Aralık'ta ödenecek.
8.06.2024Ekonomi
Kredi kartıyla kurban kesilir mi, kurbanlık kredi kartı ile alınır mı? Taksitle kurban almak caiz mi?
Kredi kartıyla kurban kesilir mi, kurbanlık kredi kartı ile alınır mı? Taksitle kurban almak caiz mi?Kurban Bayramı öncesi kurban alımı için hazırlıklar başladı. Kurban alımında kredi kartı/ taksitle ödeme yapılıp yapılmayacağı ise konu kapsamında araştırılan başlıklardan biri oldu. Peki, kredi kartıyla veya taksitle kurban alınır mı, kurban satışında ödeme nakit mi olmalı?
5.06.2024Gündem
Kredi kartı kullananlar için kritik limit uyarısı
Kredi kartı kullananlar için kritik limit uyarısıTürkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), yüksek kredi kartı limitlerinin, bireylerde gelirleriyle uyumlu olmayan harcama davranışına yol açabildiğini belirterek, gelirlerle uyumlu limit belirlenmesi uyarısında bulundu.
1.06.2024Ekonomi
Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Bugün son: O kişiler muaf olacak
Milyonlarca ev sahibini ilgilendiriyor! Bugün son: O kişiler muaf olacakMilyonlarca ev sahibinin merak ettiği 'Emlak vergisi ne zaman ödenir, nasıl ödenir' soruları yanıt buldu. Emlak vergisi yıl içinde 2 taksit şeklinde ödeniyor. 1. taksit emlak vergisi ödeme tarihi bugün son buluyor. Bazı kişiler ise vergi ödemesinden muaf olacak.
31.05.2024Ekonomi
Konut, arsa ve iş yeri sahipleri dikkat! Bugün son gün
Konut, arsa ve iş yeri sahipleri dikkat! Bugün son günEmlak vergisi birinci taksit ödemelerinde bugün son gün. Konut, bina, arsa ve iş yeri gibi gayrimenkul sahipleri ödemeleri yüz yüze veya e-devlet üzerinden yapabiliyor.
31.05.2024Ekonomi
Evi, arsası, dükkanı olanlar için kritik uyarı: Yarın son gün! e-Devlet üzerinden yapılabiliyor
Evi, arsası, dükkanı olanlar için kritik uyarı: Yarın son gün! e-Devlet üzerinden yapılabiliyorEv, dükkan ya da arsa fark etmiyor. Yüz binlerce mülk sahibini kapsıyor. Emlak vergisi birinci taksit ödemelerinde son gün yarın. Konut, bina, arsa ve iş yeri gibi gayrimenkul sahipleri ödemeleri yüz yüze veya e-Devlet üzerinden yapabiliyor.
30.05.2024Ekonomi
Yeni konut kampanyası başlıyor! 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, 1.29 konut kredisi şartları neler? Emlak konut kredisi kimlere verilecek?
Yeni konut kampanyası başlıyor! 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, 1.29 konut kredisi şartları neler? Emlak konut kredisi kimlere verilecek?Emlak Konut Genel Müdürü Cengiz Erdem, 1.29 faiz oranı ile dört farklı ödeme şekli bulunan konut kampanyasını duyurdu. “Güvenli Yatırım, Güvenli Gelecek” kampanyası adın verilen konut projesinin detayları da belli oldu. Peki, 1.29 konut kredisi ne zaman başlayacak, yeni konut kampanyası kredisi şartları neler? 1.29 emlak konut kredisi kimlere verilecek?
29.05.2024Ekonomi
Evi, arsası, dükkanı olan yüz binleri ilgilendiriyor! Cuma günü sona eriyor, indirim imkanı bulunuyor
Evi, arsası, dükkanı olan yüz binleri ilgilendiriyor! Cuma günü sona eriyor, indirim imkanı bulunuyorEv, dükkan ya da arsa fark etmiyor. Yüz binlerce mülk sahibini kapsıyor. Son gün 31 Mayıs Cuma olarak belirlendi. Emlak Vergisi ödemeleri için son gün Cuma olarak belirlendi. İlk taksit ödemeleri belediye veznelerinden ve internetten yatırılabiliyor.
28.05.2024Ekonomi
Deprem bölgesindeki vergi borçları yeniden yapılandırıldı
Deprem bölgesindeki vergi borçları yeniden yapılandırıldı6 Şubat Kahramanmaraş depremlerinden etkilenen 5 ilde mücbir sebep nedeniyle vergi mükelleflerin borçları yeniden yapılandırıldı. Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.
25.05.2024Ekonomi
Ev almak isteyenler dikkat! Konutta ortak kredi dönemi başladı, aylık taksit 2.200 TL
Ev almak isteyenler dikkat! Konutta ortak kredi dönemi başladı, aylık taksit 2.200 TLEv almak isteyenleri yakından ilgilendiriyor. Türkiye'de konut kredisi faiz oranlarının hızla yükselmesi, birçok vatandaşı ev alma konusunda düşündürüyor. Bu duruma çözüm getirmek isteyen Ziraat Bankası, yeni kredi modeli olan "Ortak Konut Kredisi"ni hayata geçirdi...
24.05.2024Ekonomi
Emlak vergisi 1. taksit nasıl ödenir? Emlak vergisi taksit ödemesi ne zaman? Bu ekrandan emlak vergi borcu öğreniliyor!
Emlak vergisi 1. taksit nasıl ödenir? Emlak vergisi taksit ödemesi ne zaman? Bu ekrandan emlak vergi borcu öğreniliyor!Emlak vergisi sorgulama ve ödeme ekranı vatandaşların gündeminde yer aldı. Milyonlarca mükellef yaklaşan vergi ödeme günü kaçırıp cezalı ödeme yapmak istemiyor. Emlak vergisine konu olan gayrimenkulün (bina, arsa veya arazi) değeri takdir komisyonu dediğimiz kanunda belirlenmiş bir komisyon tarafından belirleniyor. Peki, emlak vergisi ne zaman ödenir, nasıl yatırılır? İşte, 2024 emlak vergisi ödeme tarihi ve ayrıntılar.
22.05.2024Gündem
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanları
Araba almak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat! İşte faiz ve taksit imkanlarıAraba piyasasıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Araba almak isteyen vatandaşların ayağına çok önemli fırsat geldi. Araba firmaları mayıs ayıyla birlikte araç firmaları peş peşe kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Sıfır araç isteyenler bu haber tam da size göze. İşte sıfır araçlardaki kredi ve vade imkanları…
16.05.2024Ekonomi
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladı
Kredi kartı yasaklandı! Senetle taksit dönemi yeniden başladıTurizm sektöründe 15 yıl önce görülen senetli satış sistemi, yurtdışı ödemelerde taksit kalkınca geri döndü. Kimi seyahat acenteleri müşterilerine taksit kolaylığı sağlarken; kimi acenteler ise senetli satış seçeneği sunuyor. Turizmciler bu ödeme kolaylığı sonrası her 5 kişiden birinin bu sistemi kullandığını, böylece talepte yüzde 30’luk bir artış yakalanacağını öngörüyor. Peki, bu sistem nasıl uygulanıyor?
15.05.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili dikkat çeken analiz
Kredi kartı kullananlar dikkat! Faiz oranları ile ilgili dikkat çeken analizKredi kartı kullanan milyonları yakından ilgilendiriyor. Kredi kartı faiz oranlarının bankalar tarafından arttırılıp artırılmayacağı merak ediliyor. Geçtiğimiz aylarda kredi kartı azami faiz oranları yükseltilirken, nakit avansa uygulanan taksit sayıları ise düşürülmüştü. Peki kredi kartı faizleri daha da artacak mı?
10.05.2024Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taksit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.