Taksit

Taksit

Son dakika taksit haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksit ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksit haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksit

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksit gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.965 taksit haberi bulunmuştur. Tüm taksit haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor
Sezon açıldı, düğün salonlarının yüzde 70’i doldu! 340 bin liraya çıkıyor Her yıl ortalama 600 bin kişinin evlendiği Türkiye’de, yaz sezonunun yaklaşmasıyla birlikte düğün hareketliliği de başladı. İzmir’deki düğün salonlarında ise eylül ayına kadar rezervasyonların yüzde 70’i doldu.
19.04.2024 Ekonomi
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı
Ev kredisiyle ilgili çarpıcı detay! 2 milyon liranın aylık taksiti hesaplandı Bankalarda kredi faizlerindeki yükselişler kredi ile konut alımını bir hayli zorlaştırıyor. Konut satışlarında mart ayı itibarıyla düşüş dikkat çekti. Yüksek tutarlarda kredi çekip ev almak isteyenler 2 ev parası da faize ödüyor. Peki kredi faizleri daha da artar mı? Şu anda 2 milyon TL kredi çeken bir kişinin aylık taksiti ne kadar? İşte detaylar...
19.04.2024 Ekonomi
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı
'Kredi kartına taksit sınırı gelecek' açıklaması alışverişleri ikiye katladı Nisandaki son kredi kartı faiz artışı öncesi perakende satışlarda yaşanan hareket dikkat çekti. TÜİK verilerine göre, perakende satışlar şubatta son bir yılın en yüksek aylık artışını gördü. Bilgisayar satışları son 11 ayın; tekstil, giyim ve ayakkabı son 18 ayın en hızlı yükselişini kaydetti. TESİD Başkanı Yaman Tunaoğlu’na göre artışın nedeni ‘kredi kartına taksit sınırlaması gelecek’ beklentisinin talebi öne çekmesi. TGSD Başkanı Ramazan Kaya ise sezon indirimlerinin yanı sıra seçim sonrası ‘zam’ endişesinin satışlarda etkili olduğunu söyledi.
17.04.2024 Ekonomi
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu
Beşiktaş, Santos ve Rıza Çalımbay'ın sözleşme fesih detaylarını duyurdu Beşiktaş Kulübü, Fernando Santos ve ekibine sözleşme fesih bedeli olarak 500 bin Euro ödeneceğini açıkladı. Rıza Çalımbay ve ekibine ise 7 milyon 220 bin TL ödeme yapıldığı duyuruldu.
15.04.2024 Futbol
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Son gün 5 Nisan
Evi olan milyonları ilgilendiriyor! Son gün 5 Nisan Milyonlarca ev sahibini doğrudan ilgilendiriyor. Ev sahipleri 2023’te elde ettikleri kira gelirlerini 5 Nisan tarihine kadar Maliye’ye bildirebilecekler. İlk taksit de bu tarihe kadar ödenmek zorunda.
3.04.2024 Ekonomi
Evi olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Hesaplama tablosu belli oldu
Evi olan milyonları doğrudan ilgilendiriyor! Hesaplama tablosu belli oldu Milyonlarca vatandaşı ilgilendiren emlak vergisi ilk taksit ödemeleri 1 Mart itibariyle başladı. Türkiye'de konutu olan herkesin ödeyeceği emlak vergisi için örnek hesaplama tablosu belli oldu. Vatandaşlar ise "Kimler vergiden muaf? Ödemeler nereye yapılacak? Belediyeye bildirmek zorunlu mu? Şehir farkı oluyor mu?" sorularına yanıt arıyor. İşte tüm detaylar...
31.03.2024 Ekonomi
1 Nisan'da taksit kalkıyor mu? Kredi kartı taksitleri kalkıyor mu, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkacak mı?
1 Nisan'da taksit kalkıyor mu? Kredi kartı taksitleri kalkıyor mu, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkacak mı? Kredi kartı taksitleri kalkacak mı, 1 Nisan 2024 kredi kartı taksitlendirme kalkıyor mu? Kredi kartına taksitlendirme işlemi ile vatandaşlar sorgulamalarını arttırdı. Kredi kartı taksitlendirmelerinin kalkacağına yönelik sosyal medyada gündeme gelen iddiaların ardından vatandaşlar arama motorlarına yöneldi.
31.03.2024 Ekonomi
İşte örnek hesaplamalarla emlak vergisi! Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor
İşte örnek hesaplamalarla emlak vergisi! Ev sahibi milyonları ilgilendiriyor 1 Mart’ta başlayan emlak vergisi ilk taksit ödemeleri, 31 Mayıs’a kadar devam edecek. Türkiye’de konutu olan herkes emlak vergisi ödeyecek. Ödemeler banka ya da e-devletten yapılabiliyor.
31.03.2024 Ekonomi
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan
Ev sahiplerini ilgilendiriyor! Son gün 1 Nisan Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada, beyana tabi gelirleri sadece kira, ücret, menkul sermaye iradı, diğer kazanç ve iratlardan oluşan mükelleflerin, 2023 yılı yıllık gelir vergisi beyannamelerini 1 Nisan 2024 tarihine kadar ikametgahlarının bağlı olduğu yer vergi dairesine vermelerinin gerektiği bildirildi.
27.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış gerçekleşti! İşte faiz oranlarıyla ilgili güncel rakam
Kredi kartı kullananlar dikkat: Yüzde 152’lik artış gerçekleşti! İşte faiz oranlarıyla ilgili güncel rakam Kredi kartlarıyla ilgili dikkat çeken açıklama geldi. Son dönemde kredi kartlarına ilişkin düzenlemeler kamuoyunun gündeminde oldukça sık yer almaya başladı. Geçtiğimiz haftalarda kredi kartlarında nakit çekimi faizi yükseltilirken, nakit çekime uygulanan taksit sayısı düşürülmüştü. Kredi kartlarına düzenlemenin sıklaştığı dönemde kart kullanımıyla ilgili önemli veri paylaşıldı. Yüzde 152’lik artış dikkat çekti. İşte detaylar...
26.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan kredi kararı! Araç alacaklar dikkat, sınır getirildi
BDDK'dan kredi kararı! Araç alacaklar dikkat, sınır getirildi Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme yaptı. Buna göre taşıt kredilerine yönelik fatura değeri ve taksit süresi değişti. Peki bu durum piyasa nasıl yansır? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme! Sınır değişti
BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme! Sınır değişti Araç alacak herkesi yakından ilgilendiriyor. BDDK'dan taşıt kredileriyle ilgili yeni düzenleme yaptı. Buna göre taşıt kredilerine yönelik fatura değeri ve taksit süresi değişti.
22.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu
Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı! Bayram tatili 9 gün oldu Ankara’da "Şoför Esnafları ile iftar" programında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının Ramazan Bayramı tatilinin 9 güne çıkarıldığını açıklayarak "Özel sektörümüzün de böyle bir yaklaşıma sahip olduğunu biliyoruz" dedi.
19.03.2024 Gündem
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu?
Kredi kartı taksit sayısı neden düştü? Kredi kartı taksit sayısı kaç oldu? Kredi kartlarına düzenleme konusu gündemdeki yerini koruyor. Kamu ve özel bankalarda kredi kartı nakit avanslarına uygulanan taksit sayısı 12’den 3’e düşürüldü, bazı bankaların yeni müşterilerine sunduğu faizsiz kredilerde ise vadenin 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Peki, Kredi kartı taksit sayısı neden düştü?
16.03.2024 Ekonomi
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Tek tek açıklandı, işte aylık ödeme tutarı
Bankalardan faizsiz kredi kampanyası! Tek tek açıklandı, işte aylık ödeme tutarı Faizsiz kredi için son fırsat. Kredi ve kredi kartlarıyla ilgili düzenlemeler vatandaşlar tarafından yakından takip edilmeye başlandı. Yapılan son düzenlemelerle birlikte kredi kartı nakit avansta taksit sayısı azaltılırken, bankalarda kredi faiz oranları yükselmeye başladı. Ancak hala düşük tutarlarda uygun borçlanma imkanı mümkün. Bankalarda halihazırda ‘hoş geldin’ adı altında verilen faizsiz kredi kampanyaları dikkat çekiyor.
15.03.2024 Ekonomi
Kredi kartı kullananları ilgilendiriyor! Taksit ve faiz detayı belli oldu,işte detaylar...
Kredi kartı kullananları ilgilendiriyor! Taksit ve faiz detayı belli oldu,işte detaylar... Kredi ve kredi kartı kullananlar yakından takip ediyor. Özellikle kartlarının nakit ya da taksitli avans özelliğini kullananları doğrudan ilgilendiriyor. Bankacılık kaynaklarından alınan bilgiye göre; bu hafta itibarıyla bazı bankaların kredi kartı nakit avans taksit sayısı 12 aydan 3 aya indi. Bazı bankaların ise, yeni müşterilerine sunduğu 10 bin TL’ye kadar olan faizsiz kredilerdeki vade sayısının 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi.
14.03.2024 Ekonomi
Kredi, kredi kartı ve nakit avans kullananlar dikkat! Tamamen değişti, taksit ve faiz detayı
Kredi, kredi kartı ve nakit avans kullananlar dikkat! Tamamen değişti, taksit ve faiz detayı Kredi ve kredi kartı kullananlar yakından takip ediyor. Özellikle kartlarının nakit ya da taksitli avans özelliğini kullananları doğrudan ilgilendiriyor. Bankacılık kaynaklarından alınan bilgiye göre; bu hafta itibarıyla bazı bankaların kredi kartı nakit avans taksit sayısı 12 aydan 3 aya indi. Bazı bankaların ise, yeni müşterilerine sunduğu 10 bin TL’ye kadar olan faizsiz kredilerdeki vade sayısının 6 aydan 3 aya düştüğü belirtildi. Ayrıca, bu hafta ticari kredi faizlerinde de sert artışlar yaşandı. Bazı özel bankaların ticari kredi yıllık faizi şubatta yüzde 48 iken martta yüzde 77’ye kadar ulaştı. İşte kredi ve kredi kartları ile ilgili yeni gelişmelerin ayrıntıları...
13.03.2024 Ekonomi
0,69 faizli, 180 ay vadeli kredi! Yeni dönem resmen başlıyor, işte aylık ödenecek taksit
0,69 faizli, 180 ay vadeli kredi! Yeni dönem resmen başlıyor, işte aylık ödenecek taksit Milyonlarca konutun kentsel dönüşüme girmesi için yeni kredi kampanyasını Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki açıkladı. 180 ay vade, yüzde 0.69 faiz oranı ile 2.5 milyon liraya kadar kredi kullandırılacak. Pilot il olarak İzmir seçildi ve sonrasında İstanbul, Manisa, Kahramanmaraş ve Tekirdağ da kapsama alınacak ve toplamda 5 şehirde krediler dağıtılacak. İşte ödeme takvimi
7.03.2024 Ekonomi
Kredi çekip ev alacaklara dikkat çeken uyarı geldi! İşte 1 milyonluk kredinin aylık ödeme tutarı
Kredi çekip ev alacaklara dikkat çeken uyarı geldi! İşte 1 milyonluk kredinin aylık ödeme tutarı Ucuz ev kredisiyle ilgili flaş açıklama geldi. Geçtiğimiz yıl devreye alınan ikinci kez ev alacaklara kredi sınırlamasında bazı muafiyetler getirildi. Peki kredi sınırından kimler muaf tutulacak? Şu anda konut kredisinde faiz oranları ne durumda, 1 milyon TL kredi çekmek isteyen bir kişi ne kadar aylık taksit ödüyor? İşte detaylar...
5.03.2024 Ekonomi
Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması: Bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyin
Bakan Şimşek'ten kredi kartı açıklaması: Bizden duymadığınız hiçbir habere itibar etmeyin Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, piyasalarda tedirginlik ve güvensizlik oluşturmaya yönelik haberlerin kasıtlı olarak dolaşıma sokulduğunu, bakanlıktan açıklanmayan hiçbir habere itibar edilmemesi gerektiğini söyledi.
27.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı düzenlemesinde 180 derece değişiklik: Kimlerin limiti düşürülecek? O sektörde taksitlendirme kaldırılıyor!
Kredi kartı düzenlemesinde 180 derece değişiklik: Kimlerin limiti düşürülecek? O sektörde taksitlendirme kaldırılıyor! Kredi kartlarına yönelik düzenlemeyle ilgili detaylar netleşmeye başladı. Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan'ın "Aralık ayında kredi kartı harcamalrında artış oldu, takipteyiz" açıklamasından sonra kredi kartlarına bazı kısıtlamaların getirileceği gündeme geldi. Vatandaşların kullanımında en önemli kaynaklardan olan kredi kartlarında limitler, asgari ödeme tutarları taksit uygulaması gibi kullanımda yaşanan kolaylıklarda 180 derece değişiklik olabilir.
26.02.2024 Ekonomi
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü
Kredi kartı düzenlemesi gündeme geldi, senet imzalama dönemi geri döndü Kredi kartları ile ilgili düzenleme vatandaşların büyük kısmı tarafından yakından takip ediliyor. Özellikle düzenleme sonrası taksit yapılamayacak olmasının gündeme gelmesi en çok konuşulan konular arasında yer alıyor. Ev kuracak gençler ise nikah öncesi senet imzalıyor. Kredide sınırlı limit, kredi kartlarında taksit sayısının düşmesi nedeniyle beyaz eşya ve mobilya artık senetle alınıyor. Sektör temsilcileri senedin kayıt dışına yol açacağını söylüyor
25.02.2024 Ekonomi
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı!
'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanıyla vatandaşları dolandırdı! Bolu'da, Umut Şenduygu (41), sosyal medyada 'Taksitli hac ve umre fırsatı' ilanını görüp linke tıkladıktan sonra, banka ismini taşıyan sahte internet sitesine, kimlik numarası ve kredi kartı şifresi gibi bilgileri girdi. Hesabından 31 bin 500 TL çekildiğini fark edip dolandırıldığını anlayarak şikayetçi olan Umut Şenduygu, "Hep duyuyorduk böyle şeyleri. Hac ve umre çekilişi olması beni daha çok cezbetti. Mağdur oldum, kimse mağdur olmasın" dedi.
23.02.2024 Gündem
İstanbul için kentsel dönüşüm yardımı! Kredi ve hibe tutarları açıklandı
İstanbul için kentsel dönüşüm yardımı! Kredi ve hibe tutarları açıklandı İstanbul’da yürütülecek olan kentsel dönüşüm uygulamaları kapsamında yapım için yardım verilmesine ilişkin Cumhurbaşkanı Kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Karara göre hak sahibine bir konut için 700 bin TL’ye kadar hibe, 700 bin TL’ye kadar kredi; bir iş yeri için 350 bin TL’ye kadar hibe, 350 bin TL’ye kadar kredi; diğer her bir konut için 1 milyon 400 bin TL’ye ve diğer her bir iş yeri için de 700 bin TL’ye kadar kredi verilecek.
22.02.2024 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Taksit ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksit haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.