Taksi Ücretleri

Taksi Ücretleri

Son dakika taksi ücretleri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksi ücretleri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksi ücretleri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksi Ücretleri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksi ücretleri gelişmeleri de dahil olmak üzere 98 taksi ücretleri haberi bulunmuştur. Tüm taksi ücretleri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar İstanbul'da çalışan taksiciler, taksimetre tarifesine zam yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, gelen zamlar karşısında esnafın mağdur olmaması için zam istediklerini belirtti.
13.11.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi İstanbul'da UKOME kararıyla taksi ücretlerine geçtiğimiz hafta yüzde 51.52 oranında zam yapıldı. 14 Ağustos itibariyle geçerli olacak yeni fiyatlar için taksimetre ayar merkezleri son gün mesaisi yaptı. Taksimetre güncellemesi yapan firmaların merkezlerinde zaman zaman yoğunluk yaşandığı görüldü.
13.08.2023 Ekonomi
Antalya taksimetre açılış ücreti: Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu, Antalya’da taksiye zam geldi mi? Antalya taksi indi bindi fiyatı…
Antalya taksimetre açılış ücreti: Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu, Antalya’da taksiye zam geldi mi? Antalya taksi indi bindi fiyatı… Antalya’da taksi ücretlerine yüzde 42 zam yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün toplandı. Peki, Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu? Antalya taksimetre açılış ücreti ile Antalya taksi indi bindi fiyatı…
9.08.2023 Gündem
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023 İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) 8 Ağustos Salı günü saat 11:00'de toplandı. Peki, İstanbul’da taksiye zam mı geldi, taksi indi bindi ne kadar 2023, İstanbul'da taksi açılış ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul taksi indi bindi ücreti 2023
9.08.2023 Gündem
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler vatandaşın da kafasını karıştırdı. Henüz kesinleşmeyen ve 40 lira olarak devam eden indibindi ücretiyle ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İndibindiye büyükşehir belediyesi yüzde 75 oranında zam teklifi yaptı. Yüzde 75 oranında zam teklifiyle beraber indibindi belediyenin teklifi 70 lira oluyor. Biz de 80 lira teklif ediyoruz" dedi. Vatandaşın birçoğu güncel ücretin 75 lira olduğunu düşünürken, taksiciler de yarın gerçekleşecek UKOME toplantısından umutlu.
26.07.2023 Ekonomi
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu
Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu'dan flaş açıklama: Yüzde 100 oranında artış talebimiz oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu'nun imzasıyla İBB Toplu Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı'na sunulan taksi ücret tarifelerine yüzde 100 zam talebi UKOME toplantısında görüşülecek. Aksu zam talebiyle ilgili, “Mesleğimizi sürdürebilirlik adına ayrıca hizmet kalitemizin artması adına giderlerimiz oranında zam tarifesini İstanbul Büyükşehir Belediye'mizden talep ettik. Ayın 27'sinde yapılacak UKOME toplantısında en az yüzde 100 oranında taksimetre ücret tarifelerine artış talebimiz oldu. Toplu taşımadan çok ucuz kaldık. İstanbul'da bütün vatandaşlar toplu taşımayı bıraktılar. Taksiyle ulaşımı tercih etmeye başladılar" diye konuştu.
12.07.2023 Ekonomi
Ticari taksi zammı! 2023 İstanbul taksi indi bindi ücreti ne kadar olacak, taksi zammı ne zaman uygulanacak? Kısa mesafe ücreti
Ticari taksi zammı! 2023 İstanbul taksi indi bindi ücreti ne kadar olacak, taksi zammı ne zaman uygulanacak? Kısa mesafe ücreti Taksi ve taksi dolmuş ücretlerinde yüzde 29.10 oranında fiyat artışı gerçekleştirildi. İndi-bindi ve kilometre başına alınan ücretler artırıldı. Peki, 2023 İstanbul taksi indi bindi ücreti ne kadar olacak, taksi zammı ne zaman uygulanacak? Kısa mesafe ücreti hakkında merak edilenler…
27.12.2022 Ekonomi
İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama!
İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (iBB) duyurdu! Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısından deniz taksi açılış ücreti ve taşıma ücretlerine zam yapıldı. Toplantı sonucunda Aralık 2021'de hizmete başlayan İBB Deniz Taksi hizmetlerinde ücret tarifesi değişti. Peki, İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama!
25.08.2022 Ekonomi
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması!
Taksi ücretleriyle ilgili flaş zam açıklaması! İstanbul'da toplu ulaşıma yapılan yüzde 40'lık zammın ardından taksi açılış ücreti 9,80 lira, indi-bindi ücreti ise 28,00 lira oldu. 3 haftadır uygulamada olan tarife değişikliği ile ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu açıklamalarda bulundu. Aksu, yapılan zammın yeterli olmadığını belirtti. Aksu, "Taksimetre ücret tarifeleri, indi-bindi tarifesi iyileşirse, istediğimiz oranda zam yapılırsa yolcunun şikayeti de ortadan kalkar. Taksici de gitmemezlik yapmaz" diye konuştu.
28.04.2022 Ekonomi
Zam geri çekilecek! İstanbul'da öğrenci akbiline yapılan zam için AK Parti harekete geçti...
Zam geri çekilecek! İstanbul'da öğrenci akbiline yapılan zam için AK Parti harekete geçti... İstanbul Büyükşehir Belediyesi geride bıraktığımız hafta içinde ulaşıma yüzde 40 zam yaptı. Zam ile birlikte tam bile 7 lira 67 kuruş olurken, öğrenci için bir basım ücreti 3 lira 74 kuruş oldu. Aylık tam abonman ücreti 602 TL'ye, öğrenci aylığı ise 109 TL'ye yükseldi. Bu zam sonrası Cumhur İttifakı harekete geçti. AK Parti İBB Meclisi Grup Başkanvekili Tefik Göksu yayınladığı videoda, pazartesi günü öğrencilere yönelik yüzde 40 zammın kaldırılmasını teklif edeceklerini bildirdi. İETT kurumunun zarar görmemesi için de aradaki farkı İBB'nin sübvanse edeceği duyuruldu.
9.04.2022 Ekonomi
Elektrik fiyatları için indirim çağrısı! 'Enflasyon düşer' deyip açıkladı: Faturalarda...
Elektrik fiyatları için indirim çağrısı! 'Enflasyon düşer' deyip açıkladı: Faturalarda... Kademeli elektrik tarifesi, akaryakıt fiyatları, gübre ve enflasyonla ilgili flaş açıklama! Elektrikte esnafa özel faturalandırma sistemi çıkarılmasını ve ‘esnaf tarifesi’ olmasını talep eden TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Esnafımızın kazancını büyük oranda düşüren elektrik faturalarında, esnaf ticarethane statüsünden özel statüye geçirilerek faturalarda indirim sağlanmalı” dedi.
9.04.2022 Ekonomi
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu...
İŞKUR harekete geçti ve değişti! Sınır yüzde 70 oldu... İŞKUR'dan son dakika kararı! Resmi Gazete'de yayımlandı ve değişti. Sınır yüzde 70 oldu. Mesleki eğitim kursları ile işbaşı eğitim programlarına ilişkin yeni bir karar alındı. Buna göre tüm kurslar Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Genel Müdürlüğünden onay alındıktan sonra başlatılabilecek. Tüm mesleki eğitim kursları, en az yüzde 70 istihdam taahhüdü verilmesi koşuluyla düzenlenebilecek olup, kursiyer zaruri gideri ve sigorta prim gideri ile eğitici giderini içerecek şekilde iş birliği yöntemi ile yapılacak. Özel sektör iş yerleri en az 5 sigortalıya sahip olmaları durumunda bu kurslardan yararlanabilecek. Kurslar günlük en az 5, en fazla 8 saat ve haftada 6 günü geçmemek üzere en az 30, en fazla 45 saat olacak. Bu kurslardan bir kişi en fazla iki defa yararlanabilecek. İşte Resmi Gazete kararı...
9.04.2022 Ekonomi
İstanbul’da taksimetre şoku! 5 dakikalık yola 435 lira ücret istedi
İstanbul’da taksimetre şoku! 5 dakikalık yola 435 lira ücret istedi İstanbul’da bir taksiye binen vatandaştan 5 dakika boyunca seyahat ettiği süre için 435 lira ücret talep edildi. Taksi sürücüsü ile yolcu arasında yaşanan tartışma sonrası mağdur olan vatandaş konuyla ilgili şikayetçi oldu. Taksiye binen yolcu açılış ücretinin 400 lira olduğunu belirttiği taksimetrenin, hızla yükseldiği anları cep telefonu ile kayda aldı.
9.04.2022 Gündem
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu..
1650 lira ödeniyor her ay! Hesaba yatırıldı, bakan duyurdu.. İhtiyaç sahibi ailelere destek ödemesi geldi. Her ay 1650 lira veriliyor, hesaba yatırıldı. SED kapsamındaki her bir çocuk için aylık ortalama 1650 TL destek sağlandığını kaydeden Bakan Yanık, “İhtiyaç sahibi ailelerimizin çocukları için nisan ayında toplam 239 milyon TL SED’i hesaplara yatırdık” dedi.
9.04.2022 Ekonomi
Toplu taşımaya yüzde 40 zam geldi! Metrobüs, otobüs, taksi ücretleri değişti! İşte yeni fiyatlar...
Toplu taşımaya yüzde 40 zam geldi! Metrobüs, otobüs, taksi ücretleri değişti! İşte yeni fiyatlar... İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 40 zam yapıldı. Zam kararı bugünden itibaren uygulanmaya başladı. Buna göre, tam elektronik bilet ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya, tam abonman ücreti 430 liradan 602 liraya, öğrenci abonman 78 liradan 109 liraya, ilk aktarma 3,92'den 5,48 liraya yükseldi. Sarı taksi açılış ücreti 9,8 liraya, sarı taksi kısa mesafe ücreti 20 liradan 28 liraya çıktı. Minibüs indi-bindi ücreti 3,75'ten 5,25'e, okul servis ücreti 396 liradan 554 liraya, personel servis ücreti 211 liradan 295 liraya, taksi dolmuş ücreti de 7,25 liradan 10 liraya yükseltildi. Marmaray'da tam parkur ücreti 12,12'den 16,97 liraya, en az taşıma ücreti 5,48 liradan 7,67 liraya, öğrenci indirimli 2,67 liradan 3,74 liraya çıktı. Düzenlemeyle 1-7 istasyon 5,48'den 7,67'ye, indirimli öğrenci 2,76'dan 3,74'e, 8-14 istasyon 7,04'ten 9,86'ya, indirimli öğrenci 3,29'dan 4,61'e, 15-21 istasyon 8,13'den 11,38'e, indirimli öğrenci 3,92'den 5,49'a, 22-28 istasyon 9,38'den 13,13'e, indirimli öğrenci 4,46'dan 6,24'e, 29-35 istasyon 10,95'ten 15,33'e, indirimli öğrenci 5,24'ten 7,34'e, 36-43 istasyon 12,12'den 16,97'ye, indirimli öğrenci de 5,48'den 7,67 liraya yükseldi. Bir geç bilet ücreti 23 liradan 32 liraya, 2 geç bilet 35 liradan 49 liraya, 3 geç bileti de 67 liradan 94 liraya çıktı. Metrobüs ücreti 11,38 lira oldu.
9.04.2022 Ekonomi
Taksi açılış ücreti 2022! İstanbul’da taksi ücretlerine zam mı geldi, taksi zammı yüzde kaç oldu? İşte taksi açılış ücreti ve indi bindi ücreti!
Taksi açılış ücreti 2022! İstanbul’da taksi ücretlerine zam mı geldi, taksi zammı yüzde kaç oldu? İşte taksi açılış ücreti ve indi bindi ücreti! İstanbul'da ulaşıma ve taksi ücretlerine yüzde 40 zam geldi. Toplu taşımadaki zam haberinden SONRA taksi ücretleri vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. İşte Taksi açılış ücreti 2022 ile taksi indi bindi ücreti…
6.04.2022 Yaşam
Toplu ulaşım zammı ne kadar? 2022 İETT zammı ne zaman uygulanacak? Otobüs, metro, metrobüs, vapur zammı ne kadar?
Toplu ulaşım zammı ne kadar? 2022 İETT zammı ne zaman uygulanacak? Otobüs, metro, metrobüs, vapur zammı ne kadar? 2022 yılı toplu ulaşıma gelen zamlar merak ediliyor. İstanbul'da toplu ulaşım ve servis ücretlerine zam geldi. İBB tarafından yeni yıl öncesi yapılan açıklamaya göre, İstanbul'da elektronik bilet, taksi, taksi dolmuş ve minibüs ücretlerine yüzde 36, servis ücretlerine yüzde 27 zam yapıldı. Peki, Toplu ulaşım zammı ne kadar? 2022 İETT zammı ne zaman uygulanacak? Otobüs, metro, metrobüs, vapur zammı ne kadar? İşte detaylar…
2.01.2022 Ekonomi
Deniz Taksi açılış ücreti belli oldu!
Deniz Taksi açılış ücreti belli oldu! Deniz Taksi ücretleri belirlendi. Fiyatlar Şehir Hatları için açılış ve ilk mil için 100 lira, 1-4 mil arası mil başına 75 lira, 4-8 mil arası mil başına 60 lira, 8 mil sonra mil başı 48 lira oldu. Mavi Marmara, Turyol ve YUPİ Deniz Taksi'nin işleteceği taksiler de yine aynı ücret tarifesi geçerli olacak.
30.09.2021 Gündem
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek? İstanbul'da seferlere başlayan deniz taksi ile köprü trafiğine girmeden deniz üzerinden yolculuk edebilecek. Haliç Tersanesi'nde üretilen deniz taksilerin seferlere başlamasıyla deniz taksi fiyatları ve inme binme yerleri sorgulanmaya başlandı. İBB deniz taksi fiyatları 2021 belli mi? Deniz taksi uygulaması nasıl kullanılacak, nereden binilecek ve inilecek?
25.09.2021 Gündem
İstanbul'da yeni dönem başlıyor! Taksi ücretleri İstanbulkart ile ödenebilecek...
İstanbul'da yeni dönem başlıyor! Taksi ücretleri İstanbulkart ile ödenebilecek... İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin BiTaksi uygulamasıyla yaptığı anlaşmaya göre yolculuk ücretleri artık İstanbulkart ile ödenebilecek. Ayrıca İstanbulkartlı ödemelerde indirim fırsatı da yapılacak.
12.01.2021 Gündem
Taksi ücretleri zammı yürürlüğe girdi
Taksi ücretleri zammı yürürlüğe girdi İBB tarafından taksimetre ücretlerine yapılan zam gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. Daha önce 4 lira olan taksimetre ücreti 5 liraya, kısa mesafe ücreti ise 10 liradan 13 liraya çıktı.
2.09.2019 Ekonomi
Taksi ücretlerindeki yeni tarife bu gece başlıyor
Taksi ücretlerindeki yeni tarife bu gece başlıyor İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) ile taksiciler arasındaki görüşmesinde onaylanan taksilere zamlı tarife bu gece yarısından itibaren geçerli olacak.
1.09.2019 Gündem
İstanbul Havalimanı taksi ücretleri belli oldu
İstanbul Havalimanı taksi ücretleri belli oldu İstanbul Taksiciler Esnaf Odası (İTEO) İstanbul Havalimanı taksi ücretlerini açıkladı. En düşük ulaşım ücreti 52 TL ile Arnavutköy’den, en yüksek 272 TL ile Şile’den gerçekleşiyor.
18.04.2019 Gündem
UBER Türkiye'de 1 milyar dolar zararda
UBER Türkiye'de 1 milyar dolar zararda UBER'in, Eylül'de sona eren 3 aylık dönemde net zararının bir önceki çeyreğe göre yüzde 20 artarak 1,07 milyar dolara yükseldiği açıklandı.
15.11.2018 Bilim ve Teknoloji
Zam şampiyonu Nar oldu
Zam şampiyonu Nar oldu TÜİK Kocaeli Bölge Müdürlüğü verilerine göre Doğu Marmara’da Aralık ayının zam şampiyonu yüzde 18.14 artış ile Nar oldu.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksi Ücretleri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksi ücretleri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.