Taksi Ücreti

Taksi Ücreti

Son dakika taksi ücreti haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan taksi ücreti ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını taksi ücreti haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Taksi Ücreti

haberleri sayfasında son dakika yaşanan taksi ücreti gelişmeleri de dahil olmak üzere 266 taksi ücreti haberi bulunmuştur. Tüm taksi ücreti haberleri aşağıda listelenmiştir.
Hem suçlu hem güçlü! Taksiciyi böyle tekmeledi: Onu sil, ödeyeceğim
Hem suçlu hem güçlü! Taksiciyi böyle tekmeledi: Onu sil, ödeyeceğim Kadıköy’de kullandığı ticari taksinin ücretini ödemeyen kadın müşteri ile taksici arasında tartışma çıktı. Ücreti ödemeyen müşteri kendisini cep telefonu ile kayda alan taksiciye tekmeler savurarak ‘onu sil, ödeyeceğim’ dedi. O anlar taksici tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
3.02.2024 Gündem
Kedi ilanıyla 4 bin lira dolandıran 2 sanığa 10'ar yıla kadar hapis istemi
Kedi ilanıyla 4 bin lira dolandıran 2 sanığa 10'ar yıla kadar hapis istemi Kocaeli’de, sosyal medya sayfasından paylaştıkları ilandaki kediyi sahiplenmek isteyen M.Ç.B.’yi 4 bin TL dolandırdıkları öne sürülen M.K. ve M.K. hakkında 3’er yıldan 10’ar yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı. İlk duruşmaya gelmeyen 2 sanık hakkında yakalama kararı çıkarıldı.
9.01.2024 Gündem
Özlem Öz ve Tayyar Öz ile ilgili yeni gelişme! Rahat tavırları dikkat çekti, ilk açıklama geldi
Özlem Öz ve Tayyar Öz ile ilgili yeni gelişme! Rahat tavırları dikkat çekti, ilk açıklama geldi Özlem Öz ve eşi Tayyar Öz hakkında Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından "resmi belgede sahtecilik", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma", "malvarlığı değerlerinin gayrimeşru kaynağını gizlemek" ve "vergi usul kanununa muhalefet" suçlarından soruşturma başlatıldı. Soruşturma haberi sonrası Özlem Öz sosyal medya sayfasından bir açıklama yaptı. Ardından Özlem Öz ve Tayyar Öz kahvaltı yaptıkları anları paylaşarak masa başında taksi ücreti hesabı yaptı. Haklarında soruşturma başlatılan ikilinin ücret hesaplaması sosyal medya kullanıcıları tarafından ciddi bulunmadı.
29.11.2023 Gündem
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı
Bebeğini fındık bahçesine gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı! Doğum için hastaneye götüren taksicinin ifadesi ortaya çıktı Ölen bebeğini çöp poşetine koyarak gömen anne 5’nci kez hakim karşısına çıktı. Ordu’da, dünyaya getirdiği bebeği evinin yakınındaki bir arsaya gömdüğü iddiasıyla yargılanan, ilk duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakılan ve çıkarıldığı 4. duruşmada ise yeniden tutuklanan anne, 5’nci kez hakim karşısına çıktı.
2.11.2023 Gündem
Taksiciden akılalmaz taksimetre oyunu! Halkalı'dan Taksim'e 3 bin 500 lira...
Taksiciden akılalmaz taksimetre oyunu! Halkalı'dan Taksim'e 3 bin 500 lira... İstanbul'da turistten 3500 lira isteyen taksicinin akılalmaz taksimetre oyunu ortaya çıktı. İddiaya göre, yolculukta taksi şoförü taksimetreyi açmadı ve kendilerinden 3 bin 500 lira tutarında bir ücret talep etti.
24.09.2023 Yaşam
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi
İstanbul'da taksimetre güncellemede son gün mesaisi İstanbul'da UKOME kararıyla taksi ücretlerine geçtiğimiz hafta yüzde 51.52 oranında zam yapıldı. 14 Ağustos itibariyle geçerli olacak yeni fiyatlar için taksimetre ayar merkezleri son gün mesaisi yaptı. Taksimetre güncellemesi yapan firmaların merkezlerinde zaman zaman yoğunluk yaşandığı görüldü.
13.08.2023 Ekonomi
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme Vatandaş taksi bulamıyor, taksici tarifelerden şikâyet ediyor. Şu anda bir şoför kontağı yaklaşık ortalama 1300 lira borçla açıyor. Günü kurtarması için saatte ortalama 300 lira kazanması lazım. Aylık plaka kirası 22 bin lira. Buna yakıt, yıkama, durak parası, yemek, sigorta ve bakım masrafı eklenince şoförler önemli bir yükün altında kalıyor. Şoförler tarifeler düşük kaldıkça yolcu seçmeye, turist aramaya devam edeceklerini, trafiğe girmeyeceklerini söylüyorlar. Sorunun asıl kaynağı olarak ise yine plakaları elinde tutan galericiler gösteriliyor. İşte şikâyet konuları, yolcu hakları ve kazanç denklemiyle taksi ekonomisi.
12.08.2023 Ekonomi
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023 İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) 8 Ağustos Salı günü saat 11:00'de toplandı. Peki, İstanbul’da taksiye zam mı geldi, taksi indi bindi ne kadar 2023, İstanbul'da taksi açılış ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul taksi indi bindi ücreti 2023
9.08.2023 Gündem
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü
İstanbul’da taksici dehşeti! Fazla para alamayınca öldüresiye dövdü İstanbul Beyoğlu'nda bir taksi sürücüsü, para bozdurma meselesi nedeniyle tartıştığı yabancı kadın yolcuyu darbetti. İBB, kadını darbeden taksi şoförünün çalışma iznini iptal etti. Dehşet anları ise anbean görüntülendi.
22.07.2023 Yaşam
Yolcu seçmeyi tarihe karıştıran sistem! Bir şehirde taksi sorununu çözdü
Yolcu seçmeyi tarihe karıştıran sistem! Bir şehirde taksi sorununu çözdü Sosyal medyada başta mega kent olan İstanbul, Ankara ve İzmir’deki taksilerle ilgili onlarca şikayet mesajı paylaşılıyor. Yolcuları en fazla çileden çıkaran konu ise kısa mesafe sorunu. Sektör temsilcileri, konuyla ilgili art arda uyarı yaparken, yolcuları bilmedikleri hakları konusunda bilgilendirdi.
16.05.2023 Gündem
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu
Doğal gaz fiyatları değişti! İstanbul'da tablo belli oldu İstanbul’da Ocak ayında doğal gaz fiyatı yüzde 11,85 gerileme göstererek fiyatı en fazla azalan ürün oldu.
2.02.2023 Ekonomi
İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama!
İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama! İstanbul Büyükşehir Belediyesi (iBB) duyurdu! Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısından deniz taksi açılış ücreti ve taşıma ücretlerine zam yapıldı. Toplantı sonucunda Aralık 2021'de hizmete başlayan İBB Deniz Taksi hizmetlerinde ücret tarifesi değişti. Peki, İstanbul deniz taksi ücretleri ne kadar oldu? İBB deniz taksi açılış ücreti kaç lira oldu? İşte mesafeye göre deniz taksi ücreti hesaplama!
25.08.2022 Ekonomi
İstanbul'da ulaşıma zam! Yüzde 40 fiyat artışı...
İstanbul'da ulaşıma zam! Yüzde 40 fiyat artışı... Milyonlarca İstanbulluyu ilgilendiriyor. Uzun süredir ulaşıma zam yapılması gündemdeydi. İstanbul'da ulaşıma zam geldi.İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), zorunlu ücret artışı talebiyle toplandı. Toplantıda, toplu ulaşıma yüzde 40'lık zam teklifi şerhli olarak oy birliğiyle kabul edildi. Böylece, tam bilet 7,67 TL, öğrenci bileti 3,74 TL oldu.
6.04.2022 Ekonomi
İzmir'de taksi ücretlerine zam geldi!
İzmir'de taksi ücretlerine zam geldi! İzmir'de taksi ücretlerinde zam yapıldı. Zamla birlikte taksi açılış ücreti 4,50 TL'den 6 TL'ye, kilometre başına ücret 5,50 TL'den 9 TL'ye, indi-bindi ücreti ise 13 TL'den 20 TL'ye yükseltildi. Zam kararın bir gereklilik olduğunu belirten İzmir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Celil Anık, "Fiyat ayarlamasının yapılması gerekiyordu. İzmir halkının anlayışla karşılayacağına inanıyorum" dedi.
23.03.2022 Ekonomi
İzmir taksi zammı 2022! İzmir’de taksi ücreti ne kadar oldu, indi bindi kaç TL? İzmir'de taksimetre fiyatları 2022
İzmir taksi zammı 2022! İzmir’de taksi ücreti ne kadar oldu, indi bindi kaç TL? İzmir'de taksimetre fiyatları 2022 İzmir taksi zammı 2022 araştırması hız kazandı. İzmir’de taksilerin açılış, kilometre başına ve indi-bindi ücretlerine yaklaşık yüzde 55 zam yapıldığı duyuruldu. İzmir'de takside indi-bindi ücreti 13 TL’den 20 TL’ye yükseldi.
23.03.2022 Yaşam
İstanbul'da taksiler için flaş karar! Artık o ücret alınmayacak
İstanbul'da taksiler için flaş karar! Artık o ücret alınmayacak İstanbul'da taksiler için son dakika kararı. Resmen iptal edildi. Artık o ücret alınmayacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB) 5 bin yeni taksi  teklifi Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısında oy çokluğuyla 13. kez reddedildi. Toplantıda konuşan Taksiciler Odası Başkanı Eyüp Aksu, " Yakıtın pahalı olmasından dolayı trafikte bir rahatlama var. İstediğimiz zamanda yolcuyu yerine bırakıp tekrar diğer yolcuyu almakta zorlanmıyoruz. O yüzden şu an vatandaşımızın taksi bulmakta yaşadığı bir sıkıntı yok" dedi. İstanbul'da taksilerin otoyol ve köprü ücretlerini yolcudan gidiş-dönüş alması uygulaması iptal edilerek, tek yön ücreti alınmasına karar verildi.
23.02.2022 Ekonomi
İstanbullular dikkat! Fiyatlara yüzde 35 zam geldi, araç sahibi olanları ilgilendiriyor
İstanbullular dikkat! Fiyatlara yüzde 35 zam geldi, araç sahibi olanları ilgilendiriyor İstanbullular dikkat. Araç sahibi olanları yakından ilgilendiriyor. Fiyatlara zam geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Toplantısı'nda yediemin otopark ve araç çekme ücretlerine zam kararı alındı. Tarifede park yasağı ihlalinde araç çekme ücreti yüzde 35 zamla 130 liradan 175 liraya çıkarıldı.
28.01.2022 Ekonomi
İstanbul'da çevreci 'deniz taksi'ler ay sonunda hizmete giriyor
İstanbul'da çevreci 'deniz taksi'ler ay sonunda hizmete giriyor Haliç Tersanesi'nde üretilen yeni nesil çevreci deniz taksiler bu ay sonunda hizemete giriyor. Mobil uygulama ile ulaşılacak olan taksilerin ücretlerini UKOME belirleyecek. Deniz taksilerin 6 ay sonra dolmuş taksi olarak hizmet vermesi planlanıyor.
6.09.2021 Gündem
Ücretli yol tartışması büyüyor! 'Yaptıkları fırsatçılık'
Ücretli yol tartışması büyüyor! 'Yaptıkları fırsatçılık' İstanbul'da taksiciler ve müşteriler arasında 'ücretli yol' tartışması yaşanıyor. İstanbul'da taksi kullananlardan, ücretli yolların paraları taksimetreye ek olarak alınıyor. Ancak bazı taksicilerin bunu fırsata çevirdiği belirtiliyor. Şikayetçi yolculardan Emirhan Karaca, "Normalde taksi ücreti 130 lira tutmasına rağmen, taksici benden 200 lira istiyor. En son yaşadığım olaydan sonra bir daha hayatta taksiye binmem" dedi. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası yetkilisi ise Adem Coşkunyürek ise, "Otoyol ücretini yolculardan istemek taksicilerin yasal hakkı. Asıl burada mağdur olan yolcu değil, taksiciler oluyor. Çünkü bazı taksici arkadaşımız ücretli yoldan geçmesine rağmen bu yolun ücretini yolculardan temin edemiyor" diye konuştu.
10.08.2021 Gündem
Eylül ayının zam şampiyonu belli oldu!
Eylül ayının zam şampiyonu belli oldu! Eylül ayında sarımsak, fiyatı en fazla artan ürün olurken, en fazla limonun fiyatı düştü.
3.10.2019 Ekonomi
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı
Son dakika: İndirimler peş peşe geldi! Hükümetin beklentilerini 8'e katladı Enflasyonla mücadele amacıyla hükümet tarafından başlatılan yüzde 10 indirim kampanyası kapsamında indirim yapılacak ürünler belli oldu.
16.10.2018 Ekonomi
Suyun bile soğuksa fiyatını şişirdiler
Suyun bile soğuksa fiyatını şişirdiler Esnaf, tüm etiketleri değiştirerek 9 günlük tatili tam anlamıyla fırsatçılığa dönüştürdü. Su bile buzdolabından çıkınca soğuk diye farklı fiyata satıldı. Çadırından kamp malzemesine, sahildeki şezlongundan süt mısırına varıncaya kadar hemen her şeyin fiyatı bayrama özel şişti.
24.08.2018 Ekonomi
İstanbul'da turistlerin taksi isyanı
İstanbul'da turistlerin taksi isyanı İstanbul'a gelen turistler, taksicilerin kendilerinden yüksek ücret aldığını öne sürerken polis, şikayetlerin yoğunlaştığı Beyazıt, Kapalıçarşı, Eminönü civarında denetim yapıyor.
17.08.2018 Gündem
Taksi ücretlerine zam geldi
Taksi ücretlerine zam geldi İstanbul'da takside açılış ücreti 4 liraya yükseltilirken, kısa mesafe ücreti 10 lira olarak belirlendi. Kilometre ücreti de 2.5 liraya yükseldi.
7.09.2017 Ekonomi
Reina saldırganı ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! 8 ayrı hücre...
Reina saldırganı ile ilgili tüm bildiklerinizi unutun! 8 ayrı hücre... Reina saldırganı ile ilgili polis, farklı ilçelerde teröristle bağlantılı 8 ayrı hücreyi ortaya çıkardı. İstanbul Ortaköy’deki Reina’da yılbaşı gecesi 39 kişiyi katleden Özbek asıllı DEAŞ’lı terörist Abdulkadir Masharipov, tam 14 gündür firarda.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Taksi Ücreti ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki taksi ücreti haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.