İndi Bindi

İndi Bindi

Son dakika indi bindi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan indi bindi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını indi bindi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İndi Bindi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan indi bindi gelişmeleri de dahil olmak üzere 323 indi bindi haberi bulunmuştur. Tüm indi bindi haberleri aşağıda listelenmiştir.
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu
Zam kararının ardından uzun kuyruklar oluştu Ankara'da taksi ücret tarifelerine zam yapılması kararının ardından taksiciler, taksimetre ücretlerini güncellemek için uzun sıralar oluşturdu.
19.01.2024 Ekonomi
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi
İstanbullular dikkat! Taksi zammı devreye girdi İstanbul'daki ticari taksilerde zamlı tarife gece yarısından itibaren yürürlüğe girdi. Bundan sonraki süreçte taksi kullanmak bir gün öceney göre yüzde 28.09 oranında zamlanmış oldu.
13.01.2024 Ekonomi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi
Taksilere zam sonrası 'Güncelleme' mesaisi İstanbul'da toplu ulaşım ücret tarifelerinin değişimiyle, taksi ücretlerine yüzde 28.09 oranında zam geldi. 13 Ocak’tan itibaren geçerli olacak yeni tarife için taksiciler taksimetrelerini güncellemeye başladı. Kimi taksiciler zam oranından memnun olurken, kimi taksiciler ise, yeni zammın müşterilerde azalmaya neden olacağı görüşünde.
10.01.2024 Gündem
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak
Zam geliyor! Yarım gün çalışan 1250 TL alacak İstanbul'da faaliyet gösteren ve yüzde 28,09 oranında zam alan ticari taksilere taksimetre tarife yüklemeleri başladı. Öte yandan taksi şoförlerinin ücretinin de artması bekleniyor. Yarım günde 1000 TL alan şoförlerin zam sonrası yevmiyelerinin 1250 TL olması bekleniyor.
10.01.2024 Ekonomi
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı...
İstanbulkart tam, öğrenci bilet ne kadar? Aylık mavi kart kaç TL oldu? 8 Ocak 2024 Ulaşım zammı... İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. 8 Ocak 2024 İBB ve UKOME toplantısından çıkan zam kararıyla birlikte İstanbulkart tam, İstanbulkart öğrenci fiyatı değişti. Taksi ve servis ücretleri de yüzde 28 zamlandı. Taksilerde indi bindi ne kadar oldu? Son dakika gelen habere göre İstanbul'da toplu ulaşıma zam geldi. Okul servis ücretleri de en kısa mesafe 1665 lira oldu. Peki İstanbulkart tam, öğrenci fiyatı ne kadar oldu?
9.01.2024 Ekonomi
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi!
İstanbul’da taksi, servis ve toplu ulaşıma zam geldi! İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Ocak ayı toplantısında İBB bünyesindeki toplu taşıma araçlarına yüzde 18 zam yapılırken taksi, servis ve minibüslere yüzde 28.09 oranında zam yapıldı.
8.01.2024 Ekonomi
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı
İstanbul’da yakalanan casusların hedefinde Wi-Fi şifreleri var! Fotoğraf başı 100 dolar alıyorlardı MOSSAD'a çalıştıkları iddiasıyla Türkiye'de yabancı uyruklulara yönelik casusluk faaliyetleri yürüttükleri tespit edilen 34 şüpheliyle ilgili yeni bilgiler ortaya çıktı.
4.01.2024 Gündem
Sigara, Alzheimer riskini artırıyor! Şok eden analiz
Sigara, Alzheimer riskini artırıyor! Şok eden analiz Washington Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden araştırmacılar, 32 bin katılımcının beyin taramalarını ve sigara içme geçmişini analiz etti.
4.01.2024 Yaşam
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı'
İstanbul Taksiciler Odası Başkanı Aksu'dan zam talebi... 'İndi-bindi 120 TL olmalı' İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" diye açıklamalarda bulundu. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Gündem
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı
İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Aksu: İndi-bindi 120 lira olmalı İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, 8 Ocak'ta gerçekleştirilmesi planlanan UKOME Toplantısı öncesinde İstanbul'da taksicilerin zam talebi hakkında açıklamalarda bulundu. İBB Ulaşım Daire Başkanlığı'na yüzde 65'lik zam talebi iletildiğini ifade eden Aksu, "Bu mesleği sürdürebilmek, İstanbul halkına ve turistlerimize konforlu, güvenli bir seyahat sunmamız için en az yüzde 65 oranında bir zam istedik. Tabii biz de vatandaşımızı düşünüyoruz, kaliteyi artırmamız lazım. Onun için en az yüzde 65 oranında zam almamız lazım" dedi. Aksu, 'İndi-bindi ücreti en az 120 lira olmalı' ifadelerini kullandı.
4.01.2024 Ekonomi
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar
Taksiciler yeniden zam istedi! Yeni tarifeyi de açıkladılar İstanbul'da çalışan taksiciler, taksimetre tarifesine zam yapılması için İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne başvurdu. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, gelen zamlar karşısında esnafın mağdur olmaması için zam istediklerini belirtti.
13.11.2023 Ekonomi
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu
Taksimetre yok, sabit fiyat var! Taksicilerden 'kartvizit' oyunu Antalya'nın Kaş ilçesindeki taksiciler, taksimetre açmadan, belirlenen sabit fiyatlar üzerinden yolcu taşıyor. Bir yolcunun cep telefonu ile çektiği görüntülerde; taksimetrenin fiyat kısmını kartvizit ile kapatan şoförün, 80 TL tutan yolculuk için 120 TL istediği görüldü.
31.08.2023 Yaşam
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme
Taksi problemi acil çözüm bekliyor: Aylık 22 bin TL ödeme Vatandaş taksi bulamıyor, taksici tarifelerden şikâyet ediyor. Şu anda bir şoför kontağı yaklaşık ortalama 1300 lira borçla açıyor. Günü kurtarması için saatte ortalama 300 lira kazanması lazım. Aylık plaka kirası 22 bin lira. Buna yakıt, yıkama, durak parası, yemek, sigorta ve bakım masrafı eklenince şoförler önemli bir yükün altında kalıyor. Şoförler tarifeler düşük kaldıkça yolcu seçmeye, turist aramaya devam edeceklerini, trafiğe girmeyeceklerini söylüyorlar. Sorunun asıl kaynağı olarak ise yine plakaları elinde tutan galericiler gösteriliyor. İşte şikâyet konuları, yolcu hakları ve kazanç denklemiyle taksi ekonomisi.
12.08.2023 Ekonomi
Taksi tarifesi açıklaması: Zam yapma yetkimiz yok
Taksi tarifesi açıklaması: Zam yapma yetkimiz yok Taksiciler Esnaf Odası'nın zam talebi üzerine İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, "UKOME tarafından belirlenen tarifede değişiklik yapma yetkimiz yok" açıklamasını yaptı.
9.08.2023 Ekonomi
Antalya taksimetre açılış ücreti: Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu, Antalya’da taksiye zam geldi mi? Antalya taksi indi bindi fiyatı…
Antalya taksimetre açılış ücreti: Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu, Antalya’da taksiye zam geldi mi? Antalya taksi indi bindi fiyatı… Antalya’da taksi ücretlerine yüzde 42 zam yapıldı. Antalya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Planlama ve Raylı Sistem Dairesi Başkanlığı UKOME Şube Müdürlüğünün sekretaryasının yürüttüğü Ulaşım Koordinasyon Merkezi Başkanlığı (UKOME) Genel Kurulu bugün toplandı. Peki, Antalya’da taksi ücretleri ne kadar oldu? Antalya taksimetre açılış ücreti ile Antalya taksi indi bindi fiyatı…
9.08.2023 Gündem
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023
İstanbul taksi ücreti hesaplama-taksi indi bindi fiyatı 2023! Taksi indi bindi ücreti nedir, İstanbul’da taksi indi bindi ne kadar? Taksiye ne kadar zam geldi? Taksi açılış ücreti İstanbul 2023 İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51,52 oranında zam yapıldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaştırma Koordinasyon Merkezi (UKOME) 8 Ağustos Salı günü saat 11:00'de toplandı. Peki, İstanbul’da taksiye zam mı geldi, taksi indi bindi ne kadar 2023, İstanbul'da taksi açılış ücretleri ne kadar oldu? İşte İstanbul taksi indi bindi ücreti 2023
9.08.2023 Gündem
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek
Taksiciler Odası Başkanı Aksu: Esnaf Sanatkarlar Odası yarın zam oranını belirleyecek İstanbul Büyükşehir Belediyesi, UKOME toplantısında toplu ulaşıma yapılan yüzde 51.52 zammı yeterli bulmayan İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İstanbul Esnaf Sanatkarlar Odaları Birliği 5362 sayılı esnaf sanatkarlar kanununun 63. maddesi gereği yarın yönetim kurulu olağanüstü toplanacak. Ve bizim ücret tarifelerimizde değişiklik yapacak. Biz de kamuoyuna duyuracağız. UKOME'nin verdiği bu oranı biz kabul etmiyoruz" dedi.
8.08.2023 Ekonomi
İstanbul'da toplu taşımaya zam! İşte yeni ücretler
İstanbul'da toplu taşımaya zam! İşte yeni ücretler İstanbul'da toplu ulaşıma yüzde 51.52 zam yapıldı. Taksilerin ise açılış ücretine yüzde 51.52, indi-bindi ücretine ise yüzde 75 zam geldi.
8.08.2023 Ekonomi
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir?
UKOME Toplantısı ne zaman? İstanbul Ağustos 2023 UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME kararları 2023 nedir? İBB Ulaşım Koordinasyon Merkezi, zam gündemiyle olağanüstü toplanıyor. Temmuz ayında yapılan toplantıda taraflar zam konusunda anlaşmaya varamayınca toplantı ağustos ayına ertelenmişti. Bilet ücretlerine yüzde 50 civarında zam gelmesinin beklenir, UKOME Toplantısının günü ve saati merak edilmeye başlandı. Peki, UKOME Toplantısı ne zaman Ağustos? İBB 2023 İstanbul UKOME Toplantısı saat kaçta, İBB UKOME Ağustos Toplantısı kararları nedir?
8.08.2023 Gündem
Yozgat’ta toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam
Yozgat’ta toplu taşıma ve taksi ücretlerine zam Yozgat Belediyesi, Ağustos Ayı Olağan Meclis Toplantısı'nda şehir içi toplu taşıma araçları ile taksi ücretlerine zam yapılmasına karar verildi.
3.08.2023 Ekonomi
Kocaeli toplu taşıma ücretleri 2023! Kocaeli’de ulaşıma zam geldi mi, Kocaeli otobüs kentkart fiyatları ne kadar oldu? Kocaeli öğrenci, öğretmen, yaşlı bileti ücretleri…
Kocaeli toplu taşıma ücretleri 2023! Kocaeli’de ulaşıma zam geldi mi, Kocaeli otobüs kentkart fiyatları ne kadar oldu? Kocaeli öğrenci, öğretmen, yaşlı bileti ücretleri… Kocaeli toplu taşımaya zam mı geldi, Kocaeli toplu taşıma ücretleri ne kadar oldu? Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME), toplu taşıma zammı gündemi ile toplandı. Söz konusu toplantıyla Kocaelili vatandaşlar Kocaeli toplu taşımaya zam mı geldi, Kocaeli öğrenci, öğretmen, yaşlı bileti ne kadar oldu? sorularına yanıt aramaya başlandı. İşte Kocaeli toplu taşıma ücretleri 2023 ile birlikte otobüs, tramvay, vapur ücretleri…
2.08.2023 Gündem
UKOME toplantısı canlı yayın - İBB UKOME toplantısı canlı yayın nasıl izlenir? UKOME toplantısı İstanbul canlı nereden takip edilir? İBB TV UKOME toplantısı canlı yayın
UKOME toplantısı canlı yayın - İBB UKOME toplantısı canlı yayın nasıl izlenir? UKOME toplantısı İstanbul canlı nereden takip edilir? İBB TV UKOME toplantısı canlı yayın İstanbul UKOME toplantısı canlı yayın ile ilgili aramalar İstanbullular tarafından gündeme geldi. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı, 27 Temmuz Perşembe günü toplu ulaşıma zam gündemiyle toplanacak. İBB'nin ise UKOME alt komisyonunda, toplu ulaşıma yüzde 57 zam yapılması teklifinde bulunduğu öğrenilirken UKOME toplantısını canlı izlemek isteyenler ise İBB UKOME toplantısı canlı yayın nasıl izlenir? UKOME toplantısı İstanbul canlı nereden takip edilir? Sorularına yanıt arıyor. UKOME toplantısı canlı yayın ile ilgili detaylar…
27.07.2023 Gündem
İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? Toplu taşıma zammı 2023
İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? Toplu taşıma zammı 2023 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) toplantısı 27 Temmuz Perşembe günü toplu ulaşıma zam gündemiyle toplanıyor. Peki, İstanbul'da toplu taşımaya zam var mı, toplu taşıma ücretlerine zam gelecek mi? İETT otobüslerine zam geldi mi? İşte toplu taşıma zammı 2023…
27.07.2023 Gündem
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat
Taksilerde 'kısa mesafe' karmaşası! Talep edilen ücrete dikkat İstanbul'da bazı taksicilerin kısa mesafe ücreti olarak 75 lira istediği görüntüler vatandaşın da kafasını karıştırdı. Henüz kesinleşmeyen ve 40 lira olarak devam eden indibindi ücretiyle ilgili İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu, "İndibindiye büyükşehir belediyesi yüzde 75 oranında zam teklifi yaptı. Yüzde 75 oranında zam teklifiyle beraber indibindi belediyenin teklifi 70 lira oluyor. Biz de 80 lira teklif ediyoruz" dedi. Vatandaşın birçoğu güncel ücretin 75 lira olduğunu düşünürken, taksiciler de yarın gerçekleşecek UKOME toplantısından umutlu.
26.07.2023 Ekonomi
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı
İstanbul'da taksi ücretlerine zam mı geldi? Yetkili isim açıkladı İstanbul’da ticari taksilere zam geldiğine yönelik sosyal medyada ortaya atılan iddia asılsız çıktı. Bazı fırsatçı taksiciler, taksimetreye zam gelmiş gibi indi-bindi ücreti belirlemeye başladı. İstanbul Taksiciler Esnaf Odası Yazı İşleri Müdürü Adem Coşkunyürek “Taksimetreye zam gelmedi, asparagas haberler bunlar. İBB’de alt komisyonda toplantı yapıldı” dedi.
21.07.2023 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

İndi Bindi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki indi bindi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.